• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:KK70: gözüm seni arıyordu :KK70:

listemize bir prenses anne adayı daha geliyor
Alismis olman lazim artik gec gelmelerime 😂😂😂

Bu arada iki uygulama var biri bugun digeri yarin regl olacaksin diyor hangisine inanicam 😂
Daha olmadim ve hicbir belirtide yok bakalim bizi neler bekliyor bu gunlerde ya ⛔ yada :anneadayı:
🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

Son düzenleme:
parem taktığın şeye bak
şuan sana çok kızdım :KK12::KK12::KK12:
yani geçmiş olsun dememeside inan seni ne kadar eksilti ben burdan görebiliyorum.. töbe ya :KK70:
kız bırak demesin.... kaldıki bunca zaman sonra bunu dile getirmiş olmasıda çocukça
ama senin buna takılmana ayrı kızdım
sal gitsin yahu :KK70:

kız sen iste biz sana fıtı fıtı diye sesleniriz :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Bebiş benim kızdığım konu bu değilki🤣🤣
Banane der demez.
Onun hala söylememi millete anlatması. Benle ilgili sorunu var ise bana desin. Gidip sabah sabah başkasına demesin. Benle mi yatıp kalkıyor anlamadım ki niye dememişim oh iyi ki de dememişim gıcık ya.
Enee bizim @Hemsirecik e ne oldu?

Paresilaaa Paresilaaa valla konuyu tam bilmiyorum ama sağlıkla ilgili ve hatta kürtaj gibi önemli bir kayıp durumunda kendi egosunu bir kenara bırakmayıp bir sebepten geçmiş olsun bile diyemiyorsa insanlar o kişilerden gerçekten uzak durmak ve en önemlisi hiiiç de söylenilenleri önemsememek lazım. İnsanın ruhunu emer bu kişiler hiç gerek yok kalsın dostlukları 🙄
Emiyor emin ol canım... Hala da neden demedi neden demedi. Sanırım adliyede anons geçmeliydim
Hamileyimmmm diye sonra yine bir anons kaybettimmm.
Gıcık kadın ne olacak
:KK60: :KK60:

Sen burdan malum kişinin fotosunu at ben çok yakınım zaten çıkışta bekleyeyim adliye kapısında nasılsa seni de tanımıyorum hiç bir bağlantı da kuramazlar :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Fıtı fıtı çok önemli bir kriter lütfen :KK70::KK70::KK70::KK70:
Onun için gelme çayımı kahvemi içmeye gel tatlım 🥰🥰🥰
Tamam canım akşama eklerim. İnşallah gelmezzz :dua: :dua:

Alismis olman lazim artik gec gelmelerime 😂😂😂

Bu arada iki uygulama var biri bugun digeri yarin regl olacaksin diyor hangisine 😂
Daha olmadim ve hicbir belirtide yok bakalim bizi neler bekliyor bu gunlerde ya ⛔ yada :anneadayı:
🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
:halay::halay::halay::halay: o zaman bugünde yarında gelmesin
bebe olsun bebe :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Banane der demez.
Onun hala söylememi millete anlatması. Benle ilgili sorunu var ise bana desin. Gidip sabah sabah başkasına demesin. Benle mi yatıp kalkıyor anlamadım ki niye dememişim oh iyi ki de dememişim gıcık ya.

Emiyor emin ol canım... Hala da neden demedi neden demedi. Sanırım adliyede anons geçmeliydim
Gıcık kadın ne olacak

bizimle sorunu olanın canı çıksın le pareeemmmmmmmmm
salla gitsinnnnnn :cool::cool::cool::cool::cool:

Banane der demez.

Gıcık kadın ne olacak

teşekkür ederiiim bu ay yumurtlamayı değerlendiremedik yumurtlamadan çok sonra oldu o yüzden bu aydan ümidim yok kuzum

Back
X