• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabi ki..
Ama ben prowomen kullanıyorum onun içerisinde yeterince var ekstra almıyorum

prowomen nedir canım bende mi alsam takviye mi
h,iç belli olmaz bazen büyümeyen yumişlerimiz olabiliyor ben yaşadım bunu doktor kontrolünde

olmazsa olmazımız ben omega + folik kullanıyorum tatlım

Aa öyle mi kuzum onu bilmiyodum hayırlısı ozamann

ne kullanıyosun canım ben bi ara gebyfoll kullandım sonra bıraktım bidaha almadım

prowomen nedir canım bende mi alsam takviye mi

Aa öyle mi kuzum onu bilmiyodum hayırlısı ozamann

ne kullanıyosun canım ben bi ara gebyfoll kullandım sonra bıraktım bidaha almadım
Bende düşük amh yüksek fsh var canım. Yumurta kalitesini arttırıyor. Vitamin var içerisinde.. Artı Bal0ncuk Bal0ncuk gibi omega da kullanıyorum. Normalde de kullanıyordum. Çünkü balık yiyemiyorum🙄🙄

Bende düşük amh yüksek fsh var canım. Yumurta kalitesini arttırıyor. Vitamin var içerisinde.. Artı Bal0ncuk Bal0ncuk gibi omega da kullanıyorum. Normalde de kullanıyordum. Çünkü balık yiyemiyorum🙄🙄

anladım kuzum benimde amh 1.40 çıkmıştı internette araştırdığıma göre düşük ama doktora göre gebe kalmak için normaldi.🧐 araştırıcam bende aliyim takviye

yok değil
kapak olup oturuyorum yerimde :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Heee sen o açıdan diyorsun jeton bana geç düştü :KK70::KK70:
Yok canım ne alakası var öyle düşünme birdahaki sefere haklısın yazarım ben sana :KK70:
Hem bende sanmıştım ki bizi görüceksin, çok eğlenicez falan diye heycanlanıyorsun. Hıııııhhh :110::110:

Heee sen o açıdan diyorsun jeton bana geç düştü :KK70::KK70:
Yok canım ne alakası var öyle düşünme birdahaki sefere haklısın yazarım ben sana :KK70:
Hem bende sanmıştım ki bizi görüceksin, çok eğlenicez falan diye heycanlanıyorsun. Hıııııhhh :110::110:
ona zaten heycanlanıyorum bebeğim :KK36::KK36::KK36:
ama pandemi ilerlerse sizi görmeyebilirim.. hiç birinizi riske atmak istemem
yol çekecem.. hastane çekecem
inşallah kavuşuruz :KK36:

ona zaten heycanlanıyorum bebeğim :KK36::KK36::KK36:
ama pandemi ilerlerse sizi görmeyebilirim.. hiç birinizi riske atmak istemem
yol çekecem.. hastane çekecem
inşallah kavuşuruz :KK36:
İnşallah ilerlemez ya. Zaten senin içinde risk aynı zamanda.
Amaaaa üç beş kat maske takar kolonyalarımı kuşanır uzaktanda olsa görürüm ben seni :KK68:
Çatlarım yoksa :KK70::KK70:

İnşallah ilerlemez ya. Zaten senin içinde risk aynı zamanda.
Amaaaa üç beş kat maske takar kolonyalarımı kuşanır uzaktanda olsa görürüm ben seni :KK68:
Çatlarım yoksa :KK70::KK70:
ahahaha kıyamam ben sanaaaaaaaaa :KK36: :KK36: :KK36: :KK36:
inşallah kuzum benim
bende karanfilleriniz olmadan transfere giremem :D bebeğimi teyzoşlarıyla alacam :D :D :D :D :D

Back
X