- Konu Sahibi Paresilaaa
- #170.341
Bu sezonki yarışmacılar cok banal![]()
ben de iste yoruldugum icin aksam gercekten hic anlamiyorum bile bi noktadan sonra ne oluyo ne bitiyo derken uyuyakaliyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sezonki yarışmacılar cok banal![]()
Herifim yok hergn yeni ekşınlar bulmam lazmben de iste yoruldugum icin aksam gercekten hic anlamiyorum bile bi noktadan sonra ne oluyo ne bitiyo derken uyuyakaliyorum![]()
Herifim yok hergn yeni ekşınlar bulmam lazm![]()
Kız benim herifim cok eğlenceli komik tatliş illa buluyorduk birşeylerohooo bacim her gune ne ekşini, herif evdeyken napiyodunuz siz her aksam![]()
Kız benim herifim cok eğlenceli komik tatliş illa buluyorduk birşeyler
Heee kızzz ağzından bal damlıyor bak herifimi arıyımooooo adam kiymate bineeeer
o zaman aksam bi kismi goruntlu konusma, bi kismi yemek, sonra biraz netflix izlemece![]()
Akşamları bize vakit ayırabilirsinHerifim yok hergn yeni ekşınlar bulmam lazm![]()
bu aralar herkes birlerinin kafasını duvarda sürtmek istiyor hayır olsun![]()
![]()
bizim kafalar sürtülmesinde![]()
![]()
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ohhh iyice kızdımı
evirip çevirip suyunu sıktımı diyetisyen![]()
Vaovv eridim şimdi ama akşamda herkes herifiyle oluyorAkşamları bize vakit ayırabilirsin![]()
Selam tatlım naberİyi akşamlar kızlar![]()
Ay evet korkudan bir de yediğim tatlılardan bir tanesini söylemiştim. Diğerlerini söylesem vururdu heralde. Bi tane magnolya yedim dedim![]()
Bacım sen dün bize hiç uğramadn ceza olarak sana bugün topikle ilgilenme veriyorumGünaydın kızceler![]()
Güüünnaaayydddııınnnn![]()
Fıstık bizim kızlar hem eşiyle ilgilenir hem buraylaGüüünnaaayydddııınnnn![]()
benim için artık hafta çarşamba günleri bitiyorGünaydınnnnn ☺
Of bugün daha salı, cumaya çok var![]()
akşama herkes burda olsun diyormuşumFıstık bizim kızlar hem eşiyle ilgilenir hem burayla![]()