• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
valla dün ben de şaşırdım, ben bi de üstüne çıkıp bunları televizyonda anlatmasına da şaşırdım... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
ben sabah haberlere bakarken gördüm valla :D gece izlemedim izlemem ben onları ya :D
ama gözleri pert olmuş ondan sormuşlar :D
o değilde bu erkeklerin bu kadınlara yaptıkları :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

ben sabah haberlere bakarken gördüm valla :KK70: gece izlemedim izlemem ben onları ya :KK70:
ama gözleri pert olmuş ondan sormuşlar :KK70:
o değilde bu erkeklerin bu kadınlara yaptıkları :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

hem makyaj yapmamıştı yüzü ondan çok solgundu normale göre, hem de bayağı gözleri şiş şişti kızın...
valla çok acayip, birisi arıyor diyor ki nişanlın snei benimle aldatıyor :skandal::skandal::skandal:

hem makyaj yapmamıştı yüzü ondan çok solgundu normale göre, hem de bayağı gözleri şiş şişti kızın...
valla çok acayip, birisi arıyor diyor ki nişanlın snei benimle aldatıyor :skandal::skandal::skandal:
karşıdaki kadının oturup düşünmesi lazım
nasıl bir erkekle birlikteyim diye... ama bunu marifet olarak görmüş..
çok ilginçç.. bazen anlamlandıramıyorum

Bizim leylek çok şapşik, yolu bulamadı bir türlü 🤪🤪🤪🤪

Eklentiler

• Screenshot_20200929_081221.webp
    Screenshot_20200929_081221.webp
    68,3 KB · Görüntüleme: 26
karşıdaki kadının oturup düşünmesi lazım
nasıl bir erkekle birlikteyim diye... ama bunu marifet olarak görmüş..
çok ilginçç.. bazen anlamlandıramıyorum

bunu başkasına yapan adam bunu bana da yapabilir, yapmayadabilir ama ihtimal dahilinde.. diye düşünemiyorlar. bilmiyorum büyük konuşmamak da lazım..
allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın :KK43:

bunu başkasına yapan adam bunu bana da yapabilir, yapmayadabilir ama ihtimal dahilinde.. diye düşünemiyorlar. bilmiyorum büyük konuşmamak da lazım..
hah işte demek istediğimde buydu :(
hayır yani arayıp nişanlın seni benimle aldatıyor demek nedir
nasıl bir özgüven şapşikliğidir :D
eh be kadın... bunu sana yapmazmı o adam sanıyorsun....
ilginç gerçekten

hah işte demek istediğimde buydu :KK43:
hayır yani arayıp nişanlın seni benimle aldatıyor demek nedir
nasıl bir özgüven şapşikliğidir :KK70:
eh be kadın... bunu sana yapmazmı o adam sanıyorsun....
ilginç gerçekten
Siz yemek programı izlemiyor muydunuz🤔🤔🤔

Back
X