• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar dün öğlen bir iki damla kandan başka birşey gelmedi , sabaha kadar bekledim yok.Birde heveslenip randevu da aldım , şimdi hemşireye mesaj atacağım .Sanırım dün ki adet değildi .Hiç böyle olmazdı zaten , adet olsaydı şimdiye çoktan sökülürdü ve ağrım olurdu , ağrım da yok Bal0ncuk Bal0ncuk

Günaydın beybileerr 🥰🥰 neşenize maşallah sabah sabah harikasınız yine 🥰🥰
:KK36: maşallah inş hep daim olur

günaydın canıım iyiyim sen nasılsınn
iyiyim kuzum tşkler

Kızlar dün öğlen bir iki damla kandan başka birşey gelmedi , sabaha kadar bekledim yok.Birde heveslenip randevu da aldım , şimdi hemşireye mesaj atacağım .Sanırım dün ki adet değildi .Hiç böyle olmazdı zaten , adet olsaydı şimdiye çoktan sökülürdü ve ağrım olurdu , ağrım da yok Bal0ncuk Bal0ncuk
bir ara bendede öyle olmuştu ve daha önce olmamıştı hatta kızlara yazmıştım
böyle pembe akıntım oldu ped taktım hemen ama sonra kesildi.. ondan 4 gün sonra regl olmuştum kuzum
doktorada sormuştum bazen hormonlardan stresten mevsimsel yada ağır birşey taşıdıysan olur demişti

bir ara bendede öyle olmuştu ve daha önce olmamıştı hatta kızlara yazmıştım
böyle pembe akıntım oldu ped taktım hemen ama sonra kesildi.. ondan 4 gün sonra regl olmuştum kuzum
doktorada sormuştum bazen hormonlardan stresten mevsimsel yada ağır birşey taşıdıysan olur demişti
aynen canım bende öyle düşündüm , hormonal olabilir diye .Bakalım zaten 2 güne adet olmam gerek , hemşireye de yazdım .Ne diyecek onu bekliyorum

Kuzum aktif kanamanız olunca Estrofeme başlayın dedi .1 tane içmiştim sıkıntı olmaz dedi .Randevuyu da iptal ettirdim , 13.güne denk gelmesi gerekiyor çünkü .Bir kaç güne olunca tekrar randevu alıp , öyle ilaca başlayacağım . Bal0ncuk Bal0ncuk

Hoppp ben duruşmaya kaçar..
Gelene kadar dikkat edin kendinize 😘😘

Eklentiler

• Screenshot_20200929_081236.webp
    Screenshot_20200929_081236.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 20
Günaydın günaydın günaydın I am here Bal0ncuk Bal0ncuk :21:
geç kaldın yok yazdık beyazım :D :D

Kuzum aktif kanamanız olunca Estrofeme başlayın dedi .1 tane içmiştim sıkıntı olmaz dedi .Randevuyu da iptal ettirdim , 13.güne denk gelmesi gerekiyor çünkü .Bir kaç güne olunca tekrar randevu alıp , öyle ilaca başlayacağım . Bal0ncuk Bal0ncuk
evet cnm tüp bebekte her şekilde aktif kanama olmalıymış
aayy herşeyde bir hayır vardır kuzum
az kaldı sonuçta ben senden daha heycanlyıım :D
ben nasılsa başlıyamıyorum :D :D :D :D :D

Hoppp ben duruşmaya kaçar..
Gelene kadar dikkat edin kendinize 😘😘
adliye seni bu hale getirdi :D :D

parecannn, duruşmada napıyorsun :rolleyes:
benim gözümde amerikan filmleri gibi canlanıyor, öyle olmadığını biliyorum ama yine de heyecanlı mı öyle ortam :KK33:
Allah düşürmesin kız :D

geç kaldın yok yazdık beyazım :KK70: :KK70:

az kaldı sonuçta ben senden daha heycanlyıım :KK70:
ben nasılsa başlıyamıyorum :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

adliye seni bu hale getirdi :KK70: :KK70:

Allah düşürmesin kız :KK70:

amiiiin :skandal:
ben müge anlı'dan ötesine yokum, parenin aktif duruşmaya girdiğini bilmiyodum sadeceee :ıslık::ıslık:

az kaldı sonuçta ben senden daha heycanlyıım :KK70:
ben nasılsa başlıyamıyorum :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Belki benden önce adet olursun , benim şimdi bu adet olmadı ya kesin gecikir 🤣Senin ki daha heyecanlı ya Bülent tıraş a tee İstanbullara gideceksin 🤗

Belki benden önce adet olursun , benim şimdi bu adet olmadı ya kesin gecikir 🤣Senin ki daha heyecanlı ya Bülent tıraş a tee İstanbullara gideceksin 🤗
belkide gitmem cnm yakın bir arkadaşımla konuştum konu konuyu açtı ama o bilmiyor
birkaç şey söyledi vazgeçebilirim arayıp görüşecem sekreteriyle

belkide gitmem cnm yakın bir arkadaşımla konuştum konu konuyu açtı ama o bilmiyor
birkaç şey söyledi vazgeçebilirim arayıp görüşecem sekreteriyle
Yaa sen ciddi misin 😒Doktor hakkında Olumsuz birşeyler mi dedi arkadaşın ?EE gitmezsen nerde başlayacaksın tedaviye ?

Yaa sen ciddi misin 😒Doktor hakkında Olumsuz birşeyler mi dedi arkadaşın ?EE gitmezsen nerde başlayacaksın tedaviye ?
hayır olumsuz birşey demedi.. başka bir durum var... aklımı kurcaladı ama direk açıp sormak en mantıklısı gibi geldi
ona göre hareket edecem..
valla hatayda yapacam kuzum.. kısmetimde varsa heryerde tutacak...
yoksa en iyi yere gitsem tutmayacak artık dert etmiyorum
1 haftadır dert etmediğim için daha rahatım..

hayır olumsuz birşey demedi.. başka bir durum var... aklımı kurcaladı ama direk açıp sormak en mantıklısı gibi geldi
ona göre hareket edecem..
valla hatayda yapacam kuzum.. kısmetimde varsa heryerde tutacak...
yoksa en iyi yere gitsem tutmayacak artık dert etmiyorum
1 haftadır dert etmediğim için daha rahatım..
Anladım canım .Hayırlısı olsun inşallah hakkında .Evet dediğin gibi , nasip olacaksa heryerde tutar .Bunların hepsi bir bahane

Anladım canım .Hayırlısı olsun inşallah hakkında .Evet dediğin gibi , nasip olacaksa heryerde tutar .Bunların hepsi bir bahane
evet biz hepimiz en iyisi olsun istiyoruz ama bakıyoruz böyle özellerde tutmayıp devlette bile tutan onca insan var..
sadece nasibimizi yaşayacaz ama iyi bir doktor tabiki önemli

şimdi sabah eşim bana bugün ne giyineyim dedi msjla ben saydım saydım
altınada kahve ayakabını giyin canım dedim
o andada yoğundum cetveli giriyordum.. neyse... bana sormuş bağcıklı olanmı diye , evet demişim
sen git lacivert ayakabının kahve bağcıklısını giyin :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

ondan başka koca istemem :olamaz::olamaz::olamaz::olamaz:

Back
X