- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #170.661
Görsel atacaktım vazgeçtim beni burdan atabilirler tamamenayy anlatabildim mi bilmiyorum ki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görsel atacaktım vazgeçtim beni burdan atabilirler tamamenayy anlatabildim mi bilmiyorum ki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
belki çiko anlatabilir dur bakalımGörsel atacaktım vazgeçtim beni burdan atabilirler tamamen![]()
tamam anlatıyorum sakkinnn
yaa benm yardım meleğeeemmm evet evet doggy diyorlardı sanırımtamam anlatıyorum sakkinnn
MNbeyaz canımcım baluş doggy pozisyonundan bahsediyor aslında
senin o bahsettiğin pozisyonu kullanan da var, sonra ilişkiden sonra bir süre öyle yatanda![]()
sjkdhfkjshf amaaannn diyimGörsel atacaktım vazgeçtim beni burdan atabilirler tamamen![]()
evetyaa benm yardım meleğeeemmm evet evet doggy diyorlardı sanırım![]()
![]()
![]()
hayır bunu zihnime yapamamahahaha düşünsene![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ayyy balusa kalsak ben baska bir sekillerdeydim bu gece sagol bacim Allah razi olsun yani anladim simdi biz de denedik onu da bir ay olmadı benim dediğim daha etkili sonrasında dışarı da kaçmıyor spermlertamam anlatıyorum sakkinnn
MNbeyaz canımcım baluş doggy pozisyonundan bahsediyor aslında
senin o bahsettiğin pozisyonu kullanan da var, sonra ilişkiden sonra bir süre öyle yatanda![]()
Ay kahkaha attım yayaa benm yardım meleğeeemmm evet evet doggy diyorlardı sanırım![]()
![]()
![]()
yetiş bacım yetişGünaydın kızceler
Nasılsınız var mı yeni gebelerimiz
olive_bluto regl oldun mu ?
Bal0ncuk yine formundasın kuzum
![]()
ama ne edemmmAy kahkaha attım ya![]()
nasıl ya ne gibi şekillerdeydin ayyAyyy balusa kalsak ben baska bir sekillerdeydim bu gece sagol bacim Allah razi olsun yani anladim simdi biz de denedik onu da bir ay olmadı benim dediğim daha etkili sonrasında dışarı da kaçmıyor spermler![]()
Evet evet yani yolunu buluyor diyollaaaaAyyy balusa kalsak ben baska bir sekillerdeydim bu gece sagol bacim Allah razi olsun yani anladim simdi biz de denedik onu da bir ay olmadı benim dediğim daha etkili sonrasında dışarı da kaçmıyor spermler![]()
yetiş bacım yetiş![]()
![]()
![]()
![]()
bir pozisyon söyledim işin içinden çıkamıyorum![]()
Ben de diyorum doggy den mi bahsediyor farklı bir pozisyondan mı kafamda bir sürü şey geçtiama ne edemmm![]()
![]()
![]()
nasıl ya ne gibi şekillerdeydin ayy
ölecemmmmmmmmmmmmmm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ben anlattım olay başka yerlere gidiyordu enişteler şoka girebilirdineymş hemen deneyim![]()
Ayyy ben seni daha önce nasıl keşfedemedim ya yeni koçum sensin artık benim Tamam canım tabikiEvet evet yani yolunu buluyor diyollaaaa
Sen yine de sonrasında yüzüstü yat 15 20 dkk hemen kalkma![]()
yazdıktan sonra bende düşündüm acaba dedim diğer türlüsünü denemeyemi kalkarBen de diyorum doggy den mi bahsediyor farklı bir pozisyondan mı kafamda bir sürü şey geçti![]()