• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben pkolularda en önemli etkenin kilo olduğunu duymuştum ondan sordum bebeğim...
kilo verip gebe kalan çok... acaba düzenli yürüyüş spormu yapsan
çünkü sen 2 kere gebelik yaşamışsın..
demekki gebe kalabiliyorsun gayette misler gibi

evet canım başta bende çok kilo kilo kilo dediler diye yürüyüşler diyetler yaptım ama etki etmedi. birazda hareketsiz yaşam oldu o da etki etti tabi ama 2 çatlatmada olmadı. nasip artık

Peki şimdi nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsun cnm

:KK70: merak ettik kız

canım 2 çatlatma sonunda bu ay kendimi dinliyorum ve evde inşaat devamda ediyor diye bu ay es geçelim dedik. ama yerleşince direk aşılama ile başlayacağım nasipse inşallah. ama şimdi soğan kürü yapıyorum bu arada das.

yaa içebiliyornmu kızz soğanı :KK43: :KK70:
Benim kolumun omuzla birleştiği yerde ve sol göğsümde kist vardı kuzu doktor ameliyet la ancak kurtulursun dedi kolumdakinden bende araştırdım sogan kuru nu yaptım 2 kere üst üste ve kolumda ki 2 cmlik kist yok oldu geçti ele geliyordu ama şimdi yok

Bir sevemedin soğan suyunu 😁😁😁
bende 1 kere denedm içemedim :D

içiyorum valla.. hatta çokta susatıyor sanki kg ya iyi geliyor :KK71: :KK71:
Benim kolumun omuzla birleştiği yerde ve sol göğsümde kist vardı kuzu doktor ameliyet la ancak kurtulursun dedi kolumdakinden bende araştırdım sogan kuru nu yaptım 2 kere üst üste ve kolumda ki 2 cmlik kist yok oldu geçti ele geliyordu ama şimdi yok
kızlar nasıl içtiniz ikinzde bana söyleyin :(
gerçi yetişemem ben artık sanırım :(

Back
X