• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar rüyamı yazıyorum dikkat dikkat yorumları alalım 😆

Dün gece rüyamda doktorumu ve hemşiresini gördüm. Böyle değişik bir muayene çeşidi varmış, hemşiresi böyle karnımın belirli yerlerine bastırarak onu yapıyor. Bu muayanede hangi açıda nasıl canım acıdığına göre normal doğum yapıp yapamayacağım belli oluyormuş (saçmalığa bak) 😆 sonra benim canım hiçbirinde tam acımıyor, hemşire aslında buraya bastırınca genelde en çok acır diyor, benim o pek acımadı ama solda kistim olduğu için sağdakinde acıdı ama o da çok değil diyorum. Ondan sonra doktora söylüyor işte böyle böyle diye, doktorum da ee bu süper haber o zaman diyor rahatlıkla normal doğuma alırız seni diyor ben de çok seviniyorum. Sonra tam kalkıyorum aklıma geliyor, hemşireye diyorum iyi de ben hamile değilim ki daha, bu muayeneyi herkese mi yapıyorsunuz hamilelere mi, ben hamile değilim ki diye üzülüyorum. Hemşire bana bakıp gülümsüyor 🤷

Ne dersiniz umut var mı 🙈 bilinçaltım çıktı ortaya 🙈

Dün gece rüyamda doktorumu ve hemşiresini gördüm. Böyle değişik bir muayene çeşidi varmış, hemşiresi böyle karnımın belirli yerlerine bastırarak onu yapıyor. Bu muayanede hangi açıda nasıl canım acıdığına göre normal doğum yapıp yapamayacağım belli oluyormuş (saçmalığa bak) 😆 sonra benim canım hiçbirinde tam acımıyor, hemşire aslında buraya bastırınca genelde en çok acır diyor, benim o pek acımadı ama solda kistim olduğu için sağdakinde acıdı ama o da çok değil diyorum. Ondan sonra doktora söylüyor işte böyle böyle diye, doktorum da ee bu süper haber o zaman diyor rahatlıkla normal doğuma alırız seni diyor ben de çok seviniyorum. Sonra tam kalkıyorum aklıma geliyor, hemşireye diyorum iyi de ben hamile değilim ki daha, bu muayeneyi herkese mi yapıyorsunuz hamilelere mi, ben hamile değilim ki diye üzülüyorum. Hemşire bana bakıp gülümsüyor 🤷

ayy ben sana kıyamam...
Allah inşallah sağlıklı bir doğum nasip eder sana...
bende çok rüyalar görüyorum... geceleri çok uyanıyorum...
inşallah bunların sonu güzel olur...
ve inşallah bu sana bir işarettir :KK36: :KK36: :KK36: :KK36:

ayy ben sana kıyamam...
Allah inşallah sağlıklı bir doğum nasip eder sana...
bende çok rüyalar görüyorum... geceleri çok uyanıyorum...
inşallah bunların sonu güzel olur...
ve inşallah bu sana bir işarettir :KK36: :KK36: :KK36: :KK36:
İnşallah canım çok teşekkür ederim sana da inşallah en kısa sürede en sağlıklısıyla..

Gerçek gibiydi, resmen o sevinci bir anlık şaşkınlığı ve hayal kırıklığını heyecanı yaşadım rüyada..

Keşke bunları görünce tamam kesin oldu bu iş dyebilsek 🙈 aslında bunlar da zihnimizin farkında olmasak da ne kadar bu konuyla meşgul olduğunu gösteriyor. Hoş farkındayız da zaten 🙈 hayırlı haberler gelsin inşallah hepimize 🙏

İnşallah canım çok teşekkür ederim sana da inşallah en kısa sürede en sağlıklısıyla..

Gerçek gibiydi, resmen o sevinci bir anlık şaşkınlığı ve hayal kırıklığını heyecanı yaşadım rüyada..

Keşke bunları görünce tamam kesin oldu bu iş dyebilsek 🙈 aslında bunlar da zihnimizin farkında olmasak da ne kadar bu konuyla meşgul olduğunu gösteriyor. Hoş farkındayız da zaten 🙈 hayırlı haberler gelsin inşallah hepimize 🙏
canımsın..
çalışmalar ne alemde :KK8::KK8::KK8:

Bende fındık paramla 1 bilez,k yapayım dedim uçtu gidiyor maşallah :KK62::KK62:
şu hale bak.. şu haline düşmüş diyorlar bacım.. şaka gibi.. eskide kaldı sanırım o yastık altı altınlar :(

bende 1 kere denedm içemedim :KK70:

kızlar nasıl içtiniz ikinzde bana söyleyin :KK43:
gerçi yetişemem ben artık sanırım :KK43:
Burnunu tıkayıp iç bebek
Paresilaaa Paresilaaa folikasit içiyordun devam demi ?
Prowomen kullanıyorum canım. İçerisinde yeterli derecede folik var. Ekstra kullanmıyorum. Omega3 de alıyorum.
altın düşmüş diye haber var tıkladım... oynadığı 1 tl :işsiz::işsiz::işsiz:
gerçekten ne düşmüş ama :işsiz::işsiz::işsiz:
eskiden maaşımızdan köşeye atar çeyrek alalım derdik
şimdi gram alırız o parayla :işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:
Düşsün düşsün nikah var. Bir çeyrek yollayacağız. 1 lira 1 liradır

Hayırlara çıksın canım. Suya da anlat.. Suyun hızı gibi çok çabuk gerçekleşsin 🥰🥰🥰

Burnunu tıkayıp iç bebek

Prowomen kullanıyorum canım. İçerisinde yeterli derecede folik var. Ekstra kullanmıyorum. Omega3 de alıyorum.

Hayırlara çıksın canım. Suya da anlat.. Suyun hızı gibi çok çabuk gerçekleşsin 🥰🥰🥰
keşke şöyle en azından 50-100 tl felan düşse... bir çeyrek 800 dayanmış olacak iş değil

Yumurtlamayı geçtik ya saldık bu ara 🙈 devam etsek iyiydi ama işte haftasonu eşimin ailesinde kaldık sonra eşim biraz rahatsızlandı ben biraz yoğundum falan derken bu günlere geldik 🤷 inşallah tutmuştur öncekiler artık 🙏
eğer başka yerde kaldıysanız ve sağlık söz konusuysa bişey diyemem
ama ben şunu anladım bence regl gelene kadar devam etmek lazım
ben aşılama için ilk kontrole gittiğimde doktor vbana sonradan büyüyen ve yeni çatlayan bir yumurtam olduğunu söylemişti mesela

canımsın..
çalışmalar ne alemde :KK8::KK8::KK8:

şu hale bak.. şu haline düşmüş diyorlar bacım.. şaka gibi.. eskide kaldı sanırım o yastık altı altınlar :KK43:

yok canım c.tesi günü arkadaşa hdiye diye 1 gram aldım 458 idi ama tanış die 450 den aldım daha 5 gün 472 de :110: gece ise 477 e kadar çıktı :KK62:

İnşallah hayırlara çıksın işaret olsun bebiş olsun :KK36::KK36::KK36:

eğer başka yerde kaldıysanız ve sağlık söz konusuysa bişey diyemem
ama ben şunu anladım bence regl gelene kadar devam etmek lazım
ben aşılama için ilk kontrole gittiğimde doktor vbana sonradan büyüyen ve yeni çatlayan bir yumurtam olduğunu söylemişti mesela
Evet canım aynen tam regl öncesi hamile kalan da var gerçekten😱 mutlaka düzenli ilişki zaten sperm kalitesi için de olması gereken. Ama dediğin gibi bazen koşullar nedeniyle olmuyor. Bugün ben yeniden sahalara dönerim artık bir sürü pozisyon da öğrendik 😆

Evet canım aynen tam regl öncesi hamile kalan da var gerçekten😱 mutlaka düzenli ilişki zaten sperm kalitesi için de olması gereken. Ama dediğin gibi bazen koşullar nedeniyle olmuyor. Bugün ben yeniden sahalara dönerim artık bir sürü pozisyon da öğrendik 😆
pozisyon denenmeli :KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

Burnunu tıkayıp iç bebek

ben kullandım. seninde kullandığını biliyoum devam ediyor musun diye yokladım :KK71:

1601448675652.webp

Back
X