- 20 Mayıs 2019
- 8.876
- 47.369
- 548
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #170.781
Amiiinnnnİnşallah canım hatta mümkünse hepimizin işareti olsun hepimiz bu rüyadan sonra hamile kalalım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiiinnnnİnşallah canım hatta mümkünse hepimizin işareti olsun hepimiz bu rüyadan sonra hamile kalalım![]()
keşke aldığım maaşlarda bunlara oranlı olsa
keşke aldığım maaşlarda bunlara oranlı olsa
cepte kuruş kalmıyor ay sonu
Çakalmıyızben kullandım. seninde kullandığını biliyoum devam ediyor musun diye yokladım![]()
Çakalmıyız
Bir kutu henüz bitmedi canım. Hamilelikte yok görünürde ama yumurta çalışması iyi hissediyorum canım.
Sen de bir farklılık var mı
Aynı hissettirdi derken canım? Yumurtlama olduğunda misal ben de ağrı oldu? Sağ taraf olmazdı. Sağ tarafta da oldu. Regl günüm uzadı daha doğrusu normaline geldiBen bitirdim prowomen 1 kutu.
Şimdi inofolic pembe kullanıyorum 2.kutudayım..
ikiside aynı hissettirdi bana nedense fark göreemdim.
Hahahhahahaha kızlar öldürdünüz beni yahuçok şey kaçırmışım vallaa.. şimdi tek tek yazayım geç kalan cevaplarını rüyam sizlerle azz sonraa
Canım öncelikle hoş geldin. Ben de yeni sayılırım hatunlar hemen beni de aralarına aldılar sağolsunlarbence içine sinmediyse mutlaka başka doktora git, sonuçta sonraki süreçteki takip de çok önemli. Mantarı atlamış mesela ve önemli bir şey. Folik asit mutlaka kullanmak gerekiyor zaten. D vitamini çok düşük çıkmış kullanman iyi ama fazlası toksik olabiliyor, kontrollü gitmek lazım onu bir sorman gerekir bence. Doktor konusunda içine sinen iyi bir doktor bul derim ben :)
Canım olabilir pko olanların testlerini görüyorum bazen aylarca pik göremeyebiliyorlar. Yani yumurtlama oluyor adet görüyorlar ama gebelik oluşacak kadar büyümüyor yumurta. O nedenle pes etmeden pik görene kadar 2 ay 3 ay bile sürse drvam edin teste aynı saatte diyorlar. Düzenli ilişkide mutlaka denk gelirdi diye düşünüyor insan ama bu normal bir yumurtlama ve adet döngüsünde olur. Sen gün aşırı denerken belki yumurtan yeterince hiç büyümedi. O nedenle ovulasyon testi kullanman bence çok iyi olur, tabi yine kendini strese sokmadan gün aşırı ilişkiye devam et
Oluyor diye biliyorum canım
Hahaha kızlar valla öldüm sabah sabah gülmektenpaylaşsaydı bence bilimsel bir konu tartışıyoruz burda yani sanki de kötü bişi yapıyoruz hıh
doğru anlamazsak bu akşam haberlerde ilginç sakatlık haberleriyle karşılaşabilirdiikkk
Valla hepimizin hayal gücüne bıraktılarçok fena şeyler olabilirdi bu akşam
Canım d vit fazlası zarar unutma. Bir de magnezyum ben de kullanıyordum ama gebelikte kullanılması yasakto benim markanın. O nedenle bıraktım. Hangi marka serbestse onu al sen de![]()
Aynı hissettirdi derken canım? Yumurtlama olduğunda misal ben de ağrı oldu? Sağ taraf olmazdı. Sağ tarafta da oldu. Regl günüm uzadı daha doğrusu normaline geldi
Bizede gelecekmişyine yoğunluğum başladı
stajer öğrenciler geldi neyseki..
okullar açılmadı... bunları niye gönderdiler acebeeee
Benim fsh yüksek onu demekki düzene soktu canımher ikiside aynı belirtileri verdi. ovilasyon takvime göre yumurtlma zamanı kasık ağrısı oluştu 2 gün süren başka + yada - belirti olmadı arasında
töööbe bismillah![]()
ayyy bunu görünce keyfim yerine geldi
sana turuncusunu alayım mı canotöööbe bismillahBiz bu gidişle hamile kalırsak ondan bir eksik yanımız kalmayacak ama
![]()
yav gelion bat söylüyon sonra yüzünü gören cennetlikkızlarr günaydın,,
Ben,m yeni Batı kaydeder misiinz. 29 Ekim.
canım onun içinde gereken tüm takviyeler var zatenKızlar merhaba prowomen içeriğinde biliyorsunuz ki folik asit var + folik asit hapı da kullanıyormusunuz..
Bizede gelecekmiş![]()
Benim fsh yüksek onu demekki düzene soktu canım
Kızlar merhaba prowomen içeriğinde biliyorsunuz ki folik asit var + folik asit hapı da kullanıyormusunuz..
ahh şu takviyelerbenim içtiğim takviyeler iştahımı açıyor
ve 4 kilo aldım![]()
Haklısın valla Baloncuk. ama ben hızınıza yetişemiyorum ki buradasana turuncusunu alayım mı cano
yav gelion bat söylüyon sonra yüzünü gören cennetlik![]()
iki lafın belini kırmıyon bizimle![]()
canım onun içinde gereken tüm takviyeler var zaten![]()