- 19 Kasım 2019
- 53.703
- 136.348
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #170.841
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin... oh valla.. keşke saat 5 olsada benmde işlerim bitseİşlerimi hallettim geldim![]()
hoşgeldin... oh valla.. keşke saat 5 olsada benmde işlerim bitse![]()
![]()
bir kurumda muhasebe bütçedeyimahh keşkee ne üzerine çLışıyosun canıım
Akşam mesai yaptim kiz anca ayildimbaloncuk sadece 3binmi kızz..
biz daha fazla para ederikkk
ayyy herşeyi planlı yaşanmazki bacım
hayat cok monotonlaşır
sana ekşın gerek![]()
öğlen oldu haberin ola![]()
Oyyy askosum benimmmAhahah bende nasıl anlamadıysam![]()
sana sözüm olsun öyleyse![]()
kokulumuAkşam mesai yaptim kiz anca ayildim
Oyyy askosum benimmm![]()
allahım hatuna bakkkkkkkkkkkkkKokulu mumlu cicili![]()
bir kurumda muhasebe bütçedeyim
ama pazartesiye kadar işe gelmiyecem
özlersiniz beni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ben iş yerinde olmayınca pek gelemiyorum buralaraözlemezmiyizzz yahuu özleriiizz
rica ederiz canımCevaplayan herkese teşekkür ederim kızlar iyi günleriniz olsun![]()
İnciri hiç denemedim. Onun kararını bilmek gerekiyor.incşr prolaktin yükseltiyor.O yüzden denemedim onu hiç canımBende bu ay içtim bu bitkileri karıştıp çayını yaptım sabah ve akşam içtim. Testere dişli aslan pençesi, hayıt tohumu ve civan perçemi. Bu ay yine deneyebilirm. yada incir kürü mü denesem. Sen hiç denedin mi. Yumurta gelişimi için.
Bakalım cuma giidip hormonlarıma baktıracağım. Bakalım düşmüş mü FSH. C-life macun da öneriyorlar. Ban da doktor vitamin olarak ımprly vermişti onu içiyorum. pahalı bir takviye.
Evet proalktini yükselttiği için bende çekimserimİnciri hiç denemedim. Onun kararını bilmek gerekiyor.incşr prolaktin yükseltiyor.O yüzden denemedim onu hiç canım
O yüzden ben riske atmıyorum canım.. Kullandığın otlarda zaten fsh düşürücü. Ama en az 3 ay yapmalıymışızEvet proalktini yükselttiği için bende çekimserim