- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 43
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #170.861
Peki düşüş oldu mu bunların içtikten sonra?Benim 11di canım. hayıt tohumu içtim testere dişli aslan pençesi çayı içtim. Şimdi prowomen kullandığım için bu bitkileri bıraktım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki düşüş oldu mu bunların içtikten sonra?Benim 11di canım. hayıt tohumu içtim testere dişli aslan pençesi çayı içtim. Şimdi prowomen kullandığım için bu bitkileri bıraktım.
Ben çok yapmadım 1.5 ay ya da 2 ay yaptım dengelediğini ben kendim farkettim. Virüs nedeniyle doktora gidemedim çünkü. Kasık ağrısı vs olmaya başladı. Hele ilk kullandığımda ağrım fazla oldu. Hormonlar normale döndükçe düzeldim. Benim diğer vitaminlerim de değeri düşük olduğu için prowomen kullanıyorum. Her ihtimale karşılık eşimde promenk kullanıyorPeki düşüş oldu mu bunların içtikten sonra?
birtek ben paydosa gittim geldimHiçbirinizin öğle paydosu bitmedi mi yav nerede bu millet![]()
![]()
![]()
Güne hızlı başladık diye mi bu haller kesmiyor seni
Tek derdin bu olsunsaçlarımı 2 aydır boyamıyorum
beyazlarım fora
geldiğimde bumu baloncuk diyeceksiniz![]()
ben ne dedim
kendimi aynaya bakınca çok kötü hissediyorumTek derdin bu olsun
Biz seni görmeden sevdik
ben ne dedim![]()
Ee hemen boya o zaman hamile kalınca hiç boyayamazsınkendimi aynaya bakınca çok kötü hissediyorum
ilk muayneden sonra boyayacam onu bekliyorum
evet hele taze transfer yaparsa hiç hiç boyayamamEe hemen boya o zaman hamile kalınca hiç boyayamazsın
İyiyim tatlım bir şey olmadı
ben iş yerinde olmayınca pek gelemiyorum buralara
Geldim geldim ama bembeyaz bi testle geldim ve
girerimde evdeyken kendime uğraşcak birşeyler buluyorumyaa evde giremşyomusun kuzum
Baloncuk hayal kırıklığındaGeldim geldim ama bembeyaz bi testle geldim vedaha gelmedi
Belki gec yumurtladim yada döngüm degisti bu ay![]()
Evde iş biter mi evde bu popolar hiç yer bulur muuu zatengirerimde evdeyken kendime uğraşcak birşeyler buluyorum![]()
![]()
![]()
![]()