• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla bu konuda çok az kişiyle paylaştım çünkü çok zor bunları konuşmak benim için kızçelerim :KK43: anlarsınız siz beni. Eşimin tedavisi ters tepmiş, değerleri dip yapmış. Doktor da bu durumda tüp bebek dedi.

Aynen kuzum Allah zamanını biliyor
Umudunuzu kaybetmeyin olur allahın izniyle bir bebiş ❤

Valla bu konuda çok az kişiyle paylaştım çünkü çok zor bunları konuşmak benim için kızçelerim :KK43: anlarsınız siz beni. Eşimin tedavisi ters tepmiş, değerleri dip yapmış. Doktor da bu durumda tüp bebek dedi.

anladim durumu canim, varikosel vs. gibi bir durum varsa her zaman ameliyat gibi bir opsiyon var..

sorun hareketteyse ayri vitaminler var sayidayda ayri oneriler var..

tup bebek de bu arada öcü degil, sanki o kotu fikirmis de ondan kacmak lazimmis gibi anlama canim benim:KK200:

Ben inanıyorum ki güzel günler bizi bekliyor...
Her zaman yanındayım... Her zaman sen ve diğer tüm arkadaşlar Dualarımda...
Vakti saati gelince meleklerimiz bizlerle olacak...
Çok seviliyorsun.. 🥰

Umudunuzu kaybetmeyin olur allahın izniyle bir bebiş ❤
Allah razı olsun inşallah hepimizin canım ❤
anladim durumu canim, varikosel vs. gibi bir durum varsa her zaman ameliyat gibi bir opsiyon var..

sorun hareketteyse ayri vitaminler var sayidayda ayri oneriler var..

tup bebek de bu arada öcü degil, sanki o kotu fikirmis de ondan kacmak lazimmis gibi anlama canim benim:KK200:
Canım ameliyatlıyız biz zaten :( takviye de aldık. İstediğimiz gibi olmasa da yol da katettik. Bu ay ilaç başladı doktor aşılamaya yetecek kadar olur derken dip yaptı değer. Klomen içmek her şeyi mahfetti eşimde
Ben inanıyorum ki güzel günler bizi bekliyor...
Her zaman yanındayım... Her zaman sen ve diğer tüm arkadaşlar Dualarımda...
Vakti saati gelince meleklerimiz bizlerle olacak...
Çok seviliyorsun.. 🥰
Ya ben denin dua eden kalbini severim Paremm ❤ amin amin cümlemize inşallahh 🙏

Allah razı olsun inşallah hepimizin canım ❤

Canım ameliyatlıyız biz zaten :KK43: takviye de aldık. İstediğimiz gibi olmasa da yol da katettik. Bu ay ilaç başladı doktor aşılamaya yetecek kadar olur derken dip yaptı değer. Klomen içmek her şeyi mahfetti eşimde

Ya ben denin dua eden kalbini severim Paremm ❤ amin amin cümlemize inşallahh 🙏

anladım şimdi canım, Klomen kullanınca tam tersine düşmesine bir yorum getirebildi mi?
aşılama her koşulda maliyetli ve tutma oranı var ama çok düşük ihtimal diye okuyorum forumda hep, sizi biraz da o yüzden tüp bebeğe yönlendirmiş olabilir mi? baluş da diyordu ya ben aşılama istemiyorum direkt tüp bebeğe geçmek istiyorum diye, aynı hesap, daha hızlı ve kesin çözüm gibi görmüştür doktor belki..

üzülme diye demiyorum inan ama belki gerçekten en başından beri tüp bebek yapsanız hiç bunlarla uğraşmayacaktınız? belki en hayırlı yola soktu sizi doktor? :KK200:

pareye katılıyorum, hayırlısıyla olacak. eşin senin moralini ne güzel yukarı çekmişti test mevzusunda, şimdi sen de biraz onu yukarı çek ki o da üzülmesin :KK60:

Oldum canım regl yeni klomene de başladım ama berbat haberler aldım bebek konusuyla ilgili. Her şeyin bir çaresi var ama tedavi olurken daha kötüye gidince insanın bi şey yapası gelmiyor. Kocamı çok seviyorum. Beni sevdiğini ve değer verdiğini hissettiğim/bildiğim sürece iki kişilik bir aile olmaya razıyım. Ben boşverdim. Allah'a kaldı. Allah'a kalmışsa olmuş bildim... O hayırlısını bilir. Olmuyosa da hayırlısı odur.

Üzüldüm adına tatlım ama vardır bunda da bir hayır demek lazım..
Zamanı gelince Rabbim eminim gösterecek o duyguyu hepimize.. Sabır en büyük rol. :KK68:

Ben çok yapmadım 1.5 ay ya da 2 ay yaptım dengelediğini ben kendim farkettim. Virüs nedeniyle doktora gidemedim çünkü. Kasık ağrısı vs olmaya başladı. Hele ilk kullandığımda ağrım fazla oldu. Hormonlar normale döndükçe düzeldim. Benim diğer vitaminlerim de değeri düşük olduğu için prowomen kullanıyorum. Her ihtimale karşılık eşimde promenk kullanıyor
Günaydın, canım ben de aslında iyi geldiğini anladım 12 gün kullandım. Yumurtalama döneminde bıraktım. Ama yumurtlama ağrısı çektim bay baya ve iki gün pik gördü yumurtam. Şimdi rnl oldumyine içmeye başladım. Yarın gidip tahlil vereceğim hormonlarım için. Bakalım ne durumdalar.
saçlarımı 2 aydır boyamıyorum
beyazlarım fora :KK14::KK14::KK14:
geldiğimde bumu baloncuk diyeceksiniz :KK14::KK14::KK14::KK14:
Saç deme bana hele benim saçlar röfleli benim saçlarım artık kendi saçıla dolaşıyorum resmen röfle kalmadı. Aray pandemi girdi o girdi bu girdi zaten ben sık kuföre giden biri deilimdir. ama bu sefer harbi çok uzadı artık herkes sormaya başladı yani .Cumartesi kuafördeyim valla :D

Merhabalar, ben geçen ay gonalf ve çatlatma ignesiyle tek yumurta ile aşılama yaptırdım ama tutmadı bu ay ise gonalf iğne ve çatlatma iğnesiyle doğal yolla deneyeceğiz ama biri sağda 21cm biri solda 18cm boyutunda 2 olgun yumurtam ve birkaç tane 14-15-16cm boyutunda küçük yumurtam oluşmuş. Bugun çatlatma iğnesi vuracağım ama bu küçük yumurtalar acaba sonradan büyüyüp çatlayıp döllenirse diye de korkmuyor degilim. Bu şekilde olan arkadaşlar varsa sonucu hakkında bilgi verebilir mi?

Nereye nereye ben kaçırdım konuyu? :D
Senin yanına güzel gelinim..
Künefe yapmayaaaa :D

🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈

anladım şimdi canım, Klomen kullanınca tam tersine düşmesine bir yorum getirebildi mi?
aşılama her koşulda maliyetli ve tutma oranı var ama çok düşük ihtimal diye okuyorum forumda hep, sizi biraz da o yüzden tüp bebeğe yönlendirmiş olabilir mi? baluş da diyordu ya ben aşılama istemiyorum direkt tüp bebeğe geçmek istiyorum diye, aynı hesap, daha hızlı ve kesin çözüm gibi görmüştür doktor belki..

üzülme diye demiyorum inan ama belki gerçekten en başından beri tüp bebek yapsanız hiç bunlarla uğraşmayacaktınız? belki en hayırlı yola soktu sizi doktor? :KK200:

pareye katılıyorum, hayırlısıyla olacak. eşin senin moralini ne güzel yukarı çekmişti test mevzusunda, şimdi sen de biraz onu yukarı çek ki o da üzülmesin :KK60:
Canm şimdiki tüp bebek merkezleri ne olursa olsun seni tüpe yönlendiriyor.... Sorgusuz... Biraz insan irite oluyor... Hasta duygusu pek önemli değil... Alışıklar ve hiç kmse yoğurdum ekşi demiyor... Hepsi iyi başarılı :D

Günaydın, canım ben de aslında iyi geldiğini anladım 12 gün kullandım. Yumurtalama döneminde bıraktım. Ama yumurtlama ağrısı çektim bay baya ve iki gün pik gördü yumurtam. Şimdi rnl oldumyine içmeye başladım. Yarın gidip tahlil vereceğim hormonlarım için. Bakalım ne durumdalar.

Saç deme bana hele benim saçlar röfleli benim saçlarım artık kendi saçıla dolaşıyorum resmen röfle kalmadı. Aray pandemi girdi o girdi bu girdi zaten ben sık kuföre giden biri deilimdir. ama bu sefer harbi çok uzadı artık herkes sormaya başladı yani .Cumartesi kuafördeyim valla :D
Gittt kızzz sefan olsunnnn :D

AAA sen ne akdar şanlı bir gelinsin öyle anneyle aynı apartman harika valla... Ben dekayın validemle aydı evdeyim :D:D
Herife dedm ya bu ev yada nanay :D
Şaka bir yana tesadüf ev satılıyordu apartmanda.. Apartmanda yeni güzel eh dedm yabancılık çekmiyim :D

günaydın, babyler..

Bana yalova tarafında güzel termal otel tavsiye edecek birileri var mı?
Benm yok balım bem teeee hataylıym :D

Back
X