• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zaman geçmez şimdi annesi yaaaa çok güzeldir ilk zamanlar 🥰

sağol bacıııım, fikre alışmaya çalışıyorum evet.
forumda senin gibi tecrübeli anneler var onların 2. gebeliği oyun gibi, peheeeey bunları ben gördüm biliyorum modundalar :halay:senin de öyle olicikkkkk

anaammm kıyamammmmmmmmmmm
darısı bize :dua::dua:

:KK74:

amiiiiin, ekim oldu bile bak teee ekim teee ekim derken :dondurma:

forumda senin gibi tecrübeli anneler var onların 2. gebeliği oyun gibi, peheeeey bunları ben gördüm biliyorum modundalar :halay:senin de öyle olicikkkkk

gelmeyeydi iyiydi :KK14:

Her gebelik farklıdır derler kendi içinde ama içerik aynı kuzum ya inşallah Rabbim bize de nasip eder senin göbüşünde güzel sağlıkli buyur kuzunu kucagina alirsin :KK37:asil maraton o zaman başlıyor 🧡🧡

Daha dur kuzum ne bel.agrisi ne ayak şişmesi birde gece saat başı wc yapınca anlican
Kiz o basindan beri var bende ztn ara salonun isigi acik duruyor artik 😅😅😅😅😅 ben arrik sükür bundan yok bende demiycem gebelik forumuna mide yanmasinhic yadamiyoeum cok sükür yazdim kac günsür kivranip duruyorum 😅😅😅😅😅

benim gebelik peeeek kötü geciyior diycem artik🤪🤪🤪🤪🤪

Back
X