• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kiz o basindan beri var bende ztn ara salonun isigi acik duruyor artik 😅😅😅😅😅 ben arrik sükür bundan yok bende demiycem gebelik forumuna mide yanmasinhic yadamiyoeum cok sükür yazdim kac günsür kivranip duruyorum 😅😅😅😅😅

benim gebelik peeeek kötü geciyior diycem artik🤪🤪🤪🤪🤪
kendi kendine nazar değdirdin :D

Merhaba kiraz nene :KK70: nasılsın

Ayyyy inşşş güzel olur miniğimm

Bende uykusuzm bu aralar akmoşşş.. Canm skkın :KK70:
Niye çıkıon leeeeee.. Otur bizi bekleeee :KK70:

OlmayN herifle ne bekleyecem gııızzz :KK70:
Gelyiom bekliyom bekliyolm kimse yok 😅 gidip uyuyomm sonra 😅

gelmeyeydi iyiydi :KK14:

ama :sinirli::sinirli::sinirli:

Her gebelik farklıdır derler kendi içinde ama içerik aynı kuzum ya inşallah Rabbim bize de nasip eder senin göbüşünde güzel sağlıkli buyur kuzunu kucagina alirsin :KK37:asil maraton o zaman başlıyor 🧡🧡

tahmin ediyorum, bende hafif panik atak var ondan çok aklıma getirmemeye çalışıyorum panikli kısımları :emir_bebek:

Ah canım maske bize var
Pazar arabayla dahil kenarından geçtik. Her taraf duman... Dedik ne oluyor. Meğer mangal yapıyormuş insanlar. Tüm sahil doluuuu😡
gerçekten insanlar çok bilinçsiz :( biz ne kadar dikkat edersek edelim onlar bencil oldukça hepsi hikaye
ama ciddi anlamda sıkıldım artık ruhum daralıyor maskeden :(

Peki önceki ölçümleri ile nasılmış? Onlara Kıyasla mı yavaş yoksa regl tarihine göre mi yavaş..
Amin canım amin inşallah
Valla bilmiyorum 5+5 gecesi 2.2 mm falandı galiba 6+0 da 3.3 mm neresi anormalse ha haftası oynuyo ama benimki zaten geç döllenme oldupu için bebeğin gelişimine göre haftasını söylüyolar diyo e tamam bebekde görükeli fazla olmadı diyorum işte şöyle böyle ne dediğini bilmiyor ağrın varsa sıkıntılı diye bu bebek büyüyüp ağrı yapmıcakmı diyorum bana tutmus kanaman olduya normal değil diyo e yok şimdi diyom tamam sen bi hafta daha kal diyo sağıklı gebelik gibi durmuyo bakalım diyo ben anlamıyorum bendemi skntı mantığımada uymuyo kesede o gün riskli dediği gibi aşşada değilmiş şuan.. yanımda yatan hastaya kanama durdursun diye ağrı kesici vermiş ben bu dr. Neyine güveneyim bide hafta olmazsa sonlandıralım haltı yiyor bana. Bende şimdi taburcu olmayı isteyim diyorum bi sıkıntım Yok çok şükür RABBİM'e emanet ettim inşAllah hiç bişe olmadan sağlıklıca kavuşcaz birbirimize ben evde bunlardan iyi olurum en azından yeme içme konusunda rahatlarım burda çok saçma bide ilgilenseler içim yanmaz ben ilacımı falanda içer yatarım evimde canım valla skıntı olmadığı sürecede zaten gelmeyi düşünmüyorum 9 haftada duyan var yani ozamanlar gelmeyi düşünüyorum beni strese sokuyolar...

kimisi onu yaptırmıyor.. ben cok anlamaz..
insan gebe kalamayınca :KK70::KK70: :KK70:
Burda mecburi ve bende insulin direnci vardi ya o yüzden yaptirmakdan yana oldum . Ailede sülalede seker hastasi cok .
Kuzenler hep gebelin sekeri olustu en azindan ona göre bi hastane tercihim olur cano

Burda mecburi ve bende insulin direnci vardi ya o yüzden yaptirmakdan yana oldum . Ailede sülalede seker hastasi cok .
Kuzenler hep gebelin sekeri olustu en azindan ona göre bi hastane tercihim olur cano
amanın..
en doğrusu neyse onu yap akmoşum

Back
X