- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 133
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #171.681
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyidirrr kuzu senden![]()
İyiyiz cnm ama öğlen olduGunaydiiiinnn![]()
![]()
Cok sağol canımHeee sonra pestilim çıkıyor
Bu nasıl bir yanlışlık böyle yanlışlık mı olur. Dava açsın maddi manevi
Çok geçmiş olsun canım![]()
Bacım bir kas gevşetici birşey alsan sıcak tut kremle ovdurİyiyiz cnm ama öğlen oldu![]()
![]()
![]()
Oyy böbreklermBacım bir kas gevşetici birşey alsan sıcak tut kremle ovdur
Idrar yolu enf falan mi oldun bacım yoksa bir tahlil falan ver o ağrı zordur bilirim ben de var kronikOyy böbreklerm![]()
O enfeksiyonun allah belasını vereIdrar yolu enf falan mi oldun bacım yoksa bir tahlil falan ver o ağrı zordur bilirim ben de var kronik
Allahım bu sırt ağrısı beni öldürecek
Temizlik neyynnn yapmayacammm![]()
Geçmedi mi halaOyy böbreklerm![]()
CıxGeçmedi mi hala![]()
Bol bol su iç balusum bir de şase 1 2 kullanımlık tozlar var onlardan kullanabilirsin
İçebildiğim kadar beyazmBol bol su iç balusum bir de şase 1 2 kullanımlık tozlar var onlardan kullanabilirsin
Tamam canım.dinlen iyi ki iş yok bugün hiv duramazdın orda iyi bak kendineİçebildiğim kadar beyazmelimden gelemi yapıorm
Ciddiyetsiz mi desem anlamsız mı desem garip geliyor işte bana şu spiralBir yakinimizin 1 yaşında çocuğu var sonra spiral taktirmis şimdi hamileymiş spiralle hamile kalmış![]()
Milletin heriflerinde ne spremler varmşBir yakinimizin 1 yaşında çocuğu var sonra spiral taktirmis şimdi hamileymiş spiralle hamile kalmış![]()
Kalk gidiyoruz marifet korunmadaCiddiyetsiz mi desem anlamsız mı desem garip geliyor işte bana şu spiral
Çok okuyorum spiralle hamile kalanları![]()
Bizim spermler girmeden çıkıyor içerden bacımMilletin heriflerinde ne spremler varmş
Spirali bile delip geçiyor değilki yumurta
Onlarnki spermse bizimkilerde olan ne
Kalk gidiyoruz marifet korunmada![]()
Ciddiyetsizi seciiyorum ben cuk diye oturduCiddiyetsiz mi desem anlamsız mı desem garip geliyor işte bana şu spiral
Çok okuyorum spiralle hamile kalanları![]()