• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba, sitede yeniyim dışarıdan okuyordum gebelik ile ilgili yazıları benim bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim
Son reglim 26 Eylül-1 Ekim arası sürdü yani ne zaman yumurtluyorum falan hiç bir bilgim yok. Öyle akıntım falan da olmuyor başımdan bir kürtaj geçti ondan beri öyle yumurtlama takip edemiyorum.
Ama adet günlerim düzenli mesela en son 26 eylülde oldum ondan önce 28 agustosta once ki ay ise 29 temmuzda gibi. yani 29 günde 1 , 6 gün sürüyor.
Şimdiden teşekkür ederim.
Kürtaj olanlarda bir süre regller düzene girene kdar dengesizlik olması normalmiş..
Şimdi yumurtlamayı tam olarak ovuLsyonla takip edebilirsin

Adama yolluyorum hemen
Yollamaaaaaaaaaa :D

dfhgfd bunlar hep Bal0ncuk Bal0ncuk oyunu gelme bu oyunlara :KK70::KK70::KK70:

Hayranım zaten şu ben korunuyorum deyip hamile kalanlara ben de korundum arkadaşım 4 sene niye olmadı niye farklı ne yapıyorsunuz bizden gelin hele bi anlatın püf nokta neyim bir şey varsa aktarın bilgi paylaştıkça güzel :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Ben sadece bu güzel besteden sizi mahrum etmek istememiştim
Git herifine yollamı dedim :D

MNbeyaz MNbeyaz kız yorumlarını okudum valla bayıldım sana neşemi yerine getirdin beni de aranıza alın :halay: :halay: Eleadora Eleadora
Bana bayılmadnmı
Bende sana bayılmayacam melek :(

Ne zamandır istiyorsunuz kendinden bahsedersen biz de seni tanımıs oluruz doğru mu söyledim :olamaz:@Bal0ncuk
Hahhahaha :D doğru ama eksik :D

Beni sevmemiş ben küstüm :D

Kürtaj olanlarda bir süre regller düzene girene kdar dengesizlik olması normalmiş..

Yollamaaaaaaaaaa :KK70:

Git herifine yollamı dedim :KK70:

Bana bayılmadnmı
Bende sana bayılmayacam melek :KK43:

Hahhahaha :KK70: doğru ama eksik :KK70:

Beni sevmemiş ben küstüm :KK70:
Beni de sevmemiş ben tripleniyor muyum :lülülü:

Çok güzel beste 😅😅😅

Yollamaaaaaaaaaa :KK70:

Git herifine yollamı dedim :KK70:

Bana bayılmadnmı
Bende sana bayılmayacam melek :KK43:

Hahhahaha :KK70: doğru ama eksik :KK70:

Beni sevmemiş ben küstüm :KK70:
Ne var kız biz bacı degilmiyiz bu sefer de beni sevsinler ne olmuş yani sevmek sevilmek ben seni seviyom zaten :KK74:

Back
X