- 19 Kasım 2019
- 53.683
- 136.295
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #171.921
İyiyim cnm tşk ederim :)Çok teşekkür ederim iyiyim şükür sen nasılsın ☺
Kızz kıyamam daha daha sen herşeyinle yenisin.. İçimden bir his semra hemen gebe kalacak diyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim cnm tşk ederim :)Çok teşekkür ederim iyiyim şükür sen nasılsın ☺
Ahh içindeki o ses inşallah doğru çıkar öyle bir sey olursa mutlaka yazacağımİyiyim cnm tşk ederim :)
Kızz kıyamam daha daha sen herşeyinle yenisin.. İçimden bir his semra hemen gebe kalacak diyor
Ne yedirip içiriyon![]()
oh oh Allah muhabbetinizi arttırsın canım bizimki için 2 günde 1 ideal fazlası benide yorardı![]()
İnşallah cnm hem yaşn geç.. Hemde denemeye yeni başlamşsn..Ahh içindeki o ses inşallah doğru çıkar öyle bir sey olursa mutlaka yazacağımçok teşekkür ederim bu güzel motive eden mesajın icin
![]()
Seni en iyi ben anlıyorum biliyorsun demiay valla hiç bir şey keşke spermleri de böyle olsaydı, Spermler de iş yok ahjsjdnf
tabiki canım güzel bir şey ama bir süre sonra yoruyorİnsan dinlenmek istiyor dimi
Evet çok iyi biliyorumİnşallah cnm hem yaşn geç.. Hemde denemeye yeni başlamşsn..
Eğer kafana takmazsan akışına bırakırsan olur..
Seni en iyi ben anlıyorum biliyorsun demi![]()
![]()
![]()
Çok haklısın inşallah Rabbim herkese nasip etsinİnşallah cnm hem yaşn geç.. Hemde denemeye yeni başlamşsn..
Eğer kafana takmazsan akışına bırakırsan olur..
Maşallah :) hayırlı olsun :)kızlar yıllardır anne olabilmek için bekledim uğraştım tüp bebek annesiyim ben sonunda bahçecide hayallerime kavutum inşallahh 2021 bende anne olacağım
inşallah canım hayırlısıylakızlar yıllardır anne olabilmek için bekledim uğraştım tüp bebek annesiyim ben sonunda bahçecide hayallerime kavutum inşallahh 2021 bende anne olacağım
bana böyle bir şey söylemedin amaİyiyim cnm tşk ederim :)
Sen onlardan önce geldinbana böyle bir şey söylemedin ama![]()
eh pekiSen onlardan önce geldin
Artık eskidin ondan![]()
Iyi aksamlarrrrGüüüüünnnaaayyyydddııınnnn
Bugün harika birgün inşallahhhh
Hepinizi cok seviyorum söylemek istedim![]()
Bende bendeBu son gelen arkidişlerrrrriii gördükçeeeee
Kendimi yaşlıııı hissediyorummmmmm
Hahaha ayni bende oyle yapiyorumben onu çok seviyorum kız görsen sanki bebek seviyorum![]()
![]()
![]()
Benim gibi bu saatte uyanip gelip konuya daliyorsun cok guzel oluyorYok arada kaynamadım aslında, baloncuk arkadaş cevap verdi sağolsun.
Ama diğer konularda da böyle sonradan girince biraz garipsiyorlar sanırım neden bilmiyorum ama
Tekrar teşekkürlerr :) bebiş için uğraşıom işte![]()