- 19 Eylül 2019
- 1.559
- 2.647
- 83
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #172.061
Aynen kuzum bende öyle dedimHehhh aferim benm yeğenimeee anasına benzesin
Kızzzzz olsun... Yeterki sen ve beybi sağlıklı olsunda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen kuzum bende öyle dedimHehhh aferim benm yeğenimeee anasına benzesin
Kızzzzz olsun... Yeterki sen ve beybi sağlıklı olsunda
YAAAAAA hepsine ayrı ayrı bayıldımmmmmmmKızlar bu zamana kadar bebeğime ördüklerim ve daha öreceklerim varEki Görüntüle 2701865 Eki Görüntüle 2701867 Eki Görüntüle 2701868 Eki Görüntüle 2701869 Eki Görüntüle 2701870
Araya kaynasam mıkaç numara ayakkabı giyiyorsun ona göre de hallederim ayıpsınyiğenlerim hele bir doğsun da çeşit çeşit hırkalar yelekler patikler örerim inşallah
![]()
Yaaaa bunlar çok ciciKızlar bu zamana kadar bebeğime ördüklerim ve daha öreceklerim varEki Görüntüle 2701865 Eki Görüntüle 2701867 Eki Görüntüle 2701868 Eki Görüntüle 2701869 Eki Görüntüle 2701870
Ahhh kalbimi bıraktım şuracığaKızlar bu zamana kadar bebeğime ördüklerim ve daha öreceklerim varEki Görüntüle 2701865 Eki Görüntüle 2701867 Eki Görüntüle 2701868 Eki Görüntüle 2701869 Eki Görüntüle 2701870
Ayyyyy bayıldım bayıldım ellerine sağlık canım güzel günlerde sağlıkla giysin kuzuKızlar bu zamana kadar bebeğime ördüklerim ve daha öreceklerim varEki Görüntüle 2701865 Eki Görüntüle 2701867 Eki Görüntüle 2701868 Eki Görüntüle 2701869 Eki Görüntüle 2701870
Dimi ya diyorum ya kızlar için çok tatliş şeyler var. İnsan hepsini yapmak istiyorYAAAAAA hepsine ayrı ayrı bayıldımmmmmmm
Yaaaaa ama o lila çıtçıtlı beni benden aldıııııııı
Allahımmmmm yerimmmmm
sağol kuzumAraya kaynasam mı
Yaaaa bunlar çok cici
Ellerine sağlık fıstık![]()
senin o kalbini yirimmmAhhh kalbimi bıraktım şuracığa ♥♥♥
Çok bilinmeyenli denklemKan falan dedin tahlil dedin sürpriz dedin haber vercem ama bebek değil dedin bugün güzel bir gün dedin ha bir de arabaların üstüne battaniye dedin![]()
amin inşallah kuzum sağolAyyyyy bayıldım bayıldım ellerine sağlık canım güzel günlerde sağlıkla giysin kuzu
Düşünmen yeterli kuzumDimi ya diyorum ya kızlar için çok tatliş şeyler var. İnsan hepsini yapmak istiyor
sağol kuzumkayna tabi isteyen olursa yaparım nedir yani elime mi yapışacak nasıl olsa evdeyim
ama ipleri siz alın örmesi benden
![]()
![]()
senin o kalbini yirimmmtez zamanda yiğenlerim olsun hepinize yaparım
Ben kızım o liLadan istereemmmDimi ya diyorum ya kızlar için çok tatliş şeyler var. İnsan hepsini yapmak istiyor
sağol kuzumkayna tabi isteyen olursa yaparım nedir yani elime mi yapışacak nasıl olsa evdeyim
![]()
![]()
Benden senin kuzulara bir pembe bir mavi yelek kuzu teyzesi kurban onlaraBen kızım o liLadan istereemmm
![]()
Oyyy canım benim sağolDimi ya diyorum ya kızlar için çok tatliş şeyler var. İnsan hepsini yapmak istiyor
![]()
![]()
tamamdır sipariş alındıBen kızım o liLadan istereemmm
![]()
Yok kiz sen hep gul boyle eglenceli olCnm peki regllerin düzenlimi
Günü gününemi yani?
Ne güzel cnm... Umarm senin gibi şanslı olurum
Sağlıkla ilerlesin
Ağlayayım mı kızzzz
Olan çayaaaaamııı olduuuuu
Allah ağlatmasn bebeeeemmmm
Aaa9 neki
Biz 8de işe başlıyoruz ama dönüşümlü..
Haftaya ilk 3 gün çalışcam böhüüüü
Kirazcağzımmmmmmm
İyiyiz sen nasılsınnnnnn
Benim minnoşum... Kader arkadaşm benim.. Bşver üzülmek yok... Bizden beterleei var... Bir tane bile olmayan var... O yüzden en azndan çözümü var diyip yolumuza devam edece
Güzeller güzeli mavişim nasılsın
Daha iyimisin?
3. Ayimiz canim benimde regl yeni bitti siz?
Şaka yapıyoruz gülüm valla hoşgekdin aramıza
Gekm yettimmmm gariii
Kızzzz meloşşşş düzenlimi senin yımurtlamakar inşallah?
Cukummmmm sinirlenmek yokkkk
Gerilmek yokkkkk
Kfaya takmak yokkkkk
Bu ay salacaksn... Hem yumurtlama günü geliyormuş...
Sen yunurtlama günlerinden eminsin demi?
Legoşşşşşş bebeğeeeemmmmmm
Hoşgeldinnnnn
2020 bize yaramadı bacı ben2021 illa gebe kalacam umudum 2021den
Nabıonnnn???