• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydınnnn :uykucu: :uykucu:

Eklentiler

• 2478310_38009e45a6d890326e69da457c6b02e7.webp
    2478310_38009e45a6d890326e69da457c6b02e7.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 20
Evet klasik regl belirtileri başladı 5 gün kala :olamaz::olamaz:

Millet erken gebelik öğrenmede level atladı, ben de 5 gün kala regl anlıyorum büyük başarı :işsiz::işsiz::işsiz:
Bende aynı durumdayım 6 gün var bana da:110:dün akşamdan beri belirtiler başladı sınır bozuyo

Evet klasik regl belirtileri başladı 5 gün kala :olamaz::olamaz:

Millet erken gebelik öğrenmede level atladı, ben de 5 gün kala regl anlıyorum büyük başarı :işsiz::işsiz::işsiz:
Bende 1 hafta önce çenemde çıkan klasik sivilcemden anlıyordum hep :KK70:
Bende aynı durumdayım 6 gün var bana da:110:dün akşamdan beri belirtiler başladı sınır bozuyo

bacılar bende bütün regl belirtileri vardı, hiç burada anlatılanlar gibi o belirtilerin aksine bambaşka şeyler yaşamadım.
sivilcem bile çıktı bu arada gayet iddialı bi şekilde..

gaz ağrısı regl ağrısı kıvrım kıvrım kıvranırım, birebir hepsini yaşamaya başladım 5-6 gün öncesinden :işsiz: :işsiz: :işsiz:

bacılar bende bütün regl belirtileri vardı, hiç burada anlatılanlar gibi o belirtilerin aksine bambaşka şeyler yaşamadım.

gaz ağrısı regl ağrısı kıvrım kıvrım kıvranırım, birebir hepsini yaşamaya başladım 5-6 gün öncesinden :işsiz: :işsiz: :işsiz:
Yeminlen hepimize kapak olsun
Harika bir örneeekkkk hemide canlı kanlı 🎈🎈🎈🎈🎈

göğüslerim normalde regl olmadan da ağrır benim, yok öyle göğüs renginde garip renklenmeler damarlanmalar bilmemneler de olmadı. yani burada erken belirti diye yazılan şeyleri düşünüyorum, asla yaşamadım :ıslık:

ve hatta, ilk bi kaç ay normalde regl tarihine denk gelen günlerde yine ağrı çekiyomuşsun, öyle hemen yırtmak da yok :işsiz::işsiz::işsiz:

Yanıldığım gün size hak vereceğim :super:

Back
X