• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Niye bugn dava ykmu :KK70:
Bugün duruşma yok canım
Cuma günleri de fazla kişi gelmiyor gibi gibi
Kafamı masaya koyup uyurum😁😁
Haftaya 3 gün çalışma sırası bende yaaa:KK47::KK47::KK47::KK47:
Biz 5 gün😔😔
Evet klasik regl belirtileri başladı 5 gün kala :olamaz::olamaz:

Millet erken gebelik öğrenmede level atladı, ben de 5 gün kala regl anlıyorum büyük başarı :işsiz::işsiz::işsiz:
Bir gün gelecek "HAMİLEYİMMMMMM" diyeceksin😊
Çaloşmıyor musun ? neleri kaçırdım acabası :110::110:
Nerdeee çalışıyorum canım... Ama cuma günleri diğer günlere nazaran daha az kişi geliyor. Kafayı masaya vurdum mu uyuyorum🤣🤣

Bugün duruşma yok canım

Biz 5 gün😔😔

Nerdeee çalışıyorum canım... Ama cuma günleri diğer günlere nazaran daha az kişi geliyor. Kafayı masaya vurdum mu uyuyorum🤣🤣
hasretle bekliyorum artık o gün gelse iyi olur :KK48:
Hepimiz diyeceğiz inşallah :KK36:

Şarkılar güzel ve hüzünlü bacım gülüp beni de güldürme ağlayasın var Eleadora Eleadora
niye ağlayasım olsun sdjhksh :KK70::KK70::KK70::KK70:
Tamam insan bir burkulmuyor değil ama alıştım sanırsam, burada regl olacağım deyince herkes hemen depresyona girdim falan mı sanıyor acaba :KK70::KK70::KK70::KK70:

canım beyazım gül gülelim :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

niye ağlayasım olsun sdjhksh :KK70::KK70::KK70::KK70:
Tamam insan bir burkulmuyor değil ama alıştım sanırsam, burada regl olacağım deyince herkes hemen depresyona girdim falan mı sanıyor acaba :KK70::KK70::KK70::KK70:

canım beyazım gül gülelim :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
Adami ozledim benimki ondan caktirma
Ay ne guzel yazmışsın bacım valla cansın gülelim kuzu :KK74:

göğüslerim normalde regl olmadan da ağrır benim, yok öyle göğüs renginde garip renklenmeler damarlanmalar bilmemneler de olmadı. yani burada erken belirti diye yazılan şeyleri düşünüyorum, asla yaşamadım :ıslık:

ve hatta, ilk bi kaç ay normalde regl tarihine denk gelen günlerde yine ağrı çekiyomuşsun, öyle hemen yırtmak da yok :işsiz::işsiz::işsiz:
Artık belirti aramayacam :D

Bugün duruşma yok canım

Biz 5 gün😔😔

haaa tamam düşündün ki dedin dedin de nöbetleşe çalışmaya mı geçtin diye sevinmiştim senin adına

Back
X