• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sütten ağzı yanmış yoğurdu üfleyerek mi yermiş
Seviyorum kız seni 🥰🥰
yaaa parem korkuyorum :D
bende seni seviyorummm :KK36:

sen yine de çok açık etme canım o kadar da masum olmayabilir burası :kahve:
dışarıdan da okunabiliyor yani topikler
duyarlı çikom benim :KK36:
ama kız google seo'yum diyor dışardan okudnuğunu biliyordur yani :D :D :D :D :D :D :D :D

Sıkıntı yok bende deli doluyum 😇😇
:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

kız yok aaaaaaaaaaa
oldu olacak ayak numaranı verecen ha :KK70:
başımdan bir olay geçtide ondan korkuyorum artık yaklaşmaya :KK70:

şimdi artık kanki olabiliriz :KK70: :KK70:

Tabiki seve seve 🥰 burası değişik insanlarla dolu dun biriyle denk geldim onun yuzunden bende 1 gun pasif edildim 😃 neyse daha da yazmam olumsuz negatif kokan insanlara ya 😆 gelir gelmez pasif oldum neyseki her ikimize verildi ceza adaletli bir yer burasi hosuma gitti.

Tabiki seve seve 🥰 burası değişik insanlarla dolu dun biriyle denk geldim onun yuzunden bende 1 gun pasif edildim 😃 neyse daha da yazmam olumsuz negatif kokan insanlara ya 😆 gelir gelmez pasif oldum neyseki her ikimize verildi ceza adaletli bir yer burasi hosuma gitti.
ayy gelir gelmez mune ablanın tırpanından mı yedin abooo
dakika bir gol bir :D

Dışarıdan kim okuyor bacım :skandal:vay bana başıma gelen
beyazım üye olmayanlar yazılanları okur ama yazamaz :D

itibar önemli sjldkjflsdkjf :KK70: :KK70: ama titreşim daha önemli :KK70::KK70::KK70:

:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın: söyleyeceklerim bu kadar :KK70:
benimde :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

yaaa parem korkuyorum :KK70:
bende seni seviyorummm :KK36:

duyarlı çikom benim :KK36:
ama kız google seo'yum diyor dışardan okudnuğunu biliyordur yani :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Tabi ki senelerce dışardan okudum hatta klomeni kullanmadan öncede okuyup gittim doktora sonrada üye oldum😊 cok fazla doktorla çalıştım kadin dogumcudan tut genel cerraha kadar 5 yıl o yüzden bari insanlara faydam dokunsun dedim üye oldum evdeyiz malum

Tabi ki senelerce dışardan okudum hatta klomeni kullanmadan öncede okuyup gittim doktora sonrada üye oldum😊 cok fazla doktorla çalıştım kadin dogumcudan tut genel cerraha kadar 5 yıl o yüzden bari insanlara faydam dokunsun dedim üye oldum evdeyiz malum
o zaman birbirimizin deneyimlerinden faydalanırız inşallah :KK36:

ayy gelir gelmez mune ablanın tırpanından mı yedin abooo
dakika bir gol bir :KK70:

beyazım üye olmayanlar yazılanları okur ama yazamaz :KK70:

benimde :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Bilmiyorum ki bir üye resmen ezici ezici yargılayıcı konuştu lutfenli konustum hani yazma etme dinlemiyorsun yargiliyorsun gibisinden sonra bende açtım agzimi ban yedim 🥰 neyse daha polemige girmem kimseyle 😇🙂

Bilmiyorum ki bir üye resmen ezici ezici yargılayıcı konuştu lutfenli konustum hani yazma etme dinlemiyorsun yargiliyorsun gibisinden sonra bende açtım agzimi ban yedim 🥰 neyse daha polemige girmem kimseyle 😇🙂
evet malesef burda kurallara uymayan var ama polimiğe girmekte tırpan yeme sebebi :D
bende o tırpandan az yemedim :D :D 2-3 kere yemişimdir :D
ama artık uslandım :D

evet malesef burda kurallara uymayan var ama polimiğe girmekte tırpan yeme sebebi :KK70:
bende o tırpandan az yemedim :KK70: :KK70: 2-3 kere yemişimdir :KK70:
ama artık uslandım :KK70:

Aynen ya soruya yanit veriyorsan ver güzel bir dille uyarirsan da uyar ama bilgiclik taslamak doğru değil hele ki kardesim hemsire esim benle evlenmek icin tip 3 terk ve suan laborant olan biri ve bende 5 yil kadin doğumcularla calisan biri olarak ondan kat kat bilgiye sahibimdir dinlemeden yorum yapmak icin yaptı bende dayanamadim ama ben ilk cezada uslandim 😆

" Müslüman müslümana güzel cevap verir " mottom bu benim artık 😃

Aynen ya soruya yanit veriyorsan ver güzel bir dille uyarirsan da uyar ama bilgiclik taslamak doğru değil hele ki kardesim hemsire esim benle evlenmek icin tip 3 terk ve suan laborant olan biri ve bende 5 yil kadin doğumcularla calisan biri olarak ondan kat kat bilgiye sahibimdir dinlemeden yorum yapmak icin yaptı bende dayanamadim ama ben ilk cezada uslandim 😆

bacım o zaman benim bu halim ne olcak de hele :D :D :D :D

kızzzz enişteye helal valla... tıp 3 terk etmiş senin için.. neden herifi 2 yıl daha beklemedin :işsiz:

kızzzz enişteye helal valla... tıp 3 terk etmiş senin için.. neden herifi 2 yıl daha beklemedin :işsiz:
Ben birakma dedim ben senin icin okulu birakmazdim dedim. Ah o cadi kaynanam yokmu o yaptı moldovada okuyordu esim 7/24 skype da görüşürdük çok caliskandi 1.ciydi adam. Okul parani yatirmam o kizla ayrilmazsan dedi buda yatirma kendin bilirsin dedi hakkaten yatırmadı buna dedim ki soyle ayrildim de nerden bilecek hayir beni buna maruz birakamaz dedi tehdit santaj yeter dedi döndü. Sonra girdi sinava laborant okudu simdi cok iyi bir yerde çalisiyor doktor olsa anca o kdr maas alirdi riskler cabasi para acisindan fark etmedi ama onun hayali icinde kaldı cok uzuldum ama o anasi düğüne bile gelemedi oglu çagirmadi hicbir seyi göremedi yaşayamadı bizden dizi cikar dizii kizlaaaaar 😅😅😅😅

Back
X