• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa sever miisn canım, sizlere de birer dilim vereyim bari 🤗, valla benim büyük sıkıntı bu tatlı bağımlılığı 🙈 yememek lazım bu süreçte ama yani yemek yemesemolur modundayım tatlısız eksik hissediyorum 🙈

Yaa o kadar yazdıktan sonra kekle tavlarım diyordum ama 🙈 siz zor çıktınız kız kocama yapsam hemen affederdi 🤪 özlemişim vallaa ama yaa acıyın bana 🙄

Hahaha valla etiketlenince sürekli bildirim geliyor öyle görüyorum 🙈 daha çözemedim hala bir de yoğun olunca hep sadece alıntı msjlara bakabildim inanın ki 🤷
Siz ilk aşkımsınız ya girmeden de ben aylarca takip ettim sizi üye olmadan 🙈

Hahahah koca yürekli Paresilaaa Paresilaaa valla teşekkür ederim 🙈 gelmeyenleri güncelleme bence de hıhh bence de hayırsızlar cık cık cık 🤪
Ben hiç kayboluyor muyum öyle ortadan cık cık cık 🙄
Yooooğğğ sevmiyom artık kesinlikle yemem ısrar etme :110::kk77:

Nayn naynn naynnn yumusamam 😅😅
Ama ama ama 😢😢 bak kahve de yaparım yanına 🙄
Kim satıldı ben mi yanlız tuşa bastın bacım kaldır ayağını :KK8::KK8::KK8::cool:
Hahaha ya hani çok severdin her şey yalan mıydı yaşandı bitti saygısızca mı 🤪
Yaa ama ama işe yarardı yaaa olmadı mı🙄
:KK70:
Alır aklını bak heeyyy 😅😅 Bal0ncuk Bal0ncuk

Heytt her zaman ilk tercih olmalıyız 😅😅
Ya valla siz ilk göz ağrımsınız ya Allah'ım valla aldatanlar yakalanınca nasıl hissediyormuş anladım büyük stres valla yapmasın kimse böyle bişi çok korkunç açıklayabilirim deyip açıklayamıyorsun hellpp 🤣
Kim ben mi hic de bile sadece bir anlık bir hayale kapıldım ama tavrına bakarsan hala aynı yani :cool:
Sevmiştin keki beyazım bak beyaz çikolatalı tarifim de var olmaa mı?
Ya sen naptın nasıl yetiştirdin böyle nizam böyle disiplin hiçbir Orduda yok anacım ben bir tırstım valla 🙈
Ağır trip atacam şimdi hazır olun 😅😅

U Uzaygemisi35 görüyoruz diğer gebelik topiğin de alıntıları sayfa sayfa yapıştırıyorsun bize gelince :KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:
Yaaa hahahah anam siz bana kamera falan mı yerleştiriniz ben bi tırstım valla 🤣🤣 bak burda da öyle yapıyım ama ben bunu yazarken siz yüz tane daha yazıyonuz yetişemiyom ki bacımm 🤣🤣 orda böyle olmuyor 🙄

Ya valla siz ilk göz ağrımsınız ya Allah'ım valla aldatanlar yakalanınca nasıl hissediyormuş anladım büyük stres valla yapmasın kimse böyle bişi çok korkunç açıklayabilirim deyip açıklayamıyorsun hellpp 🤣

Ya sen naptın nasıl yetiştirdin böyle nizam böyle disiplin hiçbir Orduda yok anacım ben bir tırstım valla 🙈

Yaaa hahahah anam siz bana kamera falan mı yerleştiriniz ben bi tırstım valla 🤣🤣 bak burda da öyle yapıyım ama ben bunu yazarken siz yüz tane daha yazıyonuz yetişemiyom ki bacımm 🤣🤣 orda böyle olmuyor 🙄
Artık yutmayız sen bizi sevmiyorsun :(

Yetişme anacım ne uğraşıyorsun nerden yakaliyorsan ordan dal konuya günaydın de nasılsınız de ben iyiyim de ama de yani 🙅😅😅😅

Yetişme anacım ne uğraşıyorsun nerden yakaliyorsan ordan dal konuya günaydın de nasılsınız de ben iyiyim de ama de yani 🙅😅😅😅
Evet haklısın canım benim en büyük hatam o oldu bir de galiba. Baştan sona okumayıp direkt yazınca kimseyle ilgilenmiyormuş gibi hissediyorum. Ayıp oluyor gibi geliyor. Orada öyle bir muhabbet dönerken arada böyle günaaydınn diye işyerine dalan gıcık insan olmak istemem 🙈 o nedenle biraz kaçırınca yakalayamıvam diye yazmıyorum galiba tamam bundan sonra öyle yapçam şimdi sen öyle deyince mantıklı geldi 🤣

Hsshgshshshshs bir yerlerden tutunma çabaları 😅😅 oyy kıyamam ya tamam yeter :KK37:
Gerçekten merak ettim valla aileden biri gibi oluyor herkesin süreci az veya çok aklımda kalıyor, ne bileyim birinin adet günü birinin test sonucu birinin yumurtlaması diye.. ama işte yetişemiyorum dşye hep geri durdum sağol canım 🥰🥰

Evet haklısın canım benim en büyük hatam o oldu bir de galiba. Baştan sona okumayıp direkt yazınca kimseyle ilgilenmiyormuş gibi hissediyorum. Ayıp oluyor gibi geliyor. Orada öyle bir muhabbet dönerken arada böyle günaaydınn diye işyerine dalan gıcık insan olmak istemem 🙈 o nedenle biraz kaçırınca yakalayamıvam diye yazmıyorum galiba tamam bundan sonra öyle yapçam şimdi sen öyle deyince mantıklı geldi 🤣
Yarın sabah 7:30 da iş başı hdhshshsh 😅😅😅😅😅 şaka şaka gel sarılıp barışalım :KK60:

Back
X