Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen yap bariiBen de çarşamba günü kan vereceğim ama bugün erken gebelik testi aldım![]()
Hemen yap bariibenimde aklımda o vardı dedim şimdi emin olamam ben yolada çıkıcam içim rahat etsin diye kanda yaptırdım direk yoksa erken testte de çıkar artık benim 1 buçuk saati bulur çıkması
![]()
Kız 16 Ağustos olmasın :)Bende varım 16 Eylül’de tedaviye başladım.
evet Ağustos
![]()
Çok tebrik ederim katlanarak artsın inşallah değeriniz213 çıktıı![]()
![]()
Gözün aydın canim bak geçen günkü pembe kanama tutunma kanamasiymis demek ki demiştim213 çıktıı![]()
![]()
Amin insAllah Rabbim hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin sana sağlıklı hayırlı bir evlat olsun :)Çok sağolun hepinizBenim kadar umutsuz ve hiç belirtisiz birinde çıktıysa herkes umutlu olsun
yani görünüşte kalite falan iyiydi ama hiç belirti görmedm ağrı falan o yüzden olmiycak sandm ve hep kötüye hazırladm kendimi
rabbim hepinize yaşatsn bu duyguyu çok dua edicem hepinize
umut olması için hemen paylaştım sizinle dua edin nolur sağlıkla ilerlesn kucağımıza alalım
![]()
Aminn canim insallahhÇok sağolun hepinizBenim kadar umutsuz ve hiç belirtisiz birinde çıktıysa herkes umutlu olsun
yani görünüşte kalite falan iyiydi ama hiç belirti görmedm ağrı falan o yüzden olmiycak sandm ve hep kötüye hazırladm kendimi
rabbim hepinize yaşatsn bu duyguyu çok dua edicem hepinize
umut olması için hemen paylaştım sizinle dua edin nolur sağlıkla ilerlesn kucağımıza alalım
![]()
6.gün embriyosu bugün 8.gün transfer sonrası