BenimYanlış yazmışım canım baika hiç belirtim yoktu onuda ciddiye alamadım yerleşme kanamasıdır diye az az pembeydi ama oymuş seninde öyledir merak etme zaten adet olsa durmaz artarak devam eder lekelenme olunca yerleşme oluyo![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BenimYanlış yazmışım canım baika hiç belirtim yoktu onuda ciddiye alamadım yerleşme kanamasıdır diye az az pembeydi ama oymuş seninde öyledir merak etme zaten adet olsa durmaz artarak devam eder lekelenme olunca yerleşme oluyo![]()
Benim normalde adet öncesinden 2-3 gün önce lekeler geliyor ondan korkuyorum inş öyle değildir. Yazdıkları umut oldu çok teşekkürler inş yerleşmedir.Yanlış yazmışım canım baika hiç belirtim yoktu onuda ciddiye alamadım yerleşme kanamasıdır diye az az pembeydi ama oymuş seninde öyledir merak etme zaten adet olsa durmaz artarak devam eder lekelenme olunca yerleşme oluyo![]()
İnşallahBende çatlama ignelerimi yaptim 3 tane
Sol bacağımda uyuşma var basamıyorum çarşambadan opu var ins.kaliteli yumurta cikar
Benim 5. OpumAsıl mesele transferden sonrası kuzum bunlar kolay![]()
Hiiç sıkıntı yapma canım ben de 14ünde oldum inanılmaz stresli girdim ama hic bişey yokmuş uyudum resmen uyandıgmda odama cıkarılıyodum yumurta sayısına göre biraz ağrı olabiliyor bende ilaç içeçek kadar olmamıştı hic kullanmadım sayım azdı o sebeple 6 tane toplanmıştı .senin fazlaysa bir tık ağrın olabilr oda adet öncesi ağrı gibi oluyor ilk 1-2 gün ondan sonrq geçiyormuş hic sıkıntı etme göz acıp kapayıncaya kadar geciyo hakkettenHerkese hayırlı sabahlar arkadaşlar lütfen benim için dua edin bugün 10.30 opu işlemim var ve çok korkuyoruminşallah herşey yolunda gider
![]()
Canım merhaba hayırlı olsun öncelikle tedaviniz :)) benim de kısmetse opum haftasonu gibi olacak sanırım yarın kontrolüm var, sana şey sorucaktım en büyük yumurtanın büyüklüğü ne kadar oldu acaba bir de centrotide iğnesini kaç gün kullanmıştın?Perşembe opum var :) şükür bitiyor yumurta büyütme işlemim![]()
Hayırlı olsun. Benim de öyleydi. 4-5 folikül görünüyordu ultrasonda ama dün 3 tane toplandıKızlar merhaba ben iğnelere yeni başladım bugün 5. Günüm gonalf kullanıyorum. Sormak istediğim yumurtalar günde kaç mm büyüyor siz kaçıncı günde yumurta toplamanız oldu bugün 8-12 mm arasındaydı yumurtalar
Kolay bir işlem neden korkuyorsunuzHerkese hayırlı sabahlar arkadaşlar lütfen benim için dua edin bugün 10.30 opu işlemim var ve çok korkuyoruminşallah herşey yolunda gider
![]()
Ciddi mi canim ben bekleme anlamında söyledim aslında yoksa opu kötü tabi :) tüp bebek sürecinin neresi kolay ki artık girgira vuruyoruzBenim 5. Opumbana mı diyorsun basit diye.
ben opularda daha zorlanıyorum. Transferler daha kolay benim için.
Merhaba, transferiniz oldu mu acaba? Umarım her şey yolunda gitmiştir kolay geçmiştir transferinizkızlar embriyolog aramış eşimi,2 yumurtadan bir tanesi iyi,3.gün transfer edicez demişler.yani yarın.
tek yumurta,tek embriyo,3.gün transferi... ne diyorsunuz çok gerginim korkuyorum olumsuz olacak diye.
Kızlar ben dayanamadım 1 gün öncesinde yani bugün kan testi yaptırdım…Sonuç öğleden sonra çıkarmış bana şans d
Ayy heyecan yaptım haber ver lütfenKızlar ben dayanamadım 1 gün öncesinde yani bugün kan testi yaptırdım…Sonuç öğleden sonra çıkarmış bana şans dileyin nolur![]()
Inşallah vardır gayorlisotla müjdeli haberi verirsin canım kaçıncı gün embriyosu tek miKızlar ben dayanamadım 1 gün öncesinde yani bugün kan testi yaptırdım…Sonuç öğleden sonra çıkarmış bana şans dileyin nolur![]()