2021 Aralık ayı burç yorumları

Screenshot_20211209-163502_Instagram.jpg
Screenshot_20211209-163504_Instagram.jpg
Screenshot_20211209-163507_Instagram.jpg
Screenshot_20211209-163509_Instagram.jpg
Screenshot_20211209-163512_Instagram.jpg
Screenshot_20211209-163514_Instagram.jpg
Screenshot_20211209-163517_Instagram.jpg
Screenshot_20211209-163522_Instagram.jpg
Screenshot_20211209-163524_Instagram.jpg
Screenshot_20211209-163528_Instagram.jpg
Screenshot_20211209-163530_Instagram.jpg
Screenshot_20211209-163533_Instagram.jpg
Screenshot_20211209-163536_Instagram.jpg
 
Koskoca bir yılı daha geçirip, yılın son ayı olan aralık ayının kapısını çalıyoruz. Eskiler “Zaman su gibi akıp gidiyor” derlerdi, günümüzde ise zaman artık ışık hızında ilerliyor. Işık hızı veya su hızı hiç fark etmez, “Zamanımızı kaliteli kullanabiliyor muyuz?” sorusunun cevabını kendimizde bulmaya çalışmalıyız.

Yılın bu son ayına, bu yıla damgasına vuran zamanın efendisi Satürn ile çarptığında titreten Uranüs arasındaki zorlu görünümle giriyoruz. Artık bu ay sonuna kadar keskinleşecek bu kavga yeni yılın ilk günlerinden itibaren etkisini yavaş yavaş kaybedecek. 2021'de bizi kıstıran bu durum bitecek ve derin bir soluk almaya başlayacağız.

4 Aralık’ta yaşayacağımız Yay burcundaki Güneş tutulmasını, zamanın efendisi Satürn’ün desteklediği ve hayaller gezegeni Neptün’ün ise nispeten zorlayacağını söyleyebiliriz. Bizi ve ülkemizi yabancı kültürler ve uluslararası arenada değişime götürecek olan bu tutulma, özellikle geleneksel değerlerde ve bunların hayatımızdaki yeri hakkında ciddi ciddi dönüşümün ayak seslerini duyuracak gibi görünmekte.

19 Aralık’ta yaşayacağımız İkizler dolunayı ise iletişim konusunda her alanda “tamam mı, yoksa devam mı?” sorusunu sorduracak diyebiliriz. Bu anlamda yakın çevremizde bulunan kardeşler ve arkadaşlarımızla olan ilişkilerimizi korumak adına biraz daha temkinli davranmamız gerekebilir.

Bu ayın Türkiye açısından en önemli gelişmeleri ise anayasa ve seçim atmosferiyle ilgili olacak gibi duruyor.

Özellikle sözünü ettiğimiz Satürn - Uranüs kavgasındaki bu son raunt yıl içinde ekonomik olarak ne kadar kendimizi koruduğumuzla ilgili son bir sorgudan geçirebilir. Altın ve dövize dikkat etmek gerekecek.

Sağlık konusunda ise elbette mevsim gereği soğuk algınlıklarına dikkat etmemiz gerekirken, corona konusunda ise tamamen işin bittiğini henüz söylememiz mümkün olmayacak gibi de görünmekte. Lütfen sağlığınıza bu ay daha çok dikkat edin, olur mu?




Murat İpek
 

2021 Aralık Koç Burcu ve yükselen Koç​

koç burcu aylık burç yorumu

Güneş, Merkür ve Mars Yay’da: Rutinin dışına çık​

Merkür, 13 Aralık’a dek, Güneş ise 21 Aralık’a dek Yay’da. Öğrenmeye açık olacak, fikirlerinizi iyi ifade edecek, yabancı kültürlerle ilgileneceksiniz. Meraklı ve iyimser olarak ufkunuzu genişletmek, rutinin dışına çıkmak istiyorsunuz.

Fiziksel enerji ve mücadele gücünü gösteren Mars ise 13 Aralık’a dek Akrep’te. (Mars, Kasım ayında da Akrep’teydi.) Ortak harcamalar, borç, kredi, vergi, sigorta, yatırım işleri ve ödemelerle uğraşabilirsiniz.

Mars, 13 Aralık’ta Yay burcuna geçiyor ve 24 Ocak 2022’ye dek Yay’da. Mars yeni girişimlerde bulunmak ve risk almak için size cesaret verecek. Şehir dışı ya da yurtdışı seyahatler yoğun olabilir ya da yasal meselelerle uğraşabilirsiniz. Kendinizi geliştireceğiniz bir dönem.

Venüs Oğlak’ta: İş, kariyer​

Aşk, sevgi ve ilişkileri gösteren Venüs 5 Kasım’da Oğlak’a geçti ve 6 Mart 2022’ye dek Oğlak’ta, yıldız haritanızda iş ve kariyerle ilgili 10. Evde.

Venüs normalde bir burçta yaklaşık 25 gün kalıyor ancak geri hareketi nedeniyle bu sene 4 ay kadar Oğlak’ta. 19 Aralık 2021- 29 Ocak 2022 arasında ise geri gidiyor. (Venüs, yaklaşık 18 ayda bir geri gidiyor.)

Venüs Oğlak’ta iken hedeflerinizi gözden geçirecek, çalışmaya odaklanacaksınız. Önceliğiniz iş hayatında iyi ilişkiler kurmak olmalı.

8- 28 Aralık arasında Venüs Plüton’la birleşiyor. İş ve sorumluluklara yaklaşımınız değişiyor. Üstlerinizle güç mücadelesine girmekten uzak durun. İş hayatında gizli konular ya da entrikalar, “Taht oyunları” gündemde.

19 Aralık 2021- 29 Ocak 2022 arasında Venüs geri gidiyor. Diğer insanların sizi nasıl gördüğüne, itibarınıza özen gösterin ve kariyer amaçlarınızı düşünün. İlişkilerle ilgili sorunlar işinizi, kariyerinizi etkileyebilir.

Güneş ve Merkür Oğlak’ta: İş, kariyer​

13 Aralık’ta Merkür, 21 Aralık’ta ise Güneş Oğlak’a geçiyor. İş hayatında iletişim ve kendinizi ifade etmek için avantajlısınız. Diğerlerini kendi tarafınıza çekebilir, ikna edebilirsiniz. Çalışmaya ve sorumluklara, görevlere odaklanacaksınız. İş dolayısıyla seyahat edebilirsiniz.

Satürn Uranüs karesi​

16 Aralık 2021- 1 Ocak 2022 arasında Satürn Uranüs’le kare açıda. Bu görünüm idealler, arkadaşlar ve sosyal çevre ile değerler ve maddi konularla ilgili çatışmalara işaret ediyor. Bir arkadaşınızla yollarınız ayrılabilir. Maalesef bu kişinin beklenmediğiniz olumsuz tavırları ona olan güveninizi sarsabilir. Arkadaşlarla değer verdiğiniz şeylerin farklı olması ya da para meseleleri yüzünden tartışabilirsiniz. Düşünmeden aldığınız riskler bazı sorumlulukların sizin üzerinize yıkılması ile sonuçlanabilir. O nedenle kime güveneceğinize iyi karar verin ve gözü kapalı hiçbir işe girmeyin. Sonradan üzülmek yerine tedbirli davranmakta fayda var.

Jüpiter Balık’ta: Yavaşla​

29 Aralık’ta şans, bolluk ve genişleme gezegeni Jüpiter Balık’a geçiyor. (11 Mayıs 2022’ye dek.) Bu biraz mistik ve hayalci bir dönem. Sizi içe dönmeye ve yavaşlamaya çağırıyor. Ancak ilk etapta hayatın hızlı temposundan uzaklaşıp buna uyum sağlamak zor olabilir. Artık hayatınızda yeri olmayan ilişkiler bitebilir, bazı alışkanlık ve davranışları geride bırakmanız gerekebilir. Affetmek ve bırakmak bu dönemin ana teması. Akışa uymak, olanı olduğu gibi kabul etmek ve kendi içinize dönmek en iyisi.









2021 Aralık Boğa Burcu ve yükselen Boğa​

boğa burcu aylık burç yorumu

Güneş, Merkür ve Mars Yay’da: Borç-alacak​

Merkür, 13 Aralık’a dek, Güneş ise 21 Aralık’a dek Yay’da. Ortak finansal meseleleri düzene sokabilir, hesapları ve bütçenizi gözden geçirebilirsiniz. Metafizik, psikoloji ve ruhsal konulara ilgi duyacak, hayatın daha derin ve gizemli yönlerini araştırmak isteyeceksiniz.

Fiziksel enerji ve mücadele gücünü gösteren Mars ise 13 Aralık’a dek Akrep’te. (Mars, Kasım ayında da Akrep’teydi.) Mars, ilişkilerden yana hareketli bir dönemi gösteriyor. Girişken ve atak davranacak, güçlü hatta agresif insanlarla karşılaşacaksınız. Eşiniz ya da ortağınızla birlikte çok iş halledeceksiniz ancak arada tartışmalar olabilir.

Mars, 13 Aralık’ta Yay burcuna geçiyor ve 24 Ocak 2022’ye dek Yay’da. Ortak harcamalar artabilir, parayla ilgili tartışmalar yaşanabilir. Ya da mal paylaşımı, miras paylaşımı, ayrılık, boşanma gündeme gelebilir. İlişkilerde yoğun duygular ve tutkular ortaya çıkıyor ancak acele etmeyin ve partnerinizi ya da kendinizi bir karar almaya zorlamayın.

Venüs Oğlak’ta: Görüşler değişiyor​

Aşk, sevgi ve ilişkileri gösteren Venüs 5 Kasım’da Oğlak’a geçti ve 6 Mart 2022’ye dek Oğlak’ta, yıldız haritanızda yurtdışı, eğitim ve seyahatle ilgili 9. Evde olacak.

Venüs normalde bir burçta yaklaşık 25 gün kalıyor ancak geri hareketi nedeniyle bu sene 4 ay kadar Oğlak’ta. 19 Aralık 2021- 29 Ocak 2022 arasında ise geri gidiyor. (Venüs, yaklaşık 18 ayda bir geri gidiyor.)

8- 28 Aralık arasında Venüs Plüton’la birleşiyor. Görüşleriniz kökten değişiyor, inançlarınızı sarsan gelişmeler var. Derin düşünüyor, hayatın anlamını sorguluyor, din, felsefe ve ruhsal konuları araştırıyorsunuz.

19 Aralık 2021- 29 Ocak 2022 arasında Venüs geri gidiyor. Yurtdışı seyahatlerde ya da yabancılarla ilişkilerde problem çıkabilir. Yasal meseleler, medya, eğitim ve yayıncılıkla ilgili sorunlarla uğraşmanız gerekebilir. Bu dönemde yapmak istediklerinizi ve ideallerinizi gözden geçirin.

Güneş ve Merkür Oğlak’ta: Eğitim, seyahat​

13 Aralık’ta Merkür, 21 Aralık’ta ise Güneş Oğlak’a geçiyor. Rutinin dışına çıkmak, farklı konularla ilgilenmek, araştırmak ya da eğitim almak için iyi bir dönem. Kendinizi iyi ifade edebilir, siyaset, felsefe ya da inançlar üzerine konuşmak ve tartışmak isteyebilirsiniz.

Satürn Uranüs karesi​

16 Aralık 2021- 1 Ocak 2022 arasında Satürn Uranüs’le kare açıda. Sorumluluklarınız fazla, iş ya da özel hayatınızda üzerinizde fazlaca yük var. Bununla birlikte özgür olmak ve aklınıza estiği gibi hareket etmek de istiyorsunuz. Diğerlerinin istekleri ile kendi istekleriniz arasında bir denge kurmak gerekiyor. Bu bazı taleplere hayır demeyi ve bazı işleri başkalarına devretmeyi gerektirebilir. Bunalabilir ve tepkisel davranabilirsiniz. Stres ve gerginlik sağlığınızı etkileyebilir. Dolayısıyla sağlığınıza dikkat etmeniz ve stresle baş etmek için yöntemler geliştirmeniz gerek. Düşüncelerinizi düzene sokmak için açık havada yürümek, zaman yönetimine ve dinlenmeye dikkat etmek iyi olabilir.

Jüpiter Balık’ta: Arkadaşlar, sosyal hayat​

29 Aralık’ta şans, bolluk ve genişleme gezegeni Jüpiter Balık’a geçiyor. (11 Mayıs 2022’ye dek.) İşinizle bağlantılı olarak çevrenizi genişletmeniz, ekip çalışmalarında yer almanız ve yeni insanlarla tanışmanız mümkün. Hiç olmadığınız kadar sosyal ve arkadaş canlısı olabilir, hatta kendinizi şaşırtabilirsiniz. Bu dönemde kurduğunuz arkadaşlıklar ilerde kalıcı dostluklara dönüşebilir. Bir gruba ya da derneğe katılabilir, kendiniz bir grup kurabilir, farklı insanları bir araya getirebilirsiniz. Umutlar yenileniyor.













2021 Aralık İkizler Burcu ve yükselen İkizler​

ikizler burcu aylık burç yorumu

Güneş, Merkür ve Mars Yay’da: İkili ilişkiler​

Merkür, 13 Aralık’a dek, Güneş ise 21 Aralık’a dek Yay’da. Danışmanlık ve tavsiye almak, eşiniz, ortağınız ve yakın dostlarla fikir alışverişinde bulunmak için iyi bir dönem. Diğer insanlardan çok şey öğrenecek ve onlar sayesinde bakış açınızı genişleteceksiniz.

Fiziksel enerji ve mücadele gücünü gösteren Mars ise 13 Aralık’a dek Akrep’te. (Mars, Kasım ayında da Akrep’teydi.) Mars, iş hayatında yoğun bir dönemi gösteriyor. Çok çalışacak, işe odaklanacaksınız. İş arkadaşları ya da çalışanlarla tartışma yaşanabilir, fevri tavırlar ile karşılaşabilirsiniz.

Mars, 13 Aralık’ta Yay burcuna geçiyor ve 24 Ocak 2022’ye dek Yay’da. İkili ilişkilerde hareketli bir dönem. Girişken olacaksınız, partnerinizle seyahate çıkmanız, eğer yalnızsanız yeni bir ilişkiye başlamanız olası.

Venüs Oğlak’ta: İçsel dönüşüm​

Aşk, sevgi ve ilişkileri gösteren Venüs 5 Kasım’da Oğlak’a geçti ve 6 Mart 2022’ye dek Oğlak’ta, yıldız haritanızda yakın ilişkiler, dönüşüm, yatırım, kredi ve borçlarla ilgili 8. Evde olacak.

Venüs normalde bir burçta yaklaşık 25 gün kalıyor ancak geri hareketi nedeniyle bu sene 4 ay kadar Oğlak’ta. 19 Aralık 2021- 29 Ocak 2022 arasında ise geri gidiyor. (Venüs, yaklaşık 18 ayda bir geri gidiyor.)

8- 28 Aralık arasında Venüs Plüton’la birleşiyor. İlişkilere bakışınızda önemli değişimler var. Tutkulu bir aşk güvensizlikleri ortaya çıkarabilir. Sırlar ve yoğun duygular açığa çıkabilir, öfke ve kıskançlık problem olabilir.

19 Aralık 2021- 29 Ocak 2022 arasında Venüs geri gidiyor. Ortak finansal konulara ve yatırımlara dikkat edin, borç-alacak, kredi, sigorta, miras vb. konularda problem çıkabilir. Maddi konularda tedbirli olma zamanı. Ödemeler aksayabilir, yatırımların değeri düşebilir. Bu dönemde yakın ilişkilere özen gösterin, partnerinizin değer verdiği şeyleri anlamaya çalışın.

Güneş ve Merkür Oğlak’ta: Finansal meseleler​

13 Aralık’ta Merkür, 21 Aralık’ta ise Güneş Oğlak’a geçiyor. Para ile ilgili plan ve bütçe yapmak için iyi bir dönem. Hesapları, yatırımları, birikimleri gözden geçirin. Finansal konularla ilgili düşünebilir, araştırma yapabilir, eğitim alabilirsiniz. Ortak paralar ya da yatırımlarla ilgili olarak daha fazla sorumluluk almaya karar verebilirsiniz.

Satürn Uranüs karesi​

16 Aralık 2021- 1 Ocak 2022 arasında Satürn Uranüs’le kare açıda. Bu görünüm kontrol dışı olayların görüş ve inançlarınızı sarsacağına ve değiştireceğine işaret ediyor. Hayata bakış açınız değişecek, şimdiye kadar farkında olmadığınız ya da kabul etmediğiniz şeylerle yüzleşeceksiniz. Hayata pembe gözlüklerle baktığınız noktalarda ayarlamalar yapacak ve gerçekleri görmeye başlayacaksınız.

Jüpiter Balık’ta: Başarı, yükseliş​

29 Aralık’ta şans, bolluk ve genişleme gezegeni Jüpiter Balık’a geçiyor. (11 Mayıs 2022’ye dek.) Çalıştığınız sektördeki en iyi şirketlerden teklif almanız, iş dolayısıyla şehir ya da ülke değiştirmeniz ya da seyahat etmeniz mümkün. Çalıştığınız şirket yeniden yapılanabilir ve sizi yeni bir pozisyona atayabilir veya farklı bir yere gönderebilir. Terfi edebilir ya da çalışmak istediğiniz başka bir alana geçebilirsiniz.













2021 Aralık Yengeç Burcu ve yükselen Yengeç​

yengeç burcu aylık burç yorumu

Güneş, Merkür ve Mars Yay’da: İşler, güçler​

Merkür, 13 Aralık’a dek, Güneş ise 21 Aralık’a dek Yay’da. İşinizle ilgili yeni şeyler öğrenecek, iş ortamında kendinizi iyi ifade edecek, detaylara dikkat edeceksiniz. İşyerinizi düzene sokacak, üzerinde çalıştığınız projelere yoğunlaşacak ve gündelik işleri halletmek, verimli çalışmak için yollar geliştireceksiniz.

Fiziksel enerji ve mücadele gücünü gösteren Mars ise 13 Aralık’a dek Akrep’te. (Mars, Kasım ayında da Akrep’teydi.) Mars, enerjinizin yüksek olduğunu gösteriyor. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade ediyorsunuz. Spordan ve fiziksel aktiviteden keyif alacaksınız. Eğlence, hobi ve keyiflere vakit ayırın. Aşk hayatınız hareketleniyor.

Mars, 13 Aralık’ta Yay burcuna geçiyor ve 24 Ocak 2022’ye dek Yay’da. Çok çalışacak, çok iş halledeceksiniz, günlük hayatınız yoğunlaşıyor, işler artıyor fakat enerjiniz de yüksek.

Venüs Oğlak’ta: İlişki sorunları​

Aşk, sevgi ve ilişkileri gösteren Venüs, 5 Kasım’da Oğlak’a geçti ve 6 Mart 2022’ye dek Oğlak’ta, yıldız haritanızda ikili ilişkiler ve ortaklıkla ilgili 7. Evde olacak.

Venüs normalde bir burçta yaklaşık 25 gün kalıyor ancak geri hareketi nedeniyle bu sene 4 ay kadar Oğlak’ta. 19 Aralık 2021- 29 Ocak 2022 arasında ise geri gidiyor. (Venüs, yaklaşık 18 ayda bir geri gidiyor.)

İlişkilerle ilgili düşünecek, ne beklediğinizi, ne istediğinizi yeniden değerlendireceksiniz. İlişkide uyum yaratmaya, uzlaşmaya ve iş birliği yapmaya odaklanın.

8- 28 Aralık arasında Venüs Plüton’la birleşiyor. Tutkulu bir aşk canlanacak, eski sevgiliniz/eşinizle tekrar bir araya gelebilirsiniz. Aşkta fırtınalı bir dönem, yoğun duygular, kıskançlık problem yaratabilir.

Eğer biriyle birlikteyseniz, hasıraltı ettiğiniz anlaşmazlıklar su yüzüne çıkacak ve bunları çözmeniz gerekecek. Hem kendinizi hem partnerinizi daha iyi anlayacak ve birlikteliğinizi yenileyeceksiniz.

Eğer yalnızsanız, yeni biriyle tanışabilirsiniz ancak bir süre sonra beklenmedik sorunlar çıkabilir ve ilişki umduğunuz gibi gitmeyebilir. Yaşananlar geçmişten gelen güvensizliklerin su yüzüne çıkmasına sebep olacak.

19 Aralık 2021- 29 Ocak 2022 arasında Venüs geri gidiyor. Eşiniz ya da ortağınızla bazı sorunlar yaşayabilirsiniz, uzlaşmak ve orta noktada buluşmak zor olabilir. Yasal konularla uğraşmanız gerekebilir.

Güneş ve Merkür Oğlak’ta: İkili ilişkiler​

13 Aralık’ta Merkür, 21 Aralık’ta ise Güneş Oğlak’a geçiyor. İkili ilişkilerde ne istediğinizi konuşma ya da beraber çalıştığınız kişilerle sorunları masaya yatırma zamanı. İlişkilere odaklanacak, kendinizi iyi ifade edecek, partneriniz, ortağınız ya da yakın dostlarla iyi iletişim kuracaksınız.

Satürn Uranüs karesi​

16 Aralık 2021- 1 Ocak 2022 arasında Satürn Uranüs’le kare açıda. Bu görünüm idealler, arkadaşlar ve sosyal çevre ile değerler ve maddi konularla ilgili çatışmalara işaret ediyor. Bir arkadaşınızla yollarını ayırabilirsiniz. Farklı bir çevreye girebilir, arkadaş grubunuzdan uzaklaşabilirsiniz. İç dünyanızı paylaşabileceğiniz ve derin ilişkiler kurabileceğiniz yeni gruplara gireceksiniz. Sosyal çevreniz tamamen değişebilir. Bir arkadaşınızla parayla ilgili problem yaşayabilir hatta bu kişiyi hayatınızdan çıkarmaya karar verebilirsiniz.

Jüpiter Balık’ta: Yeni girişimler​

29 Aralık’ta şans, bolluk ve genişleme gezegeni Jüpiter Balık’a geçiyor. (11 Mayıs 2022’ye dek.) Üniversiteye dönmeye, yüksek lisans veya doktora yapmaya karar verebilirsiniz. Akademik alanda başarılı sonuçlar elde edecek, kendinizi geliştirebileceğiniz eğitimlere katılacaksınız. Yurtdışına seyahat edebilir, iş ya da özel hayatınız dolayısıyla yabancılarla temas kurabilirsiniz. Davalar lehinize sonuçlanabilir, yasal problemler çözülebilir. Hayata bakış açınız yumuşuyor, ruhsal konular, sanat ya da edebiyatla ilgilenebilirsiniz.











2021 Aralık Aslan Burcu ve yükselen Aslan​

aslan burcu aylık burç yorumu


Güneş, Merkür ve Mars Yay’da: Aşk, eğlence, yaratıcılık​

Merkür, 13 Aralık’a dek, Güneş ise 21 Aralık’a dek Yay’da. Daha sosyal olacak, kendinizi iyi ifade edecek, ilişkiler ya da çocuklarla ilgili düşüneceksiniz. Okumak, yazmak, gezmek ve yeni şeyler öğrenmekten keyif alacaksınız. Yaratıcılığınız artıyor.

Fiziksel enerji ve mücadele gücünü gösteren Mars ise 13 Aralık’a dek Akrep’te. (Mars, Kasım ayında da Akrep’teydi.) Mars, ev ve aileyle ilgili hareketli bir dönemi gösteriyor. Ev işleri ya da tadilatla uğraşabilirsiniz. Ailenizle bir araya geleceksiniz ancak bazen tartışma çıkabilir.

Mars, 13 Aralık’ta Yay burcuna geçiyor ve 24 Ocak 2022’ye dek Yay’da. Aşkta hareketli bir dönem. Birçok kişinin ilgisini çekiyorsunuz fakat biri kalbinizi çalacak gibi. Çocuklarla aktiviteler, spora başlamak olası.

Venüs Oğlak’ta: Günlük rutin, sağlık​

Aşk, sevgi ve ilişkileri gösteren Venüs, 5 Kasım’da Oğlak’a geçti ve 6 Mart 2022’ye dek Oğlak’ta, yıldız haritanızda iş ortamı, gündelik işler, sağlık ve çalışanlarla ilgili 6. Evde olacak.

Venüs normalde bir burçta yaklaşık 25 gün kalıyor ancak geri hareketi nedeniyle bu sene 4 ay kadar Oğlak’ta. 19 Aralık 2021- 29 Ocak 2022 arasında ise geri gidiyor. (Venüs, yaklaşık 18 ayda bir geri gidiyor.)

8- 28 Aralık arasında Venüs Plüton’la birleşiyor. İş ortamında gizli konular ve entrikalar var. Güç mücadelelerine dikkat etmek gerekiyor. Günlük işleriniz aksayabilir, gecikmeler yaşanabilir. Projeleri elden geçirmeniz ve bazı düzeltmeler yapmanız gerek. Beraber çalıştığınız kişilerle fikir ayrılığına düşebilirsiniz. Bazı kişilerle yollarınızı ayırmaya karar verebilir, yeni eleman arayabilirsiniz. Çalışmakla ilgili baskı hissedeceksiniz. Yorgunluk, huzursuzluk, dinlenme ihtiyacı ortaya çıkabilir. Sağlığınıza dikkat edin.

19 Aralık 2021- 29 Ocak 2022 arasında Venüs geri gidiyor. İşyerinde ilişkilere ve sağlığınıza özen gösterin. Eski müşteriler, çalışanlar ya da iş arkadaşları ile karşılaşabilir, görüşebilirsiniz. Projelerde gecikme veya aksaklık yaşanabilir. Evde ya da işte çalışanlarla problem çıkabilir.

Güneş ve Merkür Oğlak’ta: Çalışma zamanı​

13 Aralık’ta Merkür, 21 Aralık’ta ise Güneş Oğlak’a geçiyor. Detaylarla ilgilenecek, düzenli ve sistemli çalışacaksınız. Üzerinde çalıştığınız projelere odaklanabilir, işinizle ilgili yeni şeyler öğrenebilir, iş ortamında etkili olabilirsiniz.

Satürn Uranüs karesi​

16 Aralık 2021- 1 Ocak 2022 arasında Satürn Uranüs’le kare açıda. Bu görünüm iş, kariyer, toplumsal imaj ve ikili ilişkilerle ilgili kırılmalara işaret ediyor. Bu nedenle eğer yıldız haritanızı etkiliyorsa, zorlayıcı olabilir ve önemli bir değişimi gösterebilir. İş değişikliği ya da terfi dolayısıyla başka bir şehre taşınabilir ve bu yüzden partnerinizden ayrı kalabilirsiniz. Eğer mutsuz bir birliktelik içindeyseniz, eşinizle ilgili problemler iş hayatınızı veya toplumdaki statünüzü, imajını etkileyebilir, ayrılık ya da boşanma kararı alabilirsiniz.

Jüpiter Balık’ta: Maddi destek​

29 Aralık’ta şans, bolluk ve genişleme gezegeni Jüpiter Balık’a geçiyor. (11 Mayıs 2022’ye dek.) Partnerinizle birlikte yaşamaya, evlenmeye, çocuk sahibi olmaya, ev almaya ya da ortak iş yapmaya karar verebilirsiniz. Yakın ve derin ilişkilerle ilgili, ruhsal iyileşme ve kişisel dönüşüm potansiyeli getiren olumlu koşullar var. Anlayışınız yükseliyor ve ilişkiniz derinleşiyor. Yakınlarınız dolayısıyla finansal koşullarınız iyileşebilir. Eş ya da ortağınızın geliri artabilir. Ortaklıklardan finansal kazanç sağlayabilir, istediğiniz koşullarda kredi ya da borç bulabilirsiniz. Yatırımlar değer kazanabilir











2021 Aralık Başak Burcu ve yükselen Başak​

başak burcu aylık burç yorumu

Güneş, Merkür ve Mars Yay’da: Ev, aile​

Merkür, 13 Aralık’a dek, Güneş ise 21 Aralık’a dek Yay’da. Evden çalışmak, okumak ve yazmak isteyeceksiniz. Çocukluğunuz, eviniz ve ailenizle ilgili düşünebilir, geçmişi hatırlayabilirsiniz. Eviniz ve ailenizle ilgili plan yapacak, aile bireyleriyle iletişim halinde olacaksınız.

Fiziksel enerji ve mücadele gücünü gösteren Mars ise 13 Aralık’a dek Akrep’te. (Mars, Kasım ayında da Akrep’teydi.) Mars, yakın çevrenizde hareketli bir dönemi gösteriyor. İletişim trafiğiniz ve günlük hayatınız yoğun. Zihniniz oldukça aktif, bilgi birikiminizi arttıracak ya da bol bol gezeceksiniz.

Mars, 13 Aralık’ta Yay burcuna geçiyor ve 24 Ocak 2022’ye dek Yay’da. Evinizde tadilat yapmak ya da taşınmak mı istiyorsunuz? Şimdi tam sırası.

Venüs Oğlak’ta: Aşk, hobiler, çocuklar​

Aşk, sevgi ve ilişkileri gösteren Venüs, 5 Kasım’da Oğlak’a geçti ve 6 Mart 2022’ye dek Oğlak’ta, yıldız haritanızda aşk, çocuklar, hobi, zevk ve keyiflerle ilgili 5. Evde olacak.

Venüs normalde bir burçta yaklaşık 25 gün kalıyor ancak geri hareketi nedeniyle bu sene 4 ay kadar Oğlak’ta. 19 Aralık 2021- 29 Ocak 2022 arasında ise geri gidiyor. (Venüs, yaklaşık 18 ayda bir geri gidiyor.)

8- 28 Aralık arasında Venüs Plüton’la birleşiyor. Tutkulu bir aşk canlanıyor, eski sevgiliniz geri dönüyor. Aşkta fırtınalı bir dönem, yoğun duygular, kıskançlık problem yaratabilir. Eğer biriyle birlikteyseniz, hasıraltı ettiğiniz anlaşmazlıklar su yüzüne çıkacak ve bunları çözmeniz gerekecek.

Eğer yalnızsanız, yeni biriyle tanışabilirsiniz ancak bir süre sonra beklenmedik sorunlar çıkabilir ve ilişki umduğunuz gibi gitmeyebilir. Yaşananlar geçmiş duygusal travmaların farkına varmanıza sebep olacak.

19 Aralık 2021- 29 Ocak 2022 arasında Venüs geri gidiyor. Sevgilinizle ya da çocuklarınızla ilişkilerinize özen gösterin ve zevk aldığınız, yapmaktan hoşlandığınız şeyleri yeniden düşünün. Eski bir aşk tekrar gündeme gelebilir. Yatırımlarla ilgili sorunlar olabilir. Finansal riske girmeyin.

Güneş ve Merkür Oğlak’ta: Yaratıcılık ve kendini ifade​

13 Aralık’ta Merkür, 21 Aralık’ta ise Güneş Oğlak’a geçiyor. Duygularınızı iyi ifade edecek, çocuklarla iyi iletişim kuracaksınız. Hobilerinizle ilgilenebilir, kendinizi iyi ifade edebilir, eğlenceye vakit ayırabilirsiniz.

Satürn Uranüs karesi​

16 Aralık 2021- 1 Ocak 2022 arasında Satürn Uranüs’le kare açıda. Bu görünüm gündelik işler ve iş yoğunluğu yüzünden yapmak istediklerinize vakit ayırmakta zorlanacağınıza işaret ediyor. Sağlık ya da iş hayatıyla ilgili problemler görüş ve inançlarınızı sarsabilir. Beraber çalıştığınız kişilere, elemanlara dikkat edin, bu kişilerden biriyle sorun yaşayabilir, mahkemelik olabilirsiniz.

Jüpiter Balık’ta: İlişkilerde mutluluk​

29 Aralık’ta şans, bolluk ve genişleme gezegeni Jüpiter Balık’a geçiyor. (11 Mayıs 2022’ye dek.) Jüpiter, size ikili ilişkiler ve ortaklıklardan yana şans getiriyor. Ufkunuzu genişletecek, size çok şey katacak insanlarla tanışacak, ilişkiler yoluyla kendinizi geliştireceksiniz. Sizi gerçekten anlayan ve tamamlayan, birlikte iyi bir ikili olacağınız kişilerle dostluk, ortaklık ya da romantik bir ilişki gündeme geliyor.












2021 Aralık Terazi Burcu ve yükselen Terazi​

terazi burcu aylık burç yorumu

Güneş, Merkür ve Mars Yay’da: Zihinsel çalışmalar​

Merkür, 13 Aralık’a dek, Güneş ise 21 Aralık’a dek Yay’da. Yeni şeyler öğrenecek, okuyacak, yazacak, kardeş, yakın akraba ya da komşularla iletişim halinde olacaksınız. Farklı bakış açılarını öğrenmek, çevrenizdekilerle fikir alışverişinde bulunmak ve zihinsel çalışmalara odaklanmak için için iyi bir dönemdesiniz. Dikkatli olun, sosyal medyada fazla vakit geçirebilirsiniz.

Fiziksel enerji ve mücadele gücünü gösteren Mars ise 13 Aralık’a dek Akrep’te. (Mars, Kasım ayında da Akrep’teydi.) Mars, harcamalarınıza dikkat etmeniz gerektiğini gösteriyor. Beklenmedik masraflar çıkabilir. Gelirinizi artırmak için çaba gösterecek, finansal konulara odaklanacaksınız.

Mars, 13 Aralık’ta Yay burcuna geçiyor ve 24 Ocak 2022’ye dek Yay’da. Yakın çevrenizde hareketli günler var. İletişim trafiğiniz artıyor. Kısa bir geziye, tatile çıkmanız da mümkün.

Venüs Oğlak’ta: Ailevi sorunlar​

Aşk, sevgi ve ilişkileri gösteren Venüs, 5 Kasım’da Oğlak’a geçti ve 6 Mart 2022’ye dek Oğlak’ta, yıldız haritanızda ev ve aileyle ilgili 4. Evde olacak.

Venüs normalde bir burçta yaklaşık 25 gün kalıyor ancak geri hareketi nedeniyle bu sene 4 ay kadar Oğlak’ta. 19 Aralık 2021- 29 Ocak 2022 arasında ise geri gidiyor. (Venüs, yaklaşık 18 ayda bir geri gidiyor.)

Taşınma ya da tadilatla uğraşabilir, dekorasyonla ilgilenebilir ve evinizi güzelleştirebilirsiniz. İç dünyanızda ve ailenizle ilişkilerde önemli bir değişim ve yenilenme var. Olaylara farklı bakmaya başlayacaksınız.

8- 28 Aralık arasında Venüs Plüton’la birleşiyor. Bu dönemde çocukluk travmaları açığa çıkabilir. Anne-babanızla ilgili sorunlar olabilir, onlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Ya da geçmiş kırgınlıklar su yüzüne çıkacak.

Yeni biriyle tanışır ve aşık olursanız, temkinli olun, bir süre sonra beklenmedik sorunlar çıkabilir ve ilişki umduğunuz gibi gitmeyebilir. Bu kişi geçmiş duygusal travmaların farkına varmanıza sebep olacak. Eğer biriyle birlikteyseniz, geçmişten gelen sorunlar gündeme gelecek ve bunları çözmeniz gerekecek.

19 Aralık 2021- 29 Ocak 2022 arasında Venüs geri gidiyor. Eviniz, aileniz ve anne-babanızla ilgilenin, iç dünyanıza ve duygularınıza dikkat edin. Aile içi problemler ya da evle ilgili sorunlar çıkabilir. Geçmişten gelen konular gündeme gelebilir. Evde daha çok vakit geçirmeniz ya da evden çalışmanız gerekebilir.

Güneş ve Merkür Oğlak’ta: Ev, aile​

13 Aralık’ta Merkür, 21 Aralık’ta ise Güneş Oğlak’a geçiyor. Evden çalışmak ve yakınlarınızla sohbet etmek iyi gelecek. Ailenizle vakit geçirmek, evle ilgili konulara odaklanmak isteyebilir, evde misafir ağırlayabilir, ailenizle iyi iletişim kurabilirsiniz.

Satürn Uranüs karesi​

16 Aralık 2021- 1 Ocak 2022 arasında Satürn Uranüs’le kare açıda. Bu görünüm aşk ve parayla ilgili gerginliklere işaret ediyor. Ortak finansal konularda beklenmedik problemler var, çocuklarla ilgili masraflar bütçenizi etkileyebilir. Eğer ilişkinizde mutlu değilseniz, sorunlar artabilir ve görmezden gelemeyeceğiniz bir noktaya gelebilir. Aşk bitebilir, yakın ilişkilerde önemli bir değişim yaşanabilir. Sevgilinizle parayla ilgili tartışmalar yaşayabilirsiniz, finansal konularda bağımsız hareket etmenizde fayda var. Sevgilinize borç vermek, maddi destekte bulunmak ya da ortak hesap açmak, ortak bir şey almak iyi bir fikir değil.

Jüpiter Balık’ta: İş fırsatları​

29 Aralık’ta şans, bolluk ve genişleme gezegeni Jüpiter Balık’a geçiyor. (11 Mayıs 2022’ye dek.) Geliriniz artabilir, karşınıza yeni iş fırsatları çıkabilir. İşinizle ilgili eğitim alabilir, yeteneklerinizi geliştirebilir, çeşitli kurslara katılabilirsiniz. İş ortamında olumlu gelişmeler var. Fit olmaya öncelik verecek, beslenme alışkanlıklarınızı değiştirecek, sağlıklı yaşam konularına merak salacaksınız. Varsa sağlık problemleriniz düzeliyor, ancak kilo alma olasılığı var, yediklerinize dikkat edin.








2021 Aralık Akrep Burcu ve yükselen Akrep​

akrep burcu aylık burç yorumu


Güneş, Merkür ve Mars Yay’da: Maddi meseleler​

Merkür, 13 Aralık’a dek, Güneş ise 21 Aralık’a dek Yay’da. Para ile ilgili düşünecek, plan yapacak ve hesapları düzene sokacaksınız. Değerlerinizi gözden geçirmek, yatırımlar hakkında bilgi edinmek ve finansal konularda fikir alışverişinde bulunmak için iyi bir dönem.

Fiziksel enerji ve mücadele gücünü gösteren Mars ise 13 Aralık’a dek Akrep’te. (Mars, Kasım ayında da Akrep’teydi.) Mars, enerjinizin yüksek olduğunu gösteriyor. Kendinizi güçlü bir şekilde ortaya koyacaksınız. Spora başlamak için de iyi bir zaman. Girişken, cesur ve aktif olacaksınız. Ancak fevri davranmaktan ve acelecilikten uzak durun.

Mars, 13 Aralık’ta Yay burcuna geçiyor ve 24 Ocak 2022’ye dek Yay’da. Hem kazancınız hem de masraflar artıyor. Yeni projeler için harekete geçeceksiniz.

Venüs Oğlak’ta: Kardeşlerle sorun​

Aşk, sevgi ve ilişkileri gösteren Venüs, 5 Kasım’da Oğlak’a geçti ve 6 Mart 2022’ye dek Oğlak’ta, yıldız haritanızda kardeşler, komşular ve yakın akrabalarla ilgili 3. Evde olacak.

Venüs normalde bir burçta yaklaşık 25 gün kalıyor ancak geri hareketi nedeniyle bu sene 4 ay kadar Oğlak’ta. 19 Aralık 2021- 29 Ocak 2022 arasında ise geri gidiyor. (Venüs, yaklaşık 18 ayda bir geri gidiyor.)

8- 28 Aralık arasında Venüs Plüton’la birleşiyor. Yakın çevrenizde büyük değişimler olabilir, bazı insanlar hayatınızdan çıkabilir. Kardeşler ya da yakın akrabalarla ilgili önemli gelişmeler var.

Bir eğitimde, kursta biriyle tanışabilir ya da yakın çevrenizden biriyle tutkulu bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Dikkatli olun, bir süre sonra beklenmedik sorunlar çıkabilir ve ilişki umduğunuz gibi gitmeyebilir. Yaşananlar geçmiş duygusal travmaların farkına varmanıza sebep olacak.

19 Aralık 2021- 29 Ocak 2022 arasında Venüs geri gidiyor. Yakın çevrenizle ilişkilere özen gösterin, iletişim ve düşünce biçiminize dikkat edin. Kardeş, yakın akraba ya da komşularla anlaşmazlık çıkabilir. Eğitim hayatında bazı problemlerle karşılaşabilirsiniz. Eski komşular, uzun zamandır görmediğiniz akrabalarla bir araya gelebilirsiniz.

Güneş ve Merkür Oğlak’ta: İletişime önem ver​

13 Aralık’ta Merkür, 21 Aralık’ta ise Güneş Oğlak’a geçiyor. Okumak, yazmak, araştırmak ya da eğitim almak için mükemmel bir zaman. Yakın çevrenizde etkili olabilir, iyi iletişim kurabilir, diğerlerini ikna edebilirsiniz.

Satürn Uranüs karesi​

16 Aralık 2021- 1 Ocak 2022 arasında Satürn Uranüs’le kare açıda. Bu transit ikili ilişkilerle ya da ortaklıklarla ilgili ani değişimlerin, beklenmeyen olayların huzurunuzu kaçıracağına işaret ediyor. Ani bir ayrılık ya da boşanma kararı alabilir, bu yüzden taşınabilir ve hem duygusal hem de fiziksel olarak hayatınızda yeni bir temel atmak durumunda kalabilir, birtakım zorluklar yaşayabilirsiniz. Eğer bir birlikteliğiniz yoksa, sağı solu, ne yapacağı belli olmayan birine aşık olabilirsiniz. Bu kişiyi anlamaya çalışmak yorulmanıza, ilişkideki iniş çıkışlar güvensizliğe yol açabilir.

Jüpiter Balık’ta: Aşkta mutluluk​

29 Aralık’ta şans, bolluk ve genişleme gezegeni Jüpiter Balık’a geçiyor. (11 Mayıs 2022’ye dek.) Bu ön plana çıkmak ve kendinizi göstermek için mükemmel bir zaman. Sosyal hayatınız canlanacak, daha fazla dışarı çıkacak, eğleneceksiniz. Neşeli ve keyiflisiniz. Aşktan yana şanslısınız, birçok kişinin dikkatini çekiyorsunuz, karizmanız ve çekiciliğiniz yüksek. Eğer yalnızsanız, birçok kişiyle tanışabilir, flört edebilir hatta aşık olabilirsiniz.












2021 Aralık Yay Burcu ve yükselen Yay​

yay burcu aylık burç yorumu

Güneş, Merkür ve Mars Yay’da: Harekete geç​

Merkür, 13 Aralık’a dek, Güneş ise 21 Aralık’a dek Yay’da. Meraklı ve konuşkan olacak, düşüncelerinizi iyi ifade edeceksiniz. Daha sosyal ve dışadönük olacak, etrafınızdakileri ikna edeceksiniz. Kendinize ve isteklerinize odaklanın.

Fiziksel enerji ve mücadele gücünü gösteren Mars ise 13 Aralık’a dek Akrep’te. (Mars, Kasım ayında da Akrep’teydi.) Yalnız kalmaya ihtiyaç duyabilir ya da bir projeye odaklanıp çalışabilirsiniz. Gereksiz korku ve endişelerden uzak durun.

Mars, 13 Aralık’ta Yay burcuna geçiyor ve 24 Ocak 2022’ye dek Yay’da. Enerjiniz artıyor, istekleriniz doğrultusunda inisiyatif almak ve harekete geçmek için iyi bir zaman.

Venüs Oğlak’ta: Değerler değişiyor​

Aşk, sevgi ve ilişkileri gösteren Venüs, 5 Kasım’da Oğlak’a geçti ve 6 Mart 2022’ye dek Oğlak’ta, yıldız haritanızda maddi güvenlik ve değerlerle ilgili 2. Evde olacak.

Venüs normalde bir burçta yaklaşık 25 gün kalıyor ancak geri hareketi nedeniyle bu sene 4 ay kadar Oğlak’ta. 19 Aralık 2021- 29 Ocak 2022 arasında ise geri gidiyor. (Venüs, yaklaşık 18 ayda bir geri gidiyor.)

8- 28 Aralık arasında Venüs Plüton’la birleşiyor. Kendi değerinizi sorguladığınız bir dönemdesiniz, güvensizlikler yüzeye çıkıyor. Terkedilme korkusu, mantıksız endişeler ve değersizlik duygusu ortaya çıkabilir. Parayla ilgili korkuları ve olumsuz inançları fark edebilir, değiştirebilirsiniz. Değer verdiğiniz şeyler tamamen değişebilir.

19 Aralık 2021- 29 Ocak 2022 arasında Venüs geri gidiyor. Bütçe yapın, tutumlu olun ve harcamalarınıza dikkat edin, ödemelerde gecikme olabilir. Para ile ilgili düşünce ve alışkanlıkları gözden geçirin. Gecikmiş alacakları tahsil edebilirsiniz.

Güneş ve Merkür Oğlak’ta: Maddi konular​

13 Aralık’ta Merkür, 21 Aralık’ta ise Güneş Oğlak’a geçiyor. Pazarlık yapmak, zam istemek için uygun bir dönem. Hesapları gözden geçirmek, bütçe yapmak da iyi fikir. Parasal konuları daha iyi yönetebilir, para ile ilgili düşünebilir, yatırımları araştırabilir, fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

Satürn Uranüs karesi​

16 Aralık 2021- 1 Ocak 2022 arasında Satürn Uranüs’le kare açıda. İş ya da sağlık konularında yaşanan ani, beklenmedik olaylar düşüncelerinizi değiştirecek. Yakın çevrenizden bir kişiyle bağınızı koparabilir ya da yakın bir akrabanızla, kardeşinizle, komşunuzla birtakım problemler yaşayabilirsiniz. İş ortamında sağı solu belli olmayan kişiler, projelerde öngörülemeyen değişiklikler belirsizliklere yol açabilir. İletişim sorunlarına, strese ve yorgunluğa sebep olabilir.

Jüpiter Balık’ta: Evde mutluluk​

29 Aralık’ta şans, bolluk ve genişleme gezegeni Jüpiter Balık’a geçiyor. (11 Mayıs 2022’ye dek.) Ev ya da yazlık alabilir, taşınabilir ya da evinizi dekore edebilirsiniz. Evle ilgili konulardan -gayrimenkul alım satım ya da kira gibi- kazanç elde etmeniz ya da kendinize home-office bir iş kurmanız ve evden çalışmaya başlamanız mümkün. Bazı yükselen Yaylar evlenebilir, aile kurabilir, çocuk sahibi olabilir










2021 Aralık Oğlak Burcu ve yükselen Oğlak​

oğlak burcu aylık burç yorumu

Güneş, Merkür ve Mars Yay’da: Dinlenme zamanı​

Merkür, 13 Aralık’a dek, Güneş ise 21 Aralık’a dek Yay’da. İçe dönecek ve yalnız kalmak, kafa dinlemek isteyeceksiniz. Bu dönemde yazmak size iyi gelecek. Bilinçaltı ile ilgili çalışmalara katılmak ya da terapi veya danışmanlık almak iyi olabilir. Rüyalarınıza, sezgilerinize dikkat edin ve olumsuz düşüncelerden uzak durun. Kendinize vakit ayırın.

Fiziksel enerji ve mücadele gücünü gösteren Mars ise 13 Aralık’a dek Akrep’te. (Mars, Kasım ayında da Akrep’teydi.) Mars, sosyal hayatınızda hareketli bir dönemi gösteriyor. Arkadaşlarla bir araya geliyor, bol bol gezip eğleniyorsunuz. Ekip çalışmalarına katılabilir, bir dernekte aktif rol alabilirsiniz. Bir arkadaşınızın fevri tavırları ile karşılaşma, grup içerisinde anlaşmazlık yaşama olasılığı da var.

Mars, 13 Aralık’ta Yay burcuna geçiyor ve 24 Ocak 2022’ye dek Yay’da. Mars bilinçaltını gösteren 12. Evde. Çözümlenmemiş duygusal sorunlar ya da affedemediğiniz biri aklınıza gelebilir, sağlıksız bir ilişkiyi veya bağımlılığı bitirmeye karar verebilirsiniz.

Venüs Oğlak’ta: Güzellik, keyif​

Aşk, sevgi ve ilişkileri gösteren Venüs, 5 Kasım’da Oğlak’a geçti ve 6 Mart 2022’ye dek Oğlak’ta, yıldız haritanızda sağlık, görünüş ve başlangıçlarla ilgili 1. Evde olacak.

Venüs normalde bir burçta yaklaşık 25 gün kalıyor ancak geri hareketi nedeniyle bu sene 4 ay kadar Oğlak’ta. 19 Aralık 2021- 29 Ocak 2022 arasında ise geri gidiyor. (Venüs, yaklaşık 18 ayda bir geri gidiyor.)

Biriyle birlikte olsanız da olmasanız da kendinize öncelik verin. İsteklerinize, ihtiyaçlarınıza ve mutluluğunuza özen gösterin.

8- 28 Aralık arasında Venüs Plüton’la birleşiyor. Sağlık problemleri çıkabilir, kendinize iyi bakın. İkili ilişkilerde zor bir dönem olabilir, ilişkileri gözden geçirmeniz gerekiyor. Eğer başkalarının ihtiyaçlarını kendi ihtiyaçlarınızın önüne koyuyor ve diğer insanları memnun etmeye odaklanıyorsanız, ilişkilerden geri çekilme ve içe dönme ihtiyacı duyabilirsiniz. Partnerinizden uzaklaşmak isteyebilir, tek başınıza bir şeyler yapmayı özleyebilirsiniz. İlişkilerde güvende hissetmekte zorlanıyorsunuz, geçmişten gelen sorunlar ortaya çıkıyor.

19 Aralık 2021- 29 Ocak 2022 arasında Venüs geri gidiyor. İkili ilişkilerde anlaşmazlık çıkabilir, eski aşklar gündeme gelebilir. Yeni bir ilişkiye başlamak pek iyi değil, beklenmedik sorunlar çıkabilir.

Bu dönemde estetik müdahalelerden ve görünüşünüzle ilgili büyük değişikliklerden kaçının. Parayla ilgili önemli kararlar almayın, duygusal harcamalar yapmayın.

Güneş ve Merkür Oğlak’ta: Kendine güven​

13 Aralık’ta Merkür, 21 Aralık’ta ise Güneş Oğlak’a geçiyor. Kendiniz iyi ifade edeceksiniz. Daha meraklı ve konuşkan olabilirsiniz. Çevrenizde etkili olabilir, kendinizi güçlü bir şekilde ortaya koyabilir, diğerlerini ikna edebilirsiniz.

Satürn Uranüs karesi​

16 Aralık 2021- 1 Ocak 2022 arasında Satürn Uranüs’le kare açıda. Değerlerinize ters düşen bir aşk, bir ayrılıp bir barışmak, aşkta kendi değerini sorgulamak, sevilip sevilmediğinden emin olamamak ve huzursuzluk, inişli çıkışlı bir ilişkinin değersizlik duygusunu, güvensizlikleri açığa çıkarması ve farklı, sıra dışı, özgür ruhlu, güvenilmez birine aşık olmak söz konusu olabilir. Sevgilinize borç vermek, hesapları birleştirmek ya da birlikte bir şey satın almak pek iyi bir fikir değil. Çocuklarla ilgili öngörülemeyen masraflar bütçenizi etkileyebilir.

Jüpiter Balık’ta: Gezmek, öğrenmek​

29 Aralık’ta şans, bolluk ve genişleme gezegeni Jüpiter Balık’a geçiyor. (11 Mayıs 2022’ye dek.) Yakın akrabalar ya da kardeşlerle ilişkiler mutluluk getiriyor. İyimser olacak, yakın çevrenizde öne çıkacak, komşularla iyi ilişkiler kuracaksınız. İlginizi çeken etkinliklere katılın, kurslara gidin, kitap okuyun, video seyredin, araştırma yapın ya da yabancı dil öğrenin. Eğer yazar, öğrenci ya da öğretmenseniz, bu transit sizi özellikle olumlu etkiliyor.









2021 Aralık Kova Burcu ve yükselen Kova​

kova burcu aylık burç yorumu

Güneş, Merkür ve Mars Yay’da: Sosyal hayat, arkadaşlar​

Merkür, 13 Aralık’a dek, Güneş ise 21 Aralık’a dek Yay’da. Sosyal çevrenizde ya da grup çalışmalarında yeni şeyler öğrenecek, arkadaşlarınız sayesinde ufkunuzu genişleteceksiniz. Gelecekle ilgili düşünmek, hedefleri gözden geçirmek ve planları değerlendirmek için iyi bir dönem.

Fiziksel enerji ve mücadele gücünü gösteren Mars ise 13 Aralık’a dek Akrep’te. (Mars, Kasım ayında da Akrep’teydi.) Mars, iş hayatında yoğun ve hareketli bir dönemi gösteriyor. Çok çalışacak, görev ve sorumluluklara odaklanacaksınız. Motivasyonunuz artıyor ve çevrenizi etkiliyor.

Mars, 13 Aralık’ta Yay burcuna geçiyor ve 24 Ocak 2022’ye dek Yay’da. Arkadaşlarla görüşecek, grup çalışmaları ya da dernek ve organizasyonlarda aktif rol alacaksınız.

Venüs Oğlak’ta: İlişkileri gözden geçir​

Aşk, sevgi ve ilişkileri gösteren Venüs, 5 Kasım’da Oğlak’a geçti ve 6 Mart 2022’ye dek Oğlak’ta, yıldız haritanızda bilinçaltı ve affetmekle ilgili 12. Evde olacak.

Venüs normalde bir burçta yaklaşık 25 gün kalıyor ancak geri hareketi nedeniyle bu sene 4 ay kadar Oğlak’ta. 19 Aralık 2021- 29 Ocak 2022 arasında ise geri gidiyor. (Venüs, yaklaşık 18 ayda bir geri gidiyor.)

Bu dönemde tek başınıza vakit geçirmekten keyif alacaksınız. Özverili davranabilir, başkalarına yardım edebilir, ruhsal konularla ilgilenebilir ve geri planda kalmayı tercih edebilirsiniz. Bilinçaltı olumsuz inançları geride bırakacak, duygusal olarak iyileşecek ve ruhsal olarak yenileneceksiniz.

8- 28 Aralık arasında Venüs Plüton’la birleşiyor. Eğer geçmişten gelen bir kırgınlık, üstesinden gelemediğiniz bir ayrılık, kayıp ya da hayal kırıklığı varsa, bunu çözmek ve acının içinden geçmek gerek. Bir süre yas tutmak ve olumsuz duygulara izin vermek iyi olabilir.

Eğer uzun süreli bir birliktelik içindeyseniz, halının altına süpürdüğünüz ve yüzleşmekten kaçtığınız sorunlar su yüzüne çıkıyor, terapi ya da danışmanlık gibi bir destek almak ve partnerinizle birlikte problemleri çözmek iyi olabilir.

19 Aralık 2021- 29 Ocak 2022 arasında Venüs geri gidiyor. Ne istediğinize karar vermekte ve ilişkide bulunduğunuz insanları anlamakta zorlanabilir, sosyal ilişkilerden uzaklaşmak ve kendi başınıza kalmak isteyebilirsiniz. Bilinçaltı duygu ve düşünceler yüzeye çıkıyor, kontrol dışı gelişmeler var. Akışa güvenin ve olayları kontrol etmeye çalışmayın.

Güneş ve Merkür Oğlak’ta: Akışa uy​

13 Aralık’ta Merkür, 21 Aralık’ta ise Güneş Oğlak’a geçiyor. Derin düşünecek, olan biteni sorgulayacak ancak fikirlerinizi kendinize saklayacaksınız. Olumsuz düşüncelerden uzak durun. Üzerinde çalıştığınız projelere odaklanabilir, arka planda çalışmalarınızı sürdürebilirsiniz.

Satürn Uranüs karesi​

16 Aralık 2021- 1 Ocak 2022 arasında Satürn Uranüs’le kare açıda. Sorumluluklarınız artacak ve önemli başlangıçlar gündeme gelecek. Ev ve aileyle ilgili istikrar ve düzen oluşturmanız ise zor görünüyor. Bu yorucu olabilir, üzerinizde çok yük var ancak kendinizi güvende hissetmekte zorlanıyorsunuz. Aileyle ya da evle ilgili değişiklikler, örneğin zorunlu olarak yanınıza taşınan akrabalar ya da çocuk sahibi olmak, sorumluluklarınızın artmasına ve yorulmanıza yol açacak. Belki de artan sorumluluklar iç dünyanızdaki güvensizlikleri tetikleyecek ve huzursuz olmanıza neden olacak.

Jüpiter Balık’ta: Bolluk bereket​

29 Aralık’ta şans, bolluk ve genişleme gezegeni Jüpiter Balık’a geçiyor. (11 Mayıs 2022’ye dek.) Yüklü miktarda prim, tazminat, ödeme alabilir, ev ya da araba gibi büyük bir satın alma gerçekleştirebilirsiniz. Maddi sorunlarınız varsa bu sorunları çözme, borçları ödeme ve bütçenizi yoluna koyma fırsatı var. Yeni gelir kaynakları ortaya çıkıyor









2021 Aralık Balık Burcu ve yükselen Balık​

balık burcu aylık burç yorumu


Güneş, Merkür ve Mars Yay’da: İş, kariyer​

Merkür, 13 Aralık’a dek, Güneş ise 21 Aralık’a dek Yay’da. Uzun vadeli hedefler ya da iş, kariyerle ilgili düşünmek, plan yapmak için iyi bir dönem. İşinizle ilgili yeni şeyler öğrenebilir, eğitim alabilir, yabancılarla iletişime geçebilir, seyahat edebilirsiniz.

Fiziksel enerji ve mücadele gücünü gösteren Mars ise 13 Aralık’a dek Akrep’te. (Mars, Kasım ayında da Akrep’teydi.) Mars, eğitim, seyahat ya da hukukla ilgili gelişmeleri gösteriyor. Görüşlerinizi güçlü bir şekilde savunabilir, tartışmacı olabilirsiniz.

Mars, 13 Aralık’ta Yay burcuna geçiyor ve 24 Ocak 2022’ye dek Yay’da. İşler yoğunlaşıyor. Uzun vadeli hedeflere odaklanıyor, çok çalışıyor, çok iş hallediyorsunuz.

Venüs Oğlak’ta: Eski dostlar​

Aşk, sevgi ve ilişkileri gösteren Venüs, 5 Kasım’da Oğlak’a geçti ve 6 Mart 2022’ye dek Oğlak’ta, yıldız haritanızda arkadaşlar ve geleceğe dair planlarla ilgili 11. Evde olacak.

Venüs normalde bir burçta yaklaşık 25 gün kalıyor ancak geri hareketi nedeniyle bu sene 4 ay kadar Oğlak’ta. 19 Aralık 2021- 29 Ocak 2022 arasında ise geri gidiyor. (Venüs, yaklaşık 18 ayda bir geri gidiyor.)

8- 28 Aralık arasında Venüs Plüton’la birleşiyor. Partnerinizle gelecek planlarınız konusunda anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Biriniz evlenmek isterken diğeri buna yanaşmıyor, biriniz çocuk sahibi olmak isterken diğeri başka bir şehre taşınmak istiyor olabilir. Belki de işle ilgili planlarınız uyumsuzluk yaratıyor.

19 Aralık 2021- 29 Ocak 2022 arasında Venüs geri gidiyor. Arkadaşlarla ilişkilere özen gösterin ve geleceğe dair hedefleri yeniden düşünün. Eski dostlarla bir araya gelebilir, keyifli vakit geçirebilir, eski günleri hatırlayabilirsiniz. Lise arkadaşları, üniversite gruplarıyla görüşmeniz olası. Bir arkadaşınızla aranız bozulabilir ya da uzun süredir görmediğiniz bir dostunuzdan haber alabilirsiniz.

Güneş ve Merkür Oğlak’ta: Arkadaşlar, sosyal hayat​

13 Aralık’ta Merkür, 21 Aralık’ta ise Güneş Oğlak’a geçiyor. Arkadaşlarla görüşmek, sohbet etmek ve online çalışmalara katılmak için iyi bir zaman. Grup içerisinde etkili olabilir, arkadaşlarla fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Geleceğe dair planlar önem kazanıyor.

Satürn Uranüs karesi​

16 Aralık 2021- 1 Ocak 2022 arasında Satürn Uranüs’le kare açıda. Yakın akraba, kardeş ya da komşularla ilgili beklenmedik olaylar, kontrol dışı gelişmeler var. Ya da zorunlu bir ayrılık, örneğin kardeşinizin farklı bir şehre taşınması, duygusal olarak sizi etkileyebilir. Eğitim hayatında kesintiler, değişiklikler olabilir. Öğretmenlerle sorun yaşamanız olası. İçe dönebilir, çevrenizdeki insanlardan uzaklaşabilir, sosyal medya ve internette vakit geçirebilir, farklı konularla, astroloji ya da metafizikle ilgilenebilirsiniz.

Jüpiter Balık’ta: Şans, mutluluk​

29 Aralık’ta şans, bolluk ve genişleme gezegeni Jüpiter Balık’a geçiyor. (11 Mayıs 2022’ye dek.) Jüpiter konfor alanından çıkmak, yeni şeylere başlamak yönünde sizi destekliyor. Cömert ve iyimser, diğer insanları oldukları gibi kabul eden tavrınız ilişkilerinize olumlu yansıyor. Yeni deneyimlere açık olarak kendinizi geliştiriyor, ufkunuzu genişletiyorsunuz. Geçmişte takıldığınız konuları geride bırakıyorsunuz. Kendinize güveniniz artıyor ve hayata olumlu bakıyorsunuz.






Duygu pekbey
 
Aşk ve paraya dikkat!
Aralık ayı büyük sınavların sonucunu getiriyor


aralık2.png


KOÇ ARALIK 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Tutulmanın getirdiği dramlara rağmen önümüzdeki ay mutlu ve başarılı geçiyor. 21 Aralıktan itibaren sağlığın daha hassas olduğu ve enerji seviyelerinin daha iyi olabileceği enerjiler ile karşı karşıyasınız. Bununla birlikte, dış yaşamınızda ve hedeflerinizde başarılı olacağınız enerjiler ile karşı karşıyasınız. Venüs, sizin sevginiz ve finans gezegeni 19'unda, nadir gerilemelerinden birini yapacak ve önümüzdeki ayın geri kalanında geri hareketini sürdürecek. Böylece aşk daha hassas hale gelir. İlişkiler ileriye değil geriye gidiyormuş gibi görünebilir. Aşkta tereddütlerinizi alt etmelisiniz. 19'undan sonra önemli aşk kararları vermekten kaçınmaya çalışın. Venüs gelecek yıl tekrar ileriye gidene kadar bekleyin.
Aynı şey finansal hayatta da geçerlidir. Kazançlar belki normalden daha yavaştır. Olacaklar, ancak gecikmeler ve aksaklıklarla. 19'undan itibaren önemli alımlar veya yatırımlar yapmaktan kaçının.



BOĞA ARALIK 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Burcunuzun yöneticisi Venüs, 11 Ekim'den beri 'sınırların dışında' ve 7'sine kadar bu şekilde kalacak. Son birkaç aydır, özellikle sağlık ve iş konularında normal çevrelerinizin dışına çıkıyorsunuz. İş sorumlulukları sizi konfor alanınızdan çıkarmış olabilir veya bunlardan dolayı yeni bir iş araması yapmış olabilirsiniz. 7 Aralıktan itibaren her şey netleşiyor.

Boğa, Sağlık ve enerjiniz bu ay oldukça iyidir. Güneş 21'inde Oğlak'a girdiğinde daha da iyi olacaklar ve Jüpiter 30'unda Kova'dan ayrıldığında sağlık daha da iyi olacak. Daha da geliştirmek istiyorsanız, sırt ve diz masajı sizler için faydalı olacaktır ayrıca spora başlamanında tam zamanı sizler için.

Aşk enerjileri sizlere bu ay mutluluk getiriyor. Bekarlar için bir romantizm güçlenecek. Aşkın genel gezegeni Venüs, tam da aşk gezegeniniz Plüton'da bir istasyon yapacak. Yani burada bir şeyler oluyor aşk hayatınız yeniden yapılanıyor. Tek sorun onun istikrarlı olmanız geçmişte takılıp kalarak mutluluğunuzu gölgelememeniz. Unutmayın ki, Uranüs uzun vadede burcunuzda...



İKİZLER ARALIK 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

İkizler , Bu ay aşk hayatına büyük bir odaklanma yaşayacağınız enerjiler ile karşı karşıyasınız. . Ancak 4'ünde bir güneş tutulması mevcut ilişkileri test edecek. Bu muhtemelen sizler için iyi bir şey olacak. Her türden yeni insanla tanışıyorsunuz ve tutulma bu ilişkilerin kalitesini test edecek. İyiler hayatta kalır ve iyileşir.

Bu güneş tutulması sizi güçlü bir şekilde etkiliyor. Burcunuzun yöneticisi olan Merkür'ü etkiler ve böylece vücutta detokslar veya vücutta garip hisler getirebilir sizlere. (Bu genellikle patolojik değildir vücut sadece kozmik enerjiye tepki verir.) Aile üyeleri etkilenir ve aile çevresinde krizler olabilir. Genellikle evde onarımlara ihtiyaçlar söz konusu olabilir.

Bu güneş tutulması kardeşleri ve komşuları etkiler. Bu konular ile ilgili sarsılmalar olabilir miras ortak paylaşımlar ile ilgili konularda sorunlar yaşanabilir. Kardeşler ve kardeş figürleri kendilerini, benlik kavramlarını ile yüzleşebilirler.



YENGEÇ ARALIK 2021 AYLIK BURÇ YORUMU
Bu, ay çalışma azminize göre kazanımlarınızın artacağı enerjiler ile karşı karşıyasınız. Finansta iyi şanslar var, ama bunun için disiplinli şekilde çalışmalısınız. Çalışmak şans yaratır. 21'inde, finansal gezegeniniz Oğlak burcuna geçiyor. Finansta daha muhafazakar oluyorsunuz ki bu kötü bir şey değil. Geçtiğimiz birkaç ayda 'hızlı para' sizi cezbetti, şimdi ise bunun size getirdiği zararın farkındalığını kazanıyorsunuz.

21'inden sonra sağlığa biraz dikkat edilmesi gerekiyor. Çok ciddi bir şey yok, sadece kısa vadeli gezegenlerin neden olduğu kısa vadeli strese bağlı enerjiler. Bu nedenle, daha fazla dinlenin ve rahatlayın. Kendinizin fazla yorulmasına izin vermeyin.
Aşk bu ay mutlu ve hareketli görünüyor. 21'inde, yıllık bir aşk ve sosyal zirveye başlıyorsunuz. Aşk gezegeniniz Satürn ilerliyor ve aşk söz konusu olduğunda tüm sistemler gidiyor. Bekarlar daha flört edecek ve mutlu romantik deneyimler yaşayacaklar.



ASLAN ARALIK 2021 AYLIK BURÇ

Aslan, 4'ünde (yılın son tutulması) bir güneş tutulması daha var. Çocuklarla ilgili 5. evinizde gerçekleşir ve bu nedenle hayatınızdaki çocuklar ve çocuk figürleri hayatlarını değiştiren dramaları deneyimleyebilir. Bu değişikliklerden bazıları çok normal olabilir bir çocuk üniversiteye gider, cinsel uyanış yaşayabilir yetişkinse evlilik kararı alabilir. Mesele şu ki, bu güzel şeyler bile yaşamı değiştiren olaylardır. Yine de sakinleşmeli ve tutulma süresi boyunca stresli faaliyetlerden kaçınmalıdırlar.

Ekim ortasından bu yana 'sınır dışı' olan Venüs, nihayet 7'sinde sınırlarına geri dönüyor. 19'unda, retrolarından birini gerçekleştirecek. Öyleyse yavaş yavaş aşka odaklanıp sahiplenmeye başlayın. Kariyer fırsatları dikkatli araştırmaları gerektirir büyük bir iş sorununuzu dostlarınız vasıtası ile çözüme kavuşturarak rahat bir nefes alabilirsiniz.
Tutulma sona erdiğinde, ektileri size olumlu yansıyacak. Sorunlarınızı kafanızdan atın ve hayatın tadını çıkarın. Kendinize dert ettiğiniz şeylerin,ilk ortaya çıktıkları kadar kötü olmadığını ve çözümleri olduğunu göreceksiniz.



BAŞAK ARALIK 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Yılın son tutulması 4'ünde gerçekleşecek. Bu, eviniz ve ailenizle ilgili 4. evinizde meydana gelen bir güneş tutulması. Yani geçen ay olduğu gibi evde, aile üyelerinin ve bir ebeveyn ya da ebeveyn figürünün hayatlarındaki sorunlar sizleri de etkileyebilir. Burcunuzun yöneticisi Merkür de etkileniyor, bu nedenle bu tutulma sizin tarafınızdan geçen aya göre daha güçlü hissediliyor.

Sağlık 22 Kasım'dan beri daha hassas ve 21'e kadar da devam edecek. Daha rahatlatıcı bir programa ihtiyacınız var ve özellikle tutulma dönemi civarında. 21'inden sonra sağlıkta çarpıcı gelişmeler göreceksiniz. Aileye ait gizli konular varsa, onları şimdi öğrenebilirsiniz. 13'ünde, Mars 4. evinize taşınacağından, evde yapılan onarımlar veya tadilatlar olanilit. Güneş tutulması Merkür'ü etkilediği için görüntünüz etkilenebilir. Muhtemelen şu anda olduğunuz kişiyi yansıtmak için kendinizi yenilemeniz gerekiyor. Değişen ve gelişen varlıklarız ve geçmiş tarafından tanımlanamayız.



TERAZİ ARALIK 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

4 Aralıkta'ki tutulmanın Merkür üzerindeki etkisi, hukuki meseleler (eğer bu işlerle ilgiliyseniz) bu konularda sorunlar ve baskılar ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Dahil olduğunuz manevi veya hayır kurumlarında sarsılmalar olabilir. Hayatınızda yer tutan Manevi uygulamanızda da önemli değişiklikler yapacaksınız. Kardeşler ve kardeş figürleri ilişkilerinizi test ediyor gökyüzü devam eden ilişkilerde gerginliklere dikkat edin. Ebeveynler ve ebeveyn figürleri, sizinkine benzer manevi zorluklar yaşayabilirler. Eş, partneriniz bu tutulma süresi boyunca gereksiz seyahatlerden kaçınmalıdır.

Burcunuzun yöneticisi Venüs, finansal gezegeniniz olan Pluto'da çok uzun bir istasyon yapar. Bu birçok mesaj verir. Bazı çok önemli finansal gelişmeler oluyor. Kilo verme ve detoks rejimleri son derece iyi sonuçlar getirir sizlere. Tıbbi ve estetik müdaheleleri de bu ay gerçekleştirebilirsiniz.



AKREP ARALIK 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Gezegenlerin yüzde doksanı 19'una kadar ilerliyor (ve ondan sonra rakam hala yüzde 80). Ayrıca, yakın zamanda doğum gününüz oldu, dolayısıyla kişisel güneş döngünüz büyüyor. Böylece yeni projelere ve girişimlere başlamak için mükemmel bir dönemdesiniz. Bunun için çok fazla kozmik destek var.

4'ünde, yılın son tutulmasını yaşıyoruz. Para evinizde meydana gelen bir güneş tutulması. Yani, geçen ay olduğu gibi, mali ders düzeltmelerine ihtiyaç var. Genellikle tutulma olayları, finansal varsayımların, planların ve stratejilerin gerçekçi olmadığını ve değiştirilmesi gerektiğini gösterir.

Bu tutulma, burcunuzdaki her güneş tutulmasında olduğu gibi, kariyer değişikliklerini de gösterir. Bu, yılda iki kez yaşadığınız için endişelenecek bir şey değil. Kariyer yönünde değişiklikler olabilir bazen gerçek kariyer değişiklikleri. Şirket hiyerarşinizdeki veya sektörünüzdeki sarsıntılar buna neden olabilir. Dikkatli sakin olup yaşanan gelişmeleri pozitif şekilde değerlendirmeye çalışmalısınız.



YAY ARALIK 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Sağlık bu ay mükemmel olacak. Sağlık gezegeniniz Venüs tüm ay Oğlak burcunda olacak ve sırt ve diz masajı ile sağlığınızı daha da iyileştirebilirsiniz. Venüs ruhsal gezegeninizde bir istasyon oluşturduğundan, ruhsal şifa sizin için 11'inden itibaren alışılmadık şekilde etkili görünüyor. Bu da önemli bir iş fırsatı getirebilir.

Merkür, çeşitli mesajlar veren 2. para evinize geçiyor. Bekarlar zenginlik ve maddi armağanlardan etkilenir. Bir iş ortaklığı veya ortak girişim olabilir. Bekarlar, mali hedeflerinin peşinden giderken ve mali durumlarına dahil olan insanlarla aşk fırsatları bulacaklar.



OĞLAK ARALIK 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Tüm ay burcunuzda olan Venüs ile görüntüde güzellik ve zarafet sağlık katacak sizlere. Burcunuzdaki Güneş (21'inden sonra) karizma verir. Başarılı görünüyorsunuz ve mutlu kariyer fırsatları sizleri karşılıyor. İnsanlar sizi başarılı olarak görüyor ve size hayranlıkla bakıyorlar. 21'inden sonra, Güneş burcunuza geçerken, maddi manevi güçleneceksiniz.

Venüs, 11'inden itibaren Plüton'da bir istasyon kuruyor. Önemli bir kariyer gelişimini bekleyebilirsiniz. 19'unda Venüs geri harekette olacağı için bunu hemen göremeyebilirsiniz, ancak ilginç bir şey olabilir sizler için. . Çocuk ve çocuk figürleri de bu dönemde önemli gelişmeler olarak sevindirecek sizleri.



KOVA ARALIK 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Kova, Bu ay temelde mutlu, sağlıklı ve müreffeh. 4. ayın güneş tutulması bile sizin için temelde iyi huylu. 30'unda Jüpiter para evinize taşınacak ve 2022'nin çok müreffeh olmasını sağlayacak. Gezegenlerin çoğu 19'u ile ileriye doğru hareket etmeye başlıyor. Venüs, 11'inden itibaren kariyer gezegeniniz Plüton'da uzun bir istasyon yapacak. Bazı önemli kariyer gelişimi oluyor. Bu, aileyi veya yabancı bir şirketi veya kuruluşu içerebilir. Bunun sonucunu daha sonra Venüs geri giderken görebilirsiniz, Aralığın 21'ine kadar arkadaş, ve grup aktivitelerinden oluşan 11. evinizde. Bu yüzden Kozmos sizi güçlü yönlerinize, en sevdiğiniz ve en iyi olduğunuz alanlara yöneltiyor dostlarınızdan gelecek maddi manevi olumlu enerjileri karşılamaya hazır olun.



BALIK ARALIK 2021 AYLIK BURÇ

Venüs, 11'inden itibaren Plüton'da uzun bir istasyon yapıyor. Bu, hayatınızdaki kardeşler veya kardeş figürlerle ilgili bazı önemli olayları gösterecektir. Şu anda dini, teolojik ve felsefi çalışmalarla daha çok ilgileneceksiniz. 4 Aralık'taki tutulmaya rağmen aşk hayatınızda mutlu olacağınız enerjiler ile karşı karşıyasınız. Aşk gezegeniniz 14'üne kadar kariyerinizin 10. evinde. Bekarlar güç ve prestijden etkilenir ve bu tür insanlarla tanışırlar. Hepiniz, bekar veya evli, yüksek statülü ve prestijli insanlarla kaynaşıyorsunuz. Sosyalleşmenizin çoğu kariyerle ilgili.

14'ünde Merkür, sizi aşkta daha tutucu yapan Oğlak burcuna geçiyor. Daha önce ilişkilere hızlı bir şekilde başlama eğilimindeyken, şimdi daha temkinlisiniz. Hemen aşık olmuyorsunuz. Romantik fırsatları akıllı hamleler ile iyi değerlendirin.




Dr. Astrolog Şenay Devi
 

Aralık ayının genel etkileri:

2021 yılını geride bırakmaya hazırlanırken, gökyüzü de hareketli bir görünüm sunmaya devam ediyor. Aralık ayına girdiğimiz bu Yeni Ay döneminde, hayatımızda atacağımız yeni adımlar için korkmamalı; bilakis harekete geçmeliyiz. Bizler eyleme geçtikçe bu Yeni Ay önümüze yeni kapılar aralayacaktır. Bireysel olarak Yeni Ay’ın iyi yüzünü hissedeceğiz. Yüksek öğrenimle ilgili konularımız, yurt dışı bağlantılı işlerimiz, basın-yayın ile ilgili sektörler bu Yeni Ay’dan özellikle pozitif destekler görecek.
En dibe çöktüğümüz anda karşımıza, bizi ayağa kaldıracak yeni bir kapı aralanacaktır.
Güneş ve yükselen burç yorumlarınızı okurken bu iki yönü düşünmenizde fayda var.



aralık9.jpg


Koç burç yorumları: Yüzünüzü güldürecek gelişmelere hazır olun. Dilek tutmayı unutmayın gerçek olabilir. Yeni bir eğitime başlamak isteyebilirsiniz. Hayatınızda yeni sayfalar açmak için harekete geçmelisiniz. Karamsarlığı bir kenara bırakmalısınız. Yurt dışı bağlantılı işlerinizde olumlu gelişme yaşayabilirsiniz. Hayata pozitif bir yerden bakıyor olacaksınız. Umut ettiğiniz şeyler gerçek olabilir. Kariyer hayatınızda parlayabilirsiniz. Hem maddi gelirinizi hem de mevkinizi arttıracak gelişmeler yaşayabilirsiniz.

4 Aralık tarihinde 22 derece Yay burcunda bir Yeni Ay meydana geliyor. Bu yeniay senin için iş ve özel hayatında özellikle çocukları ilgilendiren konularda yaptığın araştırmaların sonuçlarını almanı sağlayacak. Ayrıca geçtiğimiz dönemde aldığın eğitimler ve de çıktığın seyahatler senin için fırsatlar getirebilir. Yeniay yüksek öğretim, yurt dışı konuları üzerine odaklanacağımızı işaret ediyor. Yeni bir eğitim almak, yurt dışına çıkmak üzere planlar yapabiliriz.

Yine 4 Aralık’ta Yay burcunda Tam Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Kariyer alanında hak ettiğiniz şeyleri sonunda alabilirsiniz. Çalışmalarınızın karşılığını alacağınız bir tutulma. Belki bir terfi, belki bir zam bu tutulma ile hayatınıza güzel bir başlangıç getirebilir. Güneş tutulması ile yaz aylarında başladığınız işlerinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilir ve belirlemiş olduğunuz hedefe emin adımlarla yaklaşabilirsiniz. Uzun zamandır planladığınız seyahatleri gerçekleştirebilir, işinizle ilgili önemli bir yükseliş yaşayabilirsiniz. Tutulmanın etkisi ile yakınlarınızla iletişiminiz kuvvetlenecek.

18 Aralık’ta İkizler burcunda Dolunay gerçekleşiyor. İletişim trafiğin yoğunlaşabilir. Aldığın haberler sende ani bir farkındalık yaratabilir. Hedeflerini değiştirebilir ve olayları başka bir gözle değerlendirmeye başlayabilirsin. Bu haberler üzerine yeni kararlar alıp uygulamaya geçebilirsin. Bazı anlaşmazlıkların açığa çıkması ve net bir şekilde dile getirilmesi çözümünü kolaylaştırabilir. Kardeş, kuzen veya komşularla ilgili bir sorunu bertaraf edebilirsin. Bunun yanında sosyal iletişim konularında ve de sosyal medya paylaşımlarında dikkatli olmanda fayda var.




Boğa burç yorumları: Maddi anlamda yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Bu ekonomik bir yapılanma olabilir. Borçlarınızla ilgili harekete geçebilirsiniz. Krediye ihtiyacınız varsa bu Yeni Ayda başvurabilirsiniz. Miras kaldığına dair haberler alabilirsiniz. Finansal olarak güçlendiğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş kariyer anlamında destekleyici etkiler söz konusu. Yaptığınız işi daha çok sevmeniz veya işinizden keyif almanızı sağlayacak durumlar oluşabilir, üstlerinizden övgüler veya destekler alabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işleriniz, akademik konularınız ile ilgili şanslı bir döneme giriyorsunuz.

4 Aralık tarihinde 22 derece Yay burcunda bir Yeni Ay meydana geliyor. Kariyerinle ilgili çabalarının finansal karşılığını alabileceğin bir dönemdesin. Ayrıca yakın çevren ve eşinin akrabalarınla ilişkilerin de sana parasal fırsatlar getirebilir. Geçtiğimiz dönemde eşinin, ailenin veya ortağının kazançlarında dalgalanmalar olduysa bunlar sona erebilir. Yeniay, sekizinci evimizde gerçekleşiyor ve bizi finansal konular hakkında uyarıyor. Ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda yeni girişimler yapmak isteyebiliriz.

Yine 4 Aralık’ta Yay burcunda Tam Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Almış olduğunuz bir eğitim başarıyla sonuçlanabilir. Yargıda görülen bir dava veya hukuksal çözüm bekleyen bir konuda olumlu gelişmeler olacaktır. Güneş tutulması ile birlikte maddi konularda yaşanacak olumlu gelişmeler söz konusu. Uzun zamandır emek verdiğiniz engellerle, haksızlıklarla karşılaşacaksınız ve istediğiniz seviyeye taşıyamadığınız kariyerinizde hakkınızı alabilecek ve oldukça popüler bir noktaya geleceksiniz. Maddi konularda beklediğiniz veya beklemediğiniz olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eş veya sevgilinizden göreceğiniz destek sizleri maddi-manevi mutlu edecek.

18 Aralık’ta İkizler burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Parasal alanda yaşadığın tıkanıklık açılabilir ve beklediğin ödemeler gelebilir. Finansal kazançlarını arttırmak için yeni girişimlerde bulunabilirsin. Bir ürünün veya hizmetin alım satımıyla ilgili teklif verebilir veya teklif alabilirsin. Üstünde çalıştığın ticari anlaşmalar bu dönemde imzalanabilir. İş ve sosyal hayatında olumlu sonuçlanacak gelişmeler yaşanabilir. Ayrıca sosyal alanda görünür olmak için yeteneklerini ön plana çıkarabilir, kendini gösterebilirsin.




İkizler burç yorumları: Yalnız olanlar varsa yeni bir ilişkinin ilk adımları bu Yeni Ay döneminde atılabilir. Evliliğinde sorun olanlar, her şeyi unutup temiz bir sayfa açabilirler. Ortaklıkla yürütülen işinizde şansınız bu Yeni Ayla açılacaktır. Partnerinizle aranızdaki ilişki daha da güçleniyor. Hala evlilik teklifleri için fırsatınız var. Maddi durumunuz güçleniyor. Borçlarınızı sıfırlayacağınız bir dönemde olacaksınız.

4 Aralık tarihinde 22 derece Yay burcunda bir Yeni Ay meydana geliyor. Geçtiğimiz iki buçuk yıl sana hayata başkalarının gözünden de bakman ve sorumluluklarını paylaşman gerektiğini öğretti. Eşine veya partnerine finansal destek vermiş olabilirsin. Önümüzdeki günlerde bu konularla ilgili sorunları çözmen ve çevrenden destek alman mümkün. Bu Yeniay döneminde odak noktamız ikili ilişkiler ve ortaklıklar. İlişkimiz yoksa hayatımıza yeni biri girebilir veya yeni bir iş birliğine başlayabiliriz. İlişkimiz varsa, partnerimizin hayatında birtakım yenilikler meydana gelebilir veya ilişki ile ilgili yeni kararlar alabiliriz.

Yine 4 Aralık’ta Yay burcunda Tam Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Ortaklardan veya aileden gelecek bir miras veya para ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Beklemediğiniz maddi bir yardım gelebilir. Güneş tutulması, girişimci ruhunuzu harekete geçirecek ve bağlantılarınızı güçlendirmenizi sağlayacak. Bu tutulma, özel yaşamınızda da sizleri cesaretli kararlar almaya teşvik edecek. Beraberliğinde sorun yaşayanlar, ilişkilerini sonlandırabilir, uyumlu bir beraberlik içinde olanlar ise evlilik kararı alıp ilk adımı atabilirler. Bu dönemde yeni bir ortaklık veya yatırımdan kaçınmalı, cazip görünen fırsatlara şüpheyle yaklaşmalısınız.

18 Aralık’ta sizin burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor. Yaşamınla ilgili sorunların çözümü için farkındalık kazanabileceğin bir dönemde olacaksın. Özellikle kendini baskı altında hissettiğin alanlarda bu baskıdan kurtulmak ve özgürleşmek için gözü kara davranabilir, ani kararlar verebilirsin. İlişkilerini gözden geçirip hangi yöne gideceğini belirleyebilirsin. Hayatına dair önemli kararlar alabilirsin. Yapmak istediklerini belirleyip hızla harekete geçebilirsin.




Yengeç burç yorumları: Yeni bir iş teklifi alabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili yeni bir gelişme yaşanabilir. Yeni bir tedavi veya ilaç sizi daha iyi hissettirebilir. Duygusal olarak karamsar ruh haliniz sizi terk ediyor olacak. Çalışma hayatınızda gücünüzü kanıtladığınız gelişmelere şahit olabilirsiniz. Çalıştığınız ortamda insanların takdirini kazanabilirsiniz. Evlilik ve ilişki konularınızda yüzünüzü güldürecek gelişmeler olabilir. Evlilik tekliflerine hazırlıklı olun. Evliliğinde sorun olanlar tam bitti derken tekrardan büyük bir aşkla devam edebilirler. Ortak iş açmış olanlar varsa büyük maddi getirisi olan işlere imza atabilirler.

4 Aralık tarihinde 22 derece Yay burcunda bir Yeni Ay meydana geliyor. Son yıllarda fazlasıyla yorulmuş ve yıpranmış olabilirsin. Kendini bile dinlemeye fırsat bulamadığın bir dönemden geçmiş olabilirsin. Artık eşini veya partnerinle daha fazla ilgilenmen ve kendi hayatının finansal sorumluluğunu üstlenmen gerekiyor. Yeniay sürecinde iş, sağlık, günlük hayat rutinlerimiz ön plana çıkıyor. İş hayatımızda veya günlük yaşamamızda yeni sorumluluklar yüklenmemiz, yeni ve heyecan verici projelere başlamamız mümkün.

Yine 4 Aralık’ta Yay burcunda Tam Güneş Tutulması gerçekleşiyor. İkili ilişkilerde sürpriz gelişmeler sizleri bekliyor olacak. Anlaşma imzalayacak olanlar varsa bunlar için gökyüzü destekliyor olacak. Güneş tutulması ile iş hayatınızda kolay kolay karşılaşamayacağınız başarılı girişimlerde bulunacaksınız. Önemli fırsatlarla karşılaşacak ve bugüne kadar göstermekte yetersiz kaldığınız potansiyelinizi gösterebileceksiniz. Önemli bir iş teklifi alabilirsiniz. Yaşamınızın bu döneminde yaşanan değişimlerle taşlar yerine oturmaya başlayacak. 2022 yılına kadar sabırlı davranarak fırsatları akıllıca değerlendirmelisiniz.

18 Aralık’ta İkizler burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bazı sırlar açığa çıkabilir ve dedikodular ortaya dökülebilir. Bu gelişmeler biraz canını sıksa da ilerleyen dönemlerde senin için olumlu olabilir. Senin aleyhine konuşan insanların kimler olduğunu öğrenip önlem alabilirsin. İçten içe korktuğun şeylerle yüzleşince hiçte korkulacak bir tarafının olmadığını görebilirsin. Gelişmeler senin kontrolünde olmasa da sonuçları lehine olabilir.




Aslan burç yorumları: Yeni bir aşk, yeni bir bebek hayatınıza girebilir. Aklınızda yokken sizi çok mutlu edecek biri karşınıza çıkabilir. Çocuklarınızla ilgili pozitif haberler alabilirsiniz. Bazılarınız yeni bir bebek müjdesi dahi alabilir. Aşk hayatınızdaki o şans hem devam ediyor hem de kalıcı olmaya başlıyor. Bu dönem hayatınıza giren kişi gerçekten doğru kişi olabilir. Çalışma ortamınızda başarılarınızla göz doldurabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili olumlu gelişme yaşayabilirsiniz.

4 Aralık tarihinde 22 derece Yay burcunda bir Yeni Ay meydana geliyor. Son yıllarda hayattan keyif almakta zorlanmış olabilirsin, hobi olarak gördüğün şeyler sorumluluğa dönüşmüş olabilir. Çocukların hayatının odak noktası olmuş olabilir. Önümüzdeki günlerde kendine yeni bir düzen kurman gerekebilir. Bu Yeniay bize ikili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevremiz ile ilgili konulara odaklanacağımızı gösteriyor. Eğer ilişkimiz yoksa, hayatımıza heyecan ve eğlence katacak yeni bir aşk söz konusu olabilir. Çocuğumuz varsa, onlarla ilgili yeni bir adım atabiliriz. Mevcut ilişkimizde yeni bir dönem açılabilir. Bu arada spekülatif yatırımlara ve riskli girişimlere karşı ilgimiz de artabilir.

Yine 4 Aralık’ta Yay burcunda Tam Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Sağlığınızda bir problem varsa bu konuda iyileşmeler yaşayacaksınız. Çalışma ortamınızla ilgili iyicil yönde gelişmeler olurken beklenmedik sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Güneş tutulmasıyla birlikte aşk hayatınızda olumlu gelişmeler olacak. Uzun süredir devam eden birliktelikler yeniden şekillenecek. Epeydir devam eden arkadaşlıklar ise aşka dönüşebilir. Bekar Aslan burçları, seyahatleri esnasında ruh eşleriyle tanışabilir, kendilerini bir ilişkinin içinde bulabilirler. Bu tutulma çocuk sahibi olmak isteyen Aslan burçları için de oldukça olumlu etkilere sahip.

18 Aralık’ta İkizler burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Genel olarak keyifli vakit geçirmene olana sağlayacak bir Dolunay dönemi. Arkadaşlarınla sohbetlerin bazı gizli konuların açığa çıkmasına neden olabilir veya arkadaşlarla sözlü gerginlikler yaşayabilirsin. Gruplar içinde senden hoşlanan biri olduğunu fark edebilir veya sen birinden fazlasıyla hoşlanabilirsin. Ancak kalabalık gruplar içinde kendini biraz huzursuz hissetmen de mümkün. Geleceğe dair hedeflerini gerçekleştirdiğini görmek seni çok mutlu edebilir. Eğer çocuk sahibi olmakla ilgili bir planın varsa bu konuda kararların netleşebilir veya devam eden süreçler netlik kazanabilir.




Başak burç yorumları: Aile içinde yeni bir döneme merhaba diyebilirsiniz. Ailenizle ilgili dileklerinizin gerçek olduğu bir Yeni Ay geçirebilirsiniz. Oturduğunuz evde değişiklikler yapabilirsiniz. Yeni bir eve taşınmak için harekete geçebilirsiniz. Ailevi bağlarınızı pekiştiren gelişmeler yaşayabilirsiniz. Zor anlarınızda aileniz hep destek olabilir. Aşk hayatınızda ayaklarınız yerden kesilebilir. Yalnızsanız bu dönem içerisinde yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Çocuğunuzu ilgilendiren bir konu hayırlı sonuçlanabilir. Çocuğunuz olmuyorsa mutlaka bu dönem tekrardan deneyin. Güzel haberi alabilirsiniz.

4 Aralık tarihinde 22 derece Yay burcunda bir Yeni Ay meydana geliyor. Son yıllarda ailen ve evinle ilgili temalar fazlasıyla gündemde olmuş olabilir. Ailenin sorumluluğunu üstlenmen gerekmiş olabilir. Kendine yeni bir düzen kurmaya ve kariyerine odaklanmaya çalışırken zorlanmış olabilirsin. Şimdi kendine vakit ayırma zamanı gelmiş olabilir. Çocuk sahibi olmak için de uygun bir zaman. Bu Yeniay döneminde ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Evimizle ilgili yenilikler, tadilat, dekorasyon gibi işlemler yaptırmak isteyebiliriz. Aile bireylerinden birinin yeni bir girişim yapması söz konusu olabilir. Gayrimenkul alım satımları ile ilgili konular gündeme gelebilir.

Yine 4 Aralık’ta Yay burcunda Tam Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Çocuğu olan Başak burçları bu dönemde çocukları ile ilgili mutlu edici haberler alabilirler. Bazı Başaklar ise geliştirdikleri bir hobiden ödüle layık görülebilirler. Güneş tutulması etkilerini, eviniz ve ailenizle ilgili konularda gösterecek. Problemli bir evliliğin içindeyseniz karşı tarafın da isteğiyle ortaklaşa kararlar alarak yollarınızı ayırabilir veya yine ortak kararla ilişkinize bir şans daha tanıyabilirsiniz. Bu tutulma sizler için aile ve ev hayatınızda bitiş ve başlangıçları temsil etmekte. Yine bu tutulmanın etkisiyle iş hayatınızda oldukça radikal değişimler söz konusu olabilir. Bu süreçte yaşanan her şey sizin ilerlemeniz ve kendi farkındalığınızın artması içindir. Arkadaş ve meslektaşlarınızdan destek görerek, yeni başlangıçlar yapabileceğiniz bir dönemde olacaksınız.

18 Aralık’ta İkizler burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Yaşamının birçok alanında ani gelişmeler olabilir ve seni seçim yapmaya zorlayabilir. İş değişikliği veya taşınma gibi konular gündeme gelebilir. Aileni özellikle de anne babanı ilgilendiren konularda gelişmeler yaşanabilir ve bu konular bir sonuca varabilir. Özellikle kariyerine dair alacağın kararlar önümüzdeki günlerde seni çok etkileyebilir. Çabalarının karşılığını almanın rahatlığını yaşayabilirsin. Eğer beklediğin bir terfi varsa bu konuda olumlu gelişmeler olabilir. Toplum önünde fikirlerini açıklaman gerekebilir.




Terazi burç yorumları: Umutlarınızı gerçekleştirebilecek yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu alacağınız bir haber sayesinde harekete geçmeniz olacaktır. Eğitimde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Kardeşlerinizle, akrabalarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğitim hayatınızda da önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çalıştığınız sektörde kendinizi kanıtlayacağınız konumda olabilirsiniz. Ailenizde güzel gelişmeler yaşanabilir. Hem maddi hem manevi sevinçler yaşayabilirsiniz.

4 Aralık tarihinde 22 derece Yay burcunda bir Yeni Ay meydana geliyor. Geçtiğimiz iki buçuk yılda kardeşlerin, kuzenlerin veya komşularınla ilgili konular gündeme gelmiş olabilir. Bu süreçte kiminle nasıl konuşman gerektiğini öğrenmiş olabilirsin. Kişisel gelişimin için adımlar attıysan bunun karşılığını alman mümkün. Önümüzdeki günlerde ailenle ilgili sorumluluklar alman ve kariyerine odaklanman gerekebilir. Bu Yeniay döneminde yakın çevre ve kardeşlerimizi ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Kardeşlerimiz veya yakın çevremiz ile birlikte bir girişime başlamamız mümkün. Yeni bir eğitim veya projeyle ilgilenmeye başlayabiliriz.

Yine 4 Aralık’ta Yay burcunda Tam Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Aile içi sürprizler sizi beklemekte. Aileye katılacak yeni bir üyenin haberi gelebilir. Ev alabilirsiniz. Aile içi gelişmeler ön planda olacaktır. Güneş tutulması sizler için bu yılın en keyifli dönemi olabilir. Tutulmayla birlikte iletişime daha çok önem verecek, hemen her konuda kendinizi ifade ederek destek göreceğiniz olumlu deneyimler yaşayabileceksiniz. Öğrenme gücünüzün çok kuvvetli olduğu zamanlara giriyorsunuz. Merak ve ilgi duyduğunuz alanlarda başarılı çalışmalar yaparak kolayca istediklerinizi öğrenebileceksiniz. Aile ve özel yaşamınızda yaşanan sorunlar hafiflemeye başlıyor. Her zamankinden daha kararlı olacaksınız. Aşk hayatınız yeniden şekilleniyor.

18 Aralık’ta İkizler burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Zihnen aydınlanma yaşayacağın bir döneme giriyorsun. Sorunlarına pratik çözümler bulabilirsin. Kardeşlerinle veya kuzenlerinle ilgili bir sorun varsa bu konu gündeme gelebilir ve çözümlenebilir. Duyacağın bir söz veya alacağın bir haber üzerine harekete geçebilir ve kararlar alabilirsin. İlişkilerinde yeni düzenlemelere gidebilirsin. Çevrendekiler hakkındaki düşüncelerinde yanılmadığını göreceksin. Bu durum artık daha da kararlılıkla olayların üstüne gitmeni sağlayabilir. Yolculuklar veya eğitimle ilgili çalışmaların sonuçlarını görebilirsin.




Akrep burç yorumları: Yeni bir yatırım yapmanız için size yol gösterebilir. İleriki günlerde maddi olarak yeni bir sayfa açabilirsiniz. Alacağınız iş teklifleri de maddi olarak sizi yükseltecektir. Gelirlerinizde artışlar olabilir. Parasal anlamda artık güçlenmeye başlıyorsunuz. Yeni gelir kaynakları bulabilirsiniz. Eğitim hayatınızda parlayacağınız bir dönemde olabilirsiniz. İnsan ilişkilerine dayalı bir meslek grubundaysanız tahmininizden daha güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

4 Aralık tarihinde 22 derece Yay burcunda bir Yeni Ay meydana geliyor. Son yıllarda finansal konular gündemini meşgul etmiş olabilir. Parana nasıl sahip çıkabileceğini ve nasıl para kazanabileceğini öğrenmiş olabilirsin. Bu konulardaki yanlış adımlarının çevrene nasıl zarar verdiğini görmüş ve ders almış olabilirsin. Düzenli gelir sahibiysen artık yatırımlara yönelme zamanı gelmiş olabilir. Yeniay döneminde finansal konular ve kendi öz değerimiz üzerine odaklanıyoruz. Gelirimizi artırmak, yeni kazanç kapıları açmak için planlar yapabiliriz. Ancak temkini elden bırakmamakta, rasyonel ve sabırlı davranmakta yarar var.

Yine 4 Aralık’ta Yay burcunda Tam Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Yakın çevreniz, kardeşler ve komşularınızla ilgili gelişmeler olabilir, sürprizler yaşayabilirsiniz. Beklenmedik kısa seyahatler gündeminize gelebilir. İletişimin yoğun olduğu bir zaman dilimi olacak. Güneş tutulması ile maddi konular üzerinde etkili olacak harcama, yatırım ve beklediğiniz finansal kaynaklarla ilgili gelişmeleri yoğun olarak yaşayacaksınız. Hesabınızı iyi yapmanız gereken süreçtesiniz. Yatırımlar için yeni yılı beklemeniz, çok daha karlı alışverişler yapmanızı sağlayacaktır. Borç-alacak meseleleri yüzünden bir hayli zorlanabilirsiniz. Bu süreçte haklarınıza sahip çıkmalı ve uzlaşmacı tavırlar sergilemelisiniz. Kendinizi ve yeteneklerinizi yeniden keşfedebileceğiniz değerli zamanlardasınız.

18 Aralık’ta İkizler burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Finansal durumunla ilgili gerçeklerle yüzleşme zamanı olacak. Devam eden maddi sorunların varsa bu sorunları çözmek için acil eylem planları oluşturabilirsin. Bu dönemde borçlanabilir veya alacaklarını toplayabilirsin. Bankalara fazlasıyla işin düşebilir. Kredi başvuruları yapabilirsin. Parasal konularda hızlı karar vereceğin bir dönem olduğu için riskleri de detaylı incelemende yarar var. Gayrimenkullere dair teklifler alıp verebilirsin. Satamadığın bir gayrimenkulün varsa bu konuda olumlu bir gelişme olabilir.




Yay burç yorumları: Aralık ayına başlarken dileklerinizi tutun ve başka bir şey yapmayın. Hayatınızda yeni bir sayfa açmak için daha güzel bir dönem olamaz. Bu güzellikler sizi aşk hayatınızda da bulacaktır. Pozitif enerjiniz size güç verecektir. Güzelliğinizle ilgili yeni bir görünüme sahip olabilirsiniz. 22 Aralık tarihine kadar yılın en güzel dönemlerinden birini yaşayacaksınız. Doğum günlerinizi de kutlama vakti gelip çattı. Hayatınızdaki her konuda şansınız açılıyor. Arkanızda büyük bir güç olacak. Arkanıza yaslanın ve keyfini çıkarın!

4 Aralık tarihinde sizin burcunuzda Yeni Ay meydana geliyor. Geçtiğimiz iki buçuk yıl sağlığının değerini anlamana yardım etmiş olabilir, kilo vermiş ve daha sağlıklı yaşamaya başlamış olabilirsin. Evlenmiş aile ve çocuk sorumluluğu almış olabilirsin. Şimdi de kendini daha güvende hissetmek için adımlar atman gerekebilir. Aralık ayında kendimize yeni bir yol çizmek, yeni bir imaj yaratmak isteyebiliriz. İnsanları etkileme gücümüz artabilir. Ancak aynı zamanda artan özgüvenimiz yüzünden, fazla agresif, sabırsız ve cesur davranabiliriz. Aceleyle, düşünmeden verdiğimiz kararlar ileride bize zarar verebilir. Unutmamalıyız ki, öfkeyle kalkan zararla oturur.

Yine 4 Aralık’ta sizin burcunuzda Tam Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Parasal konularda beklenmedik hak edişlerle karşılaşabilirsiniz. Çok çalışmış ve karşılığını almamış olabilirsiniz. Bu tutulma ile birlikte çalışmalarınızın karşılığını alacağınız bir zaman dilimi olacaktır. Güneş tutulması ile önümüzdeki 6 aylık süreçte özel yaşamınızda köklü değişikler yaşamanız muhtemeldir. Bu yeniden yapılanmalar, biten ilişkilerin başlangıcı olabileceği gibi uzun yıllardır devam eden, huzursuz birlikteliklerin sonu anlamına da gelebilir. Kendinize zaman ayıracak, yakın çevrenizle ilgili arzu ve iradenizde değişiklikler gerçekleştireceksiniz. Yıllardır kendi içinizde çözümleyemediğiniz ruhsal ve düşünce bazındaki konuları ele alarak, daha bilinçle hareket edeceğiniz bir sürecin içine giriyorsunuz.

18 Aralık’ta karşıt burcun İkizler’de gerçekleşen dolunay, kontrol edemediğin olayların açığa çıkmasına ve ilişkilerde farkındalığa neden olabilir. Evlilik, ortaklık, iş birliği gibi ilişkileri kapsayan kararlar alabilirsin. Yakın ilişkide olduğun kişilerin aldığı kararlara uyabilir, en azından ortak hareket etmek zorunda kalabilirsin. İş birliği yapmanı gerektiren durumlar açığa çıkabilir, karşındakinin tavrına göre aksiyon alabilirsin. Çevrendekilerin neler düşündüğünü ve neler hissettiğini daha rahat anlayabileceğin bir dönemde olacaksın.




Oğlak burç yorumları: Oğlak burçları tam da geçmişlerini temizlemeye çalışırken Yeni Ay yardıma geliyor. Geçmiş geçmişte kaldı. Şimdi sizler için ana odaklanma zamanı. Bazı şeyleri bitirmek aslında yenisine başlamak için gereklidir. Bunu yaptığınızda üstünüzden bir yük kalktığını hissedebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili pozitif yönde gelişmeler yaşayabilirsiniz. Geçmişe odaklanmak yerine geçmişi tamamen silmeyi düşünebilirsiniz. Yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda insanlar gözünü sizden ayıramayabilir. Partnerinize karşı daha fazla bağlanabilirsiniz. Başarılarınızın da devam edeceği bir dönemde olacaksınız.

4 Aralık tarihinde 22 derece Yay burcunda bir Yeni Ay meydana geliyor. Geçtiğimiz birkaç yıl seni fazlasıyla zorlamış olabilir. Ama içsel bir aydınlanma süreci yaşamış olabilirsin. Bu dönemde hayatının kontrolü elinde değilmiş gibi hissetmiş olman mümkün. Ama şimdi hayatının kontrolünü eline alacak ve istediğin ilerlemeyi kaydetme imkânı bulacaksın. Yeniay bizi bilinçaltımızla yüzleştiriyor. Bu dönemde, dış dünyadan soyutlanıp, kendi içimize dönmemiz ve kendimizle yüzleşmemiz mümkün. Zihnimizi toparlayıp harekete geçmekte zorluk çekebileceğimiz bir dönemdeyiz. Hem fiziksel hem de zihinsel enerjimiz oldukça düşük olabilir. Bu süreçte, dış dünyadan, sosyal çevreden biraz uzak durup, kendimizi dinlendirmemizde büyük fayda var. Bu sayede yeni yıla daha iyi bir giriş yapabiliriz.

Yine 4 Aralık’ta Yay burcunda Tam Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Artık almış olduğunuz sorumlulukların ödüllerini alacağınız bir süreçtesiniz. İkili ilişkilerde sorumluluklarınızı aldıysanız bu tutulmayla beraber ödüllerini de alacaksınız. Güneş tutulması ile birlikte, fiziksel ve ruhsal anlamda kendinize her zamankinden daha fazla önem vereceksiniz. Kendiniz ve ailevi mutluluğunuz için daha sağlıklı kararlar alabileceğiniz bir zamana giriyorsunuz. İşinizle ilgili seyahatler fazlasıyla gündeminizi meşgul edebilir, bu seyahatler kariyerinizle ilgili konularda büyük faydalar sağlayabilir sizlere. Önümüzdeki 6 aylık süreçte kendinizi yeni olan her şeye açık tutmalı, hem iş hem de kişisel gelişim yönünde kendinizi geliştirmelisiniz.

18 Aralık’ta İkizler burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunayla birlikte özellikle yazılı işlerini başarılı bir şekilde bitirebileceksin. Örneğin bitirmen gereken raporlar bir çırpıda bitebilir. Yorulacak olsan da hızla yaşanan olaylar lehine sonuç verebilir. Beraber çalıştığın kişiler ufkunu açabilir. Uzun süredir istediğin görev ve pozisyonları üstlenebilirsin. Terfi gibi bir durum halihazırda gündemindeyse olumlu bir gelişme yaşanabilir. Sağlığını ihmal ettiğini fark edebilir ve kötü alışkanlıklarına son verebilirsin. Çevrendeki insanlarla ilgili bir sağlık haberi de alabilirsin.




Kova burç yorumları: En şanslı olduğunuz dönemde sadece dileğinizi dileyin ve gerçekleşmesini bekleyin. Bu Yeni Ay’da mucizelere tanıklık edebilirsiniz. Hayaliniz ne ise daha fazlasıyla karşılaşabilirsiniz. Bulunduğunuz çevrede başarılarınızla imzanızı atabilir, isminizi kazıyabilirsiniz. 22 Aralık tarihine kadar bulunduğunuz topluluklarda başarılarınızın takdir edileceği bir süreçte olacaksınız. Eğitimdeki başarınız da olabilir. Kariyer başarınız da göz doldurabilir. Sosyal yardım kuruluşlarında görev almak isteyebilirsiniz. Kronik rahatsızlığı olanlar daha sağlıklı olacakları bir sürece girebilir. Duygusal hayatınızda ise geçmiş ilişkinizden biri tekrar size geri dönmek isteyebilir.

4 Aralık tarihinde 22 derece Yay burcunda bir Yeni Ay meydana geliyor. Son yıllarda çok çalışsan da emeğinin karşılığını almamış olman mümkün. Arkadaş çevren değişmiş olabilir, kimin dost kimin düşman olduğunu anlamış olabilirsin. Artık dostunu düşmanını tanıyarak hedeflerine daha sessiz bir şekilde ilerlemeyi öğrenmiş olmalısın! Artık hayatımızda yeni bir dönem bir başlatmak isteyebilir, geleceğimizle ilgili yeni planlar yapmak isteyebiliriz. Yeni bir arkadaş çevresi edinebilir, bize yeni fırsatlar sunacak yeni insanlarla da tanışabiliriz. Ancak, planlarımızı yaparken ayaklarımızın biraz yere basmasına dikkat etmeliyiz. Gerçekçi olmayan hedefler ve öngöremediğimiz koşullar hayal kırıklığına uğramamıza neden olabilir.

Yine 4 Aralık’ta Yay burcunda Tam Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Sağlığınızla ilgili problemleriniz varsa bununla ilgili iyileşmelerle karşılaşacaksınız. Bu sizi çok rahatlatacak. Spiritüel konularla uğraşanlarınız varsa tutulmayla beraber ödüller gelecek. Güneş tutulması ile sosyal hayatınız canlanacak. Arkadaş ve dostlarınızın desteği ile yapmaya cesaret edemediğiniz plan, proje ve düşüncenizi hayata geçirebileceksiniz. Bu dönemde yeni insanlarla tanışabileceğiniz toplantı, gezi gibi yerlerde mutlaka yer alın. Önümüzdeki 6 aylık süreçte yeni insanlarla tanışarak çevrenizi genişletebilir, yeni bir iş fırsatıyla karşılaşabilirsiniz.

18 Aralık’ta İkizler burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunayla birlikte üzerindeki baskıdan kurtulma isteğin artacak. Bu nedenle ani, fevri çıkışlar yapabilirsin. Harekete geçmeden önce iyi düşünmende fayda var. Zihinsel keyif alarak başladığın işlerin sana başarı kazandırdığını görmekten mutluluk duyabilirsin. Yaratıcılık gerektiren konularda başarılı olacağın bir dönem. Aşk ilişkilerine dair gerçeklerin açığa çıkması seni farklı bir noktaya taşıyabilir. Yaşamını etkileyecek kararlar alabilirsin. Çocuk haberleri duyabilir veya çocuk sahibi olmak isteyebilirsin.




Balık burç yorumları: Bu ay genel olarak şanslı olduğunuz bir dönemde olacaksınız. Yeni iş tekliflerine hazır olun sevgili Balık burçları. Kariyer hayatınızda yakalayacağınız fırsatlar sizi bir adım daha yükseltecektir. Çalışmıyorsanız artık gelecekle ilgili planlarınızı ertelemek yerine eyleme dökme zamanı. Bu ay kariyerinizde kendinizi kanıtladığınız bir evrede olacaksınız. İş değiştirmeyi düşünenler için başvuru için güzel bir dönem olabilir. Çalışmıyorsanız size engel olan, yapmak istediklerinize önem vermeyen kişilere artık kulak asmayarak, tüm hedeflerinize ulaşmak için harekete geçiyorsunuz. Bir ay boyunca Güneş size güç vererek destek olacak.

4 Aralık tarihinde 22 derece Yay burcunda bir Yeni Ay meydana geliyor. Geçtiğimiz iki buçuk yılda annenle veya eşinin ailesiyle ilişkilerini yoluna koymak için çaba sarf etmiş olabilirsin. İş ve özel hayatında sorumlulukların artmış olabilir. Şimdiyse gelecekle ilgili hedeflerini belirlemen ve disiplinle ilerlemen gerekiyor olabilir. Çocuklarınla ilgili sorumlulukların da artabilir. Uzun süredir beklediğimiz bir terfi veya yeni bir iş değişikliği söz konusu olabilir. Ailemiz, ebeveynlerimizi ile ilgili yeni gelişmeler olabilir. Ancak dikkatli olmalı, uzun zamandır bekliyor olsak bile, fırsatların üzerine hemen atlamamalıyız.

Yine 4 Aralık’ta Yay burcunda Tam Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Sosyal çevreniz, arkadaş gruplarınız genişleyecek. Yeni insanlar la tanışabilir ve yeni gruplara girebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan beklenmedik sürprizler alabilirsiniz. Güneş tutulması ile önümüzdeki 6 aylık süreçte kariyer hayatınız adeta ışıldayacak! Bu tutulma, iş arıyorsanız yeni bir iş bulmanızı veya bulunduğunuz şartlardan memnun değilseniz daha üst bir mevkiye gelmenizi sağlayabilir. İş hayatınızda oldukça önemli ilerlemeler kaydedebileceğiniz bu süreçte, enerjinizi ve aklınızı tamamen işinizi ilgilendiren konulara yönlendirin. Doğru zamanda, doğru yerde olmanın faydalarıyla karşılaşacaksınız.


18 Aralık’ta İkizler burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Kariyerin için attığın adımların veya başlattığın girişimlerin sonucunu alabilirsin. Üstlerinin seninle ilgili görüşlerini öğrenebilirsin. Genel olarak harekete geçmek yerine olayları gözlemlemek istediğin bir süreçtesin ama hayatınla ilgili önemli kararlar vermek durumunda kalabilirsin. Taşınmak, iş ve şehir değiştirmek gibi konularda adımlar atabilir ve ailenle konuşarak onları ikna edebilirsin. Ev alım satımı yapabilir veya evinde büyük bir tadilata başlayabilirsin.

İndigo Dergisi

 

Eklentiler

  • aralık9.jpg
    aralık9.jpg
    70,4 KB · Görüntüleme: 65
aralık7.jpg


Yükselen Koçlar​

Uzun vadeli planlarınızda şans bu dönemde sizden yana olacak sizlere tavsiyem bu dönemde hayatınızı masaya yatırıp geleceğinize yön verecek adımlar atmanız. Her türlü hukuksal konuda şanslı olacağınızı unutmayın.Ayrıca gerek kendi sağlığınız gerekse de çevrenizdeki insanların sağlıkları hakkında güzel haberler alabilirsiniz.
Bu dönemde dikkat etmeniz gereken en önemli konu ise iletişiminiz olmalı. Zira yakın çevrenizdeki bazı insanlarla iletişime dayalı sorunlar, yanlış anlaşılmalar ve tartışmalar gündeminizde olabilir.

Yükselen Boğalar​

Aşk sizden yana yalnız bir yükselen boğa burcuysanız hayatınıza yeni bir insan girebilir. Bir ilişkiniz varsa da söz, nişan yada evlilik için ciddi adımlar atabilirsiniz. Evliler ise çocuk sahibi olabilirsiniz.
Gerek kendi gerekse de çevrenizdeki insanların ekonomik sorunları ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.Her türlü ekonomik kayıplara karşı hazırlıklı olmalısınız.

Yükselen İkizler​

Günlük rutinlerinizde bu dönemde çok şanslı olacaksınız. Kişisel ve iş yerinizde ki işlerinizi çok çabuk şekilde halledebilir ve etrafınızdaki insanlara vakit ayırabilirsiniz.
Zihnen ve duygusal olarak bir hayli yoğun olacaksınız. Ani öfke patlamalarına dikkat etmelisiniz.Çevrenizdeki insanlarla iletişiminize dikkat etmelisiniz. Eleştirilere açık olmalısınız. Hayatınızın her alanında değişiklik yapmaktan uzak durmalısınız. Spor yada diyete başlamak için uygun zamanda değilsiniz.

Yükselen Yengeçler​

Eşinizle olan iletişiminiz bir hayli artacaktır. Eşinizle ilgili varsa sorunlarınız bu dönemde kolayca çözebilirsiniz. Eşinizle aranızda bu tür sorunlar yoksa ortaklaşa kararlar alabilirsiniz. Belki de eşinizle aranızdaki bu uyum sizi bir bebek sahibi yapabilir.
Her türlü maddi ve manevi zarara açık olduğunuz bu döneme kendinizi zihnen ve duygusal olarak hazırlamalısınız. Özellikle aileniz tarafından manevi baskı görebilirsiniz. Sizlerin hayatınıza dair bazı planlarınızı aileniz ve çevrenizdeki bazı insanlar tarafından destek görmeyebilir. Bilinçaltınız bu dönemde sizleri çok ama çok yoracak ve biraz yalnızlığa ihtiyaç duyacaksınız.

Yükselen Aslanlar​

Aile bireylerinizle aranızda olan her türlü soruna kolayca çözüm bulabilirsiniz. Aile bireylerinizle aranızda küslükler varsa bunları sonlandıracak adımlar atabilirsiniz. Aile bireyleriniz bolca sosyalleşmek isteyebilirsiniz.
Sizin yada çevrenizdeki insanların gelirlerinden azalmalar olabilir. Bu dönemde hayata dair beklentilerinizi gerçekleştirmek için gereken gücü ve desteği çevrenizdeki insanlardan bulamayabilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki bazı insanlarla münakaşa edebilir ve küslükler yaşayabilirsiniz.

Yükselen Başaklar​

İletişiminiz bir hayli yoğun olacaktır. İnsanlar olan iletişim yeteneğiniz sayesinde beklenmedik maddi ve manevi kapıları açabilirsiniz. Etrafınızdaki insanlarla bazı sorunlar varsa bu sorunları kolayca çözebilirsiniz.
Kariyerinize önem vermeniz gereken bir dönem başlıyor. Bu dönemde kariyerinize önem vermeli ve kariyer hayatınızda soğuk kanlı olmalısınız. Mesleginizi icra ederken iş ortamınızda bulunan insanlarla tartışmaktan ve kavgadan uzak durmalısınız. Fevri ve ani kararlar almaktan uzak durmalısınız.

Yükselen Teraziler​

Gerek kendi gerekse de çevrenizdeki insanların hayatlarındaki maddi gelişmeler yüzünüzü güldürecektir. Bu dönemin maddi açıdan en şanslı insanları sizlersiniz.
Eğitim, seyahat, ticaret ve alım satım gibi konularda çok dikkatli olmalısınız. Bu dönemde hayattaki bazı sorumluluklarınızı yerine getirmekte zorlanabilirsiniz. Bu durumda hayatınızdaki otorite konumundaki insanlarla aranızda bazı sorunlar yaşanmasına neden olabilir.

Yükselen Akrepler​

Hayatınızda yapacağınız her türlü değişiklik çevrenizdeki insanlar tarafından takdir görecektir. Spordan diyete kadar size iyi gelecek aktivitelere başlayabilirsiniz.
Hayatta en önemli şey sağlıktır. Bu dönemde ne yazık ki hem kendi sağlığınız hemde çevrenizdeki insanların sağlıkları hakkında bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde maddi kayıplar yaşayabilirsiniz. Tazminat ve miras gibi hukuksal konularda dikkatli olmalısınız. Ayrıca hukuksal girişimlerde bulunmak içinde uygun zamanlarda olmadığınızı belirtmek isterim.

Yükselen Yaylar​

Bilinçaltınız nihayet bu dönemde sizi rahat bırakacaktır. Kendinize ve çevrenizdeki insanlara olan güveniniz artacaktır.Bolca sosyalleşmek isteyeceğiniz bir dönem sizi bekliyor.
Uzun süreli ilişkilerinizde çok ama çok dikkatli olmalısınız. Ortaklarınızla veya dostlarınızla aranızda bazı sorunlar olabilir. Aşk hayatınızda ise partnerinizle aranızda her türlü gerginlik çıkabilir. Bu nedenle partnerinize karşı üslubunuza dikkat etmeli ve partnerinize karşı eskiye nazaran daha hassas olmalısınız.

Yükselen Oğlaklar​

Çevrenizdeki insanlar tarafından maddi ve manevi destek görebileceğiniz bir dönem sizler için başlıyor. Bu dönemde bolca sosyalleşmek ve çevrenizdeki insanlarla vakit geçirmek isteyebilirsiniz.
Günlük rutinlerinizi gerçekleştirirken bir hayli zorlanacağınız döneme giriyorsunuz. Aceleci hareketlerden uzak durmalısınız. Zira bu dönemde yaralanmalara açıksınız. Ayrıca hem kendi sağlığınıza hemde çevrenizdeki insanların sağlıklarına dikkat etmelisiniz. Yanlış anlaşılmalar nedeniyle bir hayli tartışma yaşayabilirsiniz.

Yükselen Kovalar​

Kariyer hayatınızda uzun zamandır beklediğiniz haberler bu güneş tutulması ile gelebilir. Zam, terfi, atama gibi beklentileriniz varsa bu dönemde gerçekleşebilir. İşsiz bir yükselen Kova burcuysanız iş bulma şansınız bir hayli yüksek olacaktır.
Bu dönemde bir hayli duygusal yoğunluğa sahip olacaksınız. Bu nedenle duygusal gelgitlere ve öfke patlamalarına çok ama çok dikkatli olmalısınız. Sezgilerinizde ve yaratıcılığınızda azalma olacaktır. Bazı unutkanlıklar ve hafıza sorunları yaşayabilirsiniz. En önemli konu ise eşinizle olan ilişkinize çok ama çok dikkat etmelisiniz. Eşinizle aranızda çıkacak her türlü gerginliğe hazır olmalısınız.

Yükselen Balıklar​

Eğitim, seyahatler, ticaret, ikili anlaşmalar alım satım gibi konularda bir hayli şanslı olacaksınız.
Sizler için iletişimin çok önem kazanacağı bir dönem başlıyor. Bu nedenle insanlarla iletişim kurarken hal, hareketlerinize ve üslubunuza dikkat etmelisiniz. Zira bu dönemde yanlış anlaşılmalara bir hayli açık bulunuyorsunuz. İletişim üzerine bir meslek sahibiyseniz mesleki açıdan da zorlanabilirsiniz.




Hakan kalkan
 
X