• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Bizim Yılımız Olsun 👶🕊️🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydın ben kan vermeye bugün gidemiyorum ama eczaneden gün içinde test almayı düşünüyorum. İlk idrarla yapamayacağım yine de doğru sonuç verir mi?

Eklentiler

• IMG_20210125_092440.webp
    IMG_20210125_092440.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 42
Hayırlısıyla balım bana hacdan bi buğday geldi onu kullanacağım bana nasip olursa kalanını burdan bir arkadaşa yollarım 😍💜💜

Bat ne zaman canım yarın test yapacak misin 😍💜

Amiin canım inşallah çok bekletmez Allah'ım 😍💜

Şunun şurasında sabaha ne kaldı ki canım heyecanla bekliyorum 🤲💜😍

nasıl bişey kız o 😍 inşallah şifa olur canım ❤️

Test yaptım maalesef negatif.
İnşallah sizler çift çizgiyi görürsünüz bu ay kızlar 🤲 bende nasipse önümüzdeki ay görürüm İnşallah 🤲🤲

inşallah canım inşallah hepimiz bir gün göreceğiz o çizgileri ama sadece bir vakti zamanı var, sakın üzülme ❤️

Kızlar bugün de böyle çıktı ovü? Düne göre biraz daha silik ama yine de koyu 🤨 kafam karıştı iki kez mi yumurtluyorum acaba 🤨

Eklentiler

• 7FBA6A59-2B86-44EE-B1BF-28C2F17F3CBD.webp
    7FBA6A59-2B86-44EE-B1BF-28C2F17F3CBD.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 36
Hamileyim galiba 😍
Wuuhh masallah canım harika 😍💜 çok tebrik ederim bizlere de dua edesin kuzum 🤗
Test yaptım maalesef negatif.
İnşallah sizler çift çizgiyi görürsünüz bu ay kızlar 🤲 bende nasipse önümüzdeki ay görürüm İnşallah 🤲🤲
Canım herşey nasip kısmet, umudumuz yitirmek yok😊🤗
nasıl bişey kız o 😍 inşallah şifa olur canım ❤️
İnşallah balım benim bir miktar buğday😍😍 kullan gebe kalırsın dedi bakalım nasip kısmet bugün dr kontrolüm vardı eşim gelmek istemiyor ☹️☹️
Hadi bakalım hayırlı haberler alalım hepimiz bu ay inşaAllah 🤲❤️
İnşallah canım benim pek ümidim yok eşim istemiyor 😨
Kızlar bugün de böyle çıktı ovü? Düne göre biraz daha silik ama yine de koyu 🤨 kafam karıştı iki kez mi yumurtluyorum acaba 🤨
Canım yumurta daha catlamamis degerlendir 😍💜
merhaba kızlar bat 13 şubat ovulasyon ile takip edeceğim :KK200:
Hoşgeldin canım ben de ovuya bugün başladım😍

Hadi ya ee her iki tarafında istemesi gerek Hakkınızda hayırlısı canım 🤲🥰

aynen canım dua ve sabır ile beklemeye devam 🙂 bu arada kızlar bu ovulasyon testinden yumurtanın geliştiğini veya çatladığını nasıl anlıyorsunuz? Ben önümüzdeki ay kesin kullanacağım testleri 😀😀 ilk defa yapıcam pek bilgim yok bu testler hakkında.

aynen canım dua ve sabır ile beklemeye devam 🙂 bu arada kızlar bu ovulasyon testinden yumurtanın geliştiğini veya çatladığını nasıl anlıyorsunuz? Ben önümüzdeki ay kesin kullanacağım testleri 😀😀 ilk defa yapıcam pek bilgim yok bu testler hakkında.
Adetin bittikten 3-5 gün sonra ikinci idrarla hergun aynı saatte yapiyorsun canim yapmadan 2 saat önce sinden sıvı almıyorsun:)

Wuuhh masallah canım harika 😍💜 çok tebrik ederim bizlere de dua edesin kuzum 🤗

İnşallah balım benim bir miktar buğday😍😍 kullan gebe kalırsın dedi bakalım nasip kısmet bugün dr kontrolüm vardı eşim gelmek istemiyor ☹️☹️

İnşallah canım benim pek ümidim yok eşim istemiyor 😨

Canım yumurta daha catlamamis degerlendir 😍💜

Hoşgeldin canım ben de ovuya bugün başladım😍
bende yarın başlıycam canım

Back
X