2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Sağol canım insAllah hepimiz güzel habrler alırız cocuklarimizi saglikla kucağımıza alırız

Sağol canım dikkat ediyorum hayırlısı bakalım yarın ogrenicez
Sen neden alttan baktırmak istemedin riskli mi ben hiç bilmiyorum Dr ne şekilde muayne edecek
Okuduğum ve duyduğum bi kaç şeyden dolayı korktuğum için baktırmadım. Kontrolde herşey yolundan kontrolden çıkınca çocuk düşüreni okudum burda lekelenme kanaması olanı okudum. Bilimsel bi açıklaması yok ama alttan muayene de düşük riskinin arttığını duydum çevremde 3 5 bu şekilde hikaye dinledim o yüzden baktırmak istemedim

Kizlar herkes iyimi herşey yolunda mı?
Nasıl gidiyor pozitif olanlar,kese görenler, kalp atışı duyanlar başladımi belirtiler.
İnsAllah herkes iyidir ve herkese Allah kucağına almayı nasip etsin.
Canım ben 5+2 de karından keseyi gördüm 5+4 te kanamam oldu doktorum alttan baktı kalp atışını da duydum çok şükür. Kanamadan dolayı kalçadan progestan verdi her gün vuruluyorum ama ağrısından ne adım atabiliyorum ne yatabiliyorum malesef. Yemekte yiyemiyorum sadece çubuk krakerle idare etmeye çalışıyorum. Allah herkese güzel gebelikler hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Geçmiş olsun canım bilirim o progestan ağrısını daha önce vurulmuştum.Bol bol dinlen canım insAllah bende duyarım kalp atışlarını çünkü araya bayram girecek.Hayirlisi yarın bu saate öğrenmiş olucam insAllah çok zor süreç en başından stresli ki bize en zararlı şey ama elde değildi

Merhabalar, hidrosalpinks varsa laparoskobi olun derim. Çünkü hidrosalpinkste sıvı birikimi olduğu için embriyo tutunmasına engel oluyor. Benim drum Aret Kamar. Yumurta toplama ve laparoskobi aynı anda oldu benim. Önce yumurtalar tonlandı arkasına laparoskobi oldum. Drum anestezi olmuşken ikisini de yapalım dedi. Laparoskobi aşırı kolay ve ağrısız oldu benim. İzleri bile belli olmuyor. Sonra 2 ay rahim dinlendirme oldu ve ilk transferimde ikiz tuttu çok şükür. Bence laparoskobi olmalısınız.

Evet istiyorum laporoskopiyi ama doktorun kliniğinde yokmuş laporoskopi yapamıyormuş . Başka yerde yaptırın falan dedi . Aslında çok mantıklı hazır anestezi almışken yaptırsam olur ama yaptıramıyorum kafam çok karışık. Doktor yumurta toplama esnasında şırınga İle çekerim tarzı bi şey dedi ama o nasıl mümkün olacak bilemiyorum valla

Yolunuz hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsınız brslenmeyede dikkat edin önemi çok büyük
Canim merhaba Öncelikle inşallah degerlerin güzel çıkar artışları sağlıklı bir gebelik olur insallah
Beslenmeye dikkat edin demişsin ya transfer sonrasi mi yoksa tedavi öncesi mi eğer transfer sonrasi ise bende bahcecide tedavi görüyorum nasıl beslenin yani nelere dikkat ettin şimdiden teşekkür ederim

Hidrosalpinks varsa laparoskobi olmadan alanında iyi olan Dr tüp bebek yapmaz zaten. Ya tüüpünüzü bağlarlar ya da alırlar. Benim sol taraf bağlandı. Zaten anestezi olacaksınız, hazır olmuşken laparoskobi de olun. Şırıngayla filan bence çözüm pek olmaz. Ben çok araştırmıştım laparoskobi şart.

Brn sigara kullanıyordum bıraktım düzenli yürüyüş yap dedi doktorum dikkat etmeye çalıştım yürüyemesemde evde şarkı açtım leslie yaptım hareket halinde olmaya özen gösterdim suyu herzaman çok içerim şimdide içmeye devam ediyorum daha çok protein ağırlıklı beslendim süt peynir yoğurt semiz otu bol yeşillik özellikle avokado tükettim halen tüketmeye devam ediyorum anannas yedim transfer öncesi kabız olmamak için kayısı felan yiyorum kabah çekirdeği ceviz ve çiğ badem tükettim bunların hepsini öncesinde ve sonrasında yapıyorum olabildiğince balık birde çekirdekli kara üzüm yiyorum kısacası sadece sağlıklı seyler paketli ve hazır gıdalar yok çok canım isterse tadında yiyip bırakıyorum. Herşeyden önemlisi atresten uzak dur etrafında söylenen bir sürü şey okur kulagını kapa ve bebeğine odaklan arada nefes egzersizide çok rahatlatıyor bir ara meditasyon bile yaptım transferden sonr olumlu düşün hep olacak diye. İnşallah güzel haberlerini okuruz.

Çok haklısınız, ben de tedavi öncesi laparoskopi oldum aynı sebepten. Sağ tüpüm alındı

Ayrıca manevi olarakda ruhumuzu beslemeliyiz çok dua ettim çok ağladım yaradana sığınıp sadece ondan istemek lazım o kulunı zayi etmez elbet dualarımızı birgün kabul edecektir.

Pozitifi gördük şükür fakat değerim blastokist embriyo olmasına rağmen biraz düşük yarın tekrar tahlil vericem tutunması için dua ediyorum yaron değerim daha da yükselmiş olur inşallah
Inss gorursun canım bnde 3 temmuzda bes gunluk tranfer oldum evde test yaptım cıktı ama yarın gıdıp kan testı verıcemm degerın kac uzerı olması lazım saglıklı oldugu bellı olsun dıey

Inss gorursun canım bnde 3 temmuzda bes gunluk tranfer oldum evde test yaptım cıktı ama yarın gıdıp kan testı verıcemm degerın kac uzerı olması lazım saglıklı oldugu bellı olsun dıey
Tam bende bilmiyorum ama okuduğum kadarıyla 5.gün embrıyosu ortalama 100 civarı oluyor daha üstü olsa cok güzel tabi ama hiç takılmamak lazım bunlara brn neler okudum çok düşük değerler ile yavrularını kucahına alan senin 5.gün idrarda çıktıysa bence çok iyi

Ozamn şimdi yarın opu olacağım opudan sonra yumurtalarımı dondurup laporoskopi yaptırayım başka kuruma. Dinlendikten sonra da transfer yaptırırım de mi ? Senin önerin nedir şuan en mantıklı bu sanırım

Sizin drunuz kim ve hangi merkeze gidiyorsunuz? Laparoskobi çok basit bir işlem zaten. Anestezi almışken ikisini de olsaydınız keşke. Yarın opu olacaksanız eğer laparoskobi başka zamana kalıyor. Laparoskobi olduktan sonra rahim dinlensin sonra transfer yaptırın. Rahim dinlendirme bence çok işe yarıyor, vücut kendi toparlıyor.

Sagol canim uzun uzun yazmışsın ağzına sağlık dediklerine dikkat edeyim bana da doktorum dağa başlamadık tedaviye 3 4 kilo versen çok iyi olur dedi aslında kendime göre kilom çok değil ama dikkat ediyorum bende insallah veririm az kaldı zamanda :)
Daha önceki 2 transfer sonrasi çok netten araştırdım moralim hep bozuldu bu sefer nasip okursa transfer sonrasi inşallah 12gun transfer oldugumu unutacağım sonrasında sanki adetim gecikmiş gibi gidip tahlil yapacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…