Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama2021 haziran ayında tüp bebek taptıracaklar
Adet olmayı bekliyorm bu ay bende başlicam inşallah 2 aşılama ve bu 3. Tüp bebek denemesi olacak Allah hepimize sabır versin emeklerimizin karşılığını versin inşallah
Adet olmayı bekliyorm bu ay bende başlicam inşallah 2 aşılama ve bu 3. Tüp bebek denemesi olacak Allah hepimize sabır versin emeklerimizin karşılığını versin inşallah
Bende cumartesi başladım kızlar ilk tup bebek tedavim transfere gecemeden sonlandi embriyolar 5.güne ulaşamadılar.bgn kontrolum var 3 gundur femara ve merional igne kullanıyorum.inşallah bu sefer güzel sonuçlar alabilirim.hepimizin hakkında mübarek olan olsun inşallah.bir de hanimlar benim gibi olan var mi yani embriyolari gelismeyen neden olabilir acaba?
Bende 21 haziranda ilk trasferimi yaptırdım canım bugun, progestanı fitil olarak kullanıyorum doktorum bi iğne verdi ama iğne olamadıgım için hapa çevirdik
Merhaba. Bu haftasonu ben de başlıyorum. İnşallah hepimiz pozitifi görebiliriz. Sizlere sorum ekstra bir takviye vitamin vb. kullanıyor musunuz?
Şimdiden teşekkürler.
Merhaba. Bu haftasonu ben de başlıyorum. İnşallah hepimiz pozitifi görebiliriz. Sizlere sorum ekstra bir takviye vitamin vb. kullanıyor musunuz?
Şimdiden teşekkürler.
Folic tb, prenteral life d3 damla, vitaminlerini onun disinda estrofem tb progestan dex amp dostinex tb ismini unuttugum ama icerigi progestan olan fitil