Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deneme yapayım derken bir de baktım ki konu açılmışİyi de bu başlığa yazabilecek olanlar gebeliğini ağustosta öğrenecek![]()
Hadi bakalım bugünün duası belli o zmn
Benim de durumum aynı zaten hoşgeldinmerhaba ben bu gruba dahil olabilirm belkiama henüz belirsiz....
Bende aşırı gaz var ya.. ben günde 1 öğün besleniyorum bukadar gaz olmazdı. İlkindr böyle birşey hatırlamıyorumBel kasık ağrısı ve göğüs ucu hassasiyetim vardı ama geçio gbi bilemedimsende durumlar nasıl?
Ben de ilkinde gaz vardı ama ilerleyen aylarda vardı ilk zmnlarda da olabilio demek kiBende aşırı gaz var ya.. ben günde 1 öğün besleniyorum bukadar gaz olmazdı. İlkindr böyle birşey hatırlamıyorum![]()
Ne zaman test yapacaksın? Ben bugün burnum tıkalı uyandım offBen de ilkinde gaz vardı ama ilerleyen aylarda vardı ilk zmnlarda da olabilio demek ki
Ne zaman test yapacaksın? Ben bugün burnum tıkalı uyandım off
[/merakıma dayanamayıp cts test yaptm ama çıkmadı bişi malesef :/:) benim de sbh ilk uyandığımda tıkalıydı burnum sanrm geceleri baya serinledi hava :)
aaa gerçekten miii hangi şehir hangi hastaneymiş yahu? özeller pek pandemik deiller sanki artık?!pandemi zamanında anne olmaya calısmakta bir macera... komsum hamile su an. hastaneler almıyor hasta gidip kontrol ettiremedi. kalp atısı icin gitmesi lazımdı. almadılar kadını randevuda vermediler
aaa gerçekten miii hangi şehir hangi hastaneymiş yahu? özeller pek pandemik deiller sanki artık?!
iyi sevindm ya komşun adına :)trabzondayım ben... bugün konustum tanıdık dr bulmus muayene olmus neyseki.
baya yorgunluk halsizlik var bende hamilelik mi derken grip olmasam bari![]()
Günlerde geçmiyor... hayırlısıyla öğrensem sonucu..... senin bat ne zaman..iyi sevindm ya komşun adına :)
hamileliktir inşallah dielimgeçmiyor günleeerrrr modundayım ben de pff :/
aynen hayırlısı hakkımızda :) bat 26ağustos. senin ne zmn?Günlerde geçmiyor... hayırlısıyla öğrensem sonucu..... senin bat ne zaman..