Hoşgeldin canımm elbette Nisan ayı uğurlu başlasın senin içinbende gelebilir miyim aranıza19 nisanda adet oldum 20 nisanda dr gttim cuma gunu klomen baslicam snra insallh kontroller ve devami bn cok basindayim ve mayısa sarkıyorum nisana yetismez:))
Yaa ne güzel sürpriz olmuşşşV
Çok okudum araştırdım herkes belirtisi olduğunu yazmıştı bende hiçbir belirti yok tutmadı diye düşündüm ne kasık ağrısı ne bel ağrısı ne göğüs sizlamasi kendimi dinledim yok yok bende niye belirti yoktutmadı derken tutmuş megersem
insallah canim rabbim isteyen hepimize verir insallhHoşgeldin canımm elbette Nisan ayı uğurlu başlasın senin içinİnş pozitif sonuç alırsın
Aynen çok zor süreç Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu mübarek günlerdeYaa ne güzel sürpriz olmuşşşbelirti araya araya Bi hal olduk yani
Bizede çok dua et nolur sizlerin duasına çok ihtiyacımız var.Aynen çok zor süreç Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu mübarek günlerde
Allah kabul etsin arkadaşım Allah razı olsun ❤Ben Meryem süresini Allahin izniyle devamlı sizin için kendim için ve anne olma hayali kurup gönülden isteyen herkes için okuyorumAllah kabul etsin inşallah ❤
Duydum olumlu etkisi olduğundan bahsedenleri ama hiç denemedim benkızlar ari sütü kullanan var mi yumurta kalitesini artririp dollenmeyi kolaylastiriyormus 2 gundur kullaniyorum duydunuz mu hic bosa mi kürek cekiyorum acaba
Canım ben 2 ay önce kullanmıştım böyle hap şeklinde o ay bide soğan kürü yapmıştım hangisi etti bilmiyorum ama o ay bende döllenme oldu ilk defa ama kimyasal geçirdim en azından döllenme oldu ona seviniyorumkızlar ari sütü kullanan var mi yumurta kalitesini artririp dollenmeyi kolaylastiriyormus 2 gundur kullaniyorum duydunuz mu hic bosa mi kürek cekiyorum acaba
Canim benim coook tesekkur ederim, Allah razi olsun galiba esim konustu ya da pisman oldu bugun baya farkliydi cok iyi ve sefkatli davrandi..Çok garip bir kadın gerçekten bu insanlara bu gereksiz özgüven nerden geliyor acaba laflara bak ya kuzum sen önce bu sorununu çöz tanımıyorum ama seni bu sorun hayatında öncelikli olsun ve bunu da çözecek olan eşin sana sus diyeceğine annesine desin ne çirkin beddua bunlar ya şu sürecinde içimden üzüldüm sana benim kayınvalidem şu süreçte bende çekindiğine ne yaptınız diye bile sorarken çekiniyor düşük yaptığımda evin temizledi yemeğimi yaptı çok garipsedim o yüzden lütfen kendini ezdirme
V
Çok okudum araştırdım herkes belirtisi olduğunu yazmıştı bende hiçbir belirti yok tutmadı diye düşündüm ne kasık ağrısı ne bel ağrısı ne göğüs sizlamasi kendimi dinledim yok yok bende niye belirti yoktutmadı derken tutmuş megersem
Sanırım Yeni umutu okuyunca benimde tüm belirtilerim gittiCanim benim coook tesekkur ederim, Allah razi olsun galiba esim konustu ya da pisman oldu bugun baya farkliydi cok iyi ve sefkatli davrandi..
ilk defa benimde hic belirtim yok meraktan cildiriyirum 5 gunum kaldi
Evet duydum canım bana kayınvalidem önermişti, eşimin ablası var ondan önce düşük yapmış birkaç kez. Hatta ilk bebeğine tek açık tüple hamile kalmış arı sütü kullanarak. Bende kullandım 1ay sonra düzensiz kullandım. Yumurta sayım çok azdı ben faydası olmuştur diye düşünüyorum 3 yumurtayla aşılama yaptırdım çok hızlı gelişti yumurtalarım. Ancak alırken cok iyi yerden alman lazım bana abim alma ben bulucam sana demişti şu mevsimdeki taze değil nisanı bekle demişti işte benim canım durmadı. Kimseyede söylemeden aldım. Saolsun sadece eşim tamam al demiştikızlar ari sütü kullanan var mi yumurta kalitesini artririp dollenmeyi kolaylastiriyormus 2 gundur kullaniyorum duydunuz mu hic bosa mi kürek cekiyorum acaba
Kuş gibi hafifim ben de ay inş hepimizinSanırım Yeni umutu okuyunca benimde tüm belirtilerim gittiBenimde son 4
Tabiikki gel hosgeldin canimbende gelebilir miyim aranıza19 nisanda adet oldum 20 nisanda dr gttim cuma gunu klomen baslicam snra insallh kontroller ve devami bn cok basindayim ve mayısa sarkıyorum nisana yetismez:))
Canımmm canın sağolsun üzülme. Önümüzde ki maçlara bakacağız. Toparlan ve kaldığın yerden devamKızlar sonuçlarım geldi negatif olmamış umarım sizlerden güzel haber alırız
Testlerim negatif adeti bekliyorum bugun yarin olurumS Spagetti bolonez kuzum sen de durumlar ne? Bugün 14.günün galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?