Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İşlah güzel haberlerin belirtisidir Siz test yaptınız ve başka belirtiler var mı
Test yapmadım beklentimi düşürdüm kesin sonucu öğrenmek için kanda baktırıp öğreneceğim doktorumda öyle istedi zaten ilk 7 gün ağrılarım çok olmuştu ama hepsi geçti 2-3 gündür başka belirtim yok canım hayırlısı artık gönlümüze göre olsun inşallah

Bende ilk aşılamada beklentimi çok düşürmüştüm ama bu sefer daha farklı bakıyorum sürekli olumlama yapıyorum varmış gibi sanki tutmuş Neyse hayırlısı o olsun hepimiz için

Evet ablacım. Öyle kendi kendine kararlar veriyor işte.Allah onun içine serinlik kalbine merhamet versin. Haline şükür canim seninde
Ama insan açık açık da sizin aranizi bozmaya gelecektim demezya gelinini sevmiyorsan diğeri senin evladın onun için sus bari kaldıki senin gibi birisine böyle davraniyorsa kesin kafayı yemiş

Bende ilk aşılamada beklentimi çok düşürmüştüm ama bu sefer daha farklı bakıyorum sürekli olumlama yapıyorum varmış gibi sanki tutmuş Neyse hayırlısı o olsun hepimiz için
Bende umutluydum ama test zamanı yaklaşınca çok üzülmemek için kendimi hazırlamak istedim. Umarım tutmuştur

Ben Denizli'de özel sağlık Hastanesi'ne veya Antalya'ya gitmeyi düşünüyorum, ikisi de 3 saat bulunduğum yere
Özel sağlığı bende düşünmeye başladım ama maddi olarak korkuyorum ara mı versem bir ay yoksa sıca sıcağına devam mı etsem bilmiyorum

Canım erken gebelik testlerini kimse tavsiye etmiyor genel de yanlış sonuç çıkarıyormuş

Özel sağlığı bende düşünmeye başladım ama maddi olarak korkuyorum ara mı versem bir ay yoksa sıca sıcağına devam mı etsem bilmiyorum
Bunu doktorumla bende konuşacağım ara vermeden devam etmenin bir yararı var mı eğer yararı yoksa ara vermeyi düşünüyorum en azından 1 ay

İyi geceler Hanımlar ben Yeni üye oldum daha tam olarak çözmüş değilim siteyi. Size sorum olacak dün ilk defa aşılama yaptım ve gün boyu çok ağrım oldu normal mi,bunu yaşayan var mı

İyi geceler Hanımlar ben Yeni üye oldum daha tam olarak çözmüş değilim siteyi. Size sorum olacak dün ilk defa aşılama yaptım ve gün boyu çok ağrım oldu normal mi,bunu yaşayan var mı
Evet canım işlemden dolayı herkeste oluyor ama çok şiddetli bir ağrı ise doktorunuza da sorun tabi yine de

Evet canım işlemden dolayı herkeste oluyor ama çok şiddetli bir ağrı ise doktorunuza da sorun tabi yine de
Hastaneden çıkarken doktora söyledim normaldir olur dedi eve geldikten sonra şiddetlendi. Herhangi bir ilaç falan da vermedi gün aşırı ilişki önerdi sadece. Ama ben çok korkuyorum

Hastaneden çıkarken doktora söyledim normaldir olur dedi eve geldikten sonra şiddetlendi. Herhangi bir ilaç falan da vermedi gün aşırı ilişki önerdi sadece. Ama ben çok korkuyorum
Devam ederse hastaneye gidin yarın çünkü şiddetli bir ağrı yapacak bir işlem değil. Allah korusun başka birşey çıkmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…