- 5 Mart 2021
- 6.167
- 9.013
- 148
Ay inşallahhhCanım çok gezinme dinlen progestan verdiyse onları kullan sağlıklı bir bebekse zaten tutunur gönlünü ferah tut![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallahhhCanım çok gezinme dinlen progestan verdiyse onları kullan sağlıklı bir bebekse zaten tutunur gönlünü ferah tut![]()
Dinlenmeye dikkat ettim. Kontrole gittik ve kalp atışlarını duyduk çok şükürCanım çok gezinme dinlen progestan verdiyse onları kullan sağlıklı bir bebekse zaten tutunur gönlünü ferah tut![]()
Yaaa çok sevindim gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinDinlenmeye dikkat ettim. Kontrole gittik ve kalp atışlarını duyduk çok şükürtabi dikkat etmeye devam dedi doktor
![]()
Kanama alanın tamamen geçene kadar hep dinlen canım çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın ilk 3 ay kanamam olmadı ama bende hep yattım aşılamayla olunca insan korkuyor bişey olacak diyeDinlenmeye dikkat ettim. Kontrole gittik ve kalp atışlarını duyduk çok şükürtabi dikkat etmeye devam dedi doktor
![]()
Amin inşallahYaaa çok sevindim gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
Çok kıymetliler hepimiz çok bekledik onları Allahım nasip etti çok şükürKanama alanın tamamen geçene kadar hep dinlen canım çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın ilk 3 ay kanamam olmadı ama bende hep yattım aşılamayla olunca insan korkuyor bişey olacak diye![]()
Amin canım inşallahÇok kıymetliler hepimiz çok bekledik onları Allahım nasip etti çok şükürsağlıkla doğumlarını da nasip eğlesin
![]()
Haftaya canım benim doğum daSelammm Kızlarrr nasılsılsınız nerelerdesinizNisan aşılaması tutup da doğum yapan var mı benim 15 günüm kaldı çok şükür sizlerde durumlar nasıl
![]()
Selammm Kızlarrr nasılsılsınız nerelerdesinizNisan aşılaması tutup da doğum yapan var mı benim 15 günüm kaldı çok şükür sizlerde durumlar nasıl
![]()
Ayy çok heyecanlııHaftaya canım benim doğum da![]()
Amin çok teşekkür ederimAyy çok heyecanlııYavrularınıza sağlıkla kavuşun inşallah
![]()
Ayy maşallah ya bitmiş artıkHaftaya canım benim doğum da![]()
Amin darısı başına canım inşallahAyy maşallah ya bitmiş artıkhayırlısı ile sağlıkla kucağına al inşallah
![]()
Maşallah çok az kalmışSelammm Kızlarrr nasılsılsınız nerelerdesinizNisan aşılaması tutup da doğum yapan var mı benim 15 günüm kaldı çok şükür sizlerde durumlar nasıl
![]()
Sana da bir maşallah çoğu gitmiş, Allah sağlıcakla kavuştursunHaftaya canım benim doğum da![]()
Amin çok sağolunMaşallah çok az kalmışAllah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin
![]()
Maşallah çok az kalmış sağlıkla kucağına al inşallahSelammm Kızlarrr nasılsılsınız nerelerdesinizNisan aşılaması tutup da doğum yapan var mı benim 15 günüm kaldı çok şükür sizlerde durumlar nasıl
![]()
Oooh bitmiş ne güzel kavuşmaya az kalaAmin çok teşekkür ederim![]()
Olsun sağlıkla gelsinler tek beklemekte güzel böyle hayırlı şeyleriMaşallah çok az kalmış sağlıkla kucağına al inşallahBenim aşılamadan sonra olduğu için martta Allah nasip ederse doğum
![]()