• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

kızlar benim kafama bişe takıldı bana 2.gün embiriyosu transfer ettiler yaşımdan dolayı tek yumurtam vardı oda döllendi diye hemen koydular acaba ondanmı tutunmadı 3 . güne bekletseler pazar gününe denk geliyodu pazartesiye belki yaşamıcaktı transfer edemedikleri zamanda paranın bi kısmını geri veriyolar ya valla aklıma o bile geliyo :110:o_O

Maşallah arkadaşlar. Pozitif haber alanları tebrik ediyorum ❣ sağlıcakla kucağınıza alın. Veee geldik belirtilere 🙈 artık bu kız deli mi ne. Taktı belirtiye diyeceksiniz.. lütfen arkadaşlar belirti yasayan varsa yazabilir mi ☺️

Maşallah arkadaşlar. Pozitif haber alanları tebrik ediyorum ❣ sağlıcakla kucağınıza alın. Veee geldik belirtilere 🙈 artık bu kız deli mi ne. Taktı belirtiye diyeceksiniz.. lütfen arkadaşlar belirti yasayan varsa yazabilir mi ☺️
Ayni anda yazmisiz 😍🤣

• Beğen
Reactions: Ymj
Arkadaşlar birde bu progestan fitil sizde de uyku yapiyo mu. Bende o kadar uyku yapiyo ki gözlerimi açamıyorum resmen.

Back
X