2021 Şubat Anneleri

Kızlarr canım cok sıkkın suan 5+5 teyım carsamba hafıf lekelenmem basladı ınanılmaz endıselendım ılk randebuma gıttım keseyı alttan gorduk hoca hayet iyi dedi kanama goremıyorum aktıf bı kanama yok dedı ama ben sildikce gelıyordu kahve leke seklınde. Kese duzgun vs dedı ve yıne orogestan fıtıl verdı ama fıtılden sonra pembelesmeye basladı sureklı akan bıse degıl lavaboda sıldıkce gelıyo ama ben endıselenıyroum:(
Canım benim ilk gebeliğimde 1.5 ay kanamam oldu hemde hergün açık pembe koyu kahve ne istersen vardı prpgestan kullandım ve sürekli yattım benim de kanama alanım yoktu ama için rahat etmiyecekse Bi doktora görün istersen

Canım benim ilk gebeliğimde 1.5 ay kanamam oldu hemde hergün açık pembe koyu kahve ne istersen vardı prpgestan kullandım ve sürekli yattım benim de kanama alanım yoktu ama için rahat etmiyecekse Bi doktora görün istersen
Hoca kesen düzgün dedi yanı ıcerde kanama alanı yoksa kanayan ne cozemedım:(

Bıtek kan sulandrıcı ıgne kullanıyorum bıde coraspın ondanmk acaba

Günaydın arkadaşlar. Folik asit olarak ne kullanıyosunuz. Bem 2hafta sonra gitmeyi düşünüyorum doktora. O zamana kadar kullanayım diyorum

Günaydın hanımlar, herkes nasıl? ben aşırı belirtili Bi hamilelik yaşıyorum. Tansiyon düşüklüğü, sabah bulantıları,aşırı halsizlik baş ağrısı günlerdir sürünerek yaşıyorum. 😕😕Elim ayağım tutmuyor doktorum kalsiyum, demir ve folik asit vermişti. Kalsiyum mu dokunuyor acaba. Üç günde bir alıyorum. Sabahı uyandığımda sanki zehirlenmişsin gibi bitik uyanıyorum. Bi istifra etmeden kafamı dahi kaldıramıyorum.

Karın ağrısı bende dr var. Uyku da elime geçse güzel uyurum ama maalesef elime grçmiyor.

Acaba bu 8haftayı da doğum sonrasına atabilir miyiz🤔 yoksa mecburi mi ayırıyo devlet 24te
Emin değilim ama sonraya atamayız sanırım. Öyle bir hak varsa bende kullanırım. Araştırayım bi

Karın ağrısı bende dr var. Uyku da elime geçse güzel uyurum ama maalesef elime grçmiyor.

Acaba bu 8haftayı da doğum sonrasına atabilir miyiz🤔 yoksa mecburi mi ayırıyo devlet 24te
Yaaa onu bende aşırı aşırı aşırı merak ediyorum eğer aktarirsam tam 31 Haziran'da iznim bitiyor o zaman da yaz tatili başlıyor süper ötesi olacak

Sizinde mi süpriz oldu yoksa isteyerek mi. Ben öğretmenim. Ve bu okulda 3.doğum olacak. Artık müdürün de yeter demesinden korkuyorum🤣
Hahaha 😀 görev yeri neresi bende öğretmenim afyondayim ☺️ bu okulda nisanlandim evlendim ilk çocuğumu yaptım ikinciyi yapicam inşallah öğrenciler dalga geçiyordu elimizde buyudunuz hocam diye. 😀😀😀

Günaydın arkadaşlar. Folik asit olarak ne kullanıyosunuz. Bem 2hafta sonra gitmeyi düşünüyorum doktora. O zamana kadar kullanayım diyorum
Ben eczanede folbiol varmış ona başlamıştım karar verince devam ediyorum aynen bende 2 hafta sonra gitcem

Emin değilim ama sonraya atamayız sanırım. Öyle bir hak varsa bende kullanırım. Araştırayım bi
Ya sonuçta 32 37 arasını atabiliyoruz ne yapacaklar o zaman 32 de tekrar çalışmaya mı baslicaz yoksa o aktarma hakkı tamamen mı kalkti ki ?

Günaydın hanımlar, herkes nasıl? ben aşırı belirtili Bi hamilelik yaşıyorum. Tansiyon düşüklüğü, sabah bulantıları,aşırı halsizlik baş ağrısı günlerdir sürünerek yaşıyorum. 😕😕Elim ayağım tutmuyor doktorum kalsiyum, demir ve folik asit vermişti. Kalsiyum mu dokunuyor acaba. Üç günde bir alıyorum. Sabahı uyandığımda sanki zehirlenmişsin gibi bitik uyanıyorum. Bi istifra etmeden kafamı dahi kaldıramıyorum.
Bende de hiç belirti yok 🙊 eşim çocukla ilgilensin diye numaradan baş dönmesi yapıyorum 😀 ilkinde çok zorlanmistim bunda bişey yok henüz maşallah sizin ilk miydi ?

Back
X