Bacağımda yürürken bi ağrı vardı bulaşık yıkarken vs. Senin söylediğin hastalığa baktım dinlenirken de oluyomuş. Sanırım benimki o değil. Geçmiş olsun gebelikle mi alakalı?Selam kızlar huzursuz bacak sendromu yaşayan var mı aranızda![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bacağımda yürürken bi ağrı vardı bulaşık yıkarken vs. Senin söylediğin hastalığa baktım dinlenirken de oluyomuş. Sanırım benimki o değil. Geçmiş olsun gebelikle mi alakalı?Selam kızlar huzursuz bacak sendromu yaşayan var mı aranızda![]()
Sürekli tuzlu biseyler atıştırmak gerekiyor. Uzun süre aç kalınca da artiyortuzlu kraker ye canım.mideyi iyi bastırıyor.çok şükür benim yok![]()
Sürekli tuzlu biseyler atıştırmak gerekiyor. Uzun süre aç kalınca da artiyor
Bebek için tam bilmiyorum kesenin belli miktarda büyümesi gerekiyor eğer geç döllenme yoksa 6 ve 7.haftada hem bebeği hemde kalp atışını duyuyorsunuzPeki bebişi![]()
Hadi inşallah çok teşekkür ederim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebişiniBebek için tam bilmiyorum kesenin belli miktarda büyümesi gerekiyor eğer geç döllenme yoksa 6 ve 7.haftada hem bebeği hemde kalp atışını duyuyorsunuz
İnşallah canımİnşallah![]()
Siz de hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah
![]()
Sağol canım senindeHadi inşallah çok teşekkür ederim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebişini![]()
Evet kesinlikle gebelikle alakalı oldu benim geceleri uyutmuyor bazen sürekli esnetmek germek falan istiyorum nereye koycağımı şaşırıyorumBacağımda yürürken bi ağrı vardı bulaşık yıkarken vs. Senin söylediğin hastalığa baktım dinlenirken de oluyomuş. Sanırım benimki o değil. Geçmiş olsun gebelikle mi alakalı?
huysuz bacak sendromu bende de normalde bile olur hamilelikte de oluyor kızımdan hatırlıyorum ama daha ileri zamanlarda yoğun oluyor ve kramp girer bacağa hatta.Evet kesinlikle gebelikle alakalı oldu benim geceleri uyutmuyor bazen sürekli esnetmek germek falan istiyorum nereye koycağımı şaşırıyorum![]()
Evett betayi yarın ogrenicem ama bebişim i keseyi gördüm minnacikti 12 gün sonra kalp atışları için gel dediSol kasığımda ağrı var sadece onun dışında bende de yok :) senin randevu yarın mıydı :)
Canım söylediklerine göre daha çok yeniKizlar öncelikle hepinizin bebisi sağlıkla gelsin inşallahbenim de sat 2 Mayıs adet günümde kanamam oldu 2 saat fln sürdü bidaha olmadı adet tarihimden 2 gün sonra test yaptım çıkmadı 3.gün silik çizgi çıktı Perşembe sağlık ocağında kan verdim 4 gün geçmişti adet günümün üzerinden HCG 35 çıktı doktor kimyasal gebelik olabilir takibe alalım dedi çok korkuyorum yarın kan testi vercem tekrar HCG değeri böyle düşük çıkıp sonradan yükselen var mı
![]()
Ayy gözüm korktu gerçektenhuysuz bacak sendromu bende de normalde bile olur hamilelikte de oluyor kızımdan hatırlıyorum ama daha ileri zamanlarda yoğun oluyor ve kramp girer bacağa hatta.
Hayırlı olsun maşallah allah sağlıkla doğumlar nasip etsin. Değerleriniz 2 günde bir nasıl artmıştıSelam kızlar sat 26 nisan pko olduğu icin geç döllenme oluştu bende.
Doğum 31 Ocak gözüküyor ama muhtemelen şubata kalacak.
Bi hafta boyunca 2 günde bir kan verdik değerimiz artsın diye. Çok şükür 2611 değer ile bugün kesemizi gördük♥ 6+1 olarak gözüküyoruzz
2 hafta sonra kalp atışını duyucaz insallah♥
Aminn:) :) evett kimseyi mahrum bırakmasın Allahım :)
mutlaka doktoruna git soyle ihmale gelmez kan sulandirici werebilirKizlar bende subat ayi annelerindenim ama bende sole bi sorun var acaba bileniniz varmi bende kan pıhtılaşmaşı var ve yeni orendim hamileligimi bu surecde ne yapmam lazim