2021 Şubat Anneleri

Çok iyi yapmışsınız doktor benden 2 günde bir kan istedi artışı takip edebilmek için değerim de 2611 e gelince muayene etti öyle gördük keseyi 🥰🤰🏼
midem hiç bulanmıyordu ama az önce sosis kokusu aldım ve hala midem bulanıyor 😔
Ben dün maske ile markete gitmek zorunda kaldım. Gün boyu midem bulandı. O maske bana nasıl koktu anlatamam

Kızlarr canım cok sıkkın suan 5+5 teyım carsamba hafıf lekelenmem basladı ınanılmaz endıselendım ılk randebuma gıttım keseyı alttan gorduk hoca hayet iyi dedi kanama goremıyorum aktıf bı kanama yok dedı ama ben sildikce gelıyordu kahve leke seklınde. Kese duzgun vs dedı ve yıne orogestan fıtıl verdı ama fıtılden sonra pembelesmeye basladı sureklı akan bıse degıl lavaboda sıldıkce gelıyo ama ben endıselenıyroum:KK43:
5+5 demi oldul kelenme

Ben dün maske ile markete gitmek zorunda kaldım. Gün boyu midem bulandı. O maske bana nasıl koktu anlatamam
Sanırım yavaş yavaş gösterecek böyle kendisini. Bizimle aynı zamanda olup çok kusan varmış çok şükür daha hiç kusmadım

Yerleşme kanaması olabilir Ancak mutlaka doktora danışın ilaç vs veriyorlar
ilac kullanmiyorum drrandevum yarin 4 ay once dusuk yapmistim ilk bebegimi。 moralim bozuldu sabah wc kagidi olmasa farkedilmeyecek kadar acik renk akinti korktum

Kizlar Merhaba Bende subatta hamile kalirim insallah Suan adet gunumu bekliyorum benim bi sorum olacak benim 2 dusugum oldu kalp durmasi sonucu kan pihtilasmasi cikti bu durumda olanlar var mi ? Varsa ne zaman sonra igneye baslanmasi gerekiyor ?

ilac kullanmiyorum drrandevum yarin 4 ay once dusuk yapmistim ilk bebegimi。 moralim bozuldu sabah wc kagidi olmasa farkedilmeyecek kadar acik renk akinti korktum
Hiç korkma yat sürekli ayaklarını uzat Allahın izniyle seninledir bebişin. Ben de 4 ay önce kürtaj oldum. Doktor sana progestan verir büyük ihtimal

Kizlar Merhaba Bende subatta hamile kalirim insallah Suan adet gunumu bekliyorum benim bi sorum olacak benim 2 dusugum oldu kalp durmasi sonucu kan pihtilasmasi cikti bu durumda olanlar var mi ? Varsa ne zaman sonra igneye baslanmasi gerekiyor ?
Gebeliği erken öğrenmem lazım gebeliği öğrenir öğrenmez igne kullanmalısın.tedbir olarakta coraspin

Back
X