2021 Şubat Anneleri

Biz burda 34 kişi face de grup açmıştık önce sonra ordan isteyenlerle WhatsApp a gectik 16 17 kişi.. facedekilerde ikinci hatta üçüncü yapan oldu da WhatsApp da ilk ben ☺️
Bizimde 2018 ağustos annelerinden bizdede öyle hatta ikinciyi yapanlar bile oldu çok iyi oluyor hem dertleşiyoruz hem goygoy yapıyoruz hatta ben çoğu yla görüştüm 😁İnş burada aynısı olur 🙈

Kızımı doğurdum bi gözün aydın demediler.bütün torunlara çeyrekler hediyeler alındı görmeye gidildi sadece kızımı ayırt ettiler gelmediler biz götürdük ayaklarına..siz olsanız napardınız..

Allah nasip ederde doğum yaparsam bu çocuğu ayaklarına götürmek istemiyorum onlar gelene kadar haksız mıyım..bayramda bike ayaklarına gitmek işkence gibi geliyo..ayırt edilmek çok zor..kızımı doğurunca sağda solda demiş eş ailesi çocuklarını bile görmeye gitmem evine diye

Bizimde 2018 ağustos annelerinden bizdede öyle hatta ikinciyi yapanlar bile oldu çok iyi oluyor hem dertleşiyoruz hem goygoy yapıyoruz hatta ben çoğu yla görüştüm 😁İnş burada aynısı olur 🙈
Aynen aynen kocalari konu komşuyu çekiştirip duruyoruz 😄🙊

Kızlar bu arada isimler neler ben Merve 30 yaşındayım istdan katılıyorum 😁

Kızımı doğurdum bi gözün aydın demediler.bütün torunlara çeyrekler hediyeler alındı görmeye gidildi sadece kızımı ayırt ettiler gelmediler biz götürdük ayaklarına..siz olsanız napardınız..
Aaa neden öyle yapıyorlar ya 😥 bende olsam doğuma yakın hatta doğum yapınca söylerdim herhalde

Kızlar bu arada isimler neler ben Merve 30 yaşındayım istdan katılıyorum 😁
Bende Yasemin 31 yaşındayım bakalım 32 den 15 gün önce bebişim hediye olarak gelecek ☺️ bu arada kızım yazacakmistim 😄 içime mı doğdu ne 😄 afyondan katılıyorum bu ara öğretmenim o sebeple buralardayız ☺️

Teşekkürler bugün hemde ölüm yıldönümü tam 3 yil oldu kızım 8 aylıktı 🥺 o zaman annem söylemişti ona bile zar zor soylemistim 😥
Mekanı cennet olsun inşallah. Biz de utanmayı anneden öğrendik. Annem hamileyken Kıyafetleriyle gizlermiş hamileliğini. Öyle her mevzuyu da anneyle rahatça konuşabilen evlatlar olmadık zaten. Aile yapılarımız böyle demek ki.

Aaa neden öyle yapıyorlar ya 😥 bende olsam doğuma yakın hatta doğum yapınca söylerdim herhalde
Beraber aynı evde yaşamak istediler evlenince..eşimde o eve ben sığmıyorumki seni sığdırsınlar dedi..yani bunun bi bahanesi olamaz ya 6 görümce var onlar ne derse o oluyo o evde saçma sapan şeyler anlat anlat bitmez

Mekanı cennet olsun inşallah. Biz de utanmayı anneden öğrendik. Annem hamileyken Kıyafetleriyle gizlermiş hamileliğini. Öyle her mevzuyu da anneyle rahatça konuşabilen evlatlar olmadık zaten. Aile yapılarımız böyle demek ki.
Aminn çok teşekkür ederim 😊 yaa aslında babamla herşeyi konuşurum da ne bileyim hamilelik farklı geliyor baba biz seviştik çocuk öldü der gibi kötü hissediyorum kendimi bide şimdi karşımda biri abim biri babam iki erkeğe 🙊

Back
X