2021 Şubat Anneleri

Kızlar birşey soracağım adet öncesi bende hep sivilcelenme olur yine oldu sizlerde de olan var mı sivilce olup hamile olduğunu öğrenen
Pazartesi bat test yapacağım ama umudum yok :KK43:
Sat ne zaman cnm bnm de 9 Mayıs öğrendim bn bi hafta öncesinde

Bir soru daha çok sık idrara çıkıyorum sabaha kadar 3-4 kez oluyor sizede oldu mu
Gece Hiç kalkmam normalde ama bir defa kalkıyorum son zamanlarda. Senin belirtiler var gibi hadi hayırlısı :) Çıkmazsa da canını sıkmak yok tamam mi ilk denemeymiş Zaten 🥰

Sizin nickinizde bana çok tanıdık geliyor. 2016 Temmuz annelerinde var mıydınız.
Şimdi okudum evet varmışsınız :) sizinle tartışmıştık değil mi :) diğer Temmuz annelerinden görüştüklerinizin nicKleri neydi.
tombiş vardı tellinaz vardı melisaya vardı nickleri çok aklımda değil ama ben isim olarak tanıyorum bu kişileri zaten watsapptan yazışıyoruz sürekli.evet temmuz 2016 annesiyim.:)

Birçok kişi hamileliğini öğrendikten sonra kullanmaya başlıyor. Bu açıklamaya göre folik asitin hiçbir etkisi yok demek ki
bence anneyi desteklemek için de olabilir folic asit ama hala gelişmeye devam eden organlar da var ya her ihtimale karşı kullandırıyolar demek ki.

Back
X