Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tombiki hatırlıyorum :) çok selamlar.tombiş vardı tellinaz vardı melisaya vardı nickleri çok aklımda değil ama ben isim olarak tanıyorum bu kişileri zaten watsapptan yazışıyoruz sürekli.evet temmuz 2016 annesiyim.:)
Amin canım hepimizinkini inşallah. 2014-2016-2021 olacak sonra da tüplerimi bağlatırım diye düşünüyorum. 3 çocuk hep hayalimdi. Ama 3.yü 36-37 yaşımda denerim diyordum. Rabbim böyle hayırlı gördü. Plansız oldu. Ben de yenidoğan bağımlılığı var zaten. Sürekli yenidoğan videoları izliyorum :) büyümeseler yapıp yapıp kenara dizerimevet ikinciye hamileyim aralıkta kimyasal geçirdim siz 3.sanırım maşallah hızlısın rabbim tamamına erdirsin.
Tebrikler :)Aldım sonucumu 163 cıktı herşey yokundaymıi cok şükür :)
Teşekkür ederim :)Tebrikler :)
Teşekkür ederim canım tamamdırben iğne yazdırmaya dr uma gitmiştim sattan önce kayıt açmış dr o gün sağlık ocağından aradılar dedim kese falan görmedik daha o zaman keseyi görünce ara beni dedi hemen kayıt açıcam sana dedi.yani dr a gidersen sağlık ocağının sistemine düşüyorsun yine de dr a sorarsın.
Tebrikler. Ben de bir hafta önce öğrendim direniyorum gitmemek umarım bir terslik olmaz.huhuuu hanimlar bende testte pozitif gordum dun ama daha ne kan verdim ne ultrasona girebildim![]()
Biraz bunaltıyorlar ama faydası da çok. Benden sürekli idrar tahlili istiyorlardı :)Ben kani orda vermiştim doktora gidince tekrar gel dedi
Canm ılk cocugum kız ve ikincisi erkek, kızım hıc kıskanmadı cok sukur ve hep anac aralsrı azdı ama bn zorlanmadım, sımdı nerdeyse oglumla yenı bebısımın arası 3 yas olcak ama oglum aksı sımdıden hayrr istemiyorum diyo. Ama kızım anne bebısımız hemen olsun ben ıkısıınıde buyuturum dıyo, bu cocuklarıj yapısyla alakalı ama rabbm bı sekılde guc verıyo hepsıde buyuyo canm once saglık gerısı oluyoBen de 2018 nisanda anne oldumikinci çocuğunu bekleyen bi anne olarak tecrübelerinden faydalanmak isterim. Zorlandıniz mi ilk iki çocuğunuza? İlki ikincisini nasıl karşıladı acaba?
Ben gecen hafta cumartesı keseyı gordum cnm baskada gıtmedım daha, ıns hersey yolundadırTahmini doğum tarihimiz aynı canm..ben daha hiç gitmedim hastaneye 6haftayı geçsin gidecm sen gittin mi
Isteyerek oldu canm, ılk cocugumla ıkncısı arasında ucuz kaybımda var rabbım onlara can vermedı 12. Haftada kalplerı durduİsteyerek mi oldu canım senin çocukların arası daha azmış
Bende 4 MayısBizim aynıymış![]()
Canim benim 2 düşüğüm oldu bunların nedeninin de tiroid yani tsh yüksekliğinden olduğu söylendi. Bu yüzden ilk hamileliğimde her gün düzenli olarak hap kullandım ve her ay doktora kontrole gittim. Bu hapın bebeğe hiç bir zararı yok. Tam tersi kullanmazsan zararı var. Endokrin bölümüne gidip kan verip seni hapa baslatmalari lazım bu kadar :)Merhaba kızlar
Benim tsh şuan 5 değer aralığı 0,35-5,5
Ama hamilelik için 5 olmadı kötü mü?:/
Ayrıca hamilelikte 3 'ün üstünde olmasını istemiyorlarCanim benim 2 düşüğüm oldu bunların nedeninin de tiroid yani tsh yüksekliğinden olduğu söylendi. Bu yüzden ilk hamileliğimde her gün düzenli olarak hap kullandım ve her ay doktora kontrole gittim. Bu hapın bebeğe hiç bir zararı yok. Tam tersi kullanmazsan zararı var. Endokrin bölümüne gidip kan verip seni hapa baslatmalari lazım bu kadar :)
Anladm cnm hayırlı olsn..vajinal mi baktılarBen gecen hafta cumartesı keseyı gordum cnm baskada gıtmedım daha, ıns hersey yolundadır
Üzüldüm canm..benimde ilk bebeğimin kalbi durduIsteyerek oldu canm, ılk cocugumla ıkncısı arasında ucuz kaybımda var rabbım onlara can vermedı 12. Haftada kalplerı durdu
Bugün doktora gittim, aile hekimlerinin tahlil sonuçları biraz yüksek olabiliyormuş kontrol amaçlı bir de hastanede kan verip baktıracağım. Yine yüksekse kullanıcam sağol canım aynen dediğin gibiymişCanim benim 2 düşüğüm oldu bunların nedeninin de tiroid yani tsh yüksekliğinden olduğu söylendi. Bu yüzden ilk hamileliğimde her gün düzenli olarak hap kullandım ve her ay doktora kontrole gittim. Bu hapın bebeğe hiç bir zararı yok. Tam tersi kullanmazsan zararı var. Endokrin bölümüne gidip kan verip seni hapa baslatmalari lazım bu kadar :)
Yok canm karnımdan baktılarAnladm cnm hayırlı olsn..vajinal mi baktılar