- 19 Ağustos 2014
- 265
- 225
- 103
O zaman 26 kabul et canımBenim genelde önce azıcık kahve leke gelir o gün yada ertesi gün normal adet başlar canm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman 26 kabul et canımBenim genelde önce azıcık kahve leke gelir o gün yada ertesi gün normal adet başlar canm
Bir kaç ay doğum kontrol hapı kullandım canm ondan sonra böyle oldu..bnde birden adet olurdumBenim genelde önce azıcık kahve leke gelir o gün yada ertesi gün normal adet başlar canm
Canım ya üyelik iptal edince yazamayacaksın buraya o zamanBıktım wala üyeliğimi iptal ettiricem nerden mesaj atılıyorsa muneye
Evet riskleri göze almak istemiyor insan. Bana epidural yapacağım demese normal doğurmak istemiyordum.Kesinlikle doktora bağlı. Benim de bebegim 4.050 doğdu doktor bu cocuk kilolu diye beni direk sezeryana aldı. Tabi öncesinde normal istersem deneyebileceklerini ama bebeğin kolunun ayağının kirilabilecegini söylediler. Bu kadar şeyi saydıktan sonra gel de normal iste alın beni sezeryana dedim![]()
Canım yerleşme kanaması diyorlar ona. İlk bebeğimde de oldu adetten 3-4 gün önce çamaşırını lekeleyecek kadar bi kahverengilik oluyor. Devamı gelmiyor fazlalaşmıyor. Adet kanaması gibi kıpkırmızı değil. İlinci bebeğimde olmadı. Bunda yine oldu yerleşme kanaması. Her gebelikte olmuyor yerleşme kanaması. Hayırlısı olsun inşallahAkıntıdan başka gelmedi mi canım ? Benim direk baslangic adetim fosurt diye gelir birden çok öncesinde nasıldı senin hep kahverengi akıntı gelir mi öncesinde ? Gelirse 26 si sayılır gelmezse 27
Yok ama sonrasında adet olmuş ben yanlış anlamadiysam o yerlesme degil... Benim kızımda da olmadı bunda daCanım yerleşme kanaması diyorlar ona. İlk bebeğimde de oldu adetten 3-4 gün önce çamaşırını lekeleyecek kadar bi kahverengilik oluyor. Devamı gelmiyor fazlalaşmıyor. Adet kanaması gibi kıpkırmızı değil. İlinci bebeğimde olmadı. Bunda yine oldu yerleşme kanaması. Her gebelikte olmuyor yerleşme kanaması. Hayırlısı olsun inşallah
Ben yanlış anladım sanırım :) benİm normalde lekelenme olmadan regl başlar. Kahverengi lekelenme gören bat bekleyenler için bi bilgi olur belki :)Yok ama sonrasında adet olmuş ben yanlış anlamadiysam o yerlesme degil... Benim kızımda da olmadı bunda da
Yaşasın kalabalık ailelerYaşasın 3. Bebeğini bekleyen biri dahaSizin çocukların yaşı çok güzel ikisi de okullu. Bebeğinize odaklanmak için evde fırsatınız olacaktır.
Evet canmCanım ya üyelik iptal edince yazamayacaksın buraya o zaman![]()
Doğru canım..hani doktor soracakya son adet başlangıcını..o yüzden soruyorm..hamile kalmadan önceki y an iYok ama sonrasında adet olmuş ben yanlış anlamadiysam o yerlesme degil... Benim kızımda da olmadı bunda da
Hadi inşallah hayırlı haberlerle gel canımKızlar dua edin HCG için kan vercem yine ins iyi çıkar![]()
Maske takınca oksijen saturasyonu düşüyormuş belki ondan olabilir bilmiyorum ki canım bı git mutlakaSlm kızlar nasılsınız? Birşey sorucam ürtiker tarzı kaşıntı yaşayan oldu mu hamileliğinde? İşten geliyorum geldiğim gibi amansız kaşınmaya başlıyorum ve kabarıyor kaşınan yerler. (karnın kaşınması değil). Maske takıyorum 9 saat mecburi o mu yapıyorhamilelik mi anlamadım gitti. Bugün evdeyim bişey yook. Gitmicem doktora diyordum kolay kolay, ama randevu zor bela perşembeye buldum. herkes hamiş boom baby olacak bu sene galiba![]()
Doktor yönünden çok sansliymissin. Genelde kolaya kaçıp hemen sezeryana alıyorlar. Bende normal doğumu çok istemiştim o kadar yürüyüş yaptım ama nasip değilmişEvet riskleri göze almak istemiyor insan. Bana epidural yapacağım demese normal doğurmak istemiyordum.
Aynen cnm sağ salim kucağımiza aldık çok şükür gerisi teferruatBnm olayda Dr un hakkını yiyemem ille de normal dedi bnde ille de sezeryan dedim![]()
neyse hatırlamak istemiyorum o anlarimi
saglikli olsunlar da
Teşekkürler cnm ne güzel gerek yokmuş çok sevindim adına her ay birde bunun için kontrole gitmek yorucu.Aynen gittim bende benim TSH daha bozulmadı normal aralıklarda o yüzden ilaç kullanmıyorum tahlil verdim yine iyi aralığı gerek yok ilaca dedi doktor sana da geçmiş olsun canım
dogru bu olabilir sebep neyse doktor verir Bi cvb inşallah. bekarken Bi kez olmustu onda da kortizon verip kaşıntıyı kestiler gel araştıralım demişlerdi ama bir daha olmayınca önemsemedim. Böyle geçecek 9 ayı hayal edemiyorum.Maske takınca oksijen saturasyonu düşüyormuş belki ondan olabilir bilmiyorum ki canım bı git mutlaka
Aynen bir de benim kadın doğum doktoru ayrı hastanede endokrin başka hastanede gidiyorum ama ne yapalim sağlıklı olsunlar daTeşekkürler cnm ne güzel gerek yokmuş çok sevindim adına her ay birde bunun için kontrole gitmek yorucu.
Benim yılda bir iki kez tüm vücudum öbek öbek kabarır gitmedigim doktor kalmadı hepsi bit pire vardır diyor ya diyorum benden başka kimsede çıkmıyor ben her seferinde farklı bir ilde oluyorum takip mı ediyor bu bit pire benidogru bu olabilir sebep neyse doktor verir Bi cvb inşallah. bekarken Bi kez olmustu onda da kortizon verip kaşıntıyı kestiler gel araştıralım demişlerdi ama bir daha olmayınca önemsemedim. Böyle geçecek 9 ayı hayal edemiyorum.Gene de hamd olsun, Rabbim tüm kötülüklerden sakınsın hepimizi