- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.730
- 63
Saat 1 bucuk gibi sen de Yaz cnm ins sağlıklı artmıştırHaberdar et beni mutlaka olur mu? Saat kaçta verceeksin kanı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saat 1 bucuk gibi sen de Yaz cnm ins sağlıklı artmıştırHaberdar et beni mutlaka olur mu? Saat kaçta verceeksin kanı
Ben hep vajinadan muayene oldum devlette. Genelde böyle yapıyolar..Arkadaşlar kalp atışı ne zaman görülür.carsambaya randevu aldım ama biraz da erken mi acaba diyorum beklesem mi. Herşey normal mi diye de endişeleniyorum bi taraftan. Bi de vajinal muayene yapiyolar mi devlet hastaneleri göremezse kalp atışını. Onu da istemiyorum acikcasi
Valla ilk gebeligimde hiç vajinal olmadım.Ben hep vajinadan muayene oldum devlette. Genelde böyle yapıyolar..
Ne güzel valla hep gittiklerin çatala alıyorValla ilk gebeligimde hiç vajinal olmadım.
Acaba değişti mi benim hamileliğim 6 sene önceydi. Bir doktora da değil bikac doktora gittim hiç yapmadilarNe güzel valla hep gittiklerin çatala alıyor
Hayırlı olsun cnmYeni gördüm burayı bi tane daha böyle başlık oraya çok az kişi yazdı bundanmış demekki :) :)
Gebe olanlar sağlıkla kucağına alsın inşallah isteyenlere de nasip etsin Allah :)
Ben 5 haziranda evde test yaptım bat 1 mayıstı 31 haziranda kahverengi lekelenme oldu üç dört gün sürdü vs :) test yaptım çift çizgi çok şükür :) aynı gün içinde hastaneye gittik değerim 739 çıktı tekrar gidemedim. İnşallah bi sorun yoktur bende merakla çarşamba gününü bekliyorum :)
Allah razı olsun :) sen gebe misin yoksa bat mı bekliyosun canım :)Hayırlı olsun cnm![]()
Benim de ilk hamileligim 5 yıl önceydi. Hep karından ultrasonla baktılar. Alttan bakmaya ne gerek var anlamıyorum insanı strese sokuyorlarAcaba değişti mi benim hamileliğim 6 sene önceydi. Bir doktora da değil bikac doktora gittim hiç yapmadilar
Kesinlikle katılıyorum.Benim de ilk hamileligim 5 yıl önceydi. Hep karından ultrasonla baktılar. Alttan bakmaya ne gerek var anlamıyorum insanı strese sokuyorlar
Bnde nasip olursa eğer kucağıma almak gebeyimAllah razı olsun :) sen gebe misin yoksa bat mı bekliyosun canım :)
Sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah. Sizinki de hayırlı olsun.Bnde nasip olursa eğer kucağıma almak gebeyim