- 8 Haziran 2019
- 83
- 132
- 93
- 35
5+4 te vajınal muayene ıle gordum bu haftada kalbı duyuldu vajıneldenİnşallah canım kalbini Duydunua darısı bizim gibi bekleyenlere inşallahh sen keseyi ne zaman görmüştün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5+4 te vajınal muayene ıle gordum bu haftada kalbı duyuldu vajıneldenİnşallah canım kalbini Duydunua darısı bizim gibi bekleyenlere inşallahh sen keseyi ne zaman görmüştün
İnşallah Rabbim çocuk isteyenlerin kucağını boş bırakmasın herkese hayırlı sağlıklı bir şekilde nasip etsin ilk hamileliğiniz mi olacakAmiin. Hamilenin duası kabul olur derlerinşallah
Hayırlısı olsun bana 15 gün sonra gel ağrı sızı kanama olmazsa dedi bende 22 haziranda gideceğim Allah nasip ederseGünaydın![]()
Buralara yazmak da nasip oldu kendimi tutamayıp her topige giryorum![]()
Iki gun once idrar ve kanda gördüm gebeligimi, haftaya keseyi gormek icin ultrason olacak. Bugun kani tekrarlayacağız. Rabbim herkese icinden gecen neyse hayirlisiyla versin insalah![]()
Aynen canım oluyor. Hatta belim de çok ağrıyor. Dün doktor normal dedi. İnternette günlük yaşamınızı etkileyecek kadar dayanılmaz bir ağrı değilse normal yazıyor.Bacim senle gunlerimiz nerdeyse ayni seninde bu aralar vijanal bolgende asiri sekilde agriyla birlikde sanci carpmalari oldumu benim bugyn cok kotu oluyo annem korkutuyo hemen acile gut diye ama benimde cuma gunu doktorumda var randevum acaba normalmi sizde oldunuzmu bole
Doktor diyor kuzum 3/4 hafta sonra ultrasonda cıkan haftayı söylüyormuş doktorEvet kuzumm sonradan haftasını mı yakalıyo doktor mu diyo hayır aslında bu kadar haftalık diye
Cnm sıkıntı olsa bunu doktor söylerdi zaten içini ferah tut. Doktorun demek istddiği hala küçük bir kese var kalp atışını görebilecek kadar büyümedi falan dır. İçine sinmediyse doktorunu değiş cnmcanım kafama takılan kesede cok bi değişiklik yol dedi büyümesi gerekmiyomuydu bikaç mm de olsa ben orda takılı kaldım ama bunun baktıgı cihaz kötüydü cihazla alakalı oldugunu düşünüyorum bikaç mm de olsa farkediyodur ölçümü ondan rahatım
Benim de 19 mayıstı, bende inşallah yarın görücem keseyiKalbi ne zaman duyucan allah nasip ederse
Benim de 19 mayıstı, bende inşallah yarın görücem keseyiKalbi ne zaman duyucan allah nasip ederse
sadece kesemi gördün acaba
Siz keseyi görmüş müydünüz? Benim daha adet günüm bile gelmedi, doktor hanim da cok cok erken bir gebelik su an kimyasal asamada dedi, yani kese olusmayabilirmis de..Hayırlısı olsun bana 15 gün sonra gel ağrı sızı kanama olmazsa dedi bende 22 haziranda gideceğim Allah nasip ederse
Benimde 1 mayıstı haftaya perşembe randevum var bana kese ve bebek için gel 2 hafta sonra dedi sizce kalp atışıda duyulur muYa aynıyız senle cuma keseyi görürsün kesin alttan bakarsa bebekte görünebilir inşallah haber edersin ben haftaya cuma gidicem kalp atısı ve bebek için
Ben 2 gebeligimdede 25 kilo aldim3. bebeğini bekleyen anneler acaba ikinci gebeliğinizde karnınız ne zaman büyümeye başladı? İlke göre ikinci daha erken çıkıyor diyorlar. Bir de ikinci de daha mi az kilo aldınız ilke göre?
Ankara'nın küçük ilçesi deyince merak ettim neresindesiniz ben gudulluyumgünaydın kızlar.2 gebeliğimde de bu siteyle çok güzel vakit geçirmiştim.darısı 3.yegüzel bilgiler ve arkadaşlıklar olur inşallah .ben ankara nın küçük bir ilçesinde yaşıyorum.memurum.haftaya inşallah kalp atışı için doktora
![]()
SereflikochisarAnkara'nın küçük ilçesi deyince merak ettim neresindesiniz ben gudulluyum ☺
Benim de normal doğum yapmış olmama rağmen göbeğim kaldiBen 2 gebeligimdede 25 kilo aldimyemeye bagli.hamileuim diyip istedigim herseyi yedim
tabi kiloda kacinilmaz oldu.benim ilki sezeryan olunca ister istemez alt gobek kaldi.2 hamilelikte zaten hamileyim diyede saldim gobegi
![]()
Yani benim 7 haftalık oluyo seninde öyle duyulması lazım ama 8 dede duyanlar varmış en azından bebeğin oluşması lazım diye düşünüyorum. Benimde hafyaya cuma randevumBenimde 1 mayıstı haftaya perşembe randevum var bana kese ve bebek için gel 2 hafta sonra dedi sizce kalp atışıda duyulur mu