2021 Şubat Anneleri

Cnm sıkıntı olsa bunu doktor söylerdi zaten içini ferah tut. Doktorun demek istddiği hala küçük bir kese var kalp atışını görebilecek kadar büyümedi falan dır. İçine sinmediyse doktorunu değiş cnm
Aynen canım ama bu hamilelik o kadar değerliki bizim için korkuyorum işte herşey normalken bile içimde hep bi sıkıntı dua etmekten başka bişey gelmiyo elimden

Yani benim 7 haftalık oluyo seninde öyle duyulması lazım ama 8 dede duyanlar varmış en azından bebeğin oluşması lazım diye düşünüyorum. Benimde hafyaya cuma randevum☺
6+ 1/2/3.. olduğunda 7. Hafta mı sayılıyo :) çok sordum ama :)

Benimde 1 mayıstı haftaya perşembe randevum var bana kese ve bebek için gel 2 hafta sonra dedi sizce kalp atışıda duyulur mu
Canım ikimizin aynı beklenen doğum tarihi ben 7+0 da gidicem yani senden 4 gün sonra ama duyulur seninde diye düşünüyorum

Canım ikimizin aynı beklenen doğum tarihi ben 7+0 da gidicem yani senden 4 gün sonra ama duyulur seninde diye düşünüyorum
Ayyy ❤️ Ama benim yumurtlama 19 unda oldu geç oldu biraz. Ben daha hiç keseyi görmedim içim huzursuz bi gideyim bakalım inşallah günüyle uyumludur her şey yolundadır 🙏

Bi doktora gitmeyen benim galiba🤔 haftaya persemebe gitcem inşallah. Daha kan bile vermedim. Pazartesi kan verip tahlillerimi yaptırırım. Diye düşündüm. Aslında dayanamazdım giderdim ama Yaylada olduğum için mecbur kaldım:)
İkinci mı sizin de ☺️ bende kızımda 4. Haftadan 7. Haftaya kadar her hafta gittim ☺️ bu sefer direk 7. Haftada gidicem inşallah

Ayyy ❤ Ama benim yumurtlama 19 unda oldu geç oldu biraz. Ben daha hiç keseyi görmedim içim huzursuz bi gideyim bakalım inşallah günüyle uyumludur her şey yolundadır 🙏
Evet bende aslında huzursuzum ama sabretmeye çalışıyorum zaman da geçmiyor sanki ogreneli bir ay gibi ama daha 1.5 hafta oldu 🙊

Benimde 1 mayıstı haftaya perşembe randevum var bana kese ve bebek için gel 2 hafta sonra dedi sizce kalp atışıda duyulur mu
Merhaba benmde son adet tarihim 1 mayıs. Pazartesi günü gittik bizde keseyi gördük Allah inşallh kalp atışlarını da duymayı nasip etsin.
Sizde gittiğinizde hayırlısıyla duyarsınız inşallh.

Merhaba benmde son adet tarihim 1 mayıs. Pazartesi günü gittik bizde keseyi gördük Allah inşallh kalp atışlarını da duymayı nasip etsin.
İnşallah hepimiz hayırlısıyla kalp atışını duyup kucağımıza almamız nasip olur

Meraba karından gördünüz değilmi inşallah darısı kalp atısına hepimizin☺️

3. bebeğini bekleyen anneler acaba ikinci gebeliğinizde karnınız ne zaman büyümeye başladı? İlke göre ikinci daha erken çıkıyor diyorlar. Bir de ikinci de daha mi az kilo aldınız ilke göre?
2. Gebeliğimde ilkinden 2 kg daha az aldım. Karnım 5.ayda bile çok az görünüyordu benim. Hafif göbek yapmış gibiydim. Ama iki gebeliğim arasındaki göbek çıkma farkı olmadı. 5 aylıkken giydiğim bol gömleklerle kuaförüm bile anlamamıştı hamile olduğumu. İşin garibi benim şimdi göbeğim çıktı şişkinlik mi anlayamıyorum. Pantolon almıştım bedenimde olmadı.

Back
X