merhaba evet evet karından gördük:) amin inşalhh siz kaç haftalık hamilesiniz:)Meraba karından gördünüz değilmi inşallah darısı kalp atısına hepimizin☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba evet evet karından gördük:) amin inşalhh siz kaç haftalık hamilesiniz:)Meraba karından gördünüz değilmi inşallah darısı kalp atısına hepimizin☺
bana cuma gittiğimde 5 haftalık dedi zaten ogün adete göre 4+6 ydımmerhaba evet evet karından gördük:) amin inşalhh siz kaç haftalık hamilesiniz:)
Ben de Polatlılıyım hemşeri sayılırızAnkara'nın küçük ilçesi deyince merak ettim neresindesiniz ben gudulluyum ☺
Aynen öyle benim de 10 gün oldu öğreneliEvet bende aslında huzursuzum ama sabretmeye çalışıyorum zaman da geçmiyor sanki ogreneli bir ay gibi ama daha 1.5 hafta oldu![]()
Kahve günde 1fincan içiyorum. Çay zaten içemiyorum midem bulanıyo. Bende abur cubur yemeyi kestim. Önceden istemediğim şeyleri canım istiyor ama nedenseBeslenme demişken, ben hemen çayı kahveyi azalttım :) sağlıklı beslenmeliyiz artık. Tatlıyı azalttım oysa ki evde tatlı yoksa ben dobarlanamıyorumsigara zaten içmiyordum. Asitli içecek arada içerdim onu da kestim. Yanlız ben karbonhidrattan vazgeçemediğim için ikinci bebeğim kilolu doğdu. İlk gebeliğimde kızartma hamurişi yemiyordum normal kiloda doğmuştu.beslenme çok önemli bence.
Canım sen adet gününe göre hesapla gebeliğini. Ultrason kese büyüklüğüne göre 6+2hafta çıkarmıştır. Kese görünüp hersey normalse sen haftaya bi daha gidersin.Tam tersi küçük çıkıyor dedi. Bana verdikleri kagitta da 6+2 yazıyo. Ben bisey anlamadım kafam karisti
Benimde öyle valla :) ilk hamileliğin miAynen canım ama bu hamilelik o kadar değerliki bizim için korkuyorum işte herşey normalken bile içimde hep bi sıkıntı dua etmekten başka bişey gelmiyo elimden
Orda doktor sordu asistana 30 nisan kaç hafta yapıyor diye o da 6+2 dedi canım. Adetime göre bugün oldum 6 haftalık.Canım sen adet gününe göre hesapla gebeliğini. Ultrason kese büyüklüğüne göre 6+2hafta çıkarmıştır. Kese görünüp hersey normalse sen haftaya bi daha gidersin.
Aynen ilk olacak inşallah senindemi işkBenimde öyle valla :) ilk hamileliğin mi
Aaa evet benim abimin eşi polatlili basri köyündenBen de Polatlılıyım hemşeri sayılırız![]()
Alttan muayneyle bakabiliriz dedi kabul etmedim banada aynısını söyledi kimyasal olabilir düşük olabilir yani kan değeri 195 idi keseyi görmek için 1000lere çıkması gerek beta hcg nin özele gittim 15 gün sonra dedi ama doktoru sevemedim ilk kez gittim değişik bir doktora 22si ne aldım devletteSiz keseyi görmüş müydünüz? Benim daha adet günüm bile gelmedi, doktor hanim da cok cok erken bir gebelik su an kimyasal asamada dedi, yani kese olusmayabilirmis de..
Kaçamaklar olur bence. Çok katı olma abartmadığın sürece :)Kahve günde 1fincan içiyorum. Çay zaten içemiyorum midem bulanıyo. Bende abur cubur yemeyi kestim. Önceden istemediğim şeyleri canım istiyor ama nedense![]()
Toprağım diyeyim sana o zamanAaa evet benim abimin eşi polatlili basri köyünden ☺
Ikıncıde karbım 5 6.ayda cıkmaya basladı tabı bnun cınsıyetlede alakası var ilki kız ıkıncı erkktı bnm, kızımda 23 oglumda 17 kılo aldım cnm bn3. bebeğini bekleyen anneler acaba ikinci gebeliğinizde karnınız ne zaman büyümeye başladı? İlke göre ikinci daha erken çıkıyor diyorlar. Bir de ikinci de daha mi az kilo aldınız ilke göre?
Ben bi başlarsam sürekli devamı gelir ama yemediğim zaman unutur giderim o yüzden yemiyorumKaçamaklar olur bence. Çok katı olma abartmadığın sürece :)
Ben birincide 6kilo ikincide 10 kilo aldım. İkisinde de 20.haftadan sonra çıktı karnım3. bebeğini bekleyen anneler acaba ikinci gebeliğinizde karnınız ne zaman büyümeye başladı? İlke göre ikinci daha erken çıkıyor diyorlar. Bir de ikinci de daha mi az kilo aldınız ilke göre?
Kızımda bnde 27 kilo aldım ama pismanim her yerim yırtıldı 56 ile hamile kalmıştım tansiyon um düşüyordu hep karnım acikiyorduIkıncıde karbım 5 6.ayda cıkmaya basladı tabı bnun cınsıyetlede alakası var ilki kız ıkıncı erkktı bnm, kızımda 23 oglumda 17 kılo aldım cnm bn
Benim göbeğim var normalde de ben de sanki daha büyümüş gibi hissediyorum siskinliktir belki de2. Gebeliğimde ilkinden 2 kg daha az aldım. Karnım 5.ayda bile çok az görünüyordu benim. Hafif göbek yapmış gibiydim. Ama iki gebeliğim arasındaki göbek çıkma farkı olmadı. 5 aylıkken giydiğim bol gömleklerle kuaförüm bile anlamamıştı hamile olduğumu. İşin garibi benim şimdi göbeğim çıktı şişkinlik mi anlayamıyorum. Pantolon almıştım bedenimde olmadı.
5-6. Ay çok iyi keşke benim de öyle olsaIkıncıde karbım 5 6.ayda cıkmaya basladı tabı bnun cınsıyetlede alakası var ilki kız ıkıncı erkktı bnm, kızımda 23 oglumda 17 kılo aldım cnm bn