- 19 Ocak 2019
- 458
- 349
- 53
Kızlar benim bebe üç aylığa kadar sallayarak uyutuyordum üç aydan sonra bi anda hiçbir yöntemle uyumamaya başladı
Hatta buraya da yazmıştım tecrübeli annelerden yardım istemiştim ve kimse yardımcı olmamıştı
Heh artık bebemi sallamadan düzenli bi şekilde uyutabildiğim için ben yardımcı olacağım uyku sorunu yaşayanlara
İlk başta uyku eğitimi almayı düşünmüştüm ama sonra uyku eğitiminin bebek psikolojisine zararlarını okudum bazı pedagoglardan. O yüzden vazgeçip bi tane kitap görmüştüm merak edip almıştım ordaki yöntem güvenli bağlanmaya zarar vermeden her bebeğin kendi dinamik yapısına göre bazı yöntemlerden bahsediyor. Mesela ben bebemin elimin kokusu ile uyuduğunu fark ettim.büyü gibi ya
elimi çekiyorum gözünü açıyor
yatırıyorum yatağa sızlanıyor biraz avcumun içini bebemin burnuna tutuyorum sakinliyor bi süre sonra da uyuyor. Yüzde seksen başarı var,bazen zor oluyor onu da şeye bağlıyorum ya uyku için doğru zamanlama değil ya da gaz gibi bi sıkıntısı var. Tavsiyem bu kitabı okumanız.
Çok şükür işimi gücümü az da olsa görüp dinlenebiliyorum yahuu

Hatta buraya da yazmıştım tecrübeli annelerden yardım istemiştim ve kimse yardımcı olmamıştı

Heh artık bebemi sallamadan düzenli bi şekilde uyutabildiğim için ben yardımcı olacağım uyku sorunu yaşayanlara

İlk başta uyku eğitimi almayı düşünmüştüm ama sonra uyku eğitiminin bebek psikolojisine zararlarını okudum bazı pedagoglardan. O yüzden vazgeçip bi tane kitap görmüştüm merak edip almıştım ordaki yöntem güvenli bağlanmaya zarar vermeden her bebeğin kendi dinamik yapısına göre bazı yöntemlerden bahsediyor. Mesela ben bebemin elimin kokusu ile uyuduğunu fark ettim.büyü gibi ya

Çok şükür işimi gücümü az da olsa görüp dinlenebiliyorum yahuu