2021 Şubat ayı burç yorumları

Mart tüm güzellikleriyle yaklaşıyor. Merkür Retrosu sona erdiğine göre şok eden şakalara hazır olmalıyız. Artık öğrendik; insanı da, gezegeni de ayrılırken tanıyoruz. Yani beredeyse güllük gülistanlık geçirdiğimiz Merkür retro döneminin en zorlu evresi başladı. 15 gün böyle ve her gün zorluk biraz daha azalacak. Özellikle ilk 5 gün kritik.
.
Uzun zamandır fark ettiğimiz başkalarının hatası olan şeyler gözümü iyice batacaktır. Katlanmak zor olacaktır. Arızalar başlayacak, tamir imkansız görünecektir. İlişkiler sorguya çekilecek, noktayı koymak daha mantıklı gelecektir. Kayıplar bulunacak ama farkında olmadan başka şeyler kaybedilecektir. Hızlanan bir aracın içindeyken ve o araç kendi etrafında dönerken başımızın dönmesi gibi olayların akışı başımızı döndürecektir.
.
Ve sonra dolunay gerçekleşecek son kararlar verilmiş olacak. 2 önemli konu var iş ve sağlık. Ay başına dek iki konuyu da gözden geçirip, son kararlar alınacaktır.
.
Mart güzelliklerle geliyor. Şimdi arınma, temizlenme, kurtulma zamanı. Ha gayret başımız dönerken manzaraya odaklanmak zor olsa da, bizden beklenen gelecek virajda düzelecek yolculuğun keyfini çıkartmamızdır.



Su Karakuş
 
şubat aylık (2).jpg









Koç



Merhaba sevgili koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar.



Bu ay sizde gerilim yaratacak konuların başında sosyal hayatınız ve para mevzuları gelmekte. Bunun yanında artık öteden beri gelen kronik sorunlara da yavaş yavaş çözüm bulacağınız bir süreç içinde kendinizi bulmanız olası. Özellikle kendinizi iyileştirmek ve daha donanımlı hale getirmek için güzel olanaklar önünüze açılabilir. Bu anlamda gelecek adına hareket alın derim.



11 Şubat günü gerçekleşecek olan yeniay sizin daha çok sosyal hayatınızda söz sahibi olacak. Venüs ve Jüpiter Ay düğümlerine güzel açılar yaparken aynı zamanda Satürn’ün de Şiron’a yapacağı olumlu açı özellikle sosyal hayatınızı, dernekleri, organizasyonları, kalabalık mekanları ve kariyerden gelen parayı anlatan konularda yeni başlangıçlara sizi teşvik edecek gibi duruyor.



Bunun yanında Ay sonunda 27 Şubat günü yaşanacak olan dolunayda ise Ay ve Güneş, para konularında sizi uzun süredir hırpalayan Uranüs’e güzel bir açı yaparken diğer yandan Jüpiter ise ay düğümlerine geleceğe daha sıcak gülümsememiz için yardım edecek.



Ayrıca Merkür ün retro olduğu dönemde hangi konularda etkileneceğinizi öğrenmek için Merkür Kova Burcunda retro yazısını okumanızı tavsiye ederiz.

















Boğa



Merhaba sevgili boğalar ve yükselen burcu boğa olanlar.



Bu Ay, özellikle geçen ayda etkili olan kariyer, iş, ebeveynler, meslek, profesyonel hayatınız gibi konuları içeren alanlardaki gerilim bu ayda kendini hissettirmeye devam edecek gibi görünmekte ve fakat Ay ortasında gerçekleşecek olan iki iyicil Jüpiter ve Venüs’ün olumlu performansı sizin rahat bir soluk almanıza neden olacakmış gibi görünmekte.



Şubat ayının 11’inde gerçekleşecek olan yeniay sizin yine kariyer alanınızda gerçekleşeceği için artık çok daha umutlu bir yenilenme içine girmeniz olası. Özellikle iki iyicil Venüs ve Jüpiter in kavuşumu bu konularda sizi mutlu edecek, yeni yollar açacak gibi duruyor.



27’in de yaşayacağınız dolunayda ise aşk, kısa süreli ilişkiler, hobiler, çocuklar ve şansla ilgili konuları başta olmak üzere artık Jüpiter ve Merkür’ün de olumlamasıyla çok daha güçlü adımlar atacaksınız gibi duruyor. O nedenle özellikle ilişkilerinizde artık yeri geldiğinde noktayı koyabilmeyi de bilmelisiniz.



Ayrıca Merkür ün retro olduğu dönemde hangi konularda etkileneceğinizi öğrenmek için Merkür Kova Burcunda retro yazısını okumanızı tavsiye ederiz.

















İkizler



Merhaba sevgili ikizler ve yükselen burcu İkizler olanlar.



Bu ay uzun süredir beklentide olduğunuz resmi konularda güzel gelişmeler yaşamanız veya eğitim öğretim ve hayata olan bağlarınızı güçlendirecek konularda, her ne kadar gökyüzü henüz süt liman olmamış olsa bile hoş gelişmeler yaşamanız oldukça mümkün.



11 Şubat da yaşayacağınız yeniayda ise dış ticaret, yabancı ülkeler, uzun yollar, inanç, akademi gibi konuları içinde barındıran alanlarda artık çok daha umutlu bir yenilenme içine girmeniz olası. Özellikle iki iyicil Venüs ve Jüpiter in kavuşumu bu konularda sizi mutlu edecek, yeni yollar açacak gibi duruyor.



27’in de yaşayacağınız dolunayda ise Gayrimenkul, korunma, kök aile, ebeveynler, örf, adet ve kişisel bağlılıkları anlatan mevzularda zamanını doldurmuş artık sizi gereksiz yere oyalayan konularda bir karar verip ilerlemeye başlayacaksınız. Bu nedenle geleceğiniz için sizi durduran faktörlerden vazgeçmeyi bilmeniz gerekecek.



Ayrıca Merkür ün retro olduğu dönemde hangi konularda etkileneceğinizi öğrenmek için Merkür Kova Burcunda retro yazısını okumanızı tavsiye ederiz.



















Yengeç



Merhaba sevgili yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar.



Bu ay da yine geçen Ay olduğu gibi eşinizin parası, miraslar, nafaka, cinsellik, ameliyatlar ve resmi işler gibi konular da nispeten daha az gerilim yaşayacaksınız. Şubat ayının sonuna doğru ise bu durum gittikçe daha az hissedilir olacak.



11 Şubat da yaşayacağınız yeniay özellikle bu söz konusu mevzularda artık yeni bir başlangıç yapmanız için ön ayak olacak. Özellikle iyicil gezegenlerin Ay düğümlerine yapacakları pozitif açılar sizi bu anlamda çok daha yüreklendirecek gibi görünmekte.



27’in de yaşayacağınız dolunayda ise kardeşleriniz, yakın arkadaşlarınızı, kısa yolculuklarınızı, kısa vadeli planları ve iletişimi, yazmayı anlatan Merkür konularında tam olarak “artık tamamdır.” dediğiniz zamanları yaşayacaksınız. O nedenle özellikle Jüpiter in olumlu kurgusu size bu anlamda yardımcı olacak gibi görünmekte.



Ayrıca Merkür ün retro olduğu dönemde hangi konularda etkileneceğinizi öğrenmek için Merkür Kova Burcunda retro yazısını okumanızı tavsiye ederiz.



















Aslan



Merhaba sevgili aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar.



Bu Ay ortaklıklar, evlilik, uzun süreli birliktelikleri ve mahkemeleri anlatan alanda uzun süredir manalı, manasız birçok şey yaşamış olmanız muhtemel. Ama artık şubat ayında bu anlamda yolun sonunu size işaret edecek şeyler yaşayacaksınız gibi görünüyor.



Yeniay sizin yine bu konularda artık iyi bir başlangıç olumlu bir gelişmeye hazır olduğunuzu söylemekte. 11 Şubat sizin için çok daha ümit verici gelişmelerin başlangıcı olacakmış gibi görünmekte.



27’in de yaşayacağınız dolunayda ise para ve mal varlıkları konusunda şimdiye kadar yapmış olduklarınızın meyvesini alarak veya almayarak bir defteri kapatıp yeni bir defter açmak isteyebilirsiniz. Bunu yapmanız sizin değişiminiz için ve daha olumlu bir gelecek için hayırlı olacak gibi görünüyor. O nedenle değişimden korkmayın.



Ayrıca Merkür ün retro olduğu dönemde hangi konularda etkileneceğinizi öğrenmek için Merkür Kova Burcunda retro yazısını okumanızı tavsiye ederiz.



















Başak



Merhaba sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar.



Uzun süredir, sizin hassas olduğunuz iş arkadaşları, çalışanlar, hizmet aldığınız verdiğiniz alanlar, sağlığınız ve evcil hayvanlarınızı anlatan konularda kuşatma altındaydınız. Ve fakat bu Ay bu konularda artık eliniz rahatlayacak gibi görünmekte.



11 Şubat da yaşayacağınız Kova burcundaki yeniay size artık bu ve buna benzer konularda nispeten olumlu gelişmeler yaşatabileceğini söylemekte. Uzun süredir hayatınızın her alanında ciddi bir sabır gösterdiniz. Artık yavaş yavaş ışığı göreceğiniz günler belirmekte.



27’in de yaşayacağınız dolunayda ise başkalarının bizi nasıl gördüğü yani kısaca dışa açık olan yönlerimizi anlatan konularda olacak artık bu dolunayda neyi ne kadar istediğiniz ne kadar istemediğinizi bir kere daha anlayacak ve bunu hayatınıza geçireceksiniz gibi duruyor. Özellikle geleceğiniz açısından bu değişim kurgusunu yaparsanız sizin için harika olur.



Ayrıca Merkür ün retro olduğu dönemde hangi konularda etkileneceğinizi öğrenmek için Merkür Kova Burcunda retro yazısını okumanızı tavsiye ederiz.



















Terazi



Merhaba sevgili teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar.



Bu ay aşk, kısa süreli ilişkiler, hobiler, çocuklar ve şansla ilgili konularında galiba artık hoş bir şeyler olacak dediğiniz bir döneme gireceksiniz. Bu sizi nispeten rahatlatacakmış gibi görünüyor. Artık yolunuz gittikçe açılıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Doğru hissediyor olacaksınız, merak etmeyin daha iyi olacak, az sabır.



11 Şubat da yaşayacağız yeniay özellikle duygusal yaşamınızda sizi çok daha olumlu olmanıza neden olacak durumları tetikleyecekmiş gibi görünmekte. O nedenle bu konularda daha umutlu olacaksınız.



27’in de yaşayacağınız dolunayda ise özellikle korkularınız ve kendinizi kapadığınız dünyadan artık yeni bir pencere açmak için olanaklar karşınıza çıkabilir. Bunları iyi değerlendirin. Çünkü uzunca bir süredir zaten maddi, manevi kapalı kalma duygusu yaşadınız bu dolunay buna bir nokta koymak için ideal durmakta.



Ayrıca Merkür ün retro olduğu dönemde hangi konularda etkileneceğinizi öğrenmek için Merkür Kova Burcunda retro yazısını okumanızı tavsiye ederiz.

















Akrep



Merhaba sevgili akrepler ve yükselen burcu akrep olanlar.



Bu ay Gayrimenkul, korunma, kök aile, ebeveynler, örf, adet ve kişisel bağlılıkları anlatan konularda ana temalarda ciddi zorluklar yaşamanız olmanız muhtemel. Bu Ay bu konularda artık daha olumlu gelişmeler sizi beklemekte. Zorlayan açılar hayatınızın genelinde henüz bitmiş olamasa da artık daha pozitif olacağınızı da söylemek lazım.



11 Şubat da yaşayacağınız yeniay yine Kova burcunda sizin bu konularda haritanızın en altında gerçekleşeceği için sizin maddi manevi her konuda gelişiminiz çok daha ümit verici olacaktır. O nedenle sevgili akrepler ben sizin artık çok daha güzel günlere adım atacağınıza inanıyorum.



27’in de yaşayacağınız dolunayda ise sosyal hayatınızı, dernekleri, organizasyonları, kalabalık mekanları ve kariyerden gelen parayı anlatan konularda bir kapıyı kapatıp yeni bir kapı açmaya yönleneceksiniz gibi görünüyor. Bu noktada bu dolunay sizi birazcık içe dönük bir noktaya taşıyabilir. Önemli olan sizin kendinizi iyi hissediyor olmanız.



Ayrıca Merkür ün retro olduğu dönemde hangi konularda etkileneceğinizi öğrenmek için Merkür Kova Burcunda retro yazısını okumanızı tavsiye ederiz.



















Yay



Merhaba sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar.



Bu ay kardeşleriniz, yakın arkadaşlarınızı, kısa yolculuklarınızı, kısa vadeli planları ve iletişimi, yazmayı anlatan konularda her ne kadar Merkür retroda olsa ayın genelinde muhtemel önceden yaşamış olduğunuz yanlışlıkları veya hataları telafi edebilecek gücü kendinizde bulacaksınız gibi görünmekte.







Ayın 11’inde yaşayacağınız yeniay da ise bu ve buna benzer konularda iyicil iki gezegen olan Venüs ve Jüpiter’in kavuşumunun etkisiyle çok daha olumlu gelişmeler yaşamanız söz konusu. Kendinizi daha dış dünyaya açık, çok daha pozitif hissetmeniz söz konusu olabilir.



27’in de yaşayacağınız dolunayda ise kariyer konusunda bir vedalaşma, yeni bir alana kapı açma durumu söz konusu olabilir. Özellikle şubat boyunca yaşamış olduğunuz Merkür retrosu sizi bu noktaya da taşımış olabilir. Eğer artık bu konularda miadı tükenmiş şeyler varsa “bitti” demeyi de artık bilmek gerekecek.



Ayrıca Merkür ün retro olduğu dönemde hangi konularda etkileneceğinizi öğrenmek için Merkür Kova Burcunda retro yazısını okumanızı tavsiye ederiz.



















Oğlak



Merhaba sevgili oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar.



Bu ay uzun süredir cebelleştiğiniz parayı nasıl kazanacağınızı, maddi durumunuzu anlatan konularda artık moralinizin biraz daha yerine geleceğini söylemek çok da abartılı olmayacaktır. Bu anlamda maddi konularda artık önünüzü görmeye başlayacaksınız. “Evet ya ümit var!” demeye başlayacaksınız gibi durmakta



11 Şubat da ise, yaşayacağınız kovca burcundaki yeniay size yine bu ve buna benzer mevzularda yeşil ışık yakabilir. Siz zaten maddi konularda genelde ne yapacağını bilen bir insansınız o nedenle bu alanda daha cesur başlangıçlara adım atabileceksiniz.



27’in de yaşayacağınız dolunayda ise dış ticaret, yabancı ülkeler, uzun yollar, inanç, akademi gibi konuları içinde barındıran meselelerde özellikle yurtdışı ile ilgili işlerde bir defteri kapamak ve çok daha beyaz bir sayfa açmak için önünüze nedenler dökülecek gibi görünüyor. Bu konuda hareket almakta çekinmeyin, çünkü birini bırakmadan yenisi gelmiyor.



Ayrıca Merkür ün retro olduğu dönemde hangi konularda etkileneceğinizi öğrenmek için Merkür Kova Burcunda retro yazısını okumanızı tavsiye ederiz.



















Kova



Merhaba sevgili kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar.



Bu ay başkalarının bizi nasıl gördüğü yani kısaca dışa açık olan yönlerimizi anlatan konularda, yani sizi siz yapan her alanda tekrar bir yapılanma içine girmeniz olası. O nedenle eskilerin deyimiyle artık üzerinizden ölü toprağını atacağınız zamanlar yaklaşıyor.



Şubat’ın 11’in de yaşayacağınız yeniayda ise bu anlamda hoş adımlar atmaya kendinizi aday hissedeceksiniz. Kendiniz için yeni başlangıçlar yapmanız ne hoş olur. Bu anlamda neler yapabileceğinizi elbette siz çok daha iyi biliyorsunuz. Ama ne olursa olsun bir şeyler yaparsanız iyi olur.



27’in de yaşayacağınız dolunayda ise eşinizin parası, miraslar, nafaka, cinsellik, ameliyatlar ve resmi işler gibi konularda artık bir sıkıntı varsa son bulacak dememiz yanlış olmaz. Bu anlamda hayat size gerekli ve güzel bir servis veriyor olacak aslında. O nedenle olaylara biraz bu açıdan bakarsanız bu ay sonuna doğru daha rahat bir süreç yaşarsınız.



Ayrıca Merkür ün retro olduğu dönemde hangi konularda etkileneceğinizi öğrenmek için Merkür Kova Burcunda retro yazısını okumanızı tavsiye ederiz.













Balık



Merhaba sevgili balıklar ve yükselen burcu balık olanlar.



Bu ay uzun süredir içinde bulunduğunuz adeta gerçeklikten soyutlanmış bir dünyada olduğunuz duygusundan yavaş yavaş kopacaksınız demek yerinde olur. Bu anlamda hayatın içine daha aktif katılacağınız, yüzünüzün daha çok güleceği zamanlar çok da uzakta değil.



11 Şubat da yaşayacağınız yeniayda özellikle bilinç altını, hayalleri, ruhsal ihtiyaçları, korkuları, psişik gücünüzü, paranormal olayları, sizin farkında olduğunuz veya olmadığınız gizli yanınızı anlatan konularda artık daha olumlu adımlar atacaksınız gibi durmakta. “Artık silkelenme zamanı” diyeceksiniz.



27’in de yaşayacağınız dolunayda ise özellikle evliyseniz eşinizle veya uzun süreli birlikteliğiniz olan ortaklarınızla, arkadaşlarınızla ve tabi mahkeme veya anlaşmalarda artık bir noktayı koymak ve yeni bir evreye geçme ihtiyacı duyabilirsiniz. Bu konuda sağlam adımlar atarsanız geleceğiniz için hem siz hem de çevreniz için hayırlı bir süreç yaşamış olursunuz.



Ayrıca Merkür ün retro olduğu dönemde hangi konularda etkileneceğinizi öğrenmek için Merkür Kova Burcunda retro yazısını okumanızı tavsiye ederiz.







Murat İpek

ntv
 
şubat aylık (7).jpg



2021’nin Şubat ayı da Ocak gibi sert etkilerle geliyor. Şubat’ın ilk gününe Güneş-Mars agresif açısıyla giriş yapıyoruz. 11 Şubat’ta Kova burcunda yeniay oluşacak. Bu yeniay biraz iyi gelecek. Yeniay esnasında Venüs-Jüpiter kavuşumda olacak bu güzeldir. Merkür retro olsa bile bunlara destek olacak. Tabii ki bir “fakatımız” var. Yine virüsle ilgili olacak. 28 Ocak dolunayındaki sağlık göstergeleri bir oktav üste çıkacak. O dolunayda söz sahibi olan asteroid, şimdi Satürn’e karşıt olacak! Aman tedbiri elden bırakmayalım. Yeniayda virüsün yeni formuyla karşılaşmayalım. 28 Ocak dolunayında virüs son sözünü söylemedi derken Şubat’ta bu tuzağa düşmüş olmayalım. Ülkenin yeraltından gelen mesajlar yeniayla beraber artabilir. Satürn, Uranüs’e açıya giderken yakalanıyoruz. Ama Şubat’a esas damga vuracak görünüm 17 Şubat’ta kesinleşen Satürn-Uranüs arasındaki sert açı olacak. Ocak ayındaki sert görünümlerde daha Satürn’den pek bahsetmemiştik. Sahneye çıkan Satürn, hiç kolay olmayan diğer gezegen Uranüs’le kontak kurarak beklenmedik şeyleri getirmek için an kollayacaktır. O yüzden Şubat’ta da her konuda temkinli olmaya devam. Bu sefer Satürn var ve sonuçları hiç hafif olmaz dikkat edelim. A,B,C planlarımız hazır olsun.

Son bir not, 30 Ocak’ta başlayan Merkür retrosu arka planda çalışıyor olacak. 21 Şubat’a kadar devam edeceğini unutmayalım.









KOÇ ŞUBAT 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Şubat ayına şansınız açık başlasanız da arka plandaki Merkür retrosunu unutmadan garantici olarak işlerinizi yapın. Güneş-Mars ikilisi Şubat’ın ilk haftası parayla ilgili konularda sorun çıkartabilir. Ayrıca dostlarınıza karşı agresif olabilirsiniz. 11 Şubat’taki yeniay, sizler için umut olacak. Keşke dedikleriniz bir bir gerçek olabilir. Aşkta inanılmaz bir gelişme yaşayabilirsiniz. Şubat ayının ikinci yarısı daha da enerjiniz artacak. Bunu sizde hissedeceksiniz. 18 Şubat’ta Güneş’in Balık burcuna geçmesiyle sizlerin hem psikolojik hem fiziksel sağlığında düzelmeler olacaktır. 20 Mart’a kadar eski defterler açılsa da siz önünüze bakmalısınız. 27 Şubat’taki dolunay ofis hayatında sürpriz gelişmeleri getirebilir. Yeniayda adım attığınız işlerde başarılar gelebilir. Sağlığınıza dikkat ettiğiniz sürece toparlanacaksınız. Geçmiş ilişkinizden geri dönüşler olabilir.

Şanslı ve olumlu günler: 6-7-11-12-15-16-25-26

Düşük enerjili günler: 1-4-5-13-14-27-28

Aşkta güzel günler: 11-25-26

Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Şubat ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.

Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Şubat ayında Türkiye saatiyle Ay’ın boşlukta olacağı zamanlar

1 Şubat 14:09-14:25 arası

3 Şubat 09:15-17:14 arası

5 Şubat 12:19-20:16 arası

7 Şubat 09:15-23:51 arası

9 Şubat 20:21’den 10 Şubat 04:20’ye kadar

11 Şubat 22:05’ten 12 Şubat 10:23’e kadar

14 Şubat 10:28- 18:53 arası

17 Şubat 03:16-06:11 arası

19 Şubat 10:27-19:03 arası

21 Şubat 21:39’dan 22 Şubat 06:52’ye kadar

24 Şubat 07:53-15:22 arası

26 Şubat 14:31-20:07 arası

28 Şubat 18:57-22:16 arası











BOĞA ŞUBAT 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Şubat ayına başlarken gelecek planlarınız, ne yapmalıyım neyi hayatımdan çıkartmalıyım bu aklınızda olacaktır. Şubat’ın ilk haftası Güneş-Mars sert açısının etkisiyle iş hayatında krizler yaşayabilirsiniz. Egoist davranışlara maruz kalabilirsiniz. Ayrıca Mars sizlerde özellikle her konuda sinirlerinize hakim olmalısınız. 11 Şubat’taki yeniay, bu agresif olduğunuz kariyer konularında size bir şans verecektir. Özellikle bu iş hayatında sadece başarı değil maddi olarak da destekler getirecektir. Sadece Merkür retro bitmediği için yeni bir işe halen başvurmayın. 18 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor. Bu, 20 Mart’a kadar Boğa ve yükselen Boğa’lar için bir nebze derin nefes alma vakti olacak. Hayatınızdaki şans bir anda dönecek. Her alanda işim rast gidiyor diyeceksiniz. 27 Şubat dolunayında ise aşk hayatında zıtlıklar yaşasanız da karamsar olduğunuzda partnerinizin sürprizleri sizi mutlu edecektir.

Şanslı ve olumlu günler: 1-8-9-13-14-18-19-27-28

Düşük enerjili günler: 2-3-6-7-15-16

Aşkta güzel günler: 1-27-28

Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Şubat ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.

Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Şubat ayında Türkiye saatiyle Ay’ın boşlukta olacağı zamanlar

1 Şubat 14:09-14:25 arası

3 Şubat 09:15-17:14 arası

5 Şubat 12:19-20:16 arası

7 Şubat 09:15-23:51 arası

9 Şubat 20:21’den 10 Şubat 04:20’ye kadar

11 Şubat 22:05’ten 12 Şubat 10:23’e kadar

14 Şubat 10:28- 18:53 arası

17 Şubat 03:16-06:11 arası

19 Şubat 10:27-19:03 arası

21 Şubat 21:39’dan 22 Şubat 06:52’ye kadar

24 Şubat 07:53-15:22 arası

26 Şubat 14:31-20:07 arası

28 Şubat 18:57-22:16 arası











İKİZLER ŞUBAT 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Şubat ayına başlarken seyahat planları yapıyor olabilirsiniz. Ne kadar karamsarlığa bürünseniz de pozitif gelişmeler oldukça enerjiniz artacaktır. Güneş-Mars sert açısının aktif olmasıyla ayın ilk haftası sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Beklenmedik bir problem veya ağrı oluşabilir. Geçmişteki biriyle ilgili de şok edici şeyler görebilirsiniz. 11 Şubat yeniayında, sizler akademik alanda yeni bir adım atabilirsiniz. Ayrıca aşkta her şey ter gidiyor derken bir anda şansınız dönebilir. 20 Şubat sonrasında daha güzel bir enerjiniz olacaktır. 18 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor. 20 Mart’a kadar sizler için kariyer konularında güç kazanma zamanı olacaktır. Geleceğinize dair yöne verme zamanı şimdi başlayacaktır. Sadece yeni adımlar için Merkür retrosunun bitmesini bekleyin. 27 Şubat’taki dolunayda ailenizle ilgili gündemler oluşabilir. Sağlığınızda şifa bulacağınız bir sürece girebilirsiniz.

Şanslı ve olumlu günler: 2-3-11-12-15-16-20-21

Düşük enerjili günler: 4-5-8-9-17-18

Aşkta güzel günler: 2-3

Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Şubat ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.

Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Şubat ayında Türkiye saatiyle Ay’ın boşlukta olacağı zamanlar

1 Şubat 14:09-14:25 arası

3 Şubat 09:15-17:14 arası

5 Şubat 12:19-20:16 arası

7 Şubat 09:15-23:51 arası

9 Şubat 20:21’den 10 Şubat 04:20’ye kadar

11 Şubat 22:05’ten 12 Şubat 10:23’e kadar

14 Şubat 10:28- 18:53 arası

17 Şubat 03:16-06:11 arası

19 Şubat 10:27-19:03 arası

21 Şubat 21:39’dan 22 Şubat 06:52’ye kadar

24 Şubat 07:53-15:22 arası

26 Şubat 14:31-20:07 arası

28 Şubat 18:57-22:16 arası











YENGEÇ ŞUBAT 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Şubat ayına başladığınızda iletişim trafiğiniz yoğun olabilir. Maddi olarak aklınıza yeni fikirler olabilir. Fakat Güneş-Mars sert açısıyla ayın ilk haftası maddi olarak risk almamakta fayda var. Beklenmedik bir borç çıkabilir. Garantici olmakta fayda var. 11 Şubat yeniayında sizler için finansal olarak şans var. Bu sebeple parayla ilgili her şeyi bu yeniaya bırakmak iyi olacaktır. Ayrıca bu yeniayda eşinizin gelirinde artış olabilir. Bir miras meselesi varsa lehinize dönebilir. 18 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor. 20 Mart’a kadar bu durum sizler için pozitif bir zaman diliminin de habercisi olacaktır. Akademik alanda zirveye çıkabilirsiniz. Bazılarınız yer değişikliği düşünebilir. 27 Şubat dolunayında seyahatlerinizde dikkat etmekte fayda var. Eğitimde her şeyi iki kere kontrol edin. Güzel sürprizler ise dostlarınızdan gelebilir.

Şanslı ve olumlu günler: 4-5-13-14-18-19-23-24

Düşük enerjili günler: 6-7-10-12

Aşkta güzel günler: 4-5

Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Şubat ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.

Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Şubat ayında Türkiye saatiyle Ay’ın boşlukta olacağı zamanlar

1 Şubat 14:09-14:25 arası

3 Şubat 09:15-17:14 arası

5 Şubat 12:19-20:16 arası

7 Şubat 09:15-23:51 arası

9 Şubat 20:21’den 10 Şubat 04:20’ye kadar

11 Şubat 22:05’ten 12 Şubat 10:23’e kadar

14 Şubat 10:28- 18:53 arası

17 Şubat 03:16-06:11 arası

19 Şubat 10:27-19:03 arası

21 Şubat 21:39’dan 22 Şubat 06:52’ye kadar

24 Şubat 07:53-15:22 arası

26 Şubat 14:31-20:07 arası

28 Şubat 18:57-22:16 arası









ASLAN ŞUBAT 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Şubat ayına başladığınızda aklınızda bir maddi mesele olsa da esas genel karakteri bu ayın ilişki ve evlilik hayatınız olacaktır. Ayın ilk haftasında Güneş-Mars sert açısının aktif olmasıyla ikili ilişkilerde gergin bir süreçten geçebilirsiniz. Bir şey söylemeden önce iki kere sözlerinizi düşünün. Çünkü 11 Şubat yeniayı tam da bu gerginlik yaşadığınız ilişki konularında yeni bir başlangıç için sizleri destekleyecektir. Eskideki her şeyi bırakıp aşkla yola devam edebilirsiniz. 18 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiş yapıyor. 20 Mart’a kadar finansal olarak güçleneceğiniz bir zamanda olacaksınız. Borçlarınızla ilgili derin bir nefes alabilirsiniz. 27 Şubat dolunayı ise maddi olarak destek verse de harcamalarda abartmamaya dikkat etmelisiniz. Kariyerde sürprizler yaşayabilirsiniz. Beklemediğiniz anda önceden başvurduğunuz bir yerden teklif gelebilir.

Şanslı ve olumlu günler: 6-7-15-16-20-21-25-26

Düşük enerjili günler: 8-9-13-14-23-24

Aşkta güzel günler: 6-7

Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Şubat ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.

Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Şubat ayında Türkiye saatiyle Ay’ın boşlukta olacağı zamanlar

1 Şubat 14:09-14:25 arası

3 Şubat 09:15-17:14 arası

5 Şubat 12:19-20:16 arası

7 Şubat 09:15-23:51 arası

9 Şubat 20:21’den 10 Şubat 04:20’ye kadar

11 Şubat 22:05’ten 12 Şubat 10:23’e kadar

14 Şubat 10:28- 18:53 arası

17 Şubat 03:16-06:11 arası

19 Şubat 10:27-19:03 arası

21 Şubat 21:39’dan 22 Şubat 06:52’ye kadar

24 Şubat 07:53-15:22 arası

26 Şubat 14:31-20:07 arası

28 Şubat 18:57-22:16 arası











BAŞAK ŞUBAT 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Şubat ayına başlarken enerjiniz yüksek ve şanlısınız. Öte yanda ofisteki iş yoğunluğunuz gitgide artabilir. Ayın ilk haftası Güneş-Mars sert açısı aktif olduğundan kariyerdeki tepkilerinize dikkat edin. Altınızda çalışanlarla agresif diyaloglar yaşayabilirsiniz. Sağlığınızı da ihmal etmemelisiniz. Seyahtlerinizde dikkatli olmalısınız. 11 Şubat yeniayında ise gergin olduğunu ofiste yeni başlangıçlar için güzel zamanlar olacaktır. Duygusal hayatınızda da karamsarken ansızın biri kalbinizi çalabilir. 18 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor. 20 Mart’a kadar sizler için ilişki hayatında romantik zamanlar olacaktır. Sevidğinizle aranızdaki bağ daha da güçlenecektir. 27 Şubat dolunayı ise sizlerin burcunda gerçekleştiğinden her konuda karar alırken acele etmeyin. Akademik hayatınızda emeklerinizin karşılığını alabilirsiniz. Umutsuz olduğunuz her konuda sürprizler yaşanabilir.

Şanslı ve olumlu günler: 1-8-9-18-19-23-24-27-28

Düşük enerjili günler: 12-15-16-25-26

Aşkta güzel günler: 8-9

Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Şubat ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.

Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Şubat ayında Türkiye saatiyle Ay’ın boşlukta olacağı zamanlar

1 Şubat 14:09-14:25 arası

3 Şubat 09:15-17:14 arası

5 Şubat 12:19-20:16 arası

7 Şubat 09:15-23:51 arası

9 Şubat 20:21’den 10 Şubat 04:20’ye kadar

11 Şubat 22:05’ten 12 Şubat 10:23’e kadar

14 Şubat 10:28- 18:53 arası

17 Şubat 03:16-06:11 arası

19 Şubat 10:27-19:03 arası

21 Şubat 21:39’dan 22 Şubat 06:52’ye kadar

24 Şubat 07:53-15:22 arası

26 Şubat 14:31-20:07 arası

28 Şubat 18:57-22:16 arası











TERAZİ ŞUBAT 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Şubat ayına duygusal bir giriş yapıyorsunuz. Eskide kalanları geride bırakmanın zamanı gelmiştir. Ayın ilk haftası Güneş ve Mars arasındaki sert açı aktif olduğundan sizler parayla ilgili risk almamalısınız. Ameliyat konularınız varsa bir iki görüş daha alıp karar vermek iyi olacaktır. Aşkta da gergin olabilirsiniz. Ama bu kısa sürecektir. 11 Şubat yeniayıyla beraber aşk hayatınızda da şanslı ve yeni bir döneme gireceksiniz. 18 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor. 20 Mart’a kadar çalışma hayatınızda güç kazandığınız, terfi aldığınız bir süreçte olacaksınız. Sağlıkta şifa bulduğunuz bir döneme giriyorsunuz. Mantıktan çok duygusal kararlar alabilirsiniz. 27 Şubat dolunayında ise geçmişteki kişiler, olaylar karşınıza gelebilir. Endişelerinizle yüzleşmeniz gerekebilir. Sürpriz bir para gelebilir.

Şanslı ve olumlu günler: 2-3-11-12-20-21-25-26

Düşük enerjili günler: 1-13-14-18-19-27-28

Aşkta güzel günler: 11-12

Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Şubat ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.

Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Şubat ayında Türkiye saatiyle Ay’ın boşlukta olacağı zamanlar

1 Şubat 14:09-14:25 arası

3 Şubat 09:15-17:14 arası

5 Şubat 12:19-20:16 arası

7 Şubat 09:15-23:51 arası

9 Şubat 20:21’den 10 Şubat 04:20’ye kadar

11 Şubat 22:05’ten 12 Şubat 10:23’e kadar

14 Şubat 10:28- 18:53 arası

17 Şubat 03:16-06:11 arası

19 Şubat 10:27-19:03 arası

21 Şubat 21:39’dan 22 Şubat 06:52’ye kadar

24 Şubat 07:53-15:22 arası

26 Şubat 14:31-20:07 arası

28 Şubat 18:57-22:16 arası











AKREP ŞUBAT 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Şubat ayının başında şansınız açık. Çevrenizde başarılarınızdan bahsediliyor olabilir. Ayın ilk haftasında Güneş-Mars gergin açısı aktif olduğundan bu durum ailenizde sorunlara yol açabilir. Ayrıca evinizde tehlikeli hareketlerden kaçının. Evliliğinizde partnerinizle farklı görüşlerde olabilirsiniz. 11 Şubat yeniayında ise aileye sevinçli haberler gelebilir. Yeni bir birey katılabilir. Gayrimenkul işlerinizde maddi olarak güzel sonuca ulaşabilirsiniz. 18 Şubat’ta Güneş Balık burcunda geçiyor. 20 Mart’a kadar aşk hayatında çok şanslı olacaksınız. Çocuklarınızla ilgili beklentilerinizde müjdeli haber gelebilir. Şansa ihtiyacım var dediğiniz konularda harekete geçin. 27 Şubat dolunayında ise dost çevrenizde gerginlikler yaşanabilir. Güzel gelişmeleri ise sevdiğinizden alacağınız veya duyacağınız bir sürprizle yaşayabilirsiniz. Ayın başındaki gerginlik sona erebilir.

Şanslı ve olumlu günler: 1-4-5-13-14-23-24-27-28

Düşük enerjili günler: 2-3-15-16-20-21

Aşkta güzel günler: 13-14

Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Şubat ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.

Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Şubat ayında Türkiye saatiyle Ay’ın boşlukta olacağı zamanlar

1 Şubat 14:09-14:25 arası

3 Şubat 09:15-17:14 arası

5 Şubat 12:19-20:16 arası

7 Şubat 09:15-23:51 arası

9 Şubat 20:21’den 10 Şubat 04:20’ye kadar

11 Şubat 22:05’ten 12 Şubat 10:23’e kadar

14 Şubat 10:28- 18:53 arası

17 Şubat 03:16-06:11 arası

19 Şubat 10:27-19:03 arası

21 Şubat 21:39’dan 22 Şubat 06:52’ye kadar

24 Şubat 07:53-15:22 arası

26 Şubat 14:31-20:07 arası

28 Şubat 18:57-22:16 arası











YAY ŞUBAT 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Şubat ayına kariyer hayatında hızlı bir giriş yapabilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir. Ayın ilk haftası Güneş-Mars arasındaki sert açı aktif olacağından sizler eğitim hayatında aksilikler yaşayabilirsiniz. İş hayatında da agresif bir tutum sergileyebilirsiniz. Sağlığınızda bir belirti olursa ihmal etmeyin. 11 Şubat yeniayı sizlere hiç ummadığınız güzel haberler getirecektir. Bunu sevdiğinizden de duyabilirsiniz. Ayrıca eğitimde bir başvurunuz, sınavınız varsa güzel sonuçlanacaktır. 18 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor. 20 Mart’a kadar haneye güzel haberler gelebilir. Taşınmak istiyorsanız veya alım-satım işleriniz varsa hayırlı gidecektir. Ailede hasta olan biri şifa bulabilir. 27 Şubat dolunayıyla beraber sizler için iş hayatında dönüm noktası olabilir. Sürpriz bir iş teklifi aklınızı çelebilir. Sadece hızlı kararlar almayın. Psikolojik olarak da değişim sürecinde olacaksınız.

Şanslı ve olumlu günler: 2-3-6-7-15-16-25-26

Düşük enerjili günler: 4-5-18-19-23-24

Aşkta güzel günler: 15-16

Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Şubat ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.

Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Şubat ayında Türkiye saatiyle Ay’ın boşlukta olacağı zamanlar

1 Şubat 14:09-14:25 arası

3 Şubat 09:15-17:14 arası

5 Şubat 12:19-20:16 arası

7 Şubat 09:15-23:51 arası

9 Şubat 20:21’den 10 Şubat 04:20’ye kadar

11 Şubat 22:05’ten 12 Şubat 10:23’e kadar

14 Şubat 10:28- 18:53 arası

17 Şubat 03:16-06:11 arası

19 Şubat 10:27-19:03 arası

21 Şubat 21:39’dan 22 Şubat 06:52’ye kadar

24 Şubat 07:53-15:22 arası

26 Şubat 14:31-20:07 arası

28 Şubat 18:57-22:16 arası











OĞLAK ŞUBAT 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Şubat ayına pozitif başlıyorsunuz. Negatif düşüncelerden uzaklaşıyorsunuz. Ayın ilk haftası Güneş-Mars sert açısı aktif olduğundan maddi olarak risk almayın. Dalgınlıkla değerli bir şeyiniz kaybolabilir. Aşk hayatında da sabırlı olmanız gerekebilir. 11 Şubat yeniayıyla beraber ayın başındaki maddi risklerin aksine finansal olarak mutlu olacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Önünüzde maddi olarak yeni kapılar açılabilir. 18 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor. 20 Mart’a kadar iş hayatında iletişim yönünüz aktif olacaktır. Konuşmalarınızla ilgi toplayabilirsiniz. Eğitimde güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili problemlerde güzel haberler gelebilir. 27 Şubat dolunayında ise yolculuklarınızda dikkatli olmakta fayda var. Akademik alanda her şeyi iki kere kontrol edin. Sürprizleri ise aşk hayatında ve çocukla ilgili yaşayabilirsiniz.

Şanslı ve olumlu günler: 1-4-5-8-9-18-19-27-28

Düşük enerjili günler: 6-7-20-21-25-26

Aşkta güzel günler: 18-19

Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Şubat ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.

Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Şubat ayında Türkiye saatiyle Ay’ın boşlukta olacağı zamanlar

1 Şubat 14:09-14:25 arası

3 Şubat 09:15-17:14 arası

5 Şubat 12:19-20:16 arası

7 Şubat 09:15-23:51 arası

9 Şubat 20:21’den 10 Şubat 04:20’ye kadar

11 Şubat 22:05’ten 12 Şubat 10:23’e kadar

14 Şubat 10:28- 18:53 arası

17 Şubat 03:16-06:11 arası

19 Şubat 10:27-19:03 arası

21 Şubat 21:39’dan 22 Şubat 06:52’ye kadar

24 Şubat 07:53-15:22 arası

26 Şubat 14:31-20:07 arası

28 Şubat 18:57-22:16 arası











KOVA ŞUBAT 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Şubat ayına borçlarınızla ilgili konularda harekete geçerek başlamak iyi olacaktır. Yalnız ayın ilk haftası burcunuzdaki Güneş, Mars ile sert kontakta olacağından sinirleriniz her konuda gergin olabilir. Bu gerginliği ailenize daha çok yansıtabilirsiniz. Evin içinde ateşli, elektrikli aletlere dikkat etmelisiniz. 11 Şubat yeniayı sizlerin burcunda gerçekleştiğinden her anlamda yeni sayfalar açacağınız bir döneme giriyorsunuz. Kesinlikle ben yapamam değil ben yaparım diyerek her konuda harekete geçin. Dış görünüşünüzde radikal değişimlere gidebilirsiniz. 18 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor. 20 Mart’a kadar gelirinizde artış olabilir. Yatırımlarınızda güzel getiriler elde edebilirsiniz. 27 Şubat dolunayında ise gelirinizde ne kadar artış olsa da bir anlık harcamalarla bunu tersine çevirmemelisiniz. Haneye sürpriz haberler gelebilir.

Şanslı ve olumlu günler: 2-3-6-7-11-12-20-21

Düşük enerjili günler: 1-8-9-23-24-27-28

Aşkta güzel günler: 11-20-21

Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Şubat ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.

Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Şubat ayında Türkiye saatiyle Ay’ın boşlukta olacağı zamanlar

1 Şubat 14:09-14:25 arası

3 Şubat 09:15-17:14 arası

5 Şubat 12:19-20:16 arası

7 Şubat 09:15-23:51 arası

9 Şubat 20:21’den 10 Şubat 04:20’ye kadar

11 Şubat 22:05’ten 12 Şubat 10:23’e kadar

14 Şubat 10:28- 18:53 arası

17 Şubat 03:16-06:11 arası

19 Şubat 10:27-19:03 arası

21 Şubat 21:39’dan 22 Şubat 06:52’ye kadar

24 Şubat 07:53-15:22 arası

26 Şubat 14:31-20:07 arası

28 Şubat 18:57-22:16 arası













BALIK ŞUBAT 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Şubat ayına duygusal ilişkiniz ön planda başlayabilirsiniz. Eşinizle, sevgilinizle çözmek istediklerinizi masaya yatırabilirsiniz. Ayın ilk haftası Güneş-Mars sert açısı aktif olacağından sizler sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Beklenmedik bir durum olursa doktora gitmelisiniz. Eğitim hayatında da stresiniz artabilir. 11 Şubat yeniayı sizlere psikolojik olarak iyi gelecektir. Aklınıza taktığınız ne varsa bir bir size yük olmaktan çıkacaktır. Geçmişteki biri tekrar dönmek isteyebilir. 18 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor. 20 Mart’a kadar sizlerin dönemi olacak. Beklentide olduğunuz konularda güç kazanacaksınız. Güzel sevinçler yaşayacaksınız. Aşkta da romantizm hakim olacak. 27 Şubat dolunayına geldiğimizde ise bu romantik havayı tersine çevirecek tepkilerden kaçınmalısınız. Ufak anlaşmazlıkları büyütmemekte fayda var. Sürprizler ise eğitim hayatından gelebilir. Kardeşlerinizden alacağınız bir haber sevindirebilir.

Şanslı ve olumlu günler: 4-5-8-9-13-14-23-24

Düşük enerjili günler: 2-3-12-25-26

Aşkta güzel günler: 23-24

Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Şubat ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.

Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Şubat ayında Türkiye saatiyle Ay’ın boşlukta olacağı zamanlar

1 Şubat 14:09-14:25 arası

3 Şubat 09:15-17:14 arası

5 Şubat 12:19-20:16 arası

7 Şubat 09:15-23:51 arası

9 Şubat 20:21’den 10 Şubat 04:20’ye kadar

11 Şubat 22:05’ten 12 Şubat 10:23’e kadar

14 Şubat 10:28- 18:53 arası

17 Şubat 03:16-06:11 arası

19 Şubat 10:27-19:03 arası

21 Şubat 21:39’dan 22 Şubat 06:52’ye kadar

24 Şubat 07:53-15:22 arası

26 Şubat 14:31-20:07 arası

28 Şubat 18:57-22:16 arası















Astromeri,
 

2021 Şubat ayının önemli burç yorumları​

01 Şubat 2021 17.95’de Venüs Kova burcuna geçiyor. Daha Özgür olma arzusu içimizde çoşacak. Güneş, Merkür, Venüs, Jüpiter ve Satürn birarada. Uranyen temalar bu dönemde gezegen toplaşmasıyla çok etkin ve aktif durumda. Sadece arkadaş olarak gördüğünüz bir kişi ile aşkın alevlenmesi mümkün olabilir. Kendinizi yaratıcı faaliyetlerde ifade etmek, ilginç bir şeyler yapmak ve yeni arkadaşlar edinmek iyidir.

08 Şubat 2021 16.48’de Güneş Merkür kavuşumu olacak. Merkür gerileme döneminde olacak. Sakin ve dikkatli olmalıyız ve herhangi bir alanda durumu kötüleştirmemeye çalışmalıyız. Merkür gerilemesinin etki dönemi, aynı zamanda, bir kişinin geçmiş eylemlerinin meyvelerini toplayacağı güçlü bir karmik bumerang zamanıdır. Dilek ve dua zamanı geçmişi şifalandırın.

11 Şubat 2021 saat 22.05’de Kova burcunda Güneş ve Ayın kavuşumuyla YeniAy doğacak.

İnanılmaz şansta barındıran bir gün gökyüzünün 2 iyicili Venüs küçük şans Jüpiter büyük şans gezegenleri kavuşuyor. Hava ve Ateş burçlarına e Boğa burcuna şanslar geliyor olacak. Kovalar başkalarına karşı büyük sorumluluk sahibi insanlardır ve yüklerini gururla taşırlar.

O bir su taşıyıcısı bilgi taşır. Kişisel özgürlüğü her şeyin üstüne koyarak kendi kurallarını yaratmayı ve kasıtlı olarak gelenekleri çiğnemeyi sever.

Bugün ailelerde anlayış eksikliği, suskunluk ve gizli öfke olabilir. Bu Yeniay sürecinde her türlü zihinsel ve yaratıcı aktivite, yeni bilgiler öğrenme, yeni teknolojileri incelemek ve uygulamak daha kolaydır.

17 Şubat 2021, Boğa burcundaki Uranüs ve Kova burcundaki Satürn karesi, eski hataları düzeltme fırsatı sunarken yeni fikirleri uygulama dönemi de olabilir. Ne yazık ki, hayattaki bazı anlar bazen pek tatlı olmuyor.. duygular kontrol edilemez olur ve saldırganlık yıkıcıdır.

18 Şubat 2021 14.00 de Güneş Balık burcuna geçecek. Enerjimizde bir düşüş söz konusu olacaktır. Şartlarımızı zorlayacağımız zamanlar. Kayıplar ve korkularımızla yüzuuuleşmemiz gerekecek. Olayları akışa bırakmaya ve özveride bulunmaya razı olmalıyız.

Tüm Balık burçlarının doğum günü kutlu olsun.. Balık burçları derin hisseder, siz bir şekilde nüfuz edersiniz, ama yanıltabilirsinizde, sizin sezgisel bir zihniniz var bu size yoğun hisler ve duyarlılık verir.

21 Şubat 2021 03.55’de Merkür Retrosu bitecek.

Şubat ayında da duygusal olarak tükenmemek ve zihinsel olarak dengeli olmak önemlidir. Gölge günlerinde de bir süre dikkatli olunmalı. Geçmişi şifalamaya, sorunları çözmeye çalıştınız. Hal olmayalar bir dahaki Merkür retrosunu kaldı demektir.

25 Şubat 2021 16.11’de Venüs Balık burcuna geçiyor. Geçen ay önemli olan, birbirimizin özgürlüğünü sınırlamamaktı. Balık duygusallık, aşktır. Aşkın aşkınlığını yaşatabilir.

Yaratıcı insanlar bu süreçlerde güçlü ilham alacaklar. Şimdi hayal etmek geleceği de kapsadığından özellikle yararlıdır.

Sağlığınıza özellikle dikkat edin. Başak Balık aksı evcil hayvanlar ve sağlığımız için önemlidir.

Ayrıca bugün Güneş-Uranüs sekstili açısını ve Mars-Pluto üçgeni aktif olacak. Balık rüyaların burcudur bu görünümler rüyaların gerçekleşmesini sağlayabilir.

27 Şubat 2021 11.17’de Başak burcunda Dolunay yaşayacağız. Güneş yanında Neptün karşıda Ay.

Agresif eylemler hissedeceğiz yaratıcılık barındırsada zorlu bir geçiş. Dolunayın kendisi yaşam üzerinde çok güçlü bir etkiye sahiptir. Sağlık olarak kronik hastalıklar kendine hatırlatır, ruhsal bozukluklar kötüleşir.

Yükselenini bilmeyen bir astroloji takipçisiyseniz yukardaki tarihlerde açıkladığım olaylar size Işık tutabilir.

Şubat ayında da Ocak ayı gibi gökyüzü gergin olacak.

Gökyüzünde tüm yıl etkin olacak olan açı Uranüs Boğa Satürn Kova kare açısı bu ayda çok aktif..

Toplumda özgürlük, öngörülemezlik, önlenemezlik, sağduyu yoksunluğu ve sınırları aşma isteği, çatışmalar söz konusu olması bunun doğası zaten.

Bu enerjilere sert açıyla görünün veren kişisel gezegeniniz, gezegenleriniz varsa direk yoksa dolaylı olarak etkileneceksiniz. Bu herkesin kişisel haritasıyla alakalı nasıl etki alacağı.

Maddi ve Manevi sorunları dengeleyememek insanı her zaman çok zorlar. Bu dönemde öyle bir dönem.

Kaos, endişe hissedeceğiz, siyasi krizde olması çok mümkün bu enerjiler altında güç değişimi olabilir ama ne kadar doğru kararlar alınabilir soru işareti. Bu karışıklıklara eşlik eden zorlu doğa olayları beklenebilir. Şubat ayı ve tüm yıl tansiyon, kalp, kalbin ritimsel sorunları, akut diş sorunları, kırıklar, cilt hastalıkları, sinirsel tüm sorunlar tetiklenebilir. Kazalar, elektrik çarpmaları, kesintiler söz konusu olabilir.

Bu ayda herkes bilinçle hareket etmeli.

Hepimiz artık bilinçaltlarımızda önümüzü tam göremesekte değişimin geldiğini fark ediyoruz. Plan yapsakta aniden değişeceğini biliyoruz.

Yani olumlu ve olumsuz olayların yaşanacağı zorlu bir ay. Bu zorlu ayda sizi neyin beklediğini ve neye hazırlanmanız gerektiğini aşağı yukarı bu yorumlar sağlar umarım.


şubat aylık (8).jpg



Yükseleni ve Güneşi Koç Burcu olanlar için.

21 Mart - 19 Nisan

Sevgili Koç yükselenliler Şubat ayı yeni bir bakış açısı yani yeni bir perspektif sunuyor olacak.

27 Şubat’ta Başak burcunda olacak olan Dolunay’a 2. evinizden Uranüs Ay 120’liği yaşayacaksınız. Ama ay genelinde ayaklarınızın üzerinde sağlam durun çünkü para hattınızda Uranüs, Lilith ve Mars bulunmakta. Satürn’de dostluk, grup aktiviteleri ve umutlar evi olan 11. evden kare yapmakta. Zorlukları iyi yöneten durumunu güçlendirerek çıkar bu zorlu açıdan. Jüpiter’inde orda olnası Venüs’ünde gelecek olması harika şanslar yaratabilir. 11 Şubat’ta Kova burcunda YeniAy doğacak. İnsanlarla tanış bunların arasında güvenilir arkadaşlar ve hatta muhtemelen gelecekteki eşler olacaktır. Dilek tut ve kadere güven. İletişim kurmaktan ve tanışmaktan çekinme bu ay. Güneş Mars karesi olduğundan eşinizle, ilişkilerinizde bencillik, tatsızlık, çekişme, tartışmalar da söz konusu olabilir. Bu Güneş burda 1 ay kalacak fakat sonra ilerleyecek. Geçmişi karıştırmayın tartışmaktan kaçının. Ateşli hastalıklara, kalpsel sorunlara karşı önlem almaya çalışın.

Sağlıklı güzel bir ay geçirmenizi dilerim...


Yükseleni ve Güneşi Boğa Burcu olanlar için.

20 Nisan - 20 Mayıs

Sevgili Boğa yükselenliler mevcut astrolojik durumunuz Uranüs’ü ve Mars’ı ağırlıyorsunuz ve aralarında negatif enerji veren Lilith var. İkinci evinizi Merkür yönetiyor ve size Retro konumda olsada destekte. Bu süreçlerde anlaşma ve imza önerilmez. Olacaksada çok dikkatli olun.

İş hayatınız olan 10. evde 11 Şubatta YeniAy doğacak. Güneş, Satürn Jüpiter ve Merkür Uranüs ve Mars’a karede duruyor. Ebeveynlerle ilgili zorluklar oluşabilir.

Satürn ve Jüpiter Güneş Merkür burda sizi zirvede patron koltuğuna oturtabilirler.

11.evdeki Neptün kafanızı dağıtıyor olabilir sizi hırstan yoksun bırakıp çok fazla kazanamamanıza neden olabilir.

Bu bir dinamizm aslında zorlu şartlara alıştıysanız yeni çözümler üretmiş olabilirsiniz.

Ne kadar beklenmedik davranırsanız o kadar başarılı olursunuz. Beklenmeyeni beklemektir Uranüs.

27 Şubatta Başak burcunda Dolunay yaşanacak. Burası sizin flörtler, hobiler ve eğlence alanınız. Dolunaylar sert enerjiler barındırıyor. Uranüs Mars etkisiyle eski bağların, arkadaşlıkların ve romantik ilişkinizin sonu ve kopması anlamına geliyor olabilir. Partnerinizin davranışına aşırı tepki vermemeye çalışın. Ona anlayışlı davranın. Boğa’lar ofiste, gruplarınızda bir aşk da doğabilir. Mevcut ilişkilerimizde hesaplaşmada olabilir. Dolunaylar sonlanma enerjisi taşır. Mutlu etmeyen, gelişmeyen ve sadece çıkmaza giren ilişkileri yeniden gözden geçirtebilir.

Sağlıklı güzel bir ay geçirmenizi dilerim...


Yükseleni ve Güneşi İkizler Burcu olanlar için.

21 Mayıs - 21 Haziran

Sevgili İkizler yükseleni olanlar siz Kuzey Ay Düğümünü ağırlıyorsunuz. Yani yeni yol ayrımları, yeni seçimler yapıyorsunuz. KAD hayatta mutlu olmak için yönümüzü dönmemiz gereken etkiyi, yolu gösterir. Güney Düğümden kaçmak değil ama ikisini dengelemek önemli. Genel olarak bu süreç her halükarda sizin için bir şeyleri değiştirecek bir olayla sona erecek. Ödül yada ceza. Tekrarı 9. ve 18. yıl sonra.

O kadar önemli zamanlar.

11 Şubat’taki Kova Yeniayı sizin seyehat, felsefe, din, yüksek öğrenim konularını aktive eder. Babanızla ilişkinize bu dönemde özen gösterin. Mars ve Uranüs 12. evden bu yeniaya kare açıyla sert bakıyor olacak. Dinlemeyi ve fikir almayı hangi yaşta olursanız olun öğrenin. Bu süreçte barışçıl görünen şeyler bile kavgaya dönüşebilir. Mars savaş tanrısı Uranüs dürtüsel ve özgürlük diyen dünya dışı bir etki. İkizler burcu bu yeniayda yabancı şirketlerden yabancı dil kullanarak iş teklifi alabilir, yurtdışı iş gezilerine işinize göre çıkabilirsiniz. Ya da yabancı müşterileriniz veya iş ortaklarınız olabilir.

Avantajlı bir teklif almanız ve taşınmaya karar vermeniz bu yeni ve zorlu başlangıçlar altında mümkün.

27 Şubat’ta Başak burcunda Dolunay yaşanacak. Burası sizin aile, anne, kök eviniz. Yükseleninize kare etkiyle enerjisi gelecek. Dolunaylar zorlu enerjiler. Zorlandığımız her konuda ne kadar olgun olduğumuzu tepkilerimiz gösterir. Sonlanma enerjisi taşır Dolunay, temizlik yaptırır. Faydasız, yararsız, zararlı etkileri yok eder. Karar vermeye fırsat sunar. Kararlarınızın sonuçlarını kabul etme sorumluluğuna da insana öğretmek için yaşatır. Yenilenmekten, fark etmekten, yenilik yapmaktan korkmayın. Toplum kurallarını asla hafife almayın Plüton uzun bir süre daha 8. evinizde. İkizlerin çok uzun süredir ve daha uzun süre Neptün iş ve kader evlerinde bulunuyor. Sizi tembelleştiriyor, uyutuyor, unutturuyor. Neptün illüzyon gezegeni.

Çalışma hayatı olarak evet Covid kötü yaptı ama İkizlerin iş hayatı yönü o kadar basit değil.

Çok kararlı, azimli, istikrarlı olmalısınız. Çok para harcamanıza ve ihtiyatı elden bırakmanıza neden oluyor, dikkatli olun.

İkizler yaptığınız işte en iyisi olun.

Sağlıklı güzel bir ay geçirmenizi dilerim...


Yükseleni ve Güneşi YENGEÇ Burcu olanlar...

22 Haziran - 22 Temmuz

Sevgili Yengeç yükselenliler Mars, Lilith ve Uranüs 11. evinizde 8. evdeki Güneş, Jüpiter ve Satürn karesi yaşıyorsunuz. Bu stelyumlar pek çok olay geliştirebilir. Zorlu bir Karma evi etki alıyor olacak. Yıkım, sırlar, tehlike ve dönüşüm evi. Seçtiğiniz çözüm yolları sonucu belirleyecek. Kontrollü olun ve tüm seçenekleri gözden geçirin.

8.evinizde 11 Şubat’ta Kova burcunda Yeniay doğacak. Burası başkalarının parası alanı. Merkür’de bu YeniAy da Retro da olacağından herşeyi 2 kere kontrol edin. Kolay para peşinde koşan Yengeç’ler maceralara ve her türlü riske açık olacaklar. Ve bu kaçınılmaz olarak bu zorlu evde üzücü sonuçlara yol açacaktır.

Çok fazla atak olmayanlar için çok da bişey değişmeyebilir. Hizmet sektöründe çalışanlar Juno hizmet evinizde organizasyon yapanlar kazanç elde edebilirler. Plüton karşınızda kişisel ilişkiler açısından zor durumlar yaşanıyor olabilir.

27 Şubat’ta Başak burcunda sizin iletişim ve yakın aile evinizde Dolunay doğacak. Ailenize kulak verseniz iyi olur sevgili Yengeçler. Pek çok şeye yeni bir şekilde bakmanıza ve dünyayı algılayışınız ve görüşünüz üzerinde değişimler yaratacak. Sizi Mars desteğiyle atak yapmaya sürükleyebilir.

Sağlıklı güzel bir ay geçirmenizi dilerim...


Yükseleni ve Güneşi ASLAN Burcu olanlar...

23 Temmuz - 22 Ağustos

Sevgili Aslan yükselenliler karşıt burcunuzda bulunan yöneticiniz Güneş ve Merkür Rx, Jüpiter, Satürn bulunuyor. Venüs’ün gelişi romantizm değil ama ikili ilişkilerde anlayış ve uzlaşma yaratmaya yardımcı olabilir.

İş hayatınızı ev dışını temsil eden 10. evde Mars, Lilith ve Uranüs bulunuyor ve 7. evimize yani ilişkilerinizi zorlamakta ve dramatik hale getirmekte olacak. Uranüs ve Mars İş hayatında gelir artışı yada gelir kaybı da yaratabilir. Uranüs mevcut iş stratejilerinde bir şeylerin değiştirilmesi gerektiğini vurgulamakta yada özgürleşmesi talebinde.

27 Şubat’ta Başak burcunda sizin 2. evinizde yani para, değer ve üretim evinizde Dolunay doğacak. Yöneticisi Merkür’de kare açıda olacak.

Para, aile bütçesiyle ilgili konuları ve önemli aile sorunlarını tartışma olasılığı var. 2:8 hattı zor bir hattır. Tadınız kaçıp çatışmalar yaşayabilirsiniz.

İyi yönetenlere, farkındalıklı kişilere 150’lik açıyla süprizlerde gelebilir. Öyle ya da böyle, mali durumunuzu ve değer sisteminizi etkileyecektir.

Sağlıklı güzel bir ay geçirmenizi dilerim...


Yükseleni ve Güneşi BAŞAK Burcu olanlar...

23 Ağustos - 22 Eyüll

Sevgili Başak yükselenliler Mars, Lilith ve Uranüs sizin din, felsefe, yüksek öğrenim, seyahat alanınızda bulunuyor. Sizin doğal evinizde bulunan (İş hayatı, sağlık, evcil hayvan) 6. evdeki Güneş, Merkür, Jüpiter ve Satürn ile kare açıda bulunuyor. Bu evde hiçbir gezegen gülmez fakat bu ay Güneş Jüpiter kavuşumuna bu evde yaşayacaksınız.

Bu iyicil görünümler iş hayatında da yeni seçimler ve kararlar aşamasına getirebilir. Gelecek için başarının kökleri şu anda atılıyor olabilir.

Şimdi bu görünümlerle dürtüselliğiniz 10. ev İkizler burcu etkisiyle insanlara istediğinizi söyleme eğiliminiz, çatışmaya açık bir dönem de yaratabilir. Tipik diktatörlük alışkanlıklarınızdan vazgeçin. Kendinizi mutlaka tutun, kısıtlamaya çalışın, 1 kez söyleyeceksiniz evet ama önce 100 kez düşünün. Temkinli olun bu defa.

6.ev sağlıktır varsa tüm kötü alışkanlıklarınızdan vazgeçmeli ve daha fazla dinlenmelisiniz. Çok fazla kahve içme yoksa kalbini daha da zorlanabilir. Doktora gitmeyi ihmal etmeyin.

Neptün ilişkiler evinizde ilizyonist bir iyi bir kötü giden hatta çok yoran bir ilişki yaşanıyor olabilir. Başak burcunda yani burcunuzda olacak olan Dolunay 27 Şubat’ta sevgilinizle olan ilişkinizi güçlendirebilir ama kopartada bilir, birbirinizle olan ilişkinizi daha uyumlu hale getirmek için her şeyi birlikte yapmaya çalışın.

Zor bir ilişkiniz varsa, şimdi kopabilirsiniz.

Yada yeni bir başlangıç tüm kızgınlıkları geçmişte bırakmak ve karşılıklı anlayışa ulaşmak gibi.

Zor ama imkansız değil.

Bu Dolunay sizi çok etkileyecek eleştirinizi bu süreçte kendinize yöneltebilirsiniz. Kendinize odaklanmak, tüm işlerinizi, düşüncelerinizi ve duygularınızı gözden geçirmek ve daha iyi versiyonunuza yönelmek hayatı mükemmelleştirme çabanıza katkı yapar. Eleştirmeyi bırakın mutlu etmeye çalışın. Belki ruh eşinizi bulmak için ilişkilere karşı tutumunuzu yeniden gözden geçirmek mantıklıdır?

Sağlıklı güzel bir ay geçirmenizi dilerim...


Yükseleni ve Güneşi TERAZİ Burcu olanlar...

23 Eylül - 23 Ekim

Sevgili Terazi Burcu yükseleni olanlar Mars, Lilith ve Uranüs tehlikeli bir karma evi olan 8. evdeler.

8.ev agresif bir yapı, kazalara açık bir alan. Mars’la ve Uranüs’le sizin uzlaşma arayan yanınızı zorlayacaklar.

5.evinizde Güneşin doğal evi Satürn, Jüpiter, Merkür var. İyimserliğinizi ve neşenizi muhafaza edin. 11 Şubat’ta Kova burcunda Yeniay doğacak. Yeni bir çocuk aileye dahil olabilir, iş hayatı için agresif olmaya gerek yok Mars ordan karelerken. Ama sorunlarada standart dışı çözümler üretebilirsiniz. Bu fikirleri görmezden gelmeyin. Burası hobi alanı varsa eğer parasal kaynak üretmenize süpriz şekilde yardım edebilir. Terazi sanatsal bir burç ilhamda var. Merkür’ün retro olduğunu unutmayın. Bu sizi geçmişe götürecek, hata düzelttirecektir.

6.evdeki Neptün uzun süredir orda ve uzunca sürede orda kalacak bu aldatılma, kandırılma riski taşıyor. Teraziler Neptün bu evden çıktıktan sonra kandırıldıklarını daha net anlayacaklar. Teraziler her şeyi gizler, yok sayar ama 2026 gibi çok zarar gördükten sonra fark edecekler. Sağlık evi olduğundan genel durumunuzu her zaman değerlendirin doktora gitmeyi ihmal etmeyin.

27 Şubat’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşecek. 12.ev gizem barındırır. Sırlar, rüyalar, gizli ilişkiler, düşmanlar ve hastaneler evi.

Burda bir öngörülmezlik söz konusu olacaktır.

Bunlar Stres yaratır, planlara engel olabilir, iptaller söz konusu olabilir. Bu zamanlarda yeni projelere başlamak değil, olağan, rutin şeyleri yapmak daha iyidir.

Sağlıklı güzel bir ay geçirmenizi dilerim...


Yükseleni ve Güneşi AKREP Burcu olanlar...

24 Ekim - 22 Kasım

Sevgili Akrep Burcu yükselenliler Mars, Lilith ve Uranüs sizin ilişkiler ve ortaklıklar evinizde size karşıt pozisyonda bulunuyor. Ordan 11 Şubatta YeniAyında doğacağı 5. ev Kova burcundaki Güneş, Ay, Merkür, Satürn ve Jüpiter’e kare açı gibi zorlayıcı pozisyonda. 4. ev aile, yuva, kök, gayrimenkul, taşınma etkileri alan bir ev. Ev sorumluluklarınız artacak, sevdiklerinize baskı yapmayın. Bazı köksel olaylara dirensenizde herşeyi olduğu gibi kabullenmeniz gerekecek. Herkesin konularını bu süreçte kabullenmesi faydalı olacaktır. Uranüs’e etki edilemez. Yaşanır. Evliliğinizde, ailenizde yanlış anlamalar söz konusu olabilir. Kararları soğukkanlı bir şekilde vermelisin. Çok düşün en son reddede karar ver. Uranüs koparıcı etkisiyle bilinir. Üstelik Merkür retro iletişimde bu durumun sorun yarattığını unutmayın. Yanlış anlayabilir-yanlış anlaşılabilirsiniz, yanlış yorumlayabilirsiniz. Cep telefonlarınızı, bilgisayarınızı yedekleyin arızalar olabilir. E-postalarınıza, adreslerine dikkat edin. K

5. evinizdeki Neptün sizi illüzyonda tutabilir. Manipüle edildiğiniz bir tuzağa düşmüş de olabilirsiniz. Özgüven gözlerinizi kapatmış olabilir. Şubat ayı, Akrepler için çok fazla tehlike taşıyor olacak. 4 evdeki stelyum direk size karelemede. Yolda dikkatli olmalısınız. Potansiyel olarak tehlikeli durumlardan kaçının.

Pasif kalmaya çalışın bu ay. 27 Şubatta Başak burcunda sizin 11. evinizde Dolunay yaşayacaksınız. Bu Kova stelyumuna 150’lik zor bir açıda olacak. Kişisel hayatınız çevreniz ön planda. Bu noktada dürtüsel kararlar almayın.

Duygularınızı etkisi altında hareket ederek, ciddi bir hata yapma ve başkalarıyla ilişkilerinizi bozma riskiyle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Bu zorlu ayı aklınızın himayesinde kolaylıkla atlatın.

Sağlıklı güzel bir ay geçirmenizi dilerim...


Yükseleni ve Güneşi YAY Burcu olanlar...

23 Kasım - 21 Aralık

Sevgili Yay Burcu yükselenliler, sizler başkalarıyla etkileşimde kendinizi rahat hissedersiniz. Mars, Lilith ve Uranüs hizmet ve sağlık evinizde.

3.evinizdeki Kova stelyumuna kare pozisyonda zorluklar tabiki söz konusu. .

3.ev Merkür’ün doğal evi fakat randımanlı değil retroda içsel çalışmakta. Engeller yaratabilir. Başarı için çok çalışılmalı belgelere dikkat edilmeli, yanlış anlamalardan kaçınılmalı.

Mars 6. evden 10. evinize destekte ayın 27’sinde Başak Dolunayı yaşanacak. Destek var ana Dolunay yapısı gereği sert bir enerji "Kendini kontrol etmeye" ve sinirliliğini gidermeye çalış.” Bu destekten faydalan. Mars 6.evde tembel olmamalısınız hatta girişkenlik çok artacak.

Yaratıcılığınızı kullanın Uranüs’te burda. Ama sinirler, kan dolaşımı, eklemler, diş, başı temsil eden Mars başınızı ağrıtıyor olabilir.

4.evinizde bulunan Neptün iyi niyetinizi düşüncesizce vermenize sebep oluyor. Manipüle edilmemeyi en sonda belki öğrenmiş olursunuz ona da daha çok var. Bu dönem ilişkilerde yol ayrımları yada seçimler söz konusu olabilir.

11 Şubat’ta Kova Burcunda yani 3. evinizde YemiAy doğacak. Merkür Retro iletişiminize, yazışmalarınıza, sözlerinize çok dikkat etmelisiniz. . Komşular, aileden kişilerle sorunlar olabilir. Bu ay hep kişisel hayatınızla ilgili olaylar ve kararlar söz konusu.

Sağlıklı güzel bir ay geçirmenizi dilerim...


Yükseleni ve Güneşi OĞLAK Burcu olanlar...

22 Aralık - 20 Ocak

Sevgili Oğlak burcu yükselenliler, Mars, Lilith ve Uranüs sizin beşinci evinizde tutkularınız değiştiriyorlar bu stelyum size destekte fakat 2. evinizdeki Jüpiter, Güneş, Merkür, Satürn stelyumuna kare açıda. Bu para hattı ve 5. ev flörtler, hobiler, çocuklar gibi kişisel alanla alakalı. Artık tüm düşünceleriniz finansınıza odaklanmış durumda. Burda Güneş Jüpiter’de var. İstediklerinizi de dileyebilirsiniz. Ne istediğinize karar verin. Ve sonra her şey gücünüz dahilinde olacak Evren’e güvenin ama maceraya da atılmayın.

Neptün iletişim evinizde Merkür retro yanlış anlamalar stres yaratabilir. Güçlü yönlerimize odaklanın.

11 Şubat’ta Kova burcunda YeniAy doğacak. Para konuları, krediler, sigortalar, devlet kurumlarıyla olan ilişkilerde gecikmeler ve sorunlar olabilir. Mali taraf bu ay sizi biraz sıkıp üzebilir. Çokça harcamalardan söz konusu olabilir.

YeniAy yeni başlangıçlar ilişkide başlatabilir. Daha az konuşma daha çok hareket! Uzun süredir sizi daha esnek olmaya zorluyor yıldızlar.

27 Şubatta Başak burcunda sizin 9. evinizde Dolunay doğacak. Burası eğitim, iletişim, felsefe, dünya görüşünüzün algı alanı. Kendimizi uzun zaman aradınız, etki aldınız yöneticiniz tarafından.

İş hayatındaki kararlar ve seçimler, yol ayrımlarımdan sonra yeni pozisyonlara geçmek için kullanılabilir.

Yaşadığınız bu tecrübeler herşeyin boş olduğu hissiyle, yanlış seçimlerin ağırlığıyla Merkür Rx’da Güney Düğüm 12. evde sizi psikolojik sıkıntılara da sürükleyebilir. Kendiniz olun. Alnınızın teriyle çalışın. Doğanızın doğal sürecini yaşayın.

Sağlıklı güzel bir ay geçirmenizi dilerim...


Yükseleni ve Güneşi KOVA Burcu olanlar...

21 Ocak - 18 Şubat

Sevgili Kova Burcu yükseleni olanlar, gökten düşen fırsatlar ve şansları yaşayacaksınız.

Bu seneler değişime hazır olun. Hattatın daha iyi hale gelmesine odaklanın. 11 Şubatta burcunuzda YeniAy doğacak. 12 yılda bir gelen Jüpiter bu sene burcunuzda. Üstelik Güneş’lede kavuşuk durumda. Sizin birinci yöneticiniz Satürn’de 2.5 yıl burcunuzda. Pek çok şey olacak buna hazır olun bu süreçlerde. Durumlara göre belirli anlayışlar geliştirmek ve yanlışsa dümen değiştirmek mantıklı olur. Böylece esnemiş olursunuz. İş alanlarında şanslı bir ay fırsatları kaçırmayın, tereddüt de etmeyin. Deneyin. Rüzgar arkanızdayken. Yeteneklerinizi göstermekten çekinmeyin. Anın tadını çıkarın sevgili Kovalar.

Mars, Lilith ve Uranüs aile, yuva evinizde kronik çatışmaların şiddetlenmesi bu süreçlerde çok mümkün. Ebeveynlerle savaş. Mars savaş Tanrı’sı ve Uranüs anilik, dürtüsellik.

Neptün 2. evinizde ve gökyüzünden gelen şanslar söz konusu ama iş çevrenizin sizi yanıltmasına izin vermeyin. Herşeyden emin olun.

Harcamalarınız konusunda her zaman dikkatli olun. Gelir artacaktır.

27 Şubatta Başak burcunda sizin 8. eviniz etki alacak. Finans hattı burası. Yasal konulara dikkat edin, odaklanın. Daha geniş bakın sabitliğinize tutunmayın. Değişime hazır olun. Koşulları lehinize değiştirin. Şansın favorisi sizsiniz.

Bu şansla yeni başlayan bir ilişki aniden parlayabilir..

Sağlıklı güzel bir ay geçirmenizi dilerim...


Yükseleni ve Güneşi BALIK Burcu olanlar...

19 Şubat - 20 Mart

Sevgili Balık Burcu yükseleni olanlar, yöneticiniz Neptün korumasındasınız. İçgözlemi, şuuraltını, rüyaları, sezgileri aktif kılıyor. Fark ettikleriniz ve düşünülen her şey gelecekte meyve verecek.

11 Şubat’ta Kova burcunda YeniAy doğacak burası sizin gizemler evi olan sizin doğal eviniz yani 12. evde doğacak. Mars, Liliht ve Uranüs 3. evinizde size destek ama 12. evdeki YeniAyınıza kare açıda olacaklar. Bu enerjiler altında düşünmeden hareket etmek ve aceleci kararlar vermek koruyuculuğa gölge edecektir. Aklın hüküm sürdüğü olgulara bağlı kalmak daha iyidir.

3.ev düşünmenin, iletişimin ve eğitimin evidir.

12.evinizdeki stelyum ki Satürn burda zararlı çalışır size Karmadan düşmanlar getirebilir, korkularınızı artırabilir. Kadersel olaylar söz konusu bu evden kararlı ve dikkatli olun.

27 Şubatta Başak burcunda sizin 7. eviniz oluyor Dolunay yaşayacaksınız. Dolunay sonlanma enerjisi taşır. Ama burda bir denge, bir sonuçta çıkarabilir. Sizin karşıt enerjiniz ilişkiler hattı olduğundan yalnızlığı seçebilirsiniz. Ne gruplarda ne de ev de tartışmadan kaçınmaya çalışın. Onlara dedikodu yapma fırsatı vermeyin. Daha kararlı olun.

Şiron para evinizde yara almamak için yardım edin ve kesinlikle kendi lüks kapsamındaki harcamalarınızdan tasarruf edin.

Sağlıklı güzel bir ay geçirmenizi dilerim...











Karma ve Spiritüel Astrolog Nesrin Gündüz
 
şubat aylık (5).jpg


KOÇ BURCU VE YÜKSELEN BURCU KOÇ OLANLAR



Sevgili koç burcu ve yükselen burcu koç olanlar Şubat ayı astrolojik gezegen hareketlerinden oluşan gündemle karşınızdayım. Bu ay gezegenlerin büyük çoğunluğu kova burcunda olacağı için hava elementi yoğunluğunda bir gökyüzü gündemi bizi bekliyor. Venüs 1 Şubat’ta kova burcuna geçiyor. Sevgi aşk ve ilişkiler, beşeri ilişkiler, parayı kazanma ve kullanma, kendi öz değerimizi yansıtma, sanat, estetik ve güzellik, cinsellik, hayattan aldığımız hazlar kova burcu doğasında gerçekleşecek. Daha cool, mesafeli ve sevgi ve aşk konularıyla ilgileneceğiz. Arkadaş çevrenizden bir kişiyle iş yapabilirsiniz işle ilgili gelirlerde teknoloji ve inovatif çalışmalar yer alabilir. Arkadaş çevrenizden bir kişi ile flört etmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte keyifli hoş zamanlar geçirmek hoşunuza gidecek. Grup çalışmaları yapabilirsiniz. Merkür gerilemesi halihazırda 13 Şubat’a kadar devam edeceği için yeni bir ilişkiye başlamamak uygun olacak. Natal yani doğum haritasında Merkür’ü retro olanlar için durum farklıdır. Merkür gerilemesinin gölgesi 22 Şubat’a kadar etkili olacak. Merkür gerilemesi kova burcunda devam ediyor. Sizi arkadaşlar, sosyal çevre dernekler ve klüpler alanınızdan etkiliyor. İletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Projelerinizi hayata geçirmek için retro sonrasını beklemek uygun olacak. İşten gelen gelirlerle ilgili gecikme yavaşlama ve erteleme yaşayabilirsiniz. Şubat ayında güneş kova burcunda ilerliyor. 18 Şubat’ta balık burcuna geçecek. Kişiliğinizi, tarzınızı ve tavrınızı yansıtırken daha geri planda olmak evrenle bütünleşmek egosal ve yönetsel durumdan ziyade kendinizle baş başa kalarak bilinç altınızı temizlemek isteyebilirsiniz. Bir ayda bir yeni ay bir dolunay olur. Yeni ay kova burcunun 23.derecesinde saat 22:05’de gerçekleşecek. Yeni ay, ay ve güneş kavuşumudur. Yeni başlangıçlar, hayatımızda yeni sayfa açmakla ilgilidir. Arkadaşlar ve sosyal çevrenizde yeni arkadaşlıklar kurabilir dernek ve klüplere üye olabilirsiniz. Dolunay 27 Şubat saat 11:17’de ay başak burcunun 8.derecesinde güneş balık burcunun 8.derecesinde olmak üzere gerçekleşecek. Dolunaylar sonuçlanma zamanıdır. İyi ya da kötü olaylar sona erer ortaya çıkar. Venüsyen dolunayda Uranüs’ün de güzel açısı var. Bu dolunay 30 Kasım tutulmasına ve 14 Kasım tutulmasına kare açı yapıyor. Yani gündeme getiriyor. Sizi 6-12 aksından etkileyecek bu dolunayda o dönemlerde fazla etki almadıysanız bile arkanızdan dönen işler, dedikodu, bilinçaltı, uzun süre kapalı yerlerde geçen çalışmalar, hastaneler gibi konulardan etki alabilirsiniz. Gündelik işlerinizi yürütürken sizin için çalışan kişilerle ilişkilerinizde ayrıntıcı titiz ve detaylı çalışmalar yapmasını isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde platonik yaklaşımlar geliştirebilirsiniz. Gizli saklı ilişkilere çekilebilirsiniz. Bu ay önemli iki açı kalıbından da bahsedecek olursak; Venüs Satürn kavuşumu 6 Şubat’ta kesinleşecek. Arkadaş çevrenizden bir kişiyle flört etmek isteyebilir ya da ilişkinizi daha ileriye taşımak için karar alabilirsiniz. Merkür gerilemesi nedeniyle 21 Şubat sonrası söz nişan vs. İçin daha uygun tarihler olarak gözükmektedir. Bir diğer açı kalıbı ise Uranüs Satürn karesi 2021 yılı içinde üç kez kesinleşecek. İlk olarak 17 Şubat’ta kesinleşecek bu açının etkisiyle işle ilgili kazançlarla ilgili ani hareketleri paranın ani geliş ve gidişlerinin olumsuz etkisidir.



















BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BURCU BOĞA OLANLAR



Sevgili boğa burcu ve yükselen burcu olanlar Şubat ayı astrolojik gezegen hareketlerinden oluşan gündemle karşınızdayım. Bu ay gezegenlerin büyük çoğunluğu kova burcunda olacağı için hava elementi yoğunluğunda bir gökyüzü bizi bekliyor. Venüs 1 Şubat’ta kova burcuna geçiyor. Sevgi aşk ve ilişkiler, beşeri ilişkiler, parayı kazanma ve kullanma, kendi öz değerimizi yansıtma, sanat, estetik ve güzellik, cinsellik, hayattan aldığımız hazlar kova burcu doğasında gerçekleşecek. Parayı kazanma ve kullanma konusunda teknolojiyi daha fazla kullanabilirsiniz. Sevgi ve aşk konularıyla daha mesafeli ilgileneceğiz. İş hayatınız ve kariyerinizde teknolojik ve elektrik elektronik uzay bilimleri konularında çalışabilirsiniz. İş hayatınızdan tanıdığınız bir kişiyle flört etmek isteyebilirsiniz. Merkür gerilemesi halihazırda 13 Şubat’a kadar devam edeceği için yeni bir ilişkiye başlamamak uygun olacak. Natal yani doğum haritasında Merkür’ü retro olanlar için durum farklıdır. Merkür gerilemesinin gölgesi 22 Şubat’a kadar devam edeceği için gölgeli günleri de hesaba katarak aksiyon almakta yarar olacak. Şubat ayında güneş kova burcunda ilerliyor. 18 Şubat’ta balık burcuna geçecek. Kişiliğinizi, tarzınızı ve tavrınızı yansıtırken daha geri planda olmak evrenle bütünleşmek egosal ve yönetsel durumdan ziyade kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Güneşinizi arkadaşlar ve sosyal çevre alanınızda göstereceksiniz. Toplumsal yarar gösteren sosyal sorumluluk projelerinde görev alabilirsiniz. Bir ayda bir yeni ay bir dolunay olur. Yeni ay kova burcunun 23.derecesinde saat 22:05’de gerçekleşecek. Yeni ay, ay ve güneş kavuşumudur. Yeni başlangıçlar, hayatımızda yeni sayfa açmakla ilgilidir. İş hayatı ve kariyerinizde yeni kararlar alabilir yeni başlangıçlarda bulunabilirsiniz. Merkür geri harekette olduğu için daha önceden değerlendirmediğiniz teklif ve fırsatlar tekrar değerlendirmeniz için geri gelebilir. İşle ilgili kazançlarda büyüme ve gelişme elde edebilirsiniz. İşle ilgili konularda somutlaştırma ve sağlam dayanak noktası oluşturma konuları gündeminizde yer alabilir. Harekete geçerken tasarımcı hayal gücü ve ilhamın etkisinden yararlanacaksınız. Eski konular ve eskiye ait olaylar ve durumlarla ilgili yeni gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Dolunay 27 Şubat saat 11:17’de ay başak burcunun 8.derecesinde güneş balık burcunun 8.derecesinde olmak üzere gerçekleşecek. Dolunaylar sonuçlanma zamanıdır. İyi ya da kötü olaylar sona erer ortaya çıkar. Venüsyen dolunayda Uranüs’ün de güzel açısı var. Bu dolunay 30 Kasım tutulmasına ve 14 Kasım tutulmasına kare açı yapıyor yani gündeme getiriyor. Sizi 5-11 aksından etkileyecek bu dolunayda o dönemlerde fazla etki almadıysanız bile sizi sevgi aşk ve ilişkiler, çocuklarınızla iletişim, hobiler, spekülatif kazançlar alanınızdan etkileyecek. İkili ilişkinizi daha ileri bir boyuta taşımayı isteyebilirsiniz. Çocuklarınızla ilişkilerinizde daha fedakar daha anlayışlı daha empatik tavır ve davranışlar geliştirebilirsiniz. Hobilerinizi meslek haline getirirken orjinal ve sıra dışı yaklaşımlar izleyebilirsiniz. Spekülatif kazançlar konusunda şanslı adımlar atabilirsiniz. Bu ay önemli iki açı kalıbından da bahsedecek olursak; Venüs Satürn kavuşumu 6 Şubat’ta kesinleşecek. İş hayatınızda somut adımlar atmak işinizi ve kariyerinizi sağlamlaştırmak adına çalışmalarda bulunabilirsiniz. Bir diğer açı kalıbı ise Uranüs Satürn karesi 2021 yılı içinde üç kez kesinleşecek. İlk olarak 17 Şubat’ta gerçekleşecek bu etki sizi iş hayatınızla ilgili konularda kişiliğinizi, hedeflerinizi, yeteneklerinizi ortaya koyarken zorluklar yaşamanız ve bu zorluklarla mücadele etmeniz gereken durumları karşınıza getirecek.



















İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN BURCU İKİZLER OLANLAR



Sevgili ikizler burcu ve yükselen burcu ikizler olanlar Şubat ayı astrolojik gezegen hareketlerinden oluşan gündemle karşınızdayım. Bu ay gezegenlerin büyük çoğunluğu kova burcunda olacağı için hava elementi yoğunluğunda bir gökyüzü bizi bekliyor. Venüs 1 Şubat’ta kova burcuna geçiyor. Sevgi aşk ve ilişkiler, beşeri ilişkiler, parayı kazanma ve kullanma, kendi öz değerimizi yansıtma, sanat, estetik ve güzellik, cinsellik, hayattan aldığımız hazlar kova burcu doğasında gerçekleşecek. Parayı kazanma ve kullanma konusunda teknoloji, grup çalışması ve entellektüel birikimimizden yararlanacağız. Sevgi ve aşk konularıyla, mesafeli ilgileneceğiz. Yurt dışı işler, yabancılarla ilişkiler ve yurt dışı seyahatler sonucunda işlerinizi seyahat ederek yürütemeyeceğinize göre bu koşullarda elektronik yollarla iletişim ve iş yapma biçimi gerçekleştirebilirsiniz. Merkür gerilemesi halihazırda 13 Şubat’a kadar devam edeceği için yeni bir ilişkiye başlamamak uygun olacak. Natal yani doğum haritasında Merkür’ü retro olanlar için durum farklıdır. Merkür gerilemesinin gölgesi 22 Şubat’a kadar devam edeceği için gölgeli günleri de hesaba katarak aksiyon almakta yarar olacak. Merkür gerilemesi sizi yurt dışı işler, yabancılarla ilişkiler, yüksek öğretim akademik çalışmalar, hukuksal konular, yurt dışı seyahatler, eğitim ve yayıncılık, dış ticaret ve pazarlama alanınızdan etkileyecek. Eski değerlendirmediğiniz fırsatlar tekrar karşınıza gelebilir. Yurt dışı seyahatleri gerçekleştiremediğiniz için seyahatlerde aksaklık ve bavulların kaybolması gibi durumlar yaşama olasılığınız düşüktür. Mahkemelerle ilgili tamamlanmamış konularda tekrar üzerinden geçme ve davaların sonuca gitmeden önceki eksiklikler ve aksilikler gelişebilir . Şubat ayında güneş kova burcunda ilerliyor. 18 Şubat’ta balık burcuna geçecek. Kişiliğinizi, tarzınızı ve tavrınızı yansıtırken daha geri planda olmak evrenle bütünleşmek egosal ve yönetsel durumdan ziyade kendinizle baş başa kalarak bilinç altınızı temizlemek isteyebilirsiniz. Güneş iş hayatınız ve kariyer alanınızda kendinizi göstermenize neden olacak. Bir ayda bir yeni ay bir dolunay olur. Yeni ay kova burcunun 23.derecesinde saat 22:05’de gerçekleşecek. Yeni ay, ay ve güneş kavuşumudur. Yeni başlangıçlar, hayatımızda yeni sayfa açmakla ilgilidir. Yeni ay yurt dışı işler yabancılarla ilişkiler alanınızda oluşacak ve yurt dışı seyahatler ya da yurt dışında yüz yüze eğitim alamadığınız için yeni teknolojik yöntemlerle uzaktan eğitim ve uzaktan toplantı seçeneğini kullanabilirsiniz. İkili ilişkilerde ilişkiyi daha sağlam temellere oturtmayı isteyebilir ancak birbirinize özel alan bırakmayı tercih edebilirsiniz. Dolunay 27 Şubat saat 11:17’de ay başak burcunun 8.derecesinde güneş balık burcunun 8.derecesinde olmak üzere gerçekleşecek. Dolunaylar sonuçlanma zamanıdır. İyi ya da kötü olaylar sona erer ortaya çıkar. Venüsyen dolunayda Uranüs’ün de güzel açısı var. Bu dolunay 30 Kasım tutulmasına ve 14 Kasım tutulmasına kare açı yapıyor yani gündeme getiriyor. Sizi 4-10 aksından etkileyecek bu dolunayda o dönemlerde fazla etki almadıysanız bile sizi iş hayatı ve kariyer alanınızdan etkileyecek. İş hayatı ve ev hayatınız arasında denge sağlayamadığınızı eşinizi ve ailenizi ihmal ettiğinizi duygusal olarak düşünebilirsiniz. Titiz, ayrıntıcı ve detaycı olarak işlerinizle ilgilendiğiniz için evinize yeterli zamanınız kalmayabilir. Eviniz ve işiniz arasında kalmamak her alana gereken önemi vermek dengede olmak ayrıca akışta kalmak önemli olacak. Bu ay önemli iki açı kalıbından da bahsedecek olursak; Venüs Satürn kavuşumu 6 Şubat’ta kesinleşecek. Yurt dışı işlerinizle ilgili yaşadığınız zorlukları aşmak için başka yol ve yöntemler izleyeceksiniz. Bir diğer açı kalıbı ise Uranüs Satürn karesi 2021 yılı içinde üç kez kesinleşecek. İlk olarak 17 Şubat’ta gerçekleşecek bu etki sizi eskiyle yeninin savaşını yurt dışı işler ya da eğitim ve yayıncılık, dış ticaret ve pazarlama alanından yaşayacaksınız. Ani gelişen olaylar ve durumlar karşısında pozisyonunuzu korumak adına önlemler alabilir ve farklı yollar izleyebilirsiniz.



















YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN BURCU YENGEÇ OLANLAR



Sevgili Yengeç burcu ve yükselen burcu yengeç olanlar Şubat ayı astrolojik gezegen hareketlerinden oluşan gündemle karşınızdayım. Bu ay gezegenlerin büyük çoğunluğu kova burcunda olacağı için hava elementi yoğunluğunda bir gökyüzü bizi bekliyor. Venüs 1 Şubat’ta kova burcuna geçiyor. Sevgi aşk ve ilişkiler, beşeri ilişkiler, parayı kazanma ve kullanma, kendi öz değerimizi yansıtma, sanat, estetik ve güzellik, cinsellik, hayattan aldığımız hazlar kova burcu doğasında gerçekleşecek. Parayı kazanma ve kullanma konusunda teknoloji ile ilgili konular , grup çalışması yaparak sinerji yaratmak ve entellektüel birikiminizden yararlanacağız. Sevgi ve aşk konularıyla, mesafeli ve karşı tarafa özel alan bırakarak ilgileneceğiz. Kredi, borç, alacak, vergi, nafaka, ödemeler konusunda teknolojiden yararlanarak alacaklarınızı tahsil edebilir borçlarınızı ödeyebilirsiniz. Merkür gerilemesi halihazırda 13 Şubat’a kadar devam edeceği için yeni bir ilişkiye başlamamak uygun olacak. Natal yani doğum haritasında Merkür’ü retro olanlar için durum farklıdır. Merkür gerilemesinin gölgesi 22 Şubat’a kadar devam edeceği için gölgeli günleri de hesaba katarak aksiyon almakta yarar olacak. Merkür gerilemesi sizi başkasının parasını yönetme, ortak kazançlar ve ortak gelirler konusundan etkileyecek. Ödemeyi unuttuğunuz bir borcunuz ortaya çıkabilir. Ortak kazançlar elde edilecek gelirler konusunda gecikmeler engellenmeler yaşayabilirsiniz. Şubat ayında güneş kova burcunda ilerliyor. 18 Şubat’ta balık burcuna geçecek. Kişiliğinizi, tarzınızı ve tavrınızı yansıtırken daha geri planda olmak evrenle bütünleşmek egosal ve yönetsel durumdan ziyade kendinizle baş başa kalarak bilinç altınızı temizlemek isteyebilirsiniz. Güneş yurt dışı işler yabancılarla ilişkiler, dış ticaret pazarlama, eğitim ve yayıncılık alanınıza gelecek. Konjonktör nedeniyle bu alanda parlamanız biraz zor görünse de sessiz ve derinden başka yöntemleri kullanarak işlerinizi yürüteceksiniz. Bir ayda bir yeni ay bir dolunay olur. Yeni ay kova burcunun 23.derecesinde saat 22:05’de gerçekleşecek. Yeni ay, ay ve güneş kavuşumudur. Yeni başlangıçlar, hayatımızda yeni sayfa açmakla ilgilidir. Yeni ay ortak kazançlar ve ortak gelirler alanınızdan sizi etkileyecek. Ailenizin, eşinizin, ortağınızın parasını yönetebilir ve kullanabilirsiniz. Bu konularla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. İkili ilişkilerde zorlanma ve sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Para ile ilgili beklentileriniz karşılanabilir. Haritanızdaki diğer enstürümanlara bağlı olarak bu miktar artabilir ya da azalabilir. Genel olarak para açısından şanslı zamanlardan olduğunuzdan bahsedebiliriz. Dolunay 27 Şubat saat 11:17’de ay başak burcunun 8.derecesinde güneş balık burcunun 8.derecesinde olmak üzere gerçekleşecek. Dolunaylar sonuçlanma zamanıdır. İyi ya da kötü olaylar sona erer ortaya çıkar. Venüsyen dolunayda Uranüs’ün de güzel açısı var. Bu dolunay 30 Kasım tutulmasına ve 14 Kasım tutulmasına kare açı yapıyor yani gündeme getiriyor. Sizi 3-9 aksından etkileyecek bu dolunayda o dönemlerde fazla etki almadıysanız bile sizi yurt dışı işler yabancılarla ilişkiler, yüksek öğrenim akademik çalışmalar alanınızda konjonktür nedeniyle yürüyemeyen işlerinizin yerine yurt içine yönelme kararı alabilirsiniz. İletişim, sosyal medya, tanıtım satış ve pazarlama konularında farklı çalışmalar izleyerek işlerinizden daha fazla verim almak için çaba gösterebilirsiniz. Kardeşleriniz, kuzenleriniz ve yakın akrabalarla ilişkileriniz önem kazanabilir. Bu ay önemli iki açı kalıbından da bahsedecek olursak; Venüs Satürn kavuşumu 6 Şubat’ta kesinleşecek. Ortak kazanç ve ortak gelirler konusunda somutlaştırmak isteyeceğiniz olaylar ve durumlarla karşılaşacaksınız. Bir diğer açı kalıbı ise Uranüs Satürn karesi 2021 yılı içinde üç kez kesinleşecek. İlk olarak 17 Şubat’ta bu etki sizi eskiyle yeninin savaşını arkadaşlar sosyal çevre, işle ilgili gelirler ve ortak kazançlar konusunda aşmanız gereken problemlerle karşılaştığınızda anlayacaksınız. Arkadaşlarınızla ortak iş yaparsanız eğer kazanç paylaşımı konusunda sorun yaşama ihtimalinden bahsediyoruz.



















ASLAN BURCU VE YÜKSELEN BURCU ASLAN OLANLAR



Sevgili Aslan burcu ve yükselen burcu aslan olanlar Şubat ayı astrolojik gezegen hareketlerinden oluşan gündemle karşınızdayım. Bu ay gezegenlerin büyük çoğunluğu kova burcunda olacağı için hava elementi yoğunluğunda bir gökyüzü bizi bekliyor. Venüs 1 Şubat’ta kova burcuna geçiyor. Sevgi aşk ve ilişkiler, beşeri ilişkiler, parayı kazanma ve kullanma, kendi öz değerimizi yansıtma, sanat, estetik ve güzellik, cinsellik, hayattan aldığımız hazlar kova burcu doğasında gerçekleşecek. Parayı kazanma ve kullanma konusunda teknoloji, grup çalışması ve entellektüel birikimimizden yararlanacağız. Daha cool, mesafeli ve sevgi ve aşk konularıyla ilgileneceğiz. İkili ilişkiler, evlilik, ortaklık ve danışmanlık konularında kova burcu doğasında tavır ve davranışlar geliştireceksiniz. Merkür gerilemesi halihazırda 13 Şubat’a kadar devam edeceği için yeni bir ilişkiye başlamamak uygun olacak. Natal yani doğum haritasında Merkür’ü retro olanlar için durum farklıdır. Merkür gerilemesinin gölgesi 22 Şubat’a kadar devam edeceği için gölgeli günleride hesaba katarak aksiyon almakta yarar olacak. Merkür gerilemesi sizi ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklık alanınızdan etkileyecek. Eşiniz ya da sevgilinizle iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Ortaklık kurmak isterseniz gerileme sonrasını harekete geçmek için düşünmeniz uygun olacak. Şubat ayında güneş kova burcunda ilerliyor. 18 Şubat’ta balık burcuna geçecek. Kişiliğinizi, tarzınızı ve tavrınızı yansıtırken daha geri planda olmak evrenle bütünleşmek egosal ve yönetsel durumdan ziyade kendinizle başbaşa kalarak bilinç altınızı temizlemek isteyebilirsiniz. Güneş ortak kazançlar ve ortak gelirler hanenize gelecek. Aileniz, eşiniz varsa ortağınız lehine karar alabilir kendinizi alışık olmadığınız ölçüde geri plana atabilirsiniz. Bir ayda bir yeni ay bir dolunay olur. Yeni ay kova burcunun 23.derecesinde saat 22:05’de gerçekleşecek. Yeni ay, ay ve güneş kavuşumudur. Yeni başlangıçlar, hayatımızda yeni sayfa açmakla ilgilidir. İkili ilişkiler ve evliliğinizle ilgili yeni karar alabilir yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Dolunay 27 Şubat saat 11:17’de ay başak burcunun 8.derecesinde güneş balık burcunun 8.derecesinde olmak üzere gerçekleşecek. Dolunaylar sonuçlanma zamanıdır. İyi ya da kötü olaylar sona erer ortaya çıkar. Venüsyen dolunayda Uranüs’ün de güzel açısı var. Bu dolunay 30 Kasım tutulmasına ve 14 Kasım tutulmasına kare açı yapıyor yani gündeme getiriyor. Sizi 2-8 aksından etkileyecek bu dolunayda o dönemlerde fazla etki almadıysanız bile sizi başkalarının parası ile kendi kazanacağınız para arasında denge kurmak ya da oranlarını belirlemeye yöneltecek. Ailenizin, eşinizin, vars a ortağınızın parasını yönetebilir ya da kullanabilirsiniz. Kişiliğinizi, tarzınızı ve tavrınızı orijinal olarak ortaya koyacaksınız. Bu ay önemli iki açı kalıbından da bahsedecek olursak; Venüs Satürn kavuşumu 6 Şubat’ta kesinleşecek. İkili ilişkiler ve evliliğinizde ya tamam ya devam kararı alabilirsiniz. Yeni başlayan ilişkilerde ilişkiyi ciddiyet katma söz nişan evlilik yolunda gitme ya da olmuyorsa nokta koyma söz konusu olabilir. Bir diğer açı kalıbı ise Uranüs Satürn karesi 2021 yılı içinde üç kez etkisini hissedeceğiz. İlk olarak 17 Şubat’ta kesinleşecek bu etki sizi eskiyle yeninin savaşını evlilik ve ortaklık ilişkiler alanı ile iş hayatınız arasında sıkışıp kalacağınız bir durum yaratacak.



















BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BURCU BAŞAK OLANLAR



Sevgili Başak burcu ve yükselen burcu başak olanlar Şubat ayı astrolojik gezegen hareketlerinden oluşan gündemle karşınızdayım. Bu ay gezegenlerin büyük çoğunluğu kova burcunda olacağı için hava elementi yoğunluğunda bir gökyüzü bizi bekliyor. Venüs 1 Şubat’ta kova burcuna geçiyor. Sevgi aşk ve ilişkiler, beşeri ilişkiler, parayı kazanma ve kullanma, kendi öz değerimizi yansıtma, sanat, estetik ve güzellik, cinsellik, hayattan aldığımız hazlar kova burcu doğasında gerçekleşecek. Parayı kazanma ve kullanma konusunda teknoloji, grup çalışması ve entellektüel birikimimizden yararlanacağız. Gündelik işlerinizi yürütürken sizin için çalışan kişilerle ilişkilerinizde demokratik özgürlükçü ve hümanist yaklaşımlar geliştirecek grup çalışmaları organize edeceksiniz. Merkür gerilemesi halihazırda 13 Şubat’a kadar devam edeceği için yeni bir ilişkiye başlamamak uygun olacak. Natal yani doğum haritasında Merkür’ü retro olanlar için durum farklıdır. Merkür gerilemesinin gölgesi 22 Şubat’a kadar devam edeceği için gölgeli günleri de hesaba katarak aksiyon almakta yarar olacak. Merkür gerilemesi sizi sizin için çalışan kişilerle ilişkilerinizde iletişim problemleri, evraklar ve e-postalarda karışıklık gibi konulardan etkileyebilir. Şubat ayında güneş kova burcunda ilerliyor. 18 Şubat’ta balık burcuna geçecek. Kişiliğinizi, tarzınızı ve tavrınızı yansıtırken daha geri planda olmak evrenle bütünleşmek egosal ve yönetsel durumdan ziyade kendinizle baş başa kalarak bilinç altınızı temizlemek isteyebilirsiniz. Güneş hizmet ve sağlık alanınıza geleceği için insanlara hizmeti hakka hizmet gibi algılayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konularda şifalanma enerjisi alabilirsiniz. Bir ayda bir yeni ay bir dolunay olur. Yeni ay kova burcunun 23.derecesinde saat 22:05’de gerçekleşecek. Yeni ay, ay ve güneş kavuşumudur. Yeni başlangıçlar, hayatımızda yeni sayfa açmakla ilgilidir. Hizmet verdiğiniz konularla ilgili yeni başlangıçlar ve yeni kararlar alacaksınız. Dolunay 27 Şubat saat 11:17’de ay başak burcunun 8.derecesinde güneş balık burcunun 8.derecesinde olmak üzere gerçekleşecek. Dolunaylar sonuçlanma zamanıdır. İyi ya da kötü olaylar sona erer ortaya çıkar. Venüsyen dolunayda Uranüs’ün de güzel açısı var. Bu dolunay 30 Kasım tutulmasına ve 14 Kasım tutulmasına kare açı yapıyor yani gündeme getiriyor. Sizi 1-7 aksından etkileyecek bu dolunayda ikili ilişkiler, evlilik, ortaklık, ben alanınızdan etkileneceksiniz. İlişkileri daha ileri seviyeye söz nişan evlilik taşımak ya da zamanı dolmuş ilişkileri sonlandırmak gerekebilir. Dengeyi bulmak için çalışacak ve kendi kimliğinizle karşı partner arasında olumlu gelişmeler elde edeceksiniz. Kişiliğinizi, tarzınızı ve tavrınızı orjinal olarak ortaya koyacaksınız. Bu ay önemli iki açı kalıbından da bahsedecek olursak; Venüs Satürn kavuşumu 6 Şubat’ta kesinleşecek. Parayla ilgili konularda sağlama alma ve hizmet sektörü ile ilgili gelişmelerde alacağınız tavrı siz belirleyeceksiniz. Bir diğer açı kalıbı ise Uranüs Satürn karesi 2021 yılı içinde üç kez gerçekleşecek. İlk olarak 17 Şubat’ta kesinleşecek açının bu etki sizi ani özgürlük arayışı ile kalıplar arasında sıkışma olarak gösterecek.



















TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN BURCU TERAZİ OLANLAR



Sevgili Terazi burcu ve yükselen burcu terazi olanlar Şubat ayı astrolojik gezegen hareketlerinden oluşan gündemle karşınızdayım. Bu ay gezegenlerin büyük çoğunluğu kova burcunda olacağı için hava elementi yoğunluğunda bir gökyüzü bizi bekliyor. Venüs 1 Şubat’ta kova burcuna geçiyor. Sevgi aşk ve ilişkiler, beşeri ilişkiler, parayı kazanma ve kullanma, kendi öz değerimizi yansıtma, sanat, estetik ve güzellik, cinsellik, hayattan aldığımız hazlar kova burcu doğasında gerçekleşecek. Parayı kazanma ve kullanma konusunda teknoloji, grup çalışması ve entellektüel birikimimizden yararlanacağız. Sevgi aşk ve ilişkiler, çocuklarla iletişim, hobiler, spekülatif kazançlar borsa ve şans oyunları gibi konularda güzel gelişmeler elde edeceksiniz. Merkür gerilemesi halihazırda 13 Şubat’a kadar devam edeceği için yeni bir ilişkiye başlamamak uygun olacak. Natal yani doğum haritasında Merkür’ü retro olanlar için durum farklıdır. Merkür gerilemesinin gölgesi 22 Şubat’a kadar devam edeceği için gölgeli günleride hesaba katarak aksiyon almakta yarar olacak. Merkür gerilemesi sizi çocuklarınızla iletişimde iletişim problemleri olarak etkileyebilir. Şubat ayında güneş kova burcunda ilerliyor. 18 Şubat’ta balık burcuna geçecek. Kişiliğinizi, tarzınızı ve tavrınızı yansıtırken hümanist, insancıl kendinden önce başkalarını düşünen yaklaşımlar geliştireceksiniz. Bir ayda bir yeni ay bir dolunay olur. Yeni ay kova burcunun 23.derecesinde saat 22:05’de gerçekleşecek. Yeni ay, ay ve güneş kavuşumudur. Yeni başlangıçlar, hayatımızda yeni sayfa açmakla ilgilidir. Sevgi aşk ve ilişkiler, çocuklarınızla iletişim, hobiler, spekülatif kazançlar konusunda yeni kararlar alacak yeni başlangıçlarda bulunacaksınız. Tasarımcı hayal gücü ve ilhamın etkisiyle harekete geçebilirsiniz. İkili ilişkilerde zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Spekülatif kazançlar borsa ve şans oyunları gibi konularda risk almak isteyebilirsiniz. Dolunay 27 Şubat saat 11:17’de ay başak burcunun 8.derecesinde güneş balık burcunun 8.derecesinde olmak üzere gerçekleşecek. Dolunaylar sonuçlanma zamanıdır. İyi ya da kötü olaylar sona erer ortaya çıkar. Venüsyen dolunayda Uranüs’ün de güzel açısı var. Bu dolunay 30 Kasım tutulmasına ve 14 Kasım tutulmasına kare açı yapıyor yani gündeme getiriyor. Sizi 12-6 aksından etkileyecek bu dolunayda sağlık ve hizmet alanınızda olaylar açığa çıkacak ve görünür olacak. Dolunayın ışığı farkındalık yaratacak. Diet yapmak, sağlıklı beslenmek, spor ve dengeli beslenmeyi hayat biçimi haline getirmek gündeminizde olacak. Sağlığınızla ilgili tahlillerinizin sonuçlarını alabilirsiniz. Hizmet verme şeklinizde değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Farklı yol ve yöntemleri izleyerek hem sağlıklı hem işlerinizi güzel bir şekilde gerçekleştireceksiniz. Uranüs’ün olumlu dokunuşundan yararlanmış olacaksınız. Bu ay önemli iki açı kalıbından da bahsedecek olursak; Venüs Satürn kavuşumu 6 Şubat’ta kesinleşecek. Sevgi aşk ve ilişkilerde ilişkiyi sağlam temellere oturtmak adına çalışacaksınız. Eski ilişkilerde söz nişan evlilik gibi bir sonraki aşamaya geçilmek istenebilir. Yeni başlayan ilişkilerde satüryen ilişki tarzı partnerleri sıkabilir. Bir diğer açı kalıbı ise Uranüs Satürn karesi 2021 yılı içinde üç kez kesinleşecek. İlk olarak 17 Şubat’ta oluşacak bu açı sizi ortak kazançlar ve ortak gelirler konusu ile spekülatif kazançlar elde etmek için borsa ve şans oyunlarından yararlanmak olarak etkileyebilir. Bu alanda risk almak isteyebilirsiniz. Ani kazanç ve kayıplar sizi etkileyebilir.



















AKREP BURCU VE YÜKSELEN BURCU AKREP OLANLAR



Sevgili Akrep burcu ve yükselen burcu akrep olanlar Şubat ayı astrolojik gezegen hareketlerinden oluşan gündemle karşınızdayım. Bu ay gezegenlerin büyük çoğunluğu kova burcunda olacağı için hava elementi yoğunluğunda bir gökyüzü bizi bekliyor. Venüs 1 Şubat’ta kova burcuna geçiyor. Sevgi aşk ve ilişkiler, beşeri ilişkiler, parayı kazanma ve kullanma, kendi öz değerimizi yansıtma, sanat, estetik ve güzellik, cinsellik, hayattan aldığımız hazlar kova burcu doğasında gerçekleşecek. Parayı kazanma ve kullanma konusunda teknoloji, grup çalışması ve entellektüel birikimimizden yararlanacağız. Aile bireylerinizle iletişim, ev ve yerleşim yeri ile ilgili yaptığınız çalışmalar, evinizdeki tadilat ve tamirat işleri sizi meşgul edebilir. Merkür gerilemesi halihazırda 13 Şubat’a kadar devam edecek. Natal yani doğum haritasında Merkür’ü retro olanlar için durum farklıdır. Onlar retro döneminde doğduğu için bu duruma alışıktır. Merkür gerilemesinin gölgesi 22 Şubat’a kadar devam edeceği için gölgeli günleri de hesaba katarak aksiyon almakta yarar olacak. Merkür gerilemesi sizi aile bireylerinizle iletişiminizde eski konuların tekrar gündeme gelmesi ile ilgili etkileyecek. Eski konuları konuşacaksınız. Şubat ayında güneş kova burcunda ilerliyor. 18 Şubat’ta balık burcuna geçecek. Kişiliğinizi, tarzınızı ve tavrınızı yansıtırken daha geri planda olmak evrenle bütünleşmek egosal ve yönetsel durumdan ziyade kendinizle baş başa kalarak bilinç altınızı temizlemek isteyebilirsiniz. Sevgi aşk ve ilişkiler, çocuklarınızla iletişim, hobiler, spekülatif kazançlar konusunda kişiliğinizi, özünüzü yansıtacaksınız. Bir ayda bir yeni ay bir dolunay olur. Yeni ay kova burcunun 23.derecesinde saat 22:05’de gerçekleşecek. Yeni ay, ay ve güneş kavuşumudur. Yeni başlangıçlar, hayatımızda yeni sayfa açmakla ilgilidir. Aile bireylerinizle ilişkilerinizde eski konular tekrar gündeme gelebilir. İkili ilişkilerde anlaşmazlık ve sorunlar yaşanabilir. Eski ve yeni arasında dengeyi bulmak zorlaşabilir. Dolunay 27 Şubat saat 11:17’de ay başak burcunun 8.derecesinde güneş balık burcunun 8.derecesinde olmak üzere gerçekleşecek. Dolunaylar sonuçlanma zamanıdır. İyi ya da kötü olaylar sona erer ortaya çıkar. Venüsyen dolunayda Uranüs’ün de güzel açısı var. Bu dolunay 30 Kasım tutulmasına ve 14 Kasım tutulmasına kare açı yapıyor yani gündeme getiriyor. Sizi 11-5 aksından etkileyecek bu dolunayda arkadaşlar, sosyal çevre, dernekler, klüpler, işle ilgili kazançlar konusunda farkındalık yaşayacaksınız. Ayrıntıcı, eleştirel ve detaycı yaklaşımlar geliştirebilirsiniz. Arkadaş çevrenizden bir kişi ile flört etmek isteyebilirsiniz. Venüs Satürn kavuşumu 6 Şubat’ta kesinleşecek. Aile bireylerinizle sevgi alışverişinizde sevgiyi yeterince hissedemeyebilir siz de sevgi veremediğinizi düşünebilirsiniz. Bir diğer açı kalıbı ise Uranüs Satürn karesi 2021 yılı içinde üç kez gerçekleşecek. İlk olarak 17 Şubat’ta kare açı oluşacak. Bu etki sizi evliliğinizle ilgili ani gelişmeler ve olaylar içine itebilir. Evliliğiniz ve ailenizle ilgili konularda ani etkiler alabilirsiniz. Evliliğinizi bitirme kararı verebilirsiniz.



















YAY BURCU VE YÜKSELEN BURCU YAY OLANLAR



Sevgili yay burcu ve yükselen burcu yay olanlar Şubat ayı astrolojik gezegen hareketlerinden oluşan gündemle karşınızdayım. Bu ay gezegenlerin büyük çoğunluğu kova burcunda olacağı için hava elementi yoğunluğunda bir gökyüzü bizi bekliyor. Venüs 1 Şubat’ta kova burcuna geçiyor. Sevgi aşk ve ilişkiler, beşeri ilişkiler, parayı kazanma ve kullanma, kendi öz değerimizi yansıtma, sanat, estetik ve güzellik, cinsellik, hayattan aldığımız hazlar kova burcu doğasında gerçekleşecek. Parayı kazanma ve kullanma konusunda teknoloji, grup çalışması ve entellektüel birikimimizden yararlanacağız. İletişim, eğitim, sosyal medya, yakın çevre gezileri, kardeşler, kuzenler ve yakın akraba ilişkilerini kova burcu doğasında yaşayacaksınız. Birbirlerinize özel alanlar bırakacaksınız. Merkür gerilemesi halihazırda 13 Şubat’a kadar devam edecek. Natal yani doğum haritasında Merkür’ü retro olanlar için durum farklıdır. Onlar retro döneminde doğduğu için bu duruma alışıktır. Merkür gerilemesinin gölgesi 22 Şubat’a kadar devam edeceği için gölgeli günleride hesaba katarak aksiyon almakta yarar olacak. Merkür gerilemesi sizi iletişim, eğitim ve kardeşleriniz kuzenlerinizle ilişkilerinizden etkileyecek. Doğruluğunu test etmeniz gereken haberler ve bilgiler gelebilir. İletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Şubat ayında güneş kova burcunda ilerliyor. 18 Şubat’ta balık burcuna geçecek. Kişiliğinizi, tarzınızı ve tavrınızı yansıtırken daha geri planda olmak evrenle bütünleşmek egosal ve yönetsel durumdan ziyade kendinizle başbaşa kalarak bilinç altınızı temizlemek isteyebilirsiniz. Aile bireylerinizle ilişkilerinizde merhametli, sevgi dolu ve bağışlayıcı tavır ve davranışlar sergileyebilirsiniz. Bir ayda bir yeni ay bir dolunay olur. Yeni ay kova burcunun 23.derecesinde saat 22:05’de gerçekleşecek. Yeni ay, ay ve güneş kavuşumudur. Yeni başlangıçlar, hayatımızda yeni sayfa açmakla ilgilidir. İletişim ve eğitim alanında çalışmalar yapmak yeni bir eğitim almak ya da vermek isteyebilirsiniz. Tanıtım ve satış pazarlama alanında çalışmalar yapabilir ve kendinizi tanıtmak için blog yazabilir ya da web sitesi açabilirsiniz. Dolunay 27 Şubat saat 11:17’de ay başak burcunun 8.derecesinde güneş balık burcunun 8.derecesinde olmak üzere gerçekleşecek. Dolunaylar sonuçlanma zamanıdır. İyi ya da kötü olaylar sona erer ortaya çıkar. Venüsyen dolunayda Uranüs’ün de güzel açısı var. Bu dolunay 30 Kasım tutulmasına ve 14 Kasım tutulmasına kare açı yapıyor yani gündeme getiriyor. Sizi 10-4 aksından etkileyecek bu dolunayda aile bireylerinizle ilgili gelişmeler gündeminize gelecek. Merhametli, bağışlayıcı ve empatik tavır ve davranışlar geliştirebilirsiniz. İş hayatınız ve kariyerinizde yapacağınız gelişmeler ve elde edeceğiniz kazanımlar önemli olacak. Geleceği inşaa etme konusunda neler yapabilirsiniz bunları deneyecek büyüme ve gelişme elde etmek için çok çalışacaksınız. Orijinal ve sıra dışı yaklaşımlar geliştirebilirsiniz. Zihinsel anlamda aktif olarak iş ve kazanç konularına yoğunlaşacaksınız. Venüs Satürn kavuşumu 6 Şubat’ta kesinleşecek. Eğitim alma ya da vermek için karar alabilirsiniz. Kardeşler ve kuzenlerle ilişkilerinizi sevgi paylaşımınızda sorumluluk alarak iki tarafta düzenleyebilir ve sağlamlaştırabilir. Bir diğer açı kalıbı ise Uranüs Satürn karesi 2021 yılı içinde üç kez gerçekleşecek. İlk olarak 17 Şubat’ta kare açı oluşacak. Gündelik işlerinizle ilgili ani gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. İletişim, eğitim, sosyal medya, yakın çevre gezileri, kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarla ilişkilerinizde sağlam temeller atmaya çalışırken farklı olaylar sizi etkisi altına alabilir.



















OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN BURCU OĞLAK OLANLAR



Sevgili Oğlak burcu ve yükselen burcu oğlak olanlar Şubat ayı astrolojik gezegen hareketlerinden oluşan gündemle karşınızdayım. Bu ay gezegenlerin büyük çoğunluğu kova burcunda olacağı için hava elementi yoğunluğunda bir gökyüzü bizi bekliyor. Venüs 1 Şubat’ta kova burcuna geçiyor. Sevgi aşk ve ilişkiler, beşeri ilişkiler, parayı kazanma ve kullanma, kendi öz değerimizi yansıtma, sanat, estetik ve güzellik, cinsellik, hayattan aldığımız hazlar kova burcu doğasında gerçekleşecek. Kendi kazandığınız para alanında yeni gelir kaynakları elde edebilirsiniz. Kazandığınız paranın bir bölümünü biriktirebilir ya da farklı bir alana yatırım yapabilirsiniz. Kendi öz değerinizi yansıtacaksınız. Merkür gerilemesi halihazırda 13 Şubat’a kadar devam edecek. Natal yani doğum haritasında Merkür’ü retro olanlar için durum farklıdır. Onlar retro döneminde doğduğu için bu duruma alışıktır. Merkür gerilemesinin gölgesi 22 Şubat’a kadar devam edeceği için gölgeli günleride hesaba katarak aksiyon almakta yarar olacak. Merkür gerilemesi sizi kendi kazandığınız para alanından etkileyecek. Daha önce elde etmeyi beklediğiniz gelirlerle ilgili gecikmeler, ertelemeler ve iptaller oluşabilir. Şubat ayında güneş kova burcunda ilerliyor. 18 Şubat’ta balık burcuna geçecek. Kişiliğinizi, tarzınızı ve tavrınızı yansıtırken daha geri planda olmak evrenle bütünleşmek egosal ve yönetsel durumdan ziyade kendinizle başbaşa kalarak bilinç altınızı temizlemek isteyebilirsiniz. İletişim, eğitim, sosyal medya, yakın çevre gezileri, kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarınızla ilişkilerinizde merhametli, affedici tavır ve davranışlar geliştirebilirsiniz. Bir ayda bir yeni ay bir dolunay olur. Yeni ay kova burcunun 23.derecesinde saat 22:05’de gerçekleşecek. Yeni ay, ay ve güneş kavuşumudur. Yeni başlangıçlar, hayatımızda yeni sayfa açmakla ilgilidir. Kendi kazandığınız para alanında yeni başlangıçlar yapmak ve yeni kararlar almak isteyeceksiniz. Gelir kaynaklarınızı çeşitlendirmek isteyebilir farklı alanlarda çalışabilirsiniz. Kendi öz değerinizi yansıtmak için eski ve yeni fikirler arasında gidip gelebilirsiniz. İkili ilişkilerde sorun yaşayabilirsiniz. Eskiye ait konularla ilgili haberler ve olaylar tekrar gündeminize gelerek aksiyon almanız gerekebilir. Dolunay 27 Şubat saat 11:17’de ay başak burcunun 8.derecesinde güneş balık burcunun 8.derecesinde olmak üzere gerçekleşecek. Dolunaylar sonuçlanma zamanıdır. İyi ya da kötü olaylar sona erer ortaya çıkar. Venüsyen dolunayda Uranüs’ün de güzel açısı var. Bu dolunay 30 Kasım tutulmasına ve 14 Kasım tutulmasına kare açı yapıyor yani gündeme getiriyor. Sizi 9-3 aksından etkileyecek bu dolunayda yurt dışı işler, yabancılarla ilişkiler, yüksek öğrenim akademik çalışmalar, hukuksal konular, eğitim ve yayıncılık, dış ticaret ve pazarlama konularında daha önce yapmış olduğunuz çalışmaların sonuçlarını alabilirsiniz. Yurt dışı işleri salgın hastalık nedeniyle istenilen nitelikte gelişme elde edemeyeceğinizi düşünerek yurt içi seçenekleri de gözden geçirebilirsiniz. İşlerinizin bir bölümünü yurt içinde yapma ihtimalini araştırabilirsiniz. Venüs Satürn kavuşumu 6 Şubat’ta kesinleşecek. Geleceğe yönelik gelir kaynaklarınızı oluşturmak ve programlamak için çalışmalar yapabilirsiniz. Bir diğer açı kalıbı ise Uranüs Satürn karesi 2021 yılı içinde üç kez gerçekleşecek. İlk olarak 17 Şubat’ta kare açı oluşacak. Spekülatif kazançlar konusunda ani beklenmedik olaylar yaşayabilirsiniz. Risk almak ve riskin sonucunda sürpriz gelişmelere açık olmak sizi şaşırtabilir.



















KOVA BURCU VE YÜKSELEN BURCU KOVA OLANLAR



Sevgili Kova burcu ve yükselen burcu kova olanlar Şubat ayı astrolojik gezegen hareketlerinden oluşan gündemle karşınızdayım. Bu ay gezegenlerin büyük çoğunluğu kova burcunda olacağı için hava elementi yoğunluğunda bir gökyüzü bizi bekliyor. Venüs 1 Şubat’ta kova burcuna geçiyor. Sevgi aşk ve ilişkiler, beşeri ilişkiler, parayı kazanma ve kullanma, kendi öz değerimizi yansıtma, sanat, estetik ve güzellik, cinsellik, hayattan aldığımız hazlar kova burcu doğasında gerçekleşecek. Dış görünüşünüzü değiştirmek isteyebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili olumlu gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Kişisel refah ve mutluluğunuzu arttırmak için yeni fikirler ve projeler üretebilirsiniz. Merkür gerilemesi halihazırda 13 Şubat’a kadar devam edecek. Natal yani doğum haritasında Merkür’ü retro olanlar için durum farklıdır. Onlar retro döneminde doğduğu için bu duruma alışıktır. Merkür gerilemesinin gölgesi 22 Şubat’a kadar devam edeceği için gölgeli günleride hesaba katarak aksiyon almakta yarar olacak. Merkür gerilemesi sizi kendiniz, projeleriniz, hedefleriniz, yetenekleriniz, kişisel refah ve mutluluğunuz konusunda gecikme erteleme ve sorunlar yaşayabilirsiniz. Şubat ayında güneş kova burcunda ilerliyor. 18 Şubat’ta balık burcuna geçecek. Kişiliğinizi, tarzınızı ve tavrınızı yansıtırken daha geri planda olmak evrenle bütünleşmek egosal ve yönetsel durumdan ziyade kendinizle başbaşa kalarak bilinç altınızı temizlemek isteyebilirsiniz. Kendi kazandığınız para alanında yeni kararlar alacak yeni başlangıçlarda bulunacaksınız. Bir ayda bir yeni ay bir dolunay olur. Yeni ay kova burcunun 23.derecesinde saat 22:05’de gerçekleşecek. Yeni ay, ay ve güneş kavuşumudur. Yeni başlangıçlar, hayatımızda yeni sayfa açmakla ilgilidir. Kişisel refah ve mutluluğunuzu arttırmak için yeni fikirler ve projeler üretebilirsiniz. Dolunay 27 Şubat saat 11:17’de ay başak burcunun 8.derecesinde güneş balık burcunun 8.derecesinde olmak üzere gerçekleşecek. Dolunaylar sonuçlanma zamanıdır. İyi ya da kötü olaylar sona erer ortaya çıkar. Venüsyen dolunayda Uranüs’ün de güzel açısı var. Bu dolunay 30 Kasım tutulmasına ve 14 Kasım tutulmasına kare açı yapıyor yani gündeme getiriyor. Sizi 2-8 aksından etkileyecek bu dolunayda kendi kazandığınız gelirler alanında yeni gelir kaynakları elde etmek için çalışmalarda bulunabilirsiniz. Farklı ve orjinal fikirler üretebilirsiniz. Yeni iş fırsatları elde etmek için çalışabilirsiniz. Kendi öz değerinizin farkında olacak ve insanlara yansıtacaksınız. Kazandığınız paranın bir bölümünü biriktirebilir ve yatırım amaçlı kullanabilirsiniz. Venüs Satürn kavuşumu 6 Şubat’ta kesinleşecek. Dış görünüşünüzü değiştirmek için alternatifler arayabilirsiniz. Vücudunuz için yeni bir görünüm elde etme kararı alabilir diet, spor, dengeli beslenme ve estetik ve güzellik hizmetlerinden yararlanarak kendinizi yeniden tasarlamak için harekete geçebilirsiniz. Bir diğer açı kalıbı ise Uranüs Satürn karesi 2021 yılı içinde üç kez gerçekleşecek. İlk olarak 17 Şubat’ta kare açı oluşacak. Aile bireylerinizle iletişimde sorunlar ve zorluklar yaşayabilirsiniz. Ani meydana gelecek olaylar ve durumlar sonucunda yön değişikliğine gidebilirsiniz.



















BALIK BURCU VE YÜKSELEN BURCU BALIK OLANLAR



Sevgili balık burcu ve yükselen burcu balık olanlar Şubat ayı astrolojik gezegen hareketlerinden oluşan gündemle karşınızdayım. Bu ay gezegenlerin büyük çoğunluğu kova burcunda olacağı için hava elementi yoğunluğunda bir gökyüzü bizi bekliyor. Venüs 1 Şubat’ta kova burcuna geçiyor. Sevgi aşk ve ilişkiler, beşeri ilişkiler, parayı kazanma ve kullanma, kendi öz değerimizi yansıtma, sanat, estetik ve güzellik, cinsellik, hayattan aldığımız hazlar kova burcu doğasında gerçekleşecek. Platonik duygular besleyebilirsiniz. Sevdiğiniz kişilere karşı duygularınızı gösteremediğinizi düşünebilir ya da siz de sevdiğiniz kişilerden yeterince sevgi alamayabilirsiniz. Venüs on ikinci evinizde olacağı için daha az görünür bir alanda yer alacak. Merkür gerilemesi halihazırda 13 Şubat’a kadar devam edecek. Natal yani doğum haritasında Merkür’ü retro olanlar için durum farklıdır. Onlar retro döneminde doğduğu için bu duruma alışıktır. Merkür gerilemesinin gölgesi 22 Şubat’a kadar devam edeceği için gölgeli günleri de hesaba katarak aksiyon almakta yarar olacak. Merkür gerilemesi sizi arkanızdan dönen işler, dedikodunuzun yapılması, bilinç altı, uzun süre kapalı yerlerde çalışma, hastaneler, hapishaneler alanınızdan etkileyecek. Şubat ayında güneş kova burcunda ilerliyor. 18 Şubat’ta balık burcuna geçecek. Kişiliğinizi, tarzınızı ve tavrınızı yansıtırken daha geri planda olmak evrenle bütünleşmek egosal ve yönetsel durumdan ziyade kendinizle baş başa kalarak bilinç altınızı temizlemek isteyebilirsiniz. Sağlık, projeler, yetenekler, dış görünüş ve kişisel refah ve mutluluğunuzu arttırma alanına gelecek olan Güneş kişiliğinizi, tarzınızı ve tavrınızı evrenle uyum içinde akmasını sağlayacak. Bir ayda bir yeni ay bir dolunay olur. Yeni ay kova burcunun 23.derecesinde saat 22:05’de gerçekleşecek. Yeni ay, ay ve güneş kavuşumudur. Yeni başlangıçlar, hayatımızda yeni sayfa açmakla ilgilidir. Bilinç altınızı aktif hale getirerek korkularınızdan arınabilirsiniz. İkili ilişkilerde sorun yaşayabilirsiniz. Eski konular tekrar gündeminize gelebilir. Harekete geçerken tasarımcı hayal gücü ve ilhamdan yararlanacaksınız. Eski konulara yeni yorumlar ve dokunuşlar getirebilirsiniz. Dolunay 27 Şubat saat 11:17’de ay başak burcunun 8.derecesinde güneş balık burcunun 8.derecesinde olmak üzere gerçekleşecek. Dolunaylar sonuçlanma zamanıdır. İyi ya da kötü olaylar sona erer ortaya çıkar. Venüsyen dolunayda Uranüs’ün de güzel açısı var. Bu dolunay 30 Kasım tutulmasına ve 14 Kasım tutulmasına kare açı yapıyor yani gündeme getiriyor. Sizi 1-7 aksından etkileyecek bu dolunayda ilişkiler odak noktanız olacak. Aşk ve ilişkiler konusunda büyük adımlar atmak isteyeceksiniz. Kişiliğinizin orijinal ve farklı doğasını yansıtacaksınız. Zihinsel olarak farklı bakış açıları ve yaklaşımlarla ilgileneceksiniz. Venüs Satürn kavuşumu 6 Şubat’ta kesinleşecek. Gizli saklı ilişkilere çekilebilirsiniz. Sevgi aşk ve ilişkilerde yeterince sevgi göremediğinizi düşünebilir siz de sevginizi gösteremeyebilirsiniz. Bir diğer açı kalıbı ise Uranüs Satürn karesi 2021 yılı içinde üç kez gerçekleşecek. İlk olarak 17 Şubat’ta kare açı oluşacak. Kardeşlerinizle iletişiminizde gizli kapaklı olaylar kontrolünüz dışında konular dedikodular ve ayak oyunları yaşayabilirsiniz.









Tülin Aydoğan
 
X