2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Merhaba kizlar ☺️ bende tüp bebek tedavisi görüyorum 11.01.2021 de 5. Gün gün embriyo transferim yapıldı günler geçmek bilmiyor çok heyecanlıyım doktorum 22 sinde kan tahlili istedi dilerim Allah kimsenin kucağını boş bırakmaz sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim 🙏🥰

Merhaba kizlar ☺️ bende tüp bebek tedavisi görüyorum 11.01.2021 de 5. Gün gün embriyo transferim yapıldı günler geçmek bilmiyor çok heyecanlıyım doktorum 22 sinde kan tahlili istedi dilerim Allah kimsenin kucağını boş bırakmaz sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim 🙏🥰
Merhaba 🙋‍♀️Benim daha transfer günüme var simdiden heycan var seni düşünemiyorum bile🤗rabbim emeklerini boşa çıkarmasın canım 🤲ilk denemenmi tup bebege yönlenme sebebin neydi

Benim daha transfer günüme var simdiden heycan var seni düşünemiyorum bile🤗rabbim emeklerini boşa çıkarmasın canım 🤲ilk denemenmi tup bebege yönlenme sebebin neydi
Sorma canim transfer gününü iple çektim bende transfer oldu şimdi sonucu iple çekiyorum 😁 amin inşallah hiç birimizin emeği boşa çıkmasın 🥰 ben ciddi polikistik over hastasıyım ilk adet gördüğüm günden beri ilaç kullanıp öyle adet oluyordum zaten ilk tüp bebek denemem 🤗

Hayirli ugurlu olsun canim minik bebisin sana sımsıkı tutunur dilerim🤗🤗 nasılsın var mı hissettiğin bir değişiklik falan?

Sorma canim transfer gününü iple çektim bende transfer oldu şimdi sonucu iple çekiyorum 😁 amin inşallah hiç birimizin emeği boşa çıkmasın 🥰 ben ciddi polikistik over hastasıyım ilk adet gördüğüm günden beri ilaç kullanıp öyle adet oluyordum zaten ilk tüp bebek denemem 🤗
Test gününe pekte bisey kalmamış müjdeli haberini bekliyoruz ınslh seninle beraberdir bebişin 🤗

Back
X