2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Canm ohss olsan simdiye olurdun uzerinden geçmiş ben 6ocakta opu yapildim 13unde hastaneye yattim 1 gun sukur 10gunde evde atlattim sonra yani olsa olurdu şimdiye. Benden 19yumurta toplandi ama daha sora geriden gelen yumurtalar buyumeye devam etti ilac kullanmama ragmen o yuzden karin icinde sivi birikti benim. Ama sen de olmadi demek ki şanslisin,😊 benimde mart basi veya ortasi transfer yakiniz😊
hakkımızda hayırlısı diyelim..
buradan yazışmaya devam ederiz hayırlı haber alırız birbirimizden inşallah :)

Merhabalar arkadaşlar ben 2015 te tüp bebekle ikizlerime hamile kaldım. 28 haftalık doğdular 2 ay kadar kuvozde kaldık. Şimdi kısmetse Mart'ta 5 yaşımızı doldurcaz. Bir tane 1. Kalite dondurulmuş embriyomuz vardı. Şubat gibi transfer olacak kısmetse. Ama bu sefer nedense ilkteki gibi değilim çok heyecanlıyım istiyorum da bundan eminim uzun zamandır düşünüyorum çünkü. Ama korkumu size anlatamam. Sizce iyi mi yapıyorum? Hayatıma renk katacak gibi hissediyorum. İkiz gerçekten çok zor ama Allah sabrını veriyor şimdi tekrar ikiz olursa ayrı bir telaş. Ama rüyalarıma giriyor. Doğru mu yapıyorum yanlış mı sanırım rahatlamaya ihtiyacım var
Canım o istek içine girmiş bi kere, demek ki allah sabrını ve gücünü de verecek. Sen dene bişey kaybetmezsin, en azından aklında kalmaz. Tutarsa da tutmazsa da hayırlısı böyleymiş dersin🥰

e2 değerlerini ve ohss olabilme ihtimallerini buradan okuyunca tedirgin oldum,çünkü doktor bana hiç birşey söylemedi.sadece hormonlar yüksek ,rahmini dinlendireceğiz dedi.ohss oldun falan gibi birşey söylemedi,belkide yüksek çıkmasına rağmen vücuduma çok etki etmedi,belkide olmadım.doktorumun ağzından da birşey çıkmıyor sen soracaksın ki söyleyecek:/
Doktorlarımız ayni herhalde 😁 benimki de hiçbirşey söylemiyor ben sormayana kadar bilgilendirme yok tahlil felan da yapmadı hic akışına bıraktım 🤷‍♀️ persembe günü döngü günüm tahmini şubatın 17 sinde transferim olucak 21 günüm kaldi ve cok heyecanlıyım ınslh bu sevincim hüsrana uğramaz rabbim hepimizin gönlüne göre versin kucaklarimizi bos bırakmasın ınslh 🤲

Merhaba kizlar ☺️ bende tüp bebek tedavisi görüyorum 11.01.2021 de 5. Gün gün embriyo transferim yapıldı günler geçmek bilmiyor çok heyecanlıyım doktorum 22 sinde kan tahlili istedi dilerim Allah kimsenin kucağını boş bırakmaz sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim 🙏🥰
Canım sonc ne acaba 🙈🤩🤲

İnşallahh canm cok heyecanliyim vallahi gunler gecmiyor😊
aynen :)
Doktorlarımız ayni herhalde 😁 benimki de hiçbirşey söylemiyor ben sormayana kadar bilgilendirme yok tahlil felan da yapmadı hic akışına bıraktım 🤷‍♀️ persembe günü döngü günüm tahmini şubatın 17 sinde transferim olucak 21 günüm kaldi ve cok heyecanlıyım ınslh bu sevincim hüsrana uğramaz rabbim hepimizin gönlüne göre versin kucaklarimizi bos bırakmasın ınslh 🤲
bende çok irdelemek istemedim açıkcası.kafama takıp stres olmak şstemşyorum .hayırlısı ile olacak

Merhabalar arkadaşlar ben 2015 te tüp bebekle ikizlerime hamile kaldım. 28 haftalık doğdular 2 ay kadar kuvozde kaldık. Şimdi kısmetse Mart'ta 5 yaşımızı doldurcaz. Bir tane 1. Kalite dondurulmuş embriyomuz vardı. Şubat gibi transfer olacak kısmetse. Ama bu sefer nedense ilkteki gibi değilim çok heyecanlıyım istiyorum da bundan eminim uzun zamandır düşünüyorum çünkü. Ama korkumu size anlatamam. Sizce iyi mi yapıyorum? Hayatıma renk katacak gibi hissediyorum. İkiz gerçekten çok zor ama Allah sabrını veriyor şimdi tekrar ikiz olursa ayrı bir telaş. Ama rüyalarıma giriyor. Doğru mu yapıyorum yanlış mı sanırım rahatlamaya ihtiyacım var
hakkında hayırlsı canım.biz 4 kardeşiz ve annemin evinin neşesi hiç sönmüyor.kalabalık aile çok güzel birşey.ileride birbirlerine destek olacak çocuklarının olduğunu hayal et :)

hakkında hayırlsı canım.biz 4 kardeşiz ve annemin evinin neşesi hiç sönmüyor.kalabalık aile çok güzel birşey.ileride birbirlerine destek olacak çocuklarının olduğunu hayal et :)
İnşallah ☺️ o kadar heyecanlıyım ki anlatamam bir de zaman geçtikçe insan bebek sevmeyi özlüyor. Allah'ım isteyen bekleyen tüm annelere nasip etsin bu güzel duyguyu 🙏🙏

Merhaba güzel anneler🥰🤗 Şubat ayında transfer planlayanlar, tedaviye başlayacak olanlar gelin beraber paylaşalım herşeyi 🤗👋🏼
Ben Şubat ayında kısmetse transfer olacağım ama kesin tarih belli değil, sizlerde durumlar nasıl?
Yok tek dondurulmuş embriyo transferi yapıldı
Merhaba canım bende Şubat transferi bekleyen anne adıyıyım🙈 2 Şubat kontrlm var 8 şubatta transfer dedi ama 2 sinde tam belli olur umarım bi sıkıntı çıkmaz heyecanlıyım çok 🤗

Amin inşallah canım

Back
X