2021 tüp bebek deneyecekler Anadolu yakası

Menopoz fln yapmamisti bendende 24 toplandi sadece ilk reglinde gel basla dedi. Zaten cok cabuk gelmsiti regl toplamadan 5 6 gun sonra fln

Ayy en bilmiyorum valal kafam çorba oldu vallahi. Yaa Dr dr geiyorum okuyorum dinliyorum. Hangisi tercih etmelyim diye. Hem uygun olsun hem iyisi olsun deyince çok girdim işin içine o da i iolmadı kafam karıştı.
İlk zamanlar bizde öyleydik. Kalbin hangisine yakın hissetti ise onu seç derim. Güvendiğin

Neden gecici menopoza sokuyorlar bıraksalar dinlenir kendi. Her yerimiz oyuncak oldu ya

İlk zamanlar bizde öyleydik. Kalbin hangisine yakın hissetti ise onu seç derim. Güvendiğin
İşte onu ancak yüzyüze konuşarak anlayabilrim. Onuniçin de zaman lazım çalışyıorum hergün izin alamam ki. Bir gün iizn alıp randevuları o güne toplamak lazım sanırım

oo süpermiş yaşınız kaç sorması ayıp olmazsa. Bir depeki tedavi sonucunuz ne oldu merak ettim
Ilki pozitif sukur 4 yil once olmustu bir cocugumz var. Ikinci negatif oldu simdi 3. Deneme son embryolarm. RABBIM sizlere de yasatsin bu duyguyu tum isteyenlere de hep dua edoyorum . 32 yas

Mrb acaba medical park labarotuvarı nasil bilginiz var mı. Bi de ön gorüsmede muayene oldunuz mu ücret talep ettiler mi ön görüsme ücreti

Merhablar ben de Anadolu yakasında iyi bir merkez ariyorum ama kafam allak bullak oldu o kadar cok yazı var ki tam birine karar veririm diyorum bir olumsuz yorumla fikrim degisiyor. Benim cok sukur 2. Denenmemden bir cocugum var. Allah her isteyene nasip etsin. Sonra dondurulmuslarla sonuc negatif oldu. Simdi son kez tekrar tedaviye baslamak istiyorum artik sonuc ne olursa olsun esimde bu işlere girismek istemiyor. Cunku her türlü bu sürec insandan cok sey götüruyor. Bahcecinin fiyatları nasil ticarethane gibi cok yazı okudum ama olumlu sonuc alan da cok.

12 bin sanirim yeni fiyati ben de bahceci de tedavi grdm

12 bin sanirim yeni fiyati ben de bahceci de tedavi grdm
Medipol de dondurulmuslara 5 bin odedim 3 ay önce ben de. Ama artik ayni yerde devam etmekte kararsizim. Tekrar bu islere girince ayni stresi yasayacagimi dusunmezdim.
Insallah Rabbim herkese hayırlı sonuclar versin. Sizin cift embriyo mu koyulacak

6500 tl sadece dondurulmus bahcecide benim 3. Deneme ilkinden bir cocugmz var sukur cift nasipse

Iyice arastirin ongorusmelere gidin bahceciye de gideblrsnz icinize sinerse baslarsnz insallah Rabbim kolaylastirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…