- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Menopoz fln yapmamisti bendende 24 toplandi sadece ilk reglinde gel basla dedi. Zaten cok cabuk gelmsiti regl toplamadan 5 6 gun sonra flnŞimdi dondurup çözüp öyle döllüyorlarya o zaman rahimden mesela çok yumruta toplanırsa yaoılıyormuş o işlem rahim yorulduğu için dinlendiriyorlar yani mantıklı aslında 5 yumurta toplanamsı ayrı 15 yumurta ayrı dimi daha çok yorulmuş oluyor rahim. o dönemde donduruyormuşlar. Hatta bir dr sayfasında okduum o dondurma döenminde artık 2-3 ay ne kadarsa geçici menepoza sokuyormuş dr seni.
Maşaşalh sizde pco falan mı var. Bu akdar çok yumruta toplanmış çok ii aslında.Menopoz fln yapmamisti bendende 24 toplandi sadece ilk reglinde gel basla dedi. Zaten cok cabuk gelmsiti regl toplamadan 5 6 gun sonra fln
Pko yok ama amh 3.8 di ozmn ondan sanrm 5. Güne giden 4 embryo oldu sonuctaMaşaşalh sizde pco falan mı var. Bu akdar çok yumruta toplanmış çok ii aslında.
İlk zamanlar bizde öyleydik. Kalbin hangisine yakın hissetti ise onu seç derim. GüvendiğinAyy en bilmiyorum valal kafam çorba oldu vallahi. Yaa Dr dr geiyorum okuyorum dinliyorum. Hangisi tercih etmelyim diye. Hem uygun olsun hem iyisi olsun deyince çok girdim işin içine o da i iolmadı kafam karıştı.
Neden gecici menopoza sokuyorlar bıraksalar dinlenir kendi. Her yerimiz oyuncak oldu yaŞimdi dondurup çözüp öyle döllüyorlarya o zaman rahimden mesela çok yumruta toplanırsa yaoılıyormuş o işlem rahim yorulduğu için dinlendiriyorlar yani mantıklı aslında 5 yumurta toplanamsı ayrı 15 yumurta ayrı dimi daha çok yorulmuş oluyor rahim. o dönemde donduruyormuşlar. Hatta bir dr sayfasında okduum o dondurma döenminde artık 2-3 ay ne kadarsa geçici menepoza sokuyormuş dr seni.
oo süpermiş yaşınız kaç sorması ayıp olmazsa. Bir depeki tedavi sonucunuz ne oldu merak ettimPko yok ama amh 3.8 di ozmn ondan sanrm 5. Güne giden 4 embryo oldu sonucta
İşte onu ancak yüzyüze konuşarak anlayabilrim. Onuniçin de zaman lazım çalışyıorum hergün izin alamam ki. Bir gün iizn alıp randevuları o güne toplamak lazım sanırımİlk zamanlar bizde öyleydik. Kalbin hangisine yakın hissetti ise onu seç derim. Güvendiğin
bilmem over sıknıtısı olanlar için belki menepoza sokuyordur. İşte her dr birşeyler uyguluyo baktığın zaman standardı hepsinde aynı aslında.Neden gecici menopoza sokuyorlar bıraksalar dinlenir kendi. Her yerimiz oyuncak oldu ya
Ilki pozitif sukur 4 yil once olmustu bir cocugumz var. Ikinci negatif oldu simdi 3. Deneme son embryolarm. RABBIM sizlere de yasatsin bu duyguyu tum isteyenlere de hep dua edoyorum . 32 yasoo süpermiş yaşınız kaç sorması ayıp olmazsa. Bir depeki tedavi sonucunuz ne oldu merak ettim
Sizin yas kac ilk denememi olckbilmem over sıknıtısı olanlar için belki menepoza sokuyordur. İşte her dr birşeyler uyguluyo baktığın zaman standardı hepsinde aynı aslında.
Bencede canım. İnşaAllah gönlüne göre bulursunİşte onu ancak yüzyüze konuşarak anlayabilrim. Onuniçin de zaman lazım çalışyıorum hergün izin alamam ki. Bir gün iizn alıp randevuları o güne toplamak lazım sanırım
Mrb acaba medical park labarotuvarı nasil bilginiz var mı. Bi de ön gorüsmede muayene oldunuz mu ücret talep ettiler mi ön görüsme ücretiDondurma yıllık ne kadar. Dondurulup zaten transfer edilmiyor mu normali öyle değil mi? Muayene ücreti 400 müş onu söylediler. aramıştım. İlçalar da ortalama 3000 desek. 15 i bılur. Ben de 15 olarak bütçe ayırmayı düşünüyorum. Medicelpark göztepe de 10.500 tl diyor. Ama orası da çok yoğun gtitim ön görüşme yaptım dr la. 9000 E iniyormıuşlar sanırım pazarlıkla
12 bin sanirim yeni fiyati ben de bahceci de tedavi grdmMerhablar ben de Anadolu yakasında iyi bir merkez ariyorum ama kafam allak bullak oldu o kadar cok yazı var ki tam birine karar veririm diyorum bir olumsuz yorumla fikrim degisiyor. Benim cok sukur 2. Denenmemden bir cocugum var. Allah her isteyene nasip etsin. Sonra dondurulmuslarla sonuc negatif oldu. Simdi son kez tekrar tedaviye baslamak istiyorum artik sonuc ne olursa olsun esimde bu işlere girismek istemiyor. Cunku her türlü bu sürec insandan cok sey götüruyor. Bahcecinin fiyatları nasil ticarethane gibi cok yazı okudum ama olumlu sonuc alan da cok.
Medipol de dondurulmuslara 5 bin odedim 3 ay önce ben de. Ama artik ayni yerde devam etmekte kararsizim. Tekrar bu islere girince ayni stresi yasayacagimi dusunmezdim.12 bin sanirim yeni fiyati ben de bahceci de tedavi grdm
6500 tl sadece dondurulmus bahcecide benim 3. Deneme ilkinden bir cocugmz var sukur cift nasipseMedipol de dondurulmuslara 5 bin odedim 3 ay önce ben de. Ama artik ayni yerde devam etmekte kararsizim. Tekrar bu islere girince ayni stresi yasayacagimi dusunmezdim.
Insallah Rabbim herkese hayırlı sonuclar versin. Sizin cift embriyo mu koyulacak
Iyice arastirin ongorusmelere gidin bahceciye de gideblrsnz icinize sinerse baslarsnz insallah Rabbim kolaylastirsinMedipol de dondurulmuslara 5 bin odedim 3 ay önce ben de. Ama artik ayni yerde devam etmekte kararsizim. Tekrar bu islere girince ayni stresi yasayacagimi dusunmezdim.
Insallah Rabbim herkese hayırlı sonuclar versin. Sizin cift embriyo mu koyulacak
Hiç bilmiyorum canım bende araştırıyorum şuandaMrb acaba medical park labarotuvarı nasil bilginiz var mı. Bi de ön gorüsmede muayene oldunuz mu ücret talep ettiler mi ön görüsme ücreti
Insallah transferini guzel sonuclanir ve bi daha tedaviye gerek kalmaz. Benim de 4. Denemem olacak Allah nasip ederse.6500 tl sadece dondurulmus bahcecide benim 3. Deneme ilkinden bir cocugmz var sukur cift nasipse
Insallah sizin de cok guzel gecer hayirli sonucu aliriz hepimizInsallah transferini guzel sonuclanir ve bi daha tedaviye gerek kalmaz. Benim de 4. Denemem olacak Allah nasip ederse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?