- 30 Kasım 2020
- 198
- 93
- 28
- 33
Bat 5 Aralık iki gun önce de test yaptım umursamadim sonradan baktim silik cizgi gozukmus bu sabah da yaptım ilk dakikalarda görünür gibi oldu bende ikiye ayırdım testi daha net gorim diye kırmızı belirdi kayboldu yedek testim de yoktu cok merak ediyorum midem de şişkinlik ve göğüs hassasiyetim aşırı derece de var 10 gündürCanım çok sevindim seni de ekliyorum hamillerin arasına hayırlı olsun inşallah Allahım tamamına erdirsin
Hamişsin işte kuzum oldu sonunda hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin ayagınız uğurlu gelsin bu topiktekilere
Geçmiş olsun canım şu covit i atlatında inşallah diger ay olumlu güzel haberler alırsın öbür su için batını söylerdin ekleriz seni de
Öncelikle hoş geldin canım ve bence sen de hamilesin o yüzden tekrar bu kadar koyulaştı testin yoksa ikinci defa yumurtlar var az m az çok nadir insanda oluyor bit gebelik testi yapıp artık bence
Bana da moral ver canım ya ben çok umutsuzum çünkü Amin inşallah Aralık ayı uğur getirir hepimize
Hayırlı olsun hamiş arkadaşım
Hoş geldin canım hayırlı olsun bekleyelim bakalım beraber batını
Hoş geldin canım bazı gebelik şef de hiç belirti olmayabiliyormuş burda kaç kişi de okuduk normal adet inde belirtiler yaşayıp gebe kaldığında hiç belirti yaşamadan öğrenen hadi bir testin varsa yap bize de bildir sonucunu
Hoş geldin canım ekliyorum seni de hayırlı gelsin inşallah bu topik sana da
Canım ben geçen ay adetimin 14.günü adet oldum olabiliyor böyle durumlar için de şüphe varsa Dr git test yaptır ben yaptırdım Dr um izin de oldugu için 4de gidip gösterebilecegim sonucu burda paylaşırım inşallah senin mi üstüne görmedir
Hoş geldin canım seni 5 Aralık olarak ekliyorum inşallah bu topik sana da hayırlı gelsin
Hoş geldin canım ekliyorum seni de test yapmadın mı acaba bizi bilgilendir hayırlı gelsin sana da bu topik
Canım ekledim hayırlı olsun tekrar bize de dua et hamillerin duası kabul olur derler
Ocak ayı hayırlı gelsin sana da canım
Canım hayırlı olsun ekliyorum yeni batını inşallah şifa olsun kullandıklarını ve bu topikteki herkes bir daha bat yüzü görmesin hamile kalıpta